spiritual به معنای روحانی هست. نه عرفانی.
وهیج شباهتی بین این موضوع و متن کتاب الیستر نیست.
چطوری این دو به هم ربطیدند؟ (ربط پیدا کردن؟؟)

(۱۵/شهریور/۹۲ ۱:۴۸)تلمیخا نوشته است: [ -> ]شما قسمتی از گزارش بی بی سی فارسی را بیان کردید.
این گزارش بصورت آشکار و پنهان مطالب دیگری نیز گفت.
او را به عنوان پاپ استار یا راک استار اسلامی می شناسند
ولی..
او خودش را هنرمندی با سبک Spiritual یا عرفانی میداند.
لطفا رو همین فکر کنید
اسلام نه!
عرفان
هر آنچه خواهی آن کن کل شریعت بود(آشنا نیست؟)
اومانیزم
خودمحوری
عرفان های نوظهور
در این تاپیک بحثی از زیبایی یا زشتی آثار او نیست
بحث محتواست و اینکه چه کسی این محتوا را تحویل میدهد؟
این شخص انقدر راحت است که با زن نامحرم با آن وضع دست می دهد
یاد اصغر نیفتادید؟
![[تصویر: Asghar-Farhadi111.jpg]](http://www.img.1et.ir/2012/02/Asghar-Farhadi111.jpg)
و به همین راحتی به استودیوی شبکه بهائیان راه پیدا کرده و از او تجلیل می شود
حرفهاتون هیچ انسجامی نداره! از این شاخه به اون شاخه می پرید! کلا عادت دارید چیزای بی ربط رو بهم ارتباط بدید!
(همون قضیه ی حلقه ی مفقوده

)
الان اینکه سامی یوسف با یک خانمی دست داده چه ربطی داره به جنگ نرم؟
بعد اگه بگه عرفانی یعنی اسلام رو نقض کرده؟ حالا چه ربطی داره به عرفان های نو ظهور؟
بعدش چه ربطی داره به اومانیزم؟
در آخر چه ربطی به اصغر فرهادی داره؟
خدایی حرفتون رو مزه مزه کنید قبلش!
اینقدر با کلمات بازی نکنید!
4 تا کلمه ی بی ربط رو می گذارید بغل هم که هیچ ربطی هم ندارن! در آخر هم نتیجه گیری می کنید و والسلام!
در ضمن من منتظر اثبات تهمتی که به ایرج زدید هستم!
در آخر باید بگم اگه بی بی سی از یک شخص مستند می سازه دلیلش این نیست که اون شخص از اونهاست دلیلش اینه که کاری رو که ما نکردیم اونها دارن می کنن! کار انگلیس و آمریکا خلق حادثه نیست موج سواری روی حوادث پیش اومده است. یعنی به طور کاملا حرفه ای تلاش می کنن سامی یوسف رو جوری که اونها می خوان جلوه بدن!
صحبت های من مخاطب خودش را داره
نگران ایرج هم نباشید
رسوای جهانند!
(۱۵/شهریور/۹۲ ۲:۱۱)Reza71 نوشته است: [ -> ]spiritual به معنای روحانی هست. نه عرفانی.
وهیج شباهتی بین این موضوع و متن کتاب الیستر نیست.
چطوری این دو به هم ربطیدند؟ (ربط پیدا کردن؟؟)
غلط در مجری زن بی بی سی است نه من
در ضمن در اینجا معنی آن فرقی ندارد
همانطور که گفتم ربط دارد
کافیست روی آن فکر کنید
به هر حال شما دلیلی برای هیچ کدوم از حرفهاتون تو هیچ تایپیکی ندارید و تنها جوابتون اینهاست:
مخاطبی که بخواد بفهمه می فهمه!
شما نگران فلانی نباشید!
قضیه روشنه شما باید فکر کنید!
و ....
در هر حال اگر کسی بی دلیل حرفی رو باور می کنه اشکال از اونه من حرفی بی سند تو کتم نمی ره!
والسلام!
جناب تلمیخا من هم در مورد ایرج سوال دارم من اولین باره همچین چیزی درموردش شنیدم ذر مورد فقط یه خواننده زن چنین چیزی رو شنیدم که اصالتا تو همچین خانواده ای به دنیا اومده بوده اسمشو نمیارم نرین گوش کنین

تو همین سبکش ( سامی یوسف ) هم می تونین نمونه هایی مثل تواشیح رو ببینین (فقط فرقش در موسیقی داشتنه!)
در مورد ایرج و تمام افرادی که قبل از انقلاب سمتی داشتند شما را ارجاع میدهم به اسناد تاریخی
شرط پیشرفت در آن سیستم همین بوده
چه بهتر ! کتاب عالیه!سند تاریخیشو معرفی کنین برم بخونم
ایرج پدرش در این کار بوده استعداد موسیقی داشته در خانواده هنرمند بوده شما به این لینک
خبر - بزرگداشت یه نگاه بندازین
ارجاع میدهم:رجوع کنید
یعنی بگردید
در ضمن صدای آمریکا با این کار قصد تطهیر این شخص را دارد.
بله معنی ارجاع رو میدونم من کتاب لیست اسمی رو میگم که از اعضای فراموشخانه های ایران باشه ! صفحه و سند اینه! کجا بگردم دقیقا ؟ شما کجا رو گشتین به همچین چیزی رسیدین؟ خب به من هم معرفی کنین!
ضمنا شاگرد آقای صبا بودن برای معرف ایشون بودن کافیه! نیاز به گند کاری و دربار نبوده.. لابد فردا هم نوبت آقای بنان ! خدا همه ی ما رو ببخشه
نخیر قصدش تطهیر نبوده قصدش کوبیدن فعالیت های فرهنگی ایشون بعد از انقلاب بوده توقع داشتن پاشه بره لس انجلس!
به عنوان یه نصیحت میگم خواهشششششششششششا اگه پذیرفتین اشتباه بوده کافیه بخاطر این بهتان همینجا معذرت خواهی کنین والا کارتون میوفته با کرام الکاتبین.و اگر نبوده بنده رو هم با سند و مدرک توجیه کنین تا من هم مطلع بشم