تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سامی یوسف
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۵۲)peymantr نوشته است: [ -> ]واقعا نامردیه هر کی بخواد یه کار ارزشی کنه بهش یه انگی میزنن ... هدف ما جذب حداکثریه نه دفع ....

جذب حداکثری آری

ولی باید هوشیاری مون رو هم به حداکثری برسونیم

فردا بی بی سی بیاد روضه امام حسین بزاره میگیم دمشون گرم؟
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۵۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]جذب حداکثری آری

ولی باید هوشیاری مون رو هم به حداکثری برسونیم

فردا بی بی سی بیاد روضه امام حسین بزاره میگیم دمشون گرم؟
حرف شما کاملا درسته ولی شما ایشون رو که تقریبا اکثر کاراشون ارزشی بوده رو با بی بی سی که دشمنی دیرینه ای با ما داره مقایسه میکنید ...
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۷:۰۰)peymantr نوشته است: [ -> ]حرف شما کاملا درسته ولی شما ایشون رو که تقریبا اکثر کاراشون ارزشی بوده رو با بی بی سی که دشمنی دیرینه ای با ما داره مقایسه میکنید ...

مطمئن باشید بی بی سی و دشمنان با کارهای ایشون نه تنها مشکل ندارن

بلکه خوشحال هم هستن >> پلورالیسم و گرایش به عرفان انسان گرا و غیر الهی (بهتره بگم غیر ولایی)

http://www.aparat.com/v/mZg28

همون خطی که میشه در آثار کوئیلو دید

-------

این رو هم بگم که این بنده خدا سرکاره و خبر نداره جزئی از کدوم پازله
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۷:۰۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]مطمئن باشید بی بی سی و دشمنان با کارهای ایشون نه تنها مشکل ندارن

بلکه خوشحال هم هستن >> پلورالیسم و گرایش به عرفان عمومی و غیر الهی (بهتره بگم غیر ولایی)

http://www.aparat.com/v/mZg28

همون خطی که میشه در آثار کوئیلو دید

-------

این رو هم بگم که این بنده خدا سرکاره و خبر نداره جزئی از کدوم پازله

من ایشون رو تایید نمیکنم بالاخره ایشون درفرهنگ غربی بزرگ شده و حتی یه آهنگ هم با یه زن خونده ولی وقتی یه آهنگ ارزشی خونده میشه برام مهم نیست کی میخونه این آهنگه که برام مهمه ...Wink
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۷:۲۰)peymantr نوشته است: [ -> ]حضرت علی میفرمایند به گوینده کاری نداشته باشید بلکه حرف رابشنوید و در جایی دیگر میفرمایند مروارید را از دهان سگ هم بردارید
من ایشون رو تایید نمیکنم بالاخره ایشون درفرهنگ غربی بزرگ شده و حتی یه آهنگ هم با یه زن خونده ولی وقتی یه آهنگ ارزشی خونده میشه برام مهم نیست کی میخونه این آهنگه که برام مهمه ...Wink
نکته اینجاست که ایشون بی رقیب هم هستن! اما با تو جه به شرایط ، بالاخره ایشون معصوم که نیستن!
متاسفانه یک عده فقط نشستن تا یکی کار خوبی بکنه ، بعد بشینن بکوبوننش و بگن فلان جای کارش مشکلی داره
مردشید ، نمونه ای بیارید که حداقل به ایشون شباهت داشته باشه!
ببخشید من نمونه وطنی اش مثه آقای حامد زمانی رو بیشتر می پسندم ایشون 100%کارشون ارزشیه نه 50%
بعدم خواهشا احادیث رو که تاویل و معنیش سنگین هست رو به همین راحتی استفاده نکنیداون موقع از همین حدیث که بار معناییش متفاوته می شه کلی سوء استفاده کرد...پس مراقب باشید
سبک کار حامد زمانی باسامی یوسف میشه گفت کاملا متفاوته
حامد زمانی سیاسی و مذهبی کار میکنه ، اما سامی یوسف در زمینه مفاهیم اسلامی ، فلسفی و اخلاقی کار میکنه . سبک و هدف نسبتا متفاوتی دارن ، برای همین نمیشه مقایسشون کرد
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۷:۰۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]پلورالیسم و گرایش به عرفان انسان گرا و غیر الهی (بهتره بگم غیر ولایی)

من تا به حال توی کار های ایشون هم چین چیزی ندیدم میشه توضیح بدین؟

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۷:۵۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]ببخشید من نمونه وطنی اش مثه آقای حامد زمانی رو بیشتر می پسندم ایشون 100%کارشون ارزشیه نه 50%

کارهای آقای حامد زمانی رو دوست دارم چون هم مذهب من هستن.
نظر شخصیمه. سامی یوسف رو بیشتر قبول دارم(البته نه از نظر محتوا)
چرا؟!
الان شما چه جوری پی به اخلاق این دو بزرگوار بردی وبه برتری جناب سامی یوسف رسیدین؟!Huh
آقای فدایی ولایت اتفاقا سبک جفتشون در مسایل مذهبی یکیه!!وبه نظرم کار آقای زمانی خیلی ارزشی تر وبه حق تره ...چون ببخشید یسری از مفاهیم الهی تو مسیحیت ویهود هم هست وایشون هنر نکردن...خوبه آدم از خدا بگه و تبلیغش رو بکنه تو این دنیای بی خدا واحسنت هم داره .. اما که مثلا تو کانادا زندگی نمی کنیم تو ایرانیم چرا باید یه دونه حامد زمانی داشته باشیم که با پول خودش شروع کنه آدمای مثه خودش رو تربیت کنه هیچ کسم پشتیبانش نباشه...نمی دونم ولی من آهنگ حامد زمانی رو که واسه شش ماهه رباب خونده رو با هیچی عوض نمی کنم...در ضمن کارای امام رضاشونم فوق العاده اس
یادمه یه زمانی منم جزو اونایی بودم که دلم می خواست بگم طرفدار فلان خواننده ام اا کسی نبود که همه کاراش رو قبول داشته باشم تا اومدن ایشون...سامی یوسفم یه مدت خیلی گوش می دادم اما با اون آهنگهایی که خانوم تو بود ک کم واسم کمرنگ شد
آخه من یه حساسیت فوق شدیدی به خانومای خواننده دارم اصن کهیر می زنمBig Grin
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۸:۵۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]چرا؟!
الان شما چه جوری پی به اخلاق این دو بزرگوار بردی وبه برتری جناب سامی یوسف رسیدین؟!Huh
آقای فدایی ولایت اتفاقا سبک جفتشون در مسایل مذهبی یکیه!!وبه نظرم کار آقای زمانی خیلی ارزشی تر وبه حق تره ...چون ببخشید یسری از مفاهیم الهی تو مسیحیت ویهود هم هست وایشون هنر نکردن...خوبه آدم از خدا بگه و تبلیغش رو بکنه تو این دنیای بی خدا واحسنت هم داره .. اما که مثلا تو کانادا زندگی نمی کنیم تو ایرانیم چرا باید یه دونه حامد زمانی داشته باشیم که با پول خودش شروع کنه آدمای مثه خودش رو تربیت کنه هیچ کسم پشتیبانش نباشه...نمی دونم ولی من آهنگ حامد زمانی رو که واسه شش ماهه رباب خونده رو با هیچی عوض نمی کنم...در ضمن کارای امام رضاشونم فوق العاده اس
یادمه یه زمانی منم جزو اونایی بودم که دلم می خواست بگم طرفدار فلان خواننده ام اا کسی نبود که همه کاراش رو قبول داشته باشم تا اومدن ایشون...سامی یوسفم یه مدت خیلی گوش می دادم اما با اون آهنگهایی که خانوم تو بود ک کم واسم کمرنگ شد
آخه من یه حساسیت فوق شدیدی به خانومای خواننده دارم اصن کهیر می زنمBig Grin

درباره ی آهنگی هم که سامی یوسف با یه خانم خونده قبلا بحث شده منم اصلا نمیپسندم. یه مدتی هم کلا کنار گذاشته بودمش ولی موسیقیه بهتر از سامی یوسف هم پیدا نکردم. مهم محتواست که شکر خدا ایرادی نداره.
نقل قول: [quote]
امام علی (علیه السلام)
[b]ای مالک! اگر شب هنگام کسی را در هنگام گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن، شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی

نقل قول:وایشون هنر نکردن...
واقعا؟!Dodgy
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
آدرس های مرجع