سلام
فقط روازاده نیست

همه اطبای طب سنتی چایی رو قبول ندارن
البته بعله خاصیت هایی هم داره ،خواص دارویی هم داره که در زمان مشخص برای بیمار خاص استفاده میشه.
و
حتی گیاهخواران هم از دم نوش های دیگه استفاده میکنن چون اهن بدن رو دفع میکنه،اینام که گوشت نمیخورن لذا در ورودی و خروجی بدنشون خیلی دقت میکنن.
خود دکتر روا زاده هم توی همون مقاله گفتن که چای فوایدی هم داره.
اما مضراتش بیشتره.
شبیه چی؟
آفــــــــــــــــــــــــــرین.

برنامه هفته سوم:
- صبح ها که برای نماز بیدار میشیم، دیگه نخوابیم
- توی این هفته خودمون به تنهایی 2 لیتر شیر بخوریم
- وایبر و وانس آپ ممنوع
- از چایمون یک وعده یا نصف وعده (مثلاً نصف فنجان یا لیوان )کم کنیم
- سرخ کردنی و فست فود نمیخوریم
- کنار غذا حتماً از سبزی خوردن استفاده میکنیم
- قهوه و کافئین ممنوع
- یک وعده در هفته بیشتر گوشت قرمز نخوریم
- تلویزیون رو حتی المقدور جز برای اخبار روشن نکنیم و فیلم نبینیم
- کمتر حرف بزنیم و بیشتر گوش کنیم
- از لوازم آرایش استفاده نکنیم
- نیم ساعت در روز حضورمون رو در اینترنت کمتر کنیم.
- توی این هفته هیچ گونه محصول خارجی اعم از خوراکی و غیر خوراکی نخریم.
بازم لازم به ذکره که سعی خودتون رو بکنین.
فقط تلاش و سعی شما، اراده شما رو قوی خواهد کرد.

(۱۱/مهر/۹۳ ۱۰:۳۸)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]
- وایبر و وانس آپ ممنوع
- تلویزیون رو حتی المقدور جز برای اخبار روشن نکنیم و فیلم نبینیم
- از لوازم آرایش استفاده نکنیم
بعضی از دستورالعمل ها واقعا خوب و لازمند...
مخصوصا که توی زندگی ما ایرانیها همه چیز به هم ریخته ست و کمتر از برنامه استفاده میکنیم!
اما سر این موارد موافق نیستم!

قراره تلاش کنیم تا سبک درست زندگی اسلامی رو عملی کنیم دیگه درسته؟
فیلمی که گفتید نبینیم،میتونه یه تفریح سالم در روز باشه... .
وایبر و واتس آپ شغل خیلی هاست!! از طرفی،هم میتونه تفریح باشه و هم به عنوان خبررسانی ازش استفاده بشه.
مورد سوم هم که ... :|
انصافا منطق مورد سومی چیه؟!

اگه ما خانم ها از لوازم آرایشی استفاده نکنیم، کم کم به این اعتماد به نفس میرسیم که بدون آرایش هم خوبیم و لزومی نداره ایراداتمون رو بپوشونیم.
همین برای بالا رفتن اعتماد به نفس و کمتر بزک دوزک کردن خوبه.
بعدشم، آرایش نکردن، سبک زندگی ایرانی اسلامی نیست؟؟؟
در مورد فیلم ندیدن یه نکته ای رو بگم:
فیلم دیدن و اصولاً از دیگران ایده گرفتن، باعث میشه ذهن ما فعالیت خودش رو برای خلاقیت از دست بده.
من اگه بخوام ذهنم فعال باشه و برای مشکلات بتونم راهکار ارائه بدم، باید ذهنم آزاد باشه و ایده اولیه تو ذهنم نباشه.
اگه یه ایده اولیه تو ذهنم باشه، راه حل شاید اونی باشه که نباید باشه.
مثلاً وقتی فیلم میبینم و از بی یاری دارم دق میکنم، فیلم به من راهکار میده که برو با یکی به صورت مفت و مسلم دوست شو.
اما اگه فیلم نبینم، وقتی این فکر داره آزارم میده، میرم مجله میخونم، کتاب میخونم، آشپزی میکنم، 4 تا تیر و تخته رو به هم وصل میکنم و یه جا کفشی میسازم و ...
ضمن این که وقتم هم آزادتر میشه.
وایبر و واتس آپ هم معلومه که کار جالبی نیست.
سرور محترم که تو اسرائیله و برفرض محال که هیشکی هم هجو و مزخرف توش نفرسته، بازم اطلاعات همه اش تشریف میبرن دست دولت اسرائیل.
اینم سبک زندگی اسلامی و ایرانی نیست؟
سبک زندگی که فقط خوردن و آشامیدنی نیست که...

(۱۱/مهر/۹۳ ۱۲:۱۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]اگه ما خانم ها از لوازم آرایشی استفاده نکنیم، کم کم به این اعتماد به نفس میرسیم که بدون آرایش هم خوبیم و لزومی نداره ایراداتمون رو بپوشونیم.
همین برای بالا رفتن اعتماد به نفس و کمتر بزک دوزک کردن خوبه.
بعدشم، آرایش نکردن، سبک زندگی ایرانی اسلامی نیست؟؟؟
این همه حدیث داریم در مورد استحباب آرایش کردن (چه برای مرد و چه برای زن) !!
اصلا این اصل همه گیر حجاب که تمام دنیا،اسلام رو با اون میشناسن،برای چیه؟
یک دلیلش همینه که زیبایی ها و خودنمایی ها محصور به خانواده بشه دیگه... .
توی جامعه الان،اگه زن و شوهرها بخوان به خودشون نرسن خانواده ای باقی نمیمونه... (البته من منظورم هم مرده هم زن)
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۲:۱۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]در مورد فیلم ندیدن یه نکته ای رو بگم:
فیلم دیدن و اصولاً از دیگران ایده گرفتن، باعث میشه ذهن ما فعالیت خودش رو برای خلاقیت از دست بده.
من اگه بخوام ذهنم فعال باشه و برای مشکلات بتونم راهکار ارائه بدم، باید ذهنم آزاد باشه و ایده اولیه تو ذهنم نباشه.
اگه یه ایده اولیه تو ذهنم باشه، راه حل شاید اونی باشه که نباید باشه.
مثلاً وقتی فیلم میبینم و از بی یاری دارم دق میکنم، فیلم به من راهکار میده که برو با یکی به صورت مفت و مسلم دوست شو.
اما اگه فیلم نبینم، وقتی این فکر داره آزارم میده، میرم مجله میخونم، کتاب میخونم، آشپزی میکنم، 4 تا تیر و تخته رو به هم وصل میکنم و یه جا کفشی میسازم و ...
ضمن این که وقتم هم آزادتر میشه.
یک اصلی توی روانشناسی هست که میگه هیچ ایده ای در ذهن انسان ایجاد نمیشه!

ایده به وجود نمیاد،بلکه از جایی به ذهن ما خطور میکنه...یعنی هیچ ایده ای در جهان وجود نداره مگر این که قبلا از جایی وام گرفته شده باشه... .
در ضمن،هر فیلمی که راهکار نمیده...اگه هم راهکار بده،قرار نیست شما قبولش کنید...شما تحلیل خودتون رو دارید... .
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۲:۱۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]وایبر و واتس آپ هم معلومه که کار جالبی نیست.
سرور محترم که تو اسرائیله و برفرض محال که هیشکی هم هجو و مزخرف توش نفرسته، بازم اطلاعات همه اش تشریف میبرن دست دولت اسرائیل.
اینم سبک زندگی اسلامی و ایرانی نیست؟
فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشه...
این که من میخوام از دوستم درس های فردام رو بپرسم ... به چه درد دولت اسرائیل میخوره آخه؟!
بهتره بگیم که میتونه مضر باشه،مثل اینترنت!
الان همه میدونیم که گوگل و فیس بوک و یاهو و اینستاگرام و وایبر و واتس آپ و تانگو و ... !! همه اگه مستقیما تحت نظارت «دشمن» نباشند،حداقل در موارد ضروری مورد استفاده شون قرار میگیرند.
نمیشه که از هیچ کدوم اینها استفاده نکنیم ... : /
من بارها گفتم که سیاستمدارای امروز ما اول انقلاب که فیزیک هسته ای یا علوم سیاسی نخوندن که.
پزشکی خوندن، مهندسی خوندن، دروس حوزوی خوندن، اقتصاد خوندن و ...
دولت اسراییل به راحتی میونه تمام اطلاعات شما رو نگه داره واسه روز مبادا.
واسه روزی که شما بخواین سری بلند کنین به راحتی اطلاعاتتان رو لو میده تا از راهتون منحرفتون کنه.
ضمن این که این پیشنهادات من به شما بود.
شما در انتخاب این کارها واسه انجام مختارین.
اعدامتون که نمیکنیم که...
والا...

نقل قول:فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشه...
این که من میخوام از دوستم درس های فردام رو بپرسم ... به چه درد دولت اسرائیل میخوره آخه؟!
الان همه میدونیم که گوگل و فیس بوک و یاهو و اینستاگرام و وایبر و واتس آپ و تانگو و ... !! همه اگه مستقیما تحت نظارت «دشمن» نباشند،حداقل در موارد ضروری مورد استفاده شون قرار میگیرند.
نمیشه که از هیچ کدوم اینها استفاده نکنیم ... : /
فکر کنم دولت قصد داره یه پروژه شبیه به وایبر رو شروع کنه
دیشب تو اخبار دیدم معاون رئیس جمهور می گفت دنبال جایگزین هستن
از طرفی می خوان این شبکه جایگزین رو کنترل هم بکنن
باز بالاخره از کنترل اسرائیل بهتره. ایران شنود کنه بهتره تا اسرائیل شنود کنه
در ضمن این دزدی اطلاعات رو من چندین با توی تاپیک های مختلف با روش "کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!" جواب دادم
توی دزدی اطلاعات. شما خودت به تنهایی عددی نیستی! من هم عددی نیستم!
بلکه وقتی اطلاعات من و شما و دیگران کنار هم جمع بشه اونوقته که مهم می شیم.
شما برای حل این مشکل خودت رو وارونه کن(سخته!)
من زمانی که وایبر داشتم توی چت هام لحن ضد انقلاب داشتم!
آخرش دیگه دوام نیاوردم و وایبر و همه ی این نرم افزار ها رو پاک کردم
البته از یه گوشی دیگه استفاده می کنم که کلا وایبر و ... توش نیست
ولی می خوام برنامه نویسی آندروید یاد بگیرم و از 0 تا 100 گوشیم رو خودم برنامه نویسی کنم. بشه گوشی وطنی
نقل قول:فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشه...
بعله
یک عده بیکار و در راسشون یک آدم بیکار تر ( تالمون مارکو ) نشستن ی برنامه ای طراحی کردن
ب صورت تماما رایگان در اختیار کاربرها قرار میدن ، فی سبیل الله ...
اون 19 میلیارد دلار (تقریبا) ساپورت مالی ای هم ک پشت این قضایا هست، خمس ثروتشون هست!
این هزینه و این تجهیزات و نسخه های دسکتاپ و جاوا و اندرویدی ک از ی برنامه دادن بیرون هم واسه خوش آمد مصرف کنندگان است، ولا غیر ...
ایران با 80 میلیون جمعیت، شده رتبه اول استفاده کننده از وایبر
هند با یک میلیارد و دویست میلیون نفر، شده رتبه دوم ...
عافرین ب ما
من که همون موقع که شنیدم اسراییلین ، وایبر و واتس رو حذف کردم
به قول دوستمون اطلاعات رو که جمع کنن و کنار هم بذار براشون مفید میشه
از اون طرفم وقتی درصد استفاده از اینها زیاد میشه ارزش سهامی اون شرکت تو بورسشون بالا میره و اینطوری ما داریم پول میریزیم توجیب اسراییل
کسی میدونه لاین هم اسراییلی هست یا نه