تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تمرین و تغییر در سبک زندگی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
قرار نیست توی تنبیه ترکه برداریم و فلک کنیم خودمون رو ک ... !

تنبیه میتونه تربیتی باشه Cool
نمیگم که ترکه برداری!!!!Big Grinاینا کارای با حالیه.....تنبیه نباشه ....مثلا اگر یه کار و درست انجام دادی به خودت جایزه بدی...Big Grin
با تشکر از همه

برای قط مصرف چای در صبح مشکلی نیس اما عصرای محل کار واقعا یه چایی سر حالم میاره ، پیشنهادتون چیه؟؟
(۲۴/شهریور/۹۳ ۰:۰۷)پرنیان نوشته است: [ -> ]نمیگم که ترکه برداری!!!!Big Grinاینا کارای با حالیه.....تنبیه نباشه ....مثلا اگر یه کار و درست انجام دادی به خودت جایزه بدی...Big Grin

پرنیان جان!
تجربه به من ثابت کرده اگه از خودم راضی باشم و برای کارهایی که انجام میدم، به خودم جایزه بدم، اون پروژه به شکست می انجامه...
حالا بقیه رو نمیدونم.
اکثراً هم جایزه ای که به خودم میدادم، یک روز آزاد بود که همه چی خراب میشد.
حالا اگه جایزه بهتری سراغ دارین بگین.
اینجا رشت، ساعت شش و ربع صبح و چهل و پنج دقیقه از اذان صبح می گذره
بیدل دوم صحبت می کنه
می خواستم دو تا چیز بزنم
اولی اینکه زیر قولم نزدم و صبح واسه اذان بیدار شدم و هنوز بیدارمSleepy
دوم اینکه همین الآن یه خبر خوش به من رسید و برنامه هام جور شد بعد دو سال انتظار بالاخره ضامن آهو من رو طلبید(بخشید)Big Grin
(۲۴/شهریور/۹۳ ۵:۴۱)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]پرنیان جان!
تجربه به من ثابت کرده اگه از خودم راضی باشم و برای کارهایی که انجام میدم، به خودم جایزه بدم، اون پروژه به شکست می انجامه...
حالا بقیه رو نمیدونم.
اکثراً هم جایزه ای که به خودم میدادم، یک روز آزاد بود که همه چی خراب میشد.
حالا اگه جایزه بهتری سراغ دارین بگین.

تجربه به منم ثابت کرده تا 85 درصد موارد تشویق اثر بهتری نسبت به تنبیه داره.............
حالا شما خودت میدونی ..........شما میتونی هی نمره منفی به خودت بدی!Smile
بعله!
کلاً تشویق بهتر از تنبیهه.
اما جایی که من میخواستم یه عادتی رو ترک کنم، همونطور که گفتم، به خودم یه روز آزاد تشویقی میدادم و همین باعث میشد اراده ام سست بشه.
یعنی یه روز آزاد تشویق خوبی نیست.
گفتم که..
اگه شیوه تشویقی بهتری سراغ دارین بگین.
استقبال میکنم.
(۲۴/شهریور/۹۳ ۱۸:۳۸)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]بعله!
کلاً تشویق بهتر از تنبیهه.
اما جایی که من میخواستم یه عادتی رو ترک کنم، همونطور که گفتم، به خودم یه روز آزاد تشویقی میدادم و همین باعث میشد اراده ام سست بشه.
یعنی یه روز آزاد تشویق خوبی نیست.
گفتم که..
اگه شیوه تشویقی بهتری سراغ دارین بگین.
استقبال میکنم.
قطعا برای کاری که میخواید عادت کنید انجام بدید یه روز تعطیلی خوب نیست.....شما میتونید فقط با گفتن یه جمله مثبت....مثل گفتن من امروز عالی بودم ...فردا میخوام بهتر باشم خودتون و تشویق کنید..[تصویر: onion001.gif]
من الان این کار و دارم تو کلاسام انجام میدم وتا الان ب جز دو مورد نتیجه مثبت گرفتم....[تصویر: %E3%81%8B%E3%82%8F%E3%81%84%E3%81%84_m.gif]
  • صبح ها که برای نماز بیدار میشیم، دیگه نخوابیم
  • هر گونه لوازم آرایشی ممنوع!
  • قند مصنوعی ممنوع!
  • وایبر و واتس آپ ممنوع!
  • یک وعده در روز چایمون رو کمتر کنیم.
  • یک وعده در هفته بیشتر گوشت قرمز نخوریم.
  • توی این هفته مینیمم 1 لیتر شیر کم چرب بخوریم.
  • من با موارد بالا موافقم و تجربه اش هم کرده ام و دارم رعایتش میکنم.امروز به جای چایی دمنوش پونه خوردم و آن را با نبات شیرین کردم،خیلی خوشمزه بود.امتحان کنید از آن لذت خواهی برد.بقیه موارد هم که راحته.
من می گم هر کسی که کم کاری کرد یکی از کار های زیر رو انجام بده:
1- یه سوره از سوره های قرآن رو قرائت کنه
2- مقدار معینی(مثلا 100 تا) صلوات ختم کنه
3- یا یه دعا با حجم معقول بخونه(مثلا جامعه کبیرهBig Grin)
بعدش ثوابش رو تقدیم کنه به بقیه بچه هایی که تو این طرح شرکت کردن
اینجوری خیال همه راحته
داورمون هم خدستHeart
اگه کم کاری کردیم و تنبیه نکردیم خودمون رو. خدا خودش از ثواب ما کم می کنه و به بقیه بچه های طرح می ده
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع