بسم الله
فکر میکنم اگه یه سری کارای مذهبی هم تو ی برناممون جا بدیم بد نباشه

مثلا صبح که بیدار میشیم حتما دعای عهد رو بخونیم. یا مثلا اگه قراره گوشیمون رو بذاریم کنار به جاش دو صفحه قرآن با توجه به معنی رو جایگزینش کنیم. یا اگه قراره اینترنت نباشه به جاش مثلا زیارت عاشورا بخونیم نماز اول وقت بخونیم و... البته بیشتر بچه ها احتمالا همه ی اینها رو تو ی برنامه ی روزانشون دارن ولی خوب اگر بشه بیشترش کرد فکر کنم بد نباشه.
فکر و خیال های ما همش که به خاطر غذا نیست.

کارای اینجوری هم میتونه بهمون کمک کنه تا به جای مشغول شدن ذهنمون به چیزای دیگه یکم به خودمون و خدامون فکر کنیم.
همه ی اینها در حد پیشنهاد بود... مطمئنا هرچی که خانم موزه ی عزیز بگن همون رو انجام میدیم

به نام خدا
سلام به دوستان بزرگوار
من همه پستا رو نخوندم اگه حرفم تکراریه ببخشید
تو بعضی پستا دیدم که تفکیک شده کارهای مذهبی از کارهایی که قراره تو این طرح خوب انجام بشه
کار مذهبی که فقط خووندن دعا و نماز نیست چه این که این ها هم عالیه
ما در برابر نعمتهایی که داریم مسئولیم و باید هم شکرشو به جا بیاریم هم به نحو احسن ازش استفاده کنیمو قدرشونو بدونیم
( بماند که خداوند متعال به شایسته بودن و نبودن بنده نگاه نمیکنه و بی منت میبخشه...)
یکی از این نعمت ها بدن ما هستش. بدنی که اگه بخوایم رشد کنیم و به کمال برسیم بهش نیاز داریم. پس مواظبت از بدنمون در
راستای اهداف دینمونه. با خوردن بعضی چیزا یا زیاده روی در بعضیای دیگه داریم به جسممون که نعمت خداست و باید هواشو
داشته باشیم آسیب میرسونیم پس اگه مثلا قند نخوریم یا فست فود نخوریم کارمون جدای مذهبمون نیست
یا در دین ما توصیه اکید شده وقت رو به بطالت هدر ندیم
خب حالا اگه تلویزیون نگاه کردن من یا استفاده از نتم بی رویه ست و اگه این استفاده رو بهینه کنم پس دارم به دستور دینم
عمل میکنم و بازم یه کار مذهبیه
به نظرم گفتن این جمله که کار مذهبی جدای طرحه جمله درستی نیست
یا علی/ التماس دعا
یه سوال اساسی!
مگه مذهب از تدهیب نمی یاد؟
حالا جا گفته مذهب یعنی فقط تذهیب نفس؟ مذهب یعنی تذهیب. حالا چه نفس باشه. چه جسم باشه.
طبق گفته های صاحب تاپیک اگه یه فرد از خارج دین هم بخواد بیاد اینجا باید استفاده ببره.
پس بهتره بگیم قراره کار مذهبی از نوع تذهیب جسمی (و بعضاً) روحی انجام بدیم.
پس کار مذهبیه
به معنی واقعی کلمه می خوایم بگیم:
فبای الا ربکما تکذبان
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و تشکر از دوست خوبمون بابت تاپیک
تاپیک خوبی هست و ان شاالله خواهد بود
فقط من چند تا نظر داشتم
- بعضی کارها هست که اثرش نسبت به کارهای دیگه خیلی بیشتره و نمود بیشتری داره. اول اون کارها انجام بشه....
- برنامه سنگین نباشه... حذف یک مورد با جایگیزینی مورد جدید همراه باشه... مثلا من به شدت به دنبال جایگزینی برای چایی هستم بخصوص این که سرکار بتونم به راحتی دمش کنم... بابونه رو فقط هفته ای دو بار توی خونه خوردم اون هم به سختی... حذف چایی به یک باره سخته...اما اگه راه حل هایی برای جایگزینی ارائه بشه میتونه مفید باشه...
- بهتره دوستانی که تجربه بیشتر دارند مشورت کنند و یک لیستی از این موارد رو آماده کنند._(نه این که توی تاپیک بگید ها) واسه شروعش هم نیازی نیست که لیست تکمیل شده باشه ... با چند مورد میشه شروع کرد... حتی میشه با یک مورد به صورت امتحانی شروع کرد قبل از این که لیست به 50 نفر برسد...
اما یه نظر اصلی... اگه صلاح دیدید تاپیک را به چند تاپیک تقسیم کنید:
تمرین در تغییر سبک زندگی (تغذیه)
تمرین در تغییر سبک زندگی (تعاملات اجتماعی)
تمرین در تغییر سبک زندگی (تفریحات و سرگرمی)
و...
طلوع جان!
شما در این زمینه ها خیلی بهتر از ما میدونی چی کار کنیم...
شاید من در واقع یه فکر خام رو مطرح کردم...
با هر گونه تغییری که در جهت بهتر اجرا شدن طرح و راحت تر شدنش باشه، موافقت خودم رو اعلام میکنم...

ریش و قیچی دست خودتون عزیزم...

(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۹)طلــوع نوشته است: [ -> ]مثلا من به شدت به دنبال جایگزینی برای چایی هستم بخصوص این که سرکار بتونم به راحتی دمش کنم... بابونه رو فقط هفته ای دو بار توی خونه خوردم اون هم به سختی... حذف چایی به یک باره سخته...اما اگه راه حل هایی برای جایگزینی ارائه بشه میتونه مفید باشه...
سلام طلوع جان
اول که توصیه میکنم چای خارجی نخورید، حیف چای ایرانی گیلانی نیست با عطر بی نظیرش
حالا اگه بازم بخواید چای سیاه رو کنار بذارید میتونید چای به لیمو بخورید. عطر فوق العاده ای داره واقعا بی نظیره ها فکر کنم طبعش سرد باشه
یا چای گل گاوزبون که لیموترش( عمانی) هم توش بریزید اینم خیلی عالی میشه و خوشرنگ، آرامبخش هم که هست. اگه زیاد از ترشی خوشتون نمیاد میتونید لیمو عمانی رو کم بریزید
چای آویشن هم خوبه خاصیت ضدعفونی کنندگی داره ولی عطر و مزه دوتای بالایی خیلی خیلی بهتره
این دم نوش ها رو با نبات میل کنید
من یه مدت خیلی دم نوش میخوردم و مصرف چای سیاهم به حداقل رسیده بود، نزدیک به صفر
حالا شیدا جان!
الآن اگه دمنوش ها رو کم کردی، تونستی چای رو هم نخوری؟
یا دوباره برگشتی به خونه اول؟
چون مامانم یه مدت این کارو کرد، بعد دوباره برگشت سر جای اولش و بازم روزی 2-3 لیوان چای میخوره...
من میخواستم شیرکاکائو داغ رو به عنوان جایگزین پیشنهاد بدم...

والا...
از شوخی گذشته، به نظرم اگه گرم بودنش مطبوعتونه، با یه نوشیدنی گرم دیگه جایگزینش کنین و اگه مزه اش مطبوعتونه، با یه چیزی مثل نوشیدنی های خنک که رفع عطش بشه و خوشمزه هم باشه...
شیدا جان و یاسین جان فکر کنم تو این زمینه ها متخصص ترن...
پ.ن:
اطلاعات من از چای و نحوه دم کردن و خوردنش به اون حدی خلاصه میشه که مهمون که داریم، همسرم وظیفه سماور رو به عهده میگیره، وگرنه آب جوش نیومده، میریزم توی قوری چای...

والا...
(۲۴/مرداد/۹۳ ۲۱:۳۰)moze84 نوشته است: [ -> ]حالا شیدا جان!
الآن اگه دمنوش ها رو کم کردی، تونستی چای رو هم نخوری؟
یا دوباره برگشتی به خونه اول؟
چون مامانم یه مدت این کارو کرد، بعد دوباره برگشت سر جای اولش و بازم روزی 2-3 لیوان چای میخوره...
برگشتم به عادت قبلی
حالا مگه 2، 3 لیوان چای غیر طبیعیه

دو لیوان که با صبحانه نوش جان میشه یک یا دو تا دیگه هم تا شب
تو دوران دانشجویی بی کار میشدیم چای میخوردیم
ولی هر چند تا باشه لیوانی بودنش خیلی مهمه
استاد اعظم یاسن جان هستن

سلام
چند نفر شدید؟
منم هستم
شرو شده برنامتون؟
(۲۴/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۱)mohsen110 نوشته است: [ -> ]سلام
چند نفر شدید؟
منم هستم
شرو شده برنامتون؟
سلام
با شما تازه شدیم یازده نفر

حالا کو تا
پنجاه نفر
1-moze84
2-حوریه سادات
3- aaaaa
4- حسین14
5- فدایی ولایت
6- Bidel.s
7- نرگس مهدوی
8-رضوانه
9-amirhq21
10- السا
11-mohsen110
همش میترسم که برنامه منتفی بشه...
نقل قول:بلاخره این که سبک زندگی خودمون رو به تنهایی تغییر بدیم، به درد نخواهد خورد...هر کس اگه روی خودش یه تغییری ایجاد کنه، باید بتونه 4 نفر دیگه رو هم با خودش همراه کنه...
خانم موزه ی عزیز میشه فکر کنید که ما همون 4 نفریم؟میشه اگه به 50 نرسیدیم برنامتون رو لغو نکنید. البته هرجور خودتون صلاح میدونید