۲۲/مرداد/۹۳, ۱:۵۵
۲۲/مرداد/۹۳, ۲:۰۱
(۲۲/مرداد/۹۳ ۱:۵۵)fateme-m نوشته است: [ -> ]مرهم عزیز معذرت میخام شما الان داری به دین اسلام توهین میکنی؟؟؟؟!!!!
نه عزیرم بر اساس ایه لا اکراه فی الدین دارم در مورد ادیان تحقیق میکنم که اگه بشه عوضش کنم ...
فعلا که مسلمونم در دینم بهم ازادی تفکر داده شده. دارم در تفکر مسلمان ها سیر میکنم با اجازتون .
فکر نکنم حرفام نیازی به برخورد مذیران ،ناظران، حاکم اسلام،یا احیانا پروردگار باری تعالی داشته باشه.
۲۲/مرداد/۹۳, ۲:۱۵
(۲۲/مرداد/۹۳ ۱:۵۵)fateme-m نوشته است: [ -> ]مرهم عزیز معذرت میخام شما الان داری به دین اسلام توهین میکنی؟؟؟؟!!!!
سلام
راستش من برداشتم از حرف مرهم عزیز، این بود که دینی که ما داریم بهش عمل میکنیم، مشکل داره و به اسم اسلام میشناسیمش( البته میشد بهتر بیان شه)
نه دین اسلام که جامع و کامله
و از عدالت خدا به دوره که پیشرفت و تکنولوژی رو در نظر نگرفته باشه و ما رو با دینی که به این چیزها نپرداخته و جوابگوی این نیازها نباشه، رها کرده باشه
پس ضعف در عدم شناخت صحیح من و امثال منه نه دین
۲۲/مرداد/۹۳, ۲:۵۹
(۲۲/مرداد/۹۳ ۲:۱۵)شیدا نوشته است: [ -> ]راستش من برداشتم از حرف مرهم عزیز،بسم الله الرحمن الرحیم.
خواهر گرامی
چند نفر در طی این ساعاتی که این جملات در این صفحه مجازی باز بوده اومدن خوندن؟ چند نفر دقیقا شبهه ای که در ذهن من پیش اومده براشون پیش اومد؟؟؟؟
کسی میتونه امار دقیقی بده؟
تو تالار مذهبی بدون علم به اسلام حرف زذن اون هم با اسم ناظر میدونید یعنی چی؟؟؟؟ یه رهگذر بیاد بخونه ببینه این جملات نوشته شدست و هیچ مسلمونی صداش در نیومده میدونید یعنی چی؟؟؟ یعنی هیچ مسلمونی جوابی نداشته .با داشتن این همه کاربر!!!! انتهاش میشه اینکه یعنی اسلام جوابی نداشته.
اگر با کنایه نوشتم بخاطر اینکه خواننده فکر نکنه دارم راست میگم.
اگر برعکس نظرم رو نوشتم که نویسنده بفهمه ممکنه در ذهن کسی این اتفاق بیافته.
حالا یه بچه مسلمونی یه بچه شیعه ای بیاد جواب بده ...بسم الله الرحمن الرحیم
ای کاش داغدار کردن روح و جانمون با نام الله این قدر سخت و خجالت اور نبود .
۲۲/مرداد/۹۳, ۶:۵۲
سلااااام
به به
چه تاپیکی
ممنون
من مثال های که گفتید برای انجام ندادن خوندم....
حالا یه سوال٬ جاش چه کارایی انجام بدیم؟؟؟
نمیشه که همینطوری یه مواردی رو حذف کرد...
من الان وزنم بسیار متناسبه خداروشکر و بعضی مواردی که فرمودید به نظرم بیشتر به رژیم های غذایی میخوره و من هم نمیخوام لاغر بشم!!!!
ولی در موارد دیگه دوست دارم همراهی بکنم
به به
چه تاپیکی
ممنون
من مثال های که گفتید برای انجام ندادن خوندم....
حالا یه سوال٬ جاش چه کارایی انجام بدیم؟؟؟
نمیشه که همینطوری یه مواردی رو حذف کرد...
من الان وزنم بسیار متناسبه خداروشکر و بعضی مواردی که فرمودید به نظرم بیشتر به رژیم های غذایی میخوره و من هم نمیخوام لاغر بشم!!!!
ولی در موارد دیگه دوست دارم همراهی بکنم

۲۲/مرداد/۹۳, ۷:۱۹
به نام خداوند حکیم و دانا
سلام،
این تاپیک بوی خون میده ...

بنده هم کار علمی که در جهت آموزه های دینی باشه رو با هاش موافقم. دین من با علم مشکلی نداره.
متوجه حرف های خانم مرهم هم هستم. مساله فقط سر نحوه بیان خانم موزه هست . که با یک اصلاح کوچک کجتابی تاپیک حل میشه.
همه مسلمونیم و میدونیم علم هم خوبه. مادامی که مجبور به انتخاب بین این دو نباشم و علم در تضاد با دینم نباشه ، که میدونم اگه درک صحیحی از هر دو داشته باشیم تضاد که ندارن هیچ در تائید همدیگه هم هستند، بنده هم هستم.
1-moze84
2-حوریه سادات
3- aaaaa
4- حسین14
5- فدایی ولایت
6- Bidel.s
7- نرگس مهدوی
8-رضوانه
9-amirhq21
10-
سلام،
این تاپیک بوی خون میده ...

بنده هم کار علمی که در جهت آموزه های دینی باشه رو با هاش موافقم. دین من با علم مشکلی نداره.
متوجه حرف های خانم مرهم هم هستم. مساله فقط سر نحوه بیان خانم موزه هست . که با یک اصلاح کوچک کجتابی تاپیک حل میشه.
همه مسلمونیم و میدونیم علم هم خوبه. مادامی که مجبور به انتخاب بین این دو نباشم و علم در تضاد با دینم نباشه ، که میدونم اگه درک صحیحی از هر دو داشته باشیم تضاد که ندارن هیچ در تائید همدیگه هم هستند، بنده هم هستم.
1-moze84
2-حوریه سادات
3- aaaaa
4- حسین14
5- فدایی ولایت
6- Bidel.s
7- نرگس مهدوی
8-رضوانه
9-amirhq21
10-

۲۲/مرداد/۹۳, ۷:۴۹
من دیگه در مورد علم و اسلام حرفی نمیذارم و اجازه میدم خودتون بهش فکر کنین...
اگر هم ناظر بخش، صلاح دید، میتونه اون بخش از جمله رو پاک کنه، تا همه چی ختم به خیر بشه...
اما در مورد حرف رضوانه جان!
اینا رژیم لاغری نیست...
یکی از پسر عموهای من لاغره، اما فشار خون داره، چربی خون داره، کبدش چرب نوع 2ئه...
تازه راه میره، زیر پاش هم یهو خالی میکنه...
هر لاغری ای، نشانی از سلامت نیست...
هرچند، هر کی که سلامته، حتماً لاغره...
برادرشوهر من چند سال پیش یه غده توی پاش پیدا شد که باعث شد یکسالی بلنگه...
دکتر بهش گفته بود، مرغ رو از زندگیت حذف کن...
خواهرشوهرم اخیراً دیسک کمرش زده بیرون و دکتر رفته...
دکتر به ایشون هم گفته، مرغ به هیچ وجه نخور...
اگرم میخوای بخوری، باید استخونش رو دربیاری و بپزی...
از قرار معلوم قسمت افتضاح هورمون هایی که به مرغ ها میدن، میره توی استخونش...
بعد از این ماجرای روغن پالم، خداییش میبینم هیشکی به فکر من نیست...
بعدشم!
قراره مضرات رو از زندگی حذف کنیم، مسلماً به مفیدات (!) رو میاریم دیگه...
مثلاً یه هفته موبایل رو خاموش کنیم، فکر کنم با خانواده بیشتر میگردیم دیگه...
اما مضرات خوراکی جایگزینش نون و پنیر و سبزی یا نون و پنیر و گردوئه...
والا...
چه شماها باشین و چه نباشین، من خودم رویه زندگیم رو تغییر میدم...
کاشکی یه دستگاه تست خون اینترنتی اختراع شده بود، من از همین جا از هر کدومتون یه آزمایش خون کامل میگرفتم تا کمبود آهن، مشکل آنزیم های کبدی، قند و چربی خون و کمبود کلسیم همه رو یه چک میکردیم، ببینیم چند درصد جوونای ایران مشکل دارن...
توی اطراف من که همه مشکل دارن...
حداقل یکیشو دارن...
سورا جان!
روغن پالم روغن گیاهیه که از خرما میگیرن و به شدت مضره...
یعنی اگه بیشتر از یه حدی مصرف بشه، مثل بقیه روغن های گیاهی توی رگ های قلب رسوب میکنه و سکته ایجاد میکنه...
اما چربیهای حیوانی اینطوری نیستن...
اینا اومدن توی لبنیات حیوانی، چربی گیاهی، اونم از نوع بسیار زیاد و غیر مجازش ریختن...
مردم هم یک هفته لبنیات نخریدن، حالشون اومد سر جاش...
این که حالا باید بیشتر از این تحریم بشن رو من زیاد در جریان نیستم...
اگر هم ناظر بخش، صلاح دید، میتونه اون بخش از جمله رو پاک کنه، تا همه چی ختم به خیر بشه...
اما در مورد حرف رضوانه جان!
اینا رژیم لاغری نیست...
یکی از پسر عموهای من لاغره، اما فشار خون داره، چربی خون داره، کبدش چرب نوع 2ئه...
تازه راه میره، زیر پاش هم یهو خالی میکنه...
هر لاغری ای، نشانی از سلامت نیست...
هرچند، هر کی که سلامته، حتماً لاغره...
برادرشوهر من چند سال پیش یه غده توی پاش پیدا شد که باعث شد یکسالی بلنگه...
دکتر بهش گفته بود، مرغ رو از زندگیت حذف کن...
خواهرشوهرم اخیراً دیسک کمرش زده بیرون و دکتر رفته...
دکتر به ایشون هم گفته، مرغ به هیچ وجه نخور...
اگرم میخوای بخوری، باید استخونش رو دربیاری و بپزی...
از قرار معلوم قسمت افتضاح هورمون هایی که به مرغ ها میدن، میره توی استخونش...
بعد از این ماجرای روغن پالم، خداییش میبینم هیشکی به فکر من نیست...
بعدشم!
قراره مضرات رو از زندگی حذف کنیم، مسلماً به مفیدات (!) رو میاریم دیگه...
مثلاً یه هفته موبایل رو خاموش کنیم، فکر کنم با خانواده بیشتر میگردیم دیگه...
اما مضرات خوراکی جایگزینش نون و پنیر و سبزی یا نون و پنیر و گردوئه...

والا...
چه شماها باشین و چه نباشین، من خودم رویه زندگیم رو تغییر میدم...
کاشکی یه دستگاه تست خون اینترنتی اختراع شده بود، من از همین جا از هر کدومتون یه آزمایش خون کامل میگرفتم تا کمبود آهن، مشکل آنزیم های کبدی، قند و چربی خون و کمبود کلسیم همه رو یه چک میکردیم، ببینیم چند درصد جوونای ایران مشکل دارن...
توی اطراف من که همه مشکل دارن...
حداقل یکیشو دارن...
سورا جان!
روغن پالم روغن گیاهیه که از خرما میگیرن و به شدت مضره...
یعنی اگه بیشتر از یه حدی مصرف بشه، مثل بقیه روغن های گیاهی توی رگ های قلب رسوب میکنه و سکته ایجاد میکنه...
اما چربیهای حیوانی اینطوری نیستن...
اینا اومدن توی لبنیات حیوانی، چربی گیاهی، اونم از نوع بسیار زیاد و غیر مجازش ریختن...
مردم هم یک هفته لبنیات نخریدن، حالشون اومد سر جاش...
این که حالا باید بیشتر از این تحریم بشن رو من زیاد در جریان نیستم...
۲۲/مرداد/۹۳, ۱۰:۳۰
آقو! تمرین سخت ندید گناه داریمااااا
نهایت بتونم یه روز گوشیمو خاموش کنم..نه به خاطر اعتیاد! بلکه چون یه جورایی رابط خانواده منم....منظورم همون هماهنگی هاست!
در مورد اینکه گفتم جایگزین بگید
مثلا منظور این بود
که
شما میفرمایید گوشت قرمز بره کنار...خب به جای گوشت قرمز باز میشه سویا خورد ولی نون و پنیر این وسط چه کارست
در مورد خودم بهتون بگم که
من روزی یه قرص آهن( شب به همراه یه خرده آب و آبلیمو) و یه قرص زینک و ویتامین ث و مولتی ویتامین هم تقریبا یه روز در میون میخورم....خیلی خوب بوده
ببینید منظور من اینه که:
اول یک لیست از همه مفیدها
و
یک لیست از همه مضرها تهیه کنیم
سپس
جایگزینی
نظرتون؟!

نهایت بتونم یه روز گوشیمو خاموش کنم..نه به خاطر اعتیاد! بلکه چون یه جورایی رابط خانواده منم....منظورم همون هماهنگی هاست!
در مورد اینکه گفتم جایگزین بگید
مثلا منظور این بود
که
شما میفرمایید گوشت قرمز بره کنار...خب به جای گوشت قرمز باز میشه سویا خورد ولی نون و پنیر این وسط چه کارست
در مورد خودم بهتون بگم که
من روزی یه قرص آهن( شب به همراه یه خرده آب و آبلیمو) و یه قرص زینک و ویتامین ث و مولتی ویتامین هم تقریبا یه روز در میون میخورم....خیلی خوب بوده
ببینید منظور من اینه که:
اول یک لیست از همه مفیدها
و
یک لیست از همه مضرها تهیه کنیم
سپس
جایگزینی
نظرتون؟!
۲۲/مرداد/۹۳, ۱۰:۳۵
سلام به دوستان
البته من وقت نمیکنم در طرحتون شرکت کنم اما هرزگاهی سر میزنم
به جای گوشت قرمز میشه سیرابی مصرف کرد
البته میدونم ادمای کره زمین به دو دسته سیرابی دوستان و کسانی که از سیرابی متنفرن تقسیم میشن
اما همین الان یه سرچ کنید و ببینید چقدر خواص داره،خیلی هم مقرون به صرفه
فقط بدی های گوشت رو نداره
البته از جای تمیز گرفته شه
البته من وقت نمیکنم در طرحتون شرکت کنم اما هرزگاهی سر میزنم
به جای گوشت قرمز میشه سیرابی مصرف کرد
البته میدونم ادمای کره زمین به دو دسته سیرابی دوستان و کسانی که از سیرابی متنفرن تقسیم میشن
اما همین الان یه سرچ کنید و ببینید چقدر خواص داره،خیلی هم مقرون به صرفه
فقط بدی های گوشت رو نداره
البته از جای تمیز گرفته شه
۲۲/مرداد/۹۳, ۱۰:۴۱
سیراااابیییییی؟؟؟؟

اگر مامانم سیرابی درست کنه من پامو تو خونه نمیذارم....تا حالا بارها خواستم که این عادتم رو بذارم کنار٬٬٬٬ ولی نشد...خییییلی بدم میاد ...یه جایگزین دیگه معرفی کنید.....همون سویا فکر کنم بهتره

اگر مامانم سیرابی درست کنه من پامو تو خونه نمیذارم....تا حالا بارها خواستم که این عادتم رو بذارم کنار٬٬٬٬ ولی نشد...خییییلی بدم میاد ...یه جایگزین دیگه معرفی کنید.....همون سویا فکر کنم بهتره