شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(۲۷/تیر/۹۲ ۱۹:۴۴)redeemtou نوشته است: [ -> ]سلام به همه
ازهمه کسی هایی که میخوان این سریال رو ترجمه کنن میخوام یه خورده در موردش تحقیق کنن این عبدالله هاشم توی سریال thearrivedانحراف های خودشو نشون داده مثل معرفی یه نفر به عنوان یمانی دروغین توهین به آیت الله سیستانی و رهبر انقلاب واز همه مهمتر توی یکی از قسمت های این سریال یا درست تر همین سریالی که شما میخواین ترجمش کنین میگه در یه نسخه ی خطی که معلوم نیست از کجا اینو پیدا کرده(به قول استاد رائفی از قبر باباش بیرون اورده) میگه یکی از غلایم مهم ظهور طبق حدیث امام علی در این نسخه ی خطی حمله امریکا به ایرانه یعنی به بیننده میگه باید کاری کنیم که امریکا ایران رو اشغال کنه دوستان شمارو به خدا قسم یه خورده بیشتر در مورد ترجمه این سریال تامل کنید راستی در اخر بگم استاد رائفی در مورد اینایی که گفتم سخنرانی داشته برای دانلودش برید سایت مصاف پرتال و فیلم پاسخ گویی به شبهات رو دانلود کنید
سلام،
فک کنم واسه همین چیزایی که فرمودین خیلی وقت پیش خود دوستان ترجمه رو متوقف کردن !!!
هرچند خودم مخالفم !
طرف ممکنه منحرف شده باشه ، ولی این به این معنی نیست که هر چی از دهن این بابا در اومده واسه منحرف کردن بقیه بوده !!!
به نظرم اگه دوستان کلا بیخیال این مستند نمیشدن خیلی خوب بود ، من تا قسمت 10 ــِش رو نگاه کردم ، مصاحبه های جالبی کرده بود. در مورد مرگ بازیگر هالیوود (Heath Leger) یه نقل قول خیلی جالب از خود بازیگر آورده بود.
کلا مطالب جالبی اشاره کرده بود !
دوست عزیز سلام
اگه شما قبول دارین این سریال انحرافات داره پس باید بدونین تماشای اون واسه ی کسی منعی نداره که اشراف اطلاعاتی کاملی داشته باشه وبتونه درست وغط رو تشخیص بده
بنده نگفتم این سریال انحراف داره. لطفا متن رو با دقت بیشتری بخونید !
بنده گفتم اگرم خدایی نکرده انحرافی داشته باشه ، میشه سانسورش کرد !
اینکه کل یه سریال رو واسه اینکه ممکن ـه چنتا اپیزودش انحرفاتی داشته باشه ، کنار بذاریم ، به نظرم اشتباه ــه !
به نظرم اطلاعات خوب و سر نخ های جالبی تو این سریال میتونه باشه .
موفق باشید.
سلام
اگه شما قبول دارید که عبدالله هاشم منحرف شده
از کجا میدونید کجا سریالش راست گفته و کجا دروغ واز کجا میدونید که با نگاه کردن به سریالش متاثر نمیشید
ضمنا شما اگه قسمت 7 و8 و14 رو نگاه کنید متوجه انحراف عبدالله هاشم میشید
سلام منم خوشحال میشم اگه بتونم کمکی در ترجمه کنم ، زبانم خوب نیست آنچنان. ولی چون به خود موضوع علاقه دارم انشاالله می تونم.
دمتون گرم ...یعنی شدیدا دمتون گرم ...

به قول مدیر عزیز سایت که میگه ببینید خیرش بیشتره یا شرش ...
100 درصد خیرش بیشتر خواهد بود ...
دم مترجم های گل هم گرم ...
redeemtou عزیز : این چه تحلیلیه !!!
در این نسخه ی خطی حمله امریکا به ایرانه یعنی به بیننده میگه باید کاری کنیم که امریکا ایران رو اشغال کنه!!!
سلام
کسی لینک مستقیم این مستند رو داره بزاره؟
من هر چی سرچ کردم فقط یوتیوپ داشت که اونم فی*ل*تره
سلام فیلم رو در اختیارم بزارید تا ترجمه کنم
سلام
اقای علایم ظهور حیف دانش زبانیم در اون حدی نیست که بتونم در این حجم کار کمک کنم...به نظرم حتما ادامه بدین و به سرانجام برسونید...
یه گله ای هم از بقیه دوستان داشته باشم که تو زمینه مستند سازی و ترجمه مستندهای خارجی در همین سایت فعالیت میکنن...متاسفانه بد قولن
همین
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14