تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فراخوان برای ترجمه سریال دوم عبدالله هاشم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
دوستان شماها خطرناک ترین کار ممکن را دارید میکنید ......./////////////

چون شما اولین کسانی هستید که بیدار شده اید و شاید کار شما بعد از 2 سال 1 میلیارد انسان را متحول کنید

آیا مطمئن هستید که کار درست انجام میدهید ؟

خواهشم از شما این است که نزارید 1 زره اشتباه به ملت تشنه حقیقت بدهید

پس به کارتان زیرکانه ادامه دهید
دوستان به نظر من بهتره ما مطالب مفید و فیلم های غیر مبتذل اونها رو ور داریم و یک فیلم کم مشکل تر بسازیم و پخش کنیم
دوستان در حال باز توزیع مجدد قسمتهایی هستیم که هنوز ترجمشون به دست بنده نرسیده.کسی قصد داره در ترجمه کمک کنه اعلام کنه
با تشکر Smile
منم هستم اگر خدا بخواهد...
mehrnaz خانم اینطوری پیش بره بهتره همرو بدم خودتون Smile
منتظرم تا دوستانی که اعلام آمادگی کردن رو هم وارد کنم.بعد هر تعداد باقی ماند به دوستانی که قبلا هم ترجمه کردن میدم
جایی هست که بشه سریالشو دانلود کرد؟ نتونستم از توی سایت خودشون ببینم.
من هستم. قبلاً هم گفته بودم. دو قسمت را هم انجام دادم. حالا اگر خوشتان نیامده، بحث دیگری است.
(۲۵/اسفند/۸۹ ۱۷:۳۳)G.M نوشته است: [ -> ]من هستم. قبلاً هم گفته بودم. دو قسمت را هم انجام دادم. حالا اگر خوشتان نیامده، بحث دیگری است.
بله چند نفر از دوستان مثل mehrnaz خانم و شما قبلا ترجمه کردید.دستتون هم درد نکنه
خواستم بقیه هم که اعلام آمادگی کردن رو در این طرح سهیم کنم.هر چقدر که ترجمه نشده ماند سری دوم به شما عزیزان سپرده میشه و انشا الله که از زحمات شما باز هم استفاده می کنیم

امیدوارم سوء تفاهم رفع شده باشه Smile
با سلام..بنده هم آمادگی دارم!
ببخشید ولی در مورد صلاحیت عبدالله هاشم یک مشکلاتی هست

ایشون خودش چند سال تو کمپانی سکس هایوود فعالیت داشته و به همین دلیل از گفتن خیلی از مسائل ابایی نداره و سریال هاش در بعضی جاها مشکل داره
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع