| نظرسنجی: نظرتون در مورد این موضوعی که مطرح کردم چیه؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مزخرفه... | ![]() ![]() |
7 | 53.85% |
| خوب بود. | ![]() ![]() |
3 | 23.08% |
| تا حالا بهش فکر نکردم. | ![]() ![]() |
3 | 23.08% |
| تمام | 13 رأی | 100% | |
|
از تاریخ درس نگیریم، تکرار میشه.(خطاب به بیداری اندیشه ها)
|
|
۱۰:۱۹, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۰:۲۷ توسط L.payam.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
دو نکته: این یه متن دنباله داره. لطفا تا کامل نشده نه حذفش کنید؛ نه در نظر سنجی شکت کنی. اما اگر کلامی هست، در نظرات بنویسید... به فروم شما که فکر می کنم، یاد این بخش از تاریخمون میفتم: كارل فردريك گاوس (1855-1777) ، دانشمند آلماني كه معاصرانش او را « سلطان رياضيدانان» مي ناميدند
كارل فردريك گاوس (1855-1777) ، دانشمند آلماني كه معاصرانش او را « سلطان رياضيدانان» مي ناميدند . استعداد رياضي گاوس از دوران كودكي ظاهر شد . خود او ، وقتي دوران كودكيش را به ياد مي آورد ، به شوخي مي گفت : « من شمردن را پيش از حرف زدن ياد گرفتم ». [/font] گاوس ، در برانشويك ، در خانواده ي يك استاد لوله كش به دنيا آمد . آموزش هاي اوليه را در مدرسه ي محل تولد خود ، به مدت 7 سال ادامه داد . در آنجا به خاطر استعداد درخشان رياضي خود ، هميشه موجب شگفتي معلم و دوستان خود مي شد . او آموزش عالي خود را در دانشگاه گوتينگن گذراند . بعدها (1807) ، تقريبا به مدت 50 سال ، كرسي استادي رياضيات و اخترشناسي همين دانشگاه را به عهده داشت . در 19 سالگي ، وقتي كه هنوز روي نيمكت دانشجوئي نشسته بود ، كشفي مهم ارائه كرد : به طور كامل روشن كرد كه در چه حالت هايي مي توان n ضلعي منتظم را ، به كمك پرگار و خط كش ، رسم كرد . به ويژه ، با حل معادله ي x[sup]17[/sup]-1= 0 توانست هفده ضلعي منتظم را ، به كمك پرگار و خط كش ، كند . به اعتراف خود گاوس ، كارهاي بغرنج و طولاني محاسبه اي (كه به اخترشناسي مربوط مي شد) ، نه تنها او را خسته نمي كرد ، بلكه موجب شادي و رضايت او هم مي شد . گاوس ، به كمك محاسبه ، توانست با چنان دقتي جاي سيارك پيرس را پيدا كند كه اخترشناسان موفق شدند ، آن را در همان جايي كه او معين كرده بود بود ، پيدا كنند . گاوس ضمن كار در ضمينه ي رياضيات ، توانست نظريه ي رشته ها و نظريه ي معادله هاي ديفرانسيلي را پيش ببرد و تكامل ببخشد . قضيه ي اصلي جبر متعلق به او است كه بنا بر آن ، هر معادله ي درجه ي n ام ، دست كم داراي يك ريشه است ، كه مي تواند ريشه اي موهومي باشد . در رساله ي « بررسي هايي درباره ي حساب » خود پايه هاي « نظريه ي عددها » را ، به صورت امروزي آن طرح ريخت . كارهاي اساسي زيادي در زمينه ي نظريه ي ديفرانسيلي عددها انجام داد . در زمينه ي فيزيك ، روي نظريه ي مغناطيس و بعضي از مساله هاي اپتيك كار كرد . در سال 1818 ، در نامه هايي كه به بعضي از دوستانش نوشته بود ، درباره ي امكان وجود هندسه ي نااقليدسي در كنار هندسه ي اقليدسي ، صحبت كرد . ولي ، با كمال تاسف ، هرگز هيچ مقاله يا رساله اي در اين باره منتشر نكرد . گاوس در سال 1855 درگذشت . [font=Tahoma]منبع و اگر دقیق تر بخوام بخشی که منظورمه رو گم، باید یه خاطره تعریف کنم. معلم فیزیک دبیرستان و پیش دانشگاهیمون گفت داستان معروف شدن گاوس رو. توی کلاس اول دبستان، معلم که اهل از زیر کار در رفتن بوده؛ بچه ها رو می ذاره تا از 1 تا 100 بنویسن. و بعد با هم جمعش کنن.. و چون کار وقت گیری بوده، خودش میل بافتنیاشو بر می داره و مشغول میشه... اما گاوس در هرض چند دقیقه جواب رو پیدا می کنه، و هوش نابش رو آشکار می کنه. او دنباله ی حسابی رو به کار گرفته... این روش بدین صورت بود: 100 + 1 = 101 99 + 2 = 101 98 + 3 = 101 . . . که جمع کل آن برابر حاصلضرب زیر است: 5050=101×50 |
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۱۴, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بابا موضوع تاپيك چيه شما چي ميگيد
![]() يادش بخير روزي اواتار من لوك خوش شانس بود ديدم باحال نيست گفتم بزارم آرتاس(ليچ كينگ) ![]() راستي من يه بار داشتم كتاب تاريخ رو مطالعه ميكردم ديدم بدبختا اين پادشاهاي عربي نميدونم شايد ايراني ها اون موقع كتاب تاريخ رياد مي خوندن چون تا مي خواست كشور گسترش بدن ميرفتن ازسمت غرب شروع ميكردن ![]() حالا شايدهم اصلاربطي نداشته باشه شايد هي اونا درس ميگرفت هي تاريخ دوباره تكرار ميشد
|
|||
|
۲:۱۹, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۹۰ ۲:۱۴)افلاطون نوشته است: بابا موضوع تاپيك چيه شما چي ميگيدlممنون از شرکتتون توی این مسابقه. با عرض پوزش جواب شما هم اشتباه بود. این تاپیک نه ربطی به آرتاس داره و آواتار، نه به عربا نفر بعد... البته توجه کنید من دو بار واضحا منظورمو گفتم. خیلی باحالین خداییش. |
|||
|
۲:۲۸, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
ولي حالا واقعا سوال كجاست ؟
اخه من نمي دونم شايد چشمام ضعيف شده خواهشا يك بار ديگه سوال رو بفرماييد ![]() اگر هم اخرش شد يه راهنمايي هم بكنيد شايد جواب تابلو بشه
|
|||
|
۲:۳۱, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۹۰ ۲:۲۸)افلاطون نوشته است: ولي حالا واقعا سوال كجاست ؟من سوالی نپرسیدم. شما باید می پرسیدید. که نپرسیدید. اما من سوالی که انتظار داشتم بپرسید رو دو بار پاسخ دادم. اگر متوجه نشدید هنوز، از خانم پردیسان خانم یا برادر/خواهر تازه مسلمان یا جناب گریفین بپرسید. ایشالا شما هم به جواب برسی. |
|||
|
|
۲:۴۳, ۳۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۰ ۲:۵۴ توسط افلاطون.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اينا رو كه گفتي الان از كجا پيداشون كنم
راستي من هنوز توي اين فكرم يعني چي كه از تاريخ درس نگيريد تكرار ميشه ؟ سر كاري ها مثلا اين كارو كرديد طرف ذهنش كنجكاو بشه چي نوشتيد البته من هميشه از تاريخ درس گرفتم وهيشه هم مفيد بوده البته تا الان بكارم نيومده ولي وقتي توي گذشته يك اتفاقي ميفته مسلما اون اتفاق يك ذره تغيير ميكنه و اون وقته كه شما ميخوايد از ضد حمله استفاده كنيد طرف پاس ميده به شما و اون اونجاست كه شما همين طور ميمونيد و اون وقته يهو توپ از لاي پاتون در ميره شماگول ميخوريد اصلا چي گفتم راستي مگه بيداري انديشه چي كار كرده |
|||
|
۴:۵۱, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
خوب عزیزم حالا شما بگو بینم سه پنتا.
evil is near but GOD is whit us
|
|||
|
۶:۳۳, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
يعني چي
منظورت رو نفميدم ؟ اگه منظورت اون قضيه هست ميبيني كه هنوز جواب نداده
|
|||
|
۱۲:۳۲, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوستان اینجا تالار بیداری اندیشه است. فکر می کنم خیلی داریم به بیراهه کشیده می شیم اگه هدف ما بیداری اندیشه و مقابله با تهاجمات دشمنانه باور کنید به جای این بحثها باید حواسمونو جمع کنیم الان یه مکتب جدید به اسم امو داره تو جامعمون غوغا می کنه دوستان دغدغه مند خواهش می کنم به جای بحثهایی که نتیجه ای نداره بیاین فکر کنیم که چطور می تونیم با این پدیدیه و پدیده های مشابه مقابله کنیم امروزه خیلی از جوانان جامعمون (حداقل منی که تو تهرانم به وضوح اینا رو می بینم شهرای دیگه رو نمی دونم) با مدل لباس و آرایش های امو و پینک ظاهر میشن. و متاسفانه خیلیاشون نمی دونن که دارن به چه سمتی کشیده می شن. و حالا ما داریم چیکار می کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی به جای بحث کردن و پیدا کردن راه حل داریم بحث هایی رو می کنیم که هیچ نتیجه ای نداره... دوستان خواهشا راه حل ارائه بدید تا با بحث به نتیجه برسیم راه حل اول من: مطالعه همه جوانب این مکاتب بالاخص امو و بررسی اون با دیدگاه هایی که اسلام میگه یکی از پایه های اصلی که این مکتب روش استواره احساس گراییه. یعنی یه جورایی احساس رو فوق العاده مقدس می دونن. حالا کافیه بررسی کنیم که عقل تو این مکتب چه جایگاهی داره. دوستان بحث کنید خواهش می کنم...
|
|||
|
|
۰:۳۱, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
با سلام
در جامعه ما اکثریت این شانس را دارند که در یک محدوده بسیار بسته ای زندگی می کنند و در آن محدوده ای که از محل خودشان و از یک گروه اجتماعی خاص پیرامونشان تجاوز نمی کند، از خبرها و حوادث و جریاناتی که در بیرون می گذرد دیگر اطلاع ندارند، و اینها وجدانشان آرام است مسئولیتشان سبک است و تمام دنیا و جامعه برایشان روبراه است و اساسا برای کسیکه چنین محیطی و جامعه ای و طرز فکری دارد هیچ کاری و هیچ ناهنجاری یی پیش نیامده که او احساس مسئولیت کند. او مشغول کار دینیش است، اطرافیانش همه متدین هستند، مراسم مذهبی هم اجرا می شود، نماز و دعا که می خوانند، روضه و روزه هم که می گیرند، همه مردم در مراسم دینی شرکت می کنند، معتقدند به آقا و به اصول دینشان و یا رسوم و سنتهای مذهبیشان یقین دارند، و بآنچه هم که وظیفه مذهبیشان می دانند عمل می کنند. بنابراین هیچ حادثه بزرگی و خطر خطیری پیش نیامده که باید خودش را عوض کند و راهش را و سخنش را و طرز فکرش را! دین در حال از دست رفتن نیست که او باید حفظش کند! در معرض خطر نیست که او باید از خطر نگهداریش کند! بنابراین او خوشبختانه در یک آرامش مذهبی و یک مسئولیت انجام شده و یک راه کوفته و یک زندگی و زمان آرام به سر می برد و در «فضای بی باد و طوفان و دربسته و امن و خصوصی تنفس می کند و رنجی نمی برد و دلهره ای ندارد.» کتاب پدر، مادر، ما متهمیم از دکتر شریعتی منظورم خودم بود گفتم شما هم بخونید بد نیست شاید خواستید بیشتر همکاری کنید تو این زمینه هرچند همکاریتون تو زمینه های دیگه ستودنیه. منتظر نظراتتون هستم.
|
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
با سلامی دوباره
![]() قبل از پاسخ گویی به چند نقل قول یه سوال از جناب L.payam دارم و خیل سوال رو جدی می پرسم ؟؟؟ هدفتون از این بحثی که درست کردید چیه ؟؟ آیا شما می خواهید موضل امو ها رو بررسی کنید و راه کار هایی برای اون بدید یا این که می حپخواد در مورد وقایع تاریخی صحبت کنید و یا این که می خواد مکاتب یا بهتر بگم سبک های نوین رو در موردش اطلاعات بدید و راه کار هایی برای اون بدید و حالا : (۲۸/آذر/۹۰ ۲۲:۳۴)L.payam نوشته است: فکر کنم مکتب درست تر باشه، نه؟اول این که اسم بنده شاهینه و برای اطلاعات بیشتر به پروفایلم مراجعه کنید ![]() پیرامون امو فکر کنم این یک سبک باشه تا یه مکتب و در مورد شیطان پرستی هم باید بکم که این موضع رو می تونیم یک فرقه به نامیم که از مکاتب فلسفی و گرایش هایی مثل اومانیسم- ماتریالیسم و ... اعتقاد دارن پیرامون چند تعریف ساده این دو تعریف رو یادم رفت : - گرایش : گرایش در فارسی به معنای تمایل داشت به چیزی و خواستار بودن است. - فرقه : در واقع می توان گفت فرقه همان حزب می باشد حالا با این توضیحات می تونیم بگیم که امو یک سبکی است که گرایش هایی به موسیقی راک داره که کلا می تونیم بگیم گرایش به عقاید شیطان پرستی دارن البته این به این معنی نیست که شیطان پرست هستند ها !! در واقع این اشخاص این رو به صورت یک سبک می دونند و اون رو به صورت مد عملیش می کنند در صورتی که دارند از یک نوع گرایشی پیروی می کنند در صورتی که خودشون هیچی نمی دانند (۲۸/آذر/۹۰ ۲۲:۳۴)تازه مسلمان نوشته است:به نظرم این نوجوان یک سبک رو اختراع کردند تا یک مکتب ![]() ![]() (۲۸/آذر/۹۰ ۲۲:۳۴)افلاطون نوشته است:دوست گرامی می شه ازتون خواهش کنم بحث رو به انحراف نکشید ؟؟ اگه واقعا دنبال فانتزی هستید فروم بدم بیا اون جا این قدر در مورد لیچ کینگ و ویچ کینگ واسط حرف بزنیم که خودت خسته شی ![]() ![]() خوب در پایان از دوست خوبم که این تاپیک رو ساخته می خوم موضوع بحث رو مشخص کنه اگه می خواهیم در مورد موعضل امو و پیرامون اون بحث کنیم که بحث رو شروع کنیم و گر نه موضوع بحث رو مشخص کنید ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,873 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| نرم افزار بیداری اندیشه | فدايي ولايت | 22 | 11,640 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| گروه دوبلاژ تالار بیداری اندیشه | MohammadMeraj | 31 | 14,604 |
۲۹/بهمن/۹۲ ۲:۱۴ آخرین ارسال: MohammadMeraj |
|
| پیشنهادات و انتقادات بخش ترجمه و زیرنویس تالار بیداری اندیشه | مجید املشی | 4 | 4,815 |
۲۹/آذر/۹۲ ۰:۰۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فروشگاه مجازی بیداری اندیشه | SAEED_KOSAR | 13 | 10,855 |
۱۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ | Mohammad | 87 | 46,164 |
۶/آذر/۹۱ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: mahdi_kojayee |
|
| مستند بیداری اندیشه | Ara | 16 | 11,754 |
۲۸/تیر/۹۱ ۹:۴۷ آخرین ارسال: بچه شیعه |
|

![[تصویر: cool.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/file:///D:/Gryffen/New%20Folder%20%283%29/New%20Folder/thread-10791-page-3_files/cool.gif)