|
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
|
|
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذر میخواهم منبعفرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است ! در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است. راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر ! باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است. پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید! همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست. انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکسهای او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانههای مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمیداند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد ندادهاند. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۵, ۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۰ ۲۳:۳۸ توسط karimjannat.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۳۵)جویای حقیقت نوشته است:(۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۱۸)یاشار نوشته است: خیلی خیلی جای تامل داره که چرا فکر می کنید به نام دین تفکرات خودمون رو به دیگران تحمیل می کنیم . عزیز جانم جویای حقیقت ! واقعا جویای حقیقت هستی . رک می گم که کاملا در اشتباه هستی از همه چیز این اقای فرهادی که بگذریم از روی خوشش با انجلا جولی که نمیشه گذشت . زنی که اعتراف داره حامی صهیونیست و ضد اسلام و ایران است . قبول کنید فرهادی اشتباه کرده و باید باید از همه ایرانی ها بخاطر این جلوه و کار اشتباهش پوزش بخواد . با سلام خدمت دوستان 1)مهجوریت وجهی از اسلام دلیلی بر مهجور نگه داشتن سایر وجوه نیست....یعنی چی؟یعنی اینکه اگر جایی قانون اسلامی رعایت نشه دلیلی بر عدم رعایت سایر قوانین(هرچند از نظر برخی سطحی !!مثل دست دادن با نامحرم) نیست...پس این دلیل بی خودیه برای توجیه رفتار آقای فرهادی 2)اگر در جامعه دختر و پسر با هم دست میدن ، اگر به هم کلاسی از جنس مخالفش می خنده و هزار مصداق دیگر هم همه اشتباه است منتها حنجره حزب الله پاره شد از بس اعتراض کرد به این حرکات یا شاید هم عادت کردیم به صدای این اعتراض و دیگه برامون عادی شده و شاید هم خودمون رو به نشنیدن زدیم!!![/b] 3)و اما کسی نگفته همه باید به زور مسلمان باشند...ولی آقای فرهادی نماینده تنها حکومت اسلامی و شیعی دنیاست...وقتی ایشون حاضر شده در زیر این پرچم حرکت کنه باید به عمق این پرچم هم آگاه باشه حداقل اگر کلاهبرداری کرده و اعتقادی نداره(که از فیلمهایی که ساخته این موضوع کاملا مشخصه) باید در ظاهر عرف رو رعایت کنه...پس ما این با شخصیت و اعتقادات فرهادی کاری نداریم بلکه شخصیت حقوقی او مد نظر هست که نماینده یک ملت مسلمان شیعه هست و باید مختصات رفتاری این ملت رو رعایت کنه(البته اینجا مسئولین انتقاد وارد هست که چرا فردی و فیلمی با این شرایط باید به عنوان نماینده جمهوری اسلامی معرفی شود؟!!) 4)قسمت های دیگه هم مطلب مهمی نداره جواب بدم 5)خانم جولی از اعضای اندیشکده های مهم ایالات متحده هستند که در زمینه هجمه فرهنگی به ایران و اسلام فعالیت می کنند....و شخصیت حقوقی ایشون هم کاملا ضد ایرانی هست |
|||
|
|
۱۰:۵۷, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
به نظرم ادامه این تاپیک معنایی نداره.
چیزی که واضح و معلومه اینه که آقای فرهادی اشتباه کردن و ایران اسلامی رو نقض کردن. فکر نمیکنم نظر دوستانی که مخالف هستن هم به هیچ وجه تغییر کنه.(تعصب) فقط باید این نکته رو فهمید که کشور ما اسلامی هست و قوانین خودش رو داره و کسی هم که داره توی این کشور زندگی میکنه باید اونو رعایت کنه. فکر میکنم هرکسی یه خط بالا رو درک کنه دیگه جای هیچ بحثی نیست. من االله توفیق |
|||
|
۱۳:۰۵, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
کلاً نگاه صفر یا یکی (یا به قول دوستان صفر و صدی!) اشتباهه..اینکه بگیم کلّ جایزه ای که فرهادی برای کشور کسب کرد،به خاطر اینکه کنار جودی فستر نشسته مفت نمی ارزه یا اینکه بگیم کار فرهادی که دست داده با جولی،ایرادی نداره .
از حق نگذریم؛جایزه ای که فرهادی گرفت،متعلق به کل سینمای ایران بود؛چون اسکار یا گلدن گلوب چیزی نیست که یه کارگردان یا بازیگر وقتی می گیردش بذاره رو طاقچه خونه اش و نگاهش کنه !!!! افتخاری است در درجه اول برای عاملی که این جایزه رو گرفته،بعد سینمای کشور و در نهایت خودِ کشوری که بستر تولید فیلمهای خلاقانه و لایق دریافت جایزه جهانی مثل اسکار یا گلدن گلوب رو فراهم کرده.. گرفتن چنین جایزه و کسب این افتخار هم جای تشویق و تقدیر داره.. اما از طرف دیگه،قبول دارم باید حواسش رو بیشتر جمع می کرد،چون نماینده سینمای یک کشور اسلامی بوده و نباید دست می داد؛دست دادنش کار اشتباهی بوده... نشستنش کنار جودی فستر هم ،اگر تعیین محل نشستن توی سالن کاملاً اختیاری بوده (چون گاهی نشستن در این سالن ها باید طبق یک الگوی خاصی باشه؛مثلاً نامزدهای دریافت جایزه x در یک قسمت،یا عوامل فیلم y همه در یک قسمت و ...)، بله کار اشتباهی بوده و میشه این مسئله رو به عنوان یک انتقاد به فرهادی وارد کرد. در ضمن،حرکت فستر در عکس اول به معنای ok یا در برخی مواقع perfect،(جنبه تحسینی) دارد و در عکس دوم،یک حرکت عادی در جوامع غربی است که این حرکت را به هیچ عنوان در همان مجامع غربی به عنوان یک حرکت خاص برای جلب توجه برای اهداف غیراخلاقی به حساب نمی آورند.. کاری به اینکه این حرکتها از فستر بوده یا بازیگر دیگر،ندارم..صرفاً "حرکت" دستها در تصاویر مدنظرم بوده.. دوستان اینجا تالار بیداری اندیشه است و مهم ترین موضوعی که به بیداری اندیشه ها و درک حقایق کمک می کنه، نقد بی طرفانه یک موضوع است..اینکه شما هم نکات مثبت یک موضوع رو ببینید و هم نکات منفی موضوع رو؛ اگر نقد ما و حرفهای ما فقط بر اساس نگاه به نکات مثبت یا فقط نگاه منفی به موضوعی باشه، دیگه اسمش نقد نیست؛ اسمش تعصب ئه که در دین و شریعت ما به شدت مذموم است.. |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۵)mehrnaz نوشته است: کلاً نگاه صفر یا یکی (یا به قول دوستان صفر و صدی!) اشتباهه..اینکه بگیم کلّ جایزه ای که فرهادی برای کشور کسب کرد،به خاطر اینکه کنار جودی فستر نشسته مفت نمی ارزه یا اینکه بگیم کار فرهادی که دست داده با جولی،ایرادی نداره . دقیقا حرف شما صحیحه. من خودم به شخصه از این فیلم خیلی خوشم اومد. واقعا هم قابل تحسین بود. بحثی که هست اشتباه ایشون بود که خیلی ها قبول ندارن که اشتباه بوده و حرف بنده فقط این است که فیلم آقای فرهادی بسیار جالب بود(از نظر بنده) ولی کار ایشان بسیار اشتباه. و الا به قول شما صفر یا یک کاملا اشتباهه و بنده هم قبول دارم.
|
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۱۳:۴۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۰ ۱۸:۰۴)سید احمد نوشته است: دوست عزیز جویای حقیقت تمام حرف های شما رو قبول دارم .این حرف مسخرست ! مگه آقای فرهادی از بیت رهبری نماینده شده ؟ یا دولت بهش ماموریت داده که بره اونجا ؟ یا از طرف سپاه و ارتش و بسیج رفته اونجا ؟!!! شما این همه جوش میزنید چون فکر میکنید این آقا نماینده ی مردم ایرانه ! در حالی که اون فقط 1 آدمه که از طرف خودش باید حرف بزنه و اعمال و رفتارش در خارج کشور به هیچ کسی ربطی نداره ... |
|||
|
۱۵:۰۳, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۰ ۱۴:۴۰)blue.blood نوشته است: [ خیلی ببخشید. این فیلم تو این کشور ساخته شده و از ج.ا.ا مجوز پخش گرفته. فکر میکنین اینجا مجوز نمیگرفت میرفت اونجا بهش جایزه میدادن ؟ |
|||
|
۰:۲۵, ۱۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۲:۴۲ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
فرهادی یه آدمه خیلی با هوشه وپـــــر استعداد....مسلما تا بوده و نبوده کسایی به اون ور جذب میشدن که با هوش باشن و مخـــالف ...فراستی توی برنامه هفت حـــرف خوبی زد که تمام جوایزی که در مجامع بین المللی توی رشته های ورزش و علمی و...داده میشه قابل تقدیرن.اما جشنواره های هنری بخصـــــوص سینمایی کاملا سیاسی هستن.
اگه دقت کرده باشید ما سال پیشم نماینده اسکار داشتیم ...فیلم بدرود بغداد که از بازی و تکنیک وفیلمنامه چیزی کم نداشت....پس کووو؟چی شد کجا رفت؟؟؟ این افتخــــار واسه فرهـــادی هست و بهش تبریک میگم امـــا واسه من ایرانی افتخار نیست... اهداف سیاسی رو که بخوان با هنر به هدف برسونن اسمش هنر نیست ضده هنره چـــــــــــرا باید فیلمهای سیاه نما جایزه بگیرن؟؟پس جای امید چی میشه جای سینمای معنوی ومفهومی ما توی جهان کجاست؟؟؟ |
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
آقای فرهادی یک افتخار برای سینماگران ایرانی به شمار میاد...من هم یک فیلم ساز هستم....و این برای من افتخار که بلاخره فیلمی از کشورم و از سینمای کشورم دیده
شد که جنبه سیاسی نداره..یک فیلمی که شاید درد خیلی از خوانواده های جهان باشه...ما هیچ فیلمی نداشتیم که از نظر فیلم نامه اینقدر به واقعیت نزدیک باشه...زبان گفتارش همون حرفی که به ذهن یک ادم عادی میرسه... این واقعا عالی ....چرا افتخار نمی کنید؟ البته مجبور نیستید...خیلی ها ..حتی بسیاری از سینماگرها هم از زیادی حسودی و عقده تبریک نگفتن..چون دوسداشتن خودشون جای اقای فرهادی با شن و نتونستن...اقای فرهادی نماینده ایران نیست...فقط نماینده سینمای ایران که اگر قرار باشه در مورد دست دادن ایشون واینکه چرا با چند زن عکس گرفته بحث بشه...بهتره راه دور نرید..چرا از ابتذال سینمای داخل و روابط کاملا غیر شرعی کارگردانها و بازیگران در جشنواره ها اینقدر بر افروخته نیستید..زمانی به عنوان یک ایرانی متعهد و معتقد حق چنین حرف زدن و غیبت پشت سر یک نفر رو دارید که تمام سعیتون رو برای درست کردنش کرده باشید...تا حالا جز حرف زدن ....جز تخریب چه کار کردید..چقدر سعی کردید ؟ تا حالا به یه بازیگر زن یا مرد داخل گفتید که ..ای فلانی از نظر دینی تو ابروی مردم ایران رو توی فلان جشنواره بردی؟...نگفتید دیگه. پس بهتره اینقدر به این مردی که فقط برای سینمای ایران برای اولین بار افتخار کسب کرده خرده نگیرید...اونم تقصیری نداره...تمام مشکلها و ایراد ها از همینجا صورت می گیره...در ضمن هرکسی رو هم توی قبر خودش می زارن...شما اگه میتونید برید یک فیلم بسازید که در سطح جهانی بهترین جایزه رو بگیره و تمام احکام اسلامی رو هم رعایت کنید..از حرف زدن و چون وچرا پشت سر مردم چیزی در نمیاد. |
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
همسنگر گلِ فیلم سازم، به جمع ما خوش اومدی
کمی هم عصبانی هستید، از شما بعیده، جای شما بودم مسئله های جهانی رو اینطوری ساده تحلیل نمی کردم. اونها بی خودی به کسی به به نمی گن. ضمناً جهود تا از کسی 100 تومن ندوشه 1 تومن بهش نمی ده. اینها بی دلیل خرج نمی کنن. راستی فکر کردی چرا فیلم مادر جایزه نگرفته؟ نمی خوای بگی که چون آقای حاتمی شرکت نکرده. |
|||
|
۱۳:۲۲, ۱۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۰ ۱۴:۱۱ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۹)جویای حقیقت نوشته است:بسم الحق سلام خب شما می گویید که آقای فرهادی چشمش به سمت دیگه داره نگاه می کنه و به قول گفتنی داره حیا می کنه !!! من از شما سوال دارم ، کسی که می تونه چشمش رو کنترل کنه نمی تونه دستش رو کنترل کنه ؟!مثال عروسی هم می زنید بنده تعجب می کنم !!! من دلیل هایی دارم برای آزاد که شامل این موارد میشه : 1- ترديد؛ اينكه ما در مورد چيزى شك مىكنيم كه انجام دهيم يا نه دليل آزادى اراده ما است. 2- پشيمانى؛ اينكه ما در كارى كه كردهايم پشيمانيم دليل آزادى اختيار ما است وگرنه پشيمان نمىشديم. 3- تأديب؛ ادب كردن دليل آن است كه شخص قابل ادب هست و قابليت دليل آزادى اراده مىباشد. 4- انتقاد؛ اينكه از كارهاى همديگر انتقاد مىكنيم، دليل آزادى اراده است، چرا مثلاً از درخت گردو انتقاد نمىكنيم، چون او آزادى ندارد. ضمنا شما آیه لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ را می آورید در توجیه اشتباه ایشان ! چرا این اشتباه را می کنید ؟! مگر در ادامه نیامده است که قَدْ تَبَينَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَي (راه درست از راه انحرافي، روشن شده است) ؟! شما من را یاد داستانی بسیار تلخ می اندازید ، خواهش می کنم آن را بخوانید : هنگامى كه سر مقدس امام حسين عليه السلام را در شام نزد يزيدبن معاويه گذاردند، يزيد شعرى خواند و سپس به حاضران رو كرد و گفت:... صاحب اين سر مى گفت: من براى حكومت كردن از يزيد بهترم، گويا اين آيه را نخوانده بود كه خداوند مىفرمايد: «قل الّلهُم مالِك المُلك تُوتِى المُلك مَن تَشاء و تَنزع المُلك ممّن تشاء و تُعِزُّ من تشاء و تُذلُّ من تشاء...» «بگو خدايا مالك حكومتها تويى، تو هستى كه به هر كس بخواهى حكومت مىبخشى و از هر كس بخواهى حكومت را مىگيرى، هر كس را بخواهى عزت مىدهى و به هر كسى بخواهى ذلت....». به اين ترتيب، يزيد خونخوار، بزرگترين جنايت را انجام مىدهد و بعد مىگويد: خدا چنين خواست كه ما عزيز شويم و دشمن ما ذليل گردد، و اين گونه بر روى جنايت خود سرپوش مى گذارد و براى توجيه اعمال ننگين خود به سفسطه و جبر متوسل مى گردد. --------- دوست عزیزم آقای فرهادی یک نماد از ایران است که به آنجا می رود و بایستی بداند که چه می کند ! وقتی یک کسی تبری و تولی رو تشخیص نده آخرش به اینجا ختم میشه . ما مردم همین کشوریم و اگر اشتباهی ببینیم برخورد می کنیم ، حالا بخواد هرکسی باشه. اگر رئیس جمهور و باشه و هر کس دیگه ای . ما نظام اسلامی رو تشکیل ندادیم که یکی بیاد داخلش فیلم بسازه - اونم فیلمی سیاسی که من رو یاد مستندهای بی بی سی از ایران می اندازه - بعد برای خودش افتخار کسب کنه . عزیز من کشوری که می یاد برات شبکه فارسی وان و " من وتو " برات مفتی درست می کنه عاشق چشم و ابرومون شده !!! کسی که به همچین فیلمی چنین جایزه ای میده عاشق چشم و ابروون شده ؟! دیدت رو نسبت به مسائل باز کن برادر عزیزم. لطفا دیگر با قرآن اشتباهات آن را توجیه نکنید . یاحق آخرش هم می دونی این فیلم به کجاها میرسه ؟! به اونجا میرسه که در سینماهای اسرائیل اکران بشه !!!!! بله ، اکران بشه ! خودتون لینک زیر را باز کنید و ببینید : اکران جدایی نادر از سیمین در سینماهای اسرائیل+ عکس |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به فیلم «فروشنده»، جدیدترین ساخته اصغر فرهادی | Silence | 35 | 12,535 |
۴/مهر/۹۵ ۹:۰۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| گذشته اصغر فرهادی نماینده سینمای ایران !!! | دیدگاه نوین | 67 | 28,504 |
۱/دی/۹۲ ۱۹:۲۱ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| اصغر فرهادی بار دیگر به ارزشهای اخلاقی دهنکجی میکند + تص | یاوران مهدی | 21 | 11,751 |
۱۷/آذر/۹۲ ۴:۰۵ آخرین ارسال: هادی... |
|
| «اصغر فرهادی» در دام تئوری «دهکده جهانی» | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,224 |
۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|

میخواهم ![[تصویر: 13.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/13.jpg)
![[تصویر: 14.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/14.jpg)
![[تصویر: 15.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/15.jpg)
![[تصویر: 16.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/16.jpg)