|
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
|
|
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذر میخواهم منبعفرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است ! در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است. راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر ! باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است. پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید! همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست. انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکسهای او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانههای مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمیداند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد ندادهاند. |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۶, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
اشتباه می کنید
من اصلا با اخراجی ها بیشتر از این فیلم مخالفم شما هم باید تحمل نظارت مخالف رو داشته باشید. باید بگیم پیروزی چه معنایی داره ؟ بارها همین جا گفتم ، آقای کا ، امیرالمومنین علیه السلام، بسیاری از جاها از پیروزی حتمی دست کشیدند ، تنها به خاطر این که از احتیاط دور نشند. مثال هم زدم ، می تونستم عمروعاص ملعون رو به درک واصل کنند ، گناه هم نداشت، اما فقط به خاطر حیا از پیروزی تاریخی حق بر باطل دست کشیدند. اون وقت این جا یک نفر میاد ، نه با خلاف حیا ، با خود خود گناه ، به این جا می رسه ، ما بهش می گیم پیروز ، به نظر شما در مقایسه با عمل امیرالمومنین علیه السلام این کار درسته؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
با سلام
انشالله اسکار بعدی برای ده نمکی با تریولوژی (بهتر بگم تراژدی) اخراجی ها هست. اگر ده نمکی جایزه رو نگرفت حتما سلحشور می گیره. شک نکنید... (۹/اسفند/۹۰ ۱۴:۲۵)دل خسته نوشته است: شما می دونید با این رفتار امثال فرهادی ، چقدر جوون توی دلشون قبح دست دادن با نامحرم ریخته و میریزه ، چند تا جوون حجابشون ناقض خواهد شد؟شما که اینقدر نگران حجاب جوانان هستید لطفا بگیداین همه تجمل گرای توی صدا و سیما باعث چی می شه ؟ یا نشان دادن فیلم های تکراری و نشان دادن برنامه های سطحی چه عواقبی رو به دنبال داره ؟ با تشکر |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
باااااااااااااابااااااااااا بسته از افراط
![]() ![]() همین افراط شما ایران به این وضعیت کشوند HI-HERE IS IRAN 2012: |
|||
|
۱۴:۴۳, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۷)دل خسته نوشته است: اصلا بگذارید راحت تر براتون بگم ، اگر آقامون امام زمان روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء این تصاویر رو می دیدند ، آیا چشمان مبارکش رو می بستند ، یا این که با افتخار نگاه می کردند و کف می زدند؟ آیا دل ایشون از این ماجرا ناراحت می شد یا این که شاد می شدند؟ حاجی این موضوع ربطش چی بوود!!؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دلم واستون میسوزه |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
بچه ها یه چیز جالب آقای دل خسته خودشون فرمودند که فیلم جدایی را ندیدند.... پس چرا اظهار نظر میکنید؟
اگر بحث فقط و فقط سر فرهادی است بگید تا ما تکلیفمون مشخص بشه. من به شخصه نه میتونم نه در جایگاهی هستم که بخوام از خود فرهادی دفاع کنم ولی فیلم جدایی یه بحث دیگه داره. |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
يه سوال چه جوريه شخصي مثل چارلي چاپلين در اواخر عمر جايزه اسكار مي گيره بعد از ان همه فيلم معركه و بياد ماندني بعد اين گارگدان (نا گفته نماند فيلم بسيار تاثير گزاريست ) بعد دو فيلم . واقعا اين فيلم از ان همه فيلم تاثير گزار تر بوه يا مسئله بو دار است |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
در درجه ی اول خوشحالم که یک فیلم خوب و یک داستان بکر و جالب توسط فرهادی ساخته شده بود و تونست جایزه های زیادی مخصوصا جایزه اسکار بگیره واقعاً خوشحالم... خوشحالم که فرهادی وقتی فیلم کارگردان اسرائیلی جایزه می گرفت حضور نداشت ...
ولی یک چیزی که منو ناراحت می کنه یعنی ما در سی سال گذشته فیلم خوب نداشتیم!! داشتیم! چرا به اون همه فیلم های خوب اسکار داده نشد! به نام پدر یا بچه های آسمان نه اصلاً اواز گنجشک ها این ها چند تایی بود که الان یادم میاد یه جور دیگه نگاه کنیم چرا وزارت خارجه آمریکا به فرهادی به خاطر گرفتن اسکار تبریک گفت!! این موضوع فقط باخت نبود و فقط برد نبوده باید ببینیم بردش بیشتره یا باخت به نظر من کفه ی باخت این جایزه شاید در اینده! سنگین تر بشه الیته نظر من بود |
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۰ ۱۴:۰۰)آدم نوشته است:از طرف دکتر برای چی حرف می زنی برادر من؟(۹/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۲)سید ابراهیم نوشته است: حالا خدائیش کی داره بیشتر به این قضیه سیاسی نگاه میکنه... ما یا اونا. دکتر هیچ وقت یه طرفه حرف نمی زنه ایشون دیروز گفتند که برای مطرح کردن نیت بشردوستانه باید به دید عموم برسیم این دید عموم هم این نیست که با بی حجابی و بی ناموسی و ... باشه بلکه با اثری ماندگار باید باشه و با حقوق انسانی ایشون از حرکت فرهادی تویه برلین و این بار هم تویه مراسم اسکار اصلا خوشش نیومد و گفت حیف اثر که با این حرکت ها و این وضع زیر سوال می ره فرهادی هم خب کار اشتباهی کرد غرب هم می دونه که چطوری باید یه عده رو جذب کنه اول تشنه شهرتش می کنه بعد یه کاری می کنه که یه خورده اش رو بچشه بعد می بره طرف خودش بعد هم می کوبه زمین! دکتر هم برای آینده آقای فرهادی نظر خوبی نداشتند البته از همون اول نه بعد از مراسم ها! ولی در کل از اینکه فیلمی ایرانی تویه دنیا شناخته شده ابراز خوشحالی کرد چون از همون اول هم اعتقاد داشت که سینمای ما اصول فیلم ساختن رو نمی دونه حالا یه دونه فیلم درست حسابی و پر معنا ساختند ایشون هم خوب قلمداد کردن! لطفا از طرف کسی حرفی نزنید دکتر فعلا وقت نکردند که در مورد این فیلم حرفی بزنن پس صبر کنید دیروز هم که کلا داشت تو سر کول جوونا می زد دیگه فرصتی نشد یعنی اصلا برنامه اشون این نبود! اخراجی ها مشکلش چیه که انقدر بهش گیر دادید تا به حال رویه فیلم و هدفش فکر کردید یا فقط صحنه های فیلم رو دیدید و صد صلوات... اینطوری بخواید نگاه کنید که بی خیال نظر دادن بشید! بحث سر فیلم باشه و اثر باید گفت که عالیه و اسکار حقشه و ما هم مثل همه ایرانی ها خوشحالیم و سر از پا نمی شناسیم ولی اگر بحث سر کار فرهادیه و این وضع رفتار های خانم ها خب باید بگم اشتباه کرده و نه یه بار بلکه چندین بار! در کل دارید یه طرفه می رید به قاضی و خیلی هم احساسی برخورد می کنید و لجبازی هم که دیگه چی بگم! |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۰ ۱۵:۰۴)اکبر.ع نوشته است: بلکه با اثری ماندگار باید باشه و با حقوق انسانی ایشون از حرکت فرهادی تویه برلین و این بار هم تویه مراسم اسکار اصلا خوشش نیومد و گفت حیف اثر که با این حرکت ها و این وضع زیر سوال می ره فرهادی هم خب کار اشتباهی کرد غرب هم می دونه که چطوری باید یه عده رو جذب کنه اول تشنه شهرتش می کنه بعد یه کاری می کنه که یه خورده اش رو بچشه بعد می بره طرف خودش بعد هم می کوبه زمین! ممنون از شما که نظر دکتر عباسی گرانقدر رو منعکس کردین . ضمنا, من بصورت کنایی گفتم که نظر دکتر این هست ... وگرنه میدونیم که نظر ایشون چقدر حساب شده و ریزبینانه هست, و عقاید ایشون اثبات شده هست . ولی همین دوستانی که دفاع میکنن از کار, به نظر میاد که پیشبینی دکتر رو درباره گلشیفته فراهانی [/b] رو هنوزم!!! قبول ندارن .... [b]درود بر شما |
|||
|
۱۵:۲۷, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
پیام تبریک محسن یگانه ، پرطرفدارترین خواننده ی پاپ ایران
جناب آقای فرهادی ... تبریک میگم نه فقط به خاطر جایزهٔ اسکار... نه فقط به خاطر گلدن گلوب.... میدانی کاری کردی که آنقدرخوشحال شوم که کسی مثل من از نوع حسی که دارد تعجب کند مثل همین حالا که آنقدر خوشحالم که نمیدانم چی بنویسم ... شرافت و ایرانی بودن شما در نتیجهٔ کارتان معلوم است میدانی چه قدر اعتماد به نفس به ما اهدا کردی؟ میدانی چقدر باورمان نسبت به خودمان تغیییر کرد؟ ثابت کردی ایرانی بخواهد میتواند هر پله ای را فتح کند... به اندازهٔ تمامه چیزاهایی که با زحماتت به من و امثال من یاد دادی..... به اندازه ای که خوشحالمان کردی.... به بزرگی شخصیتت از طرف خودم و طرفدارانم به شما و گروهتان تبرییک میگویم.... یا حق کوچکترین عضو این خانوادهٔ بزرگ محسن یگانه حرکت جالب همایون شجریان ، خواننده ی پر توان سنتی ، فرزند محمدرضا شجریان شب گذشته، همایون شجریان پیش از آغاز کنسرت گروه «همنوازان حصار» در برکلی آمریکا، ضمن تبریک بابت موفقیت فیلم «جدایی نادر از سیمین» در کسب جایزهٔ اسکار، اجرای خود را به اصغر فرهادی تقدیم کرد. همایون شجریان که پنجمین اجرای تور کنسرت آمریکا را در کنار همنوازان حصار، بهروی صحنهٔ Wheeler Hall در برکلی ِ ایالت کالیفرنیا برده بود، صحبتهای خود را اینگونه آغاز کرد: «همانطور که مستحضر هستید فیلم جدایی نادر از سیمین امشب برندهٔ جایزهٔ بسیار بسیار پرارزش اسکار شد.» که البته تشویق و هیاهوی بیامان حاضران در سالن، صحبتهایش را قطع کرد و وی را واداشت که با کف زدن، شادمانی جمعیت را همراهی کند. همایون شجریان در ادامه گفت: «یک بار دیگر نام زیبای ایران بر سر زبانها افتاد... تبریک میگوییم خدمت همهٔ ایرانیان عزیز، آقای اصغر فرهادی و همهٔ عوامل فیلمشان. کنسرت امشب را تقدیم میکنیم به آقای اصغر فرهادی بهخاطر این موفقیتشان.» |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به فیلم «فروشنده»، جدیدترین ساخته اصغر فرهادی | Silence | 35 | 12,543 |
۴/مهر/۹۵ ۹:۰۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| گذشته اصغر فرهادی نماینده سینمای ایران !!! | دیدگاه نوین | 67 | 28,535 |
۱/دی/۹۲ ۱۹:۲۱ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| اصغر فرهادی بار دیگر به ارزشهای اخلاقی دهنکجی میکند + تص | یاوران مهدی | 21 | 11,753 |
۱۷/آذر/۹۲ ۴:۰۵ آخرین ارسال: هادی... |
|
| «اصغر فرهادی» در دام تئوری «دهکده جهانی» | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,226 |
۲۴/تیر/۹۲ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|

میخواهم ![[تصویر: 13.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/13.jpg)
![[تصویر: 14.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/14.jpg)
![[تصویر: 15.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/15.jpg)
![[تصویر: 16.jpg]](http://persian-star.net/1390/11/01/gglobe2012/16.jpg)