کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بعد از شنيدن خبر اهداي اسكار به فيلم فرهادي چه احساسي داشتید؟
بسیار خوشحال شدم
ناراحت شدم
احساس خاصي نداشتم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۰:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
از دوستان ولایی به خاطر گذاشتن چنی تصاویری عذرSad میخواهم منبع
[تصویر: 13.jpg]

فرج الله سلحشور : "جدایی نادر از سیمین" به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور و اسلام خیانت کرده اند و به نظر من و تمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری برای کشور و ملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است !

در حالی که جامعه هنری و برجستگان فرهنگی کشور از موفقیت های بین المللی اصغر فرهادی احساس غرور می کنند، فرج الله سلحشور اینطور بیان کرده که تلویزیون كار درستی انجام داد كه گلدن گلوب را پوشش نداد ! مثال "جدایی نادر از سیمین" مثل جایزه به بهترین دزد است. برای ما پیروان رهبری جایزه "جدایی نادر از سیمین" هیچ افتخاری ندارد! کارگردان سریال حضرت یوسف گفت: جایزه گرفتن "جدایی نادر از سیمین" را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است.
راز خنده های اصغر فرهادی به حرکت بی شرمانه خانم بازیگر !

باشگاه خبرنگاران: حضور فیلم "جدایی نادر از سیمین" به کارگردانی اصغر فرهادی که به سیاه نمایی جامعه ایران می پردازد، در جشنواره گلدن گلوب، حاشیه های تاسف برانگیزی توسط کارگردانش ایجاد کرده که باعث جریحه دار شدن احساسات قشر سینما دوست و فرهنگی کشورمان شده است.

پس از ماجرای دست دادن آقای فرهادی با یک زن در جشن شب قبل مراسم که با عکس العمل برخی رسانه ها همراه شد، امید آن بود که جناب فرهادی بعنوان نماینده کشورمان با رعایت عرف جامعه اسلامی، رفتارهای خود را اصلاح کند که با انتشار عکس و فیلم روز مراسم این امید به ناامیدی گرایید!

[تصویر: 14.jpg]

[تصویر: 15.jpg]

همانطور که در عکسها مشهود است جودی فاستر بازیگر منحرف که سابقه بازی در فیلمهای مستهجن هالیودیش زبانزد عام و خاص است با حرکتی که مخصوص طیف خاصی از منحرفین اخلاقی است سعی در جلب توجه دارد که متاسفانه با نگاه و رفتار تایید کننده کارگردانی که قرار است آبروی کشور اسلامی مان در مجامع بین المللی باشد روبروست.

انتقاد خبرگزاری فارس از دست دادن فرهادی با آنجلینا جولی

منبع خبرگزاری فارس در این باره نوشت: پس از انتشار اخبار دریافت جایزه فرهادی در انجمن منتقدان آمریکایی، عکس‌های او هنگام دست دادن با "آنجلینا جولی" سوژه رسانه‌های مختلف شد. فرهادی با این اقدام - که البته در گذشته هم در جشنواره فیلم برلین صورت گرفته بود - نشان داد چیزی از عرف دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران نمی‌داند و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این روابط را به او یاد نداده‌اند.

[تصویر: 16.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fandogh ، انتصـار ، semnani ، محمدجواد ، مفقود الاثر ، بچه شیعه ، Justice Bringer

آغاز صفحه 24 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۱, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #231

نقل قول:
و دین و خون شهیدا رو به یه جایزه ای اینچنینی که اینهمه آدم صهیونیست ازش استقبال کردند فروخت...
کدوم تیکه ی حرف یا عمل اصغر فرهادی دین و خون شهدا رو زیر سوال برد؟!دست دادنش؟!(در این مورد زیاد توضیح دادم)یا حرف از صلح زدنش؟!
نقل قول:
1- کدام ترس و رعب از جنگ؟ یعنی ما ایرانیها از آمریکاییها و دوستانشان میترسیم؟
رفیق اصغر فرهادی که فقط برای ما حرف نمیزد بلکه داشت تصویری که از ایرانیها(تروریست) در غرب درست شده بود رو اصلاح میکرد,و به نظر من این مهمترین کاری بود که فرهادی در اسکار و گولدن گلوب و ... انجام داد.
نقل قول:
3-چه چیز را به مردم ایران تقدیم میکنی؟
بیناموسی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بنده درباره ی این جملتون نه تنها ساکت میشم بلکه خفه خون میگیرم.Sad
نقل قول:
اما ازش توقع رعایت حداقل ها رو میشد داشت... به عنوان نماینده ی مردم مسلمان یک کشور نمیشد؟!!!
اگر بدونید دست دادن توی غرب یه جوری مثل جواب سلام ندادن هست و نوعی بی احترامی محسوب میشود(برای بار صدم)لازم نیست یادآوری کنید که احمدی نژاد هم این عرف دیپلماتیک(!!!!) رو رعایت میکرد,بله رعایت میکرد به چند دلیل:1-ایشون سیاسی هیستند در حالی که اصغر فرهادی یه شخصیت هنریست2-چند تا رئیس جمهور زن یا نخست وزیر یا هم رده ی احمدی نژآد تو دنیا هستند که احمدی نژاد با اونها ارتباط داره؟!
نقل قول:
این فیلم فرهادی جزو نسل دوم فیلم های آنتاگونیک ایران است

تمام جایزه هایی که کسب کرده مبارک صاحبش

ولی این فیلم ایرانی نیست

توی داخل هم اگر تولید شده باشه تحت پارادایم تئو ایسم نیست

جدایی نادر از سیمین یا جدایی سیمین از نادر ؟

مسئله این است برادر ..
دوست عزیز یه لطفی بفرمائید از این کلملت قلمبه سلمبه استفتده نفرمایید یا حداقل معانی اونها رو هم بگید تا بنده حقیر هم متوجه بشم منظور شما چیه!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Unname28 ، علمدار133
۲۱:۱۸, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #232

دوستی فرموده اند که در سایت مرجع و معتبر imdbرتبه این فیلم8.6است!!

چندماه پیش نیز ایرانیان غیور با حمله به چند سایت مرجع{ازجمله همین سایت} رتبه این فیلم را بسیار بالا بردند {وشد محبوبترین فیلم تاریخ سینما}که با اگاه شدن مدیران سایت ارایی که تازه کار بودند را حذف کردند وفقط نظرات کاربران قدیمی را لحاظ کردند که با این کار رتبه بسیار پایینتر از این حرفها شد!
دوما بفرض که کل این جریان درست باشد و این امار هم درست اما ایا باید سایت را ملاک عقلی نتیجه گیری دانست؟؟یا بفرض انتخاب این باشد !دراین جمعیت چند میلیاردی کسانی هستند که به مدونا و لیدی گاگاو..... نیز اینچنین رتبه هایی میدهند اما ایا به سیاستهای پشت پرده این قبیل کارها مطلعند؟؟؟؟!!!!
دوست عزیز بقول علامه اقبال
ادم از بیخبری بنده ادم شد...........{یکبار یک قسمت برنامه امریکن ایدل را نگاه کنید تا عمق بیخبری و فاجعه را درک کنید}
اگر اگاهی جهانی وخرد جمعی بهتر میبود سرنوشت دنیا این نبود و بقول جنبش تسخیر وال استریت 99%بنده 1% نمیشدند...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، marzieh70 ، rastin ، nasimesaba
۲۲:۲۱, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #233
آواتار
(۱۰/اسفند/۹۰ ۲۱:۱۸)aria2 barzin نوشته است:  دوستی فرموده اند که در سایت مرجع و معتبر imdbرتبه این فیلم8.6است!!

چندماه پیش نیز ایرانیان غیور با حمله به چند سایت مرجع{ازجمله همین سایت} رتبه این فیلم را بسیار بالا بردند {وشد محبوبترین فیلم تاریخ سینما}که با اگاه شدن مدیران سایت ارایی که تازه کار بودند را حذف کردند وفقط نظرات کاربران قدیمی را لحاظ کردند که با این کار رتبه بسیار پایینتر از این حرفها شد!
دوما بفرض که کل این جریان درست باشد و این امار هم درست اما ایا باید سایت را ملاک عقلی نتیجه گیری دانست؟؟یا بفرض انتخاب این باشد !دراین جمعیت چند میلیاردی کسانی هستند که به مدونا و لیدی گاگاو..... نیز اینچنین رتبه هایی میدهند اما ایا به سیاستهای پشت پرده این قبیل کارها مطلعند؟؟؟؟!!!!
دوست عزیز بقول علامه اقبال
ادم از بیخبری بنده ادم شد...........{یکبار یک قسمت برنامه امریکن ایدل را نگاه کنید تا عمق بیخبری و فاجعه را درک کنید}
اگر اگاهی جهانی وخرد جمعی بهتر میبود سرنوشت دنیا این نبود و بقول جنبش تسخیر وال استریت 99%بنده 1% نمیشدند...

باشه اصلا قبول imdb رو هک کردند. facebook رو چی؟ همون صفحه 32000 تا لایک خورده! اون هم هک کردند؟ 113 نفر تو همون سایت 113 بررسی متفاوت دادند اونا چی؟ هکر نوشته؟ یوتیوب چی؟ در مورد metacritic چی؟ من دارم واکنش مردم رو به فیلم میگم و وقتی می گم بررسی منظورم این نیست که یخط نوشتند فیلم خوبی بود و بس! سایت ملاک نتیجه گیری من نیست! بررسی هایی که در سایت های دیگر نوشته اند ملاک نتیجه گیری من است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133
۲۲:۳۷, ۱۰/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۲۳:۰۰ توسط اکبر.ع.)
شماره ارسال: #234

این برای هشت اسفنده از دکتر
http://www.aparat.com/v/419a84d08a275fcf...+فرهادی...
این کامل ترشه البته این برای ۲۸ بهمنه بالایی برای هشتم!
http://dr-abbasi.ir/tag/اصغر-فرهادی
این تنها جناح گیری دکتره کوتاهه ولی کامل!
در پناه خدا
۲۲:۳۹, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #235
آواتار
Rman :

شاید از نظر شما یا هرکس دیگه ای دست دادن امر روتینی باشه اما از نظر من که مسلمانم نیست...
و اما اگه فردی برای سیاست انجامش داده که راجع به درست و غلط بودن کارش نظری ندارم خودتون میگین سیاست
و فکر کنم خیلی بیشتر مهم باشه تا هنر....
در ضمن به کی دست داده؟ خانومی که حامی صهیونیست و به نظر من شما گوشهاتون رو گرفتین و
چشم هاتون رو بستین و حتی منظورمو درست تبیین نمیکنید....
من چی میتونم به جناب شما بگم؟ جز اینکه این نظر من بود و شاید نظر شما چیز دیگه ای باشه...
۲۲:۴۶, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #236

سلحشور: مرگ بر این سینما، به روح این سینما، تو روح این سینما!
عسگرپور خطاب به سلحشور: دماغ سوخته می خریم!
سینمافا-
جدایی نادر از سیمین؛ اگر چهار حرف اول را کنار هم بچسبانید، به واژه جناس می رسید. یکی از اسطوره های فراماسون است. در صحنه ای از فیلم ما دو شخصیت را در دو سوی خیابان می بینیم. خیابان نماد افتراق و دو شخصیت سمبل سرگشتگی انسان لیبرال است. فیلم در عمق خود، به جدایی ارکان معنویت از ظواهر مادی می پردازد.
به گزارش سینمافا، دکتر حسن عباسی در صفحه فرج اله سلحشور در یکی از شبکه های اجتماعی درباره فیلم «جدایی نادر از سیمین» نوشت: «جدایی نادر از سیمین؛ اگر چهار حرف اول را کنار هم بچسبانید، به واژه جناس می رسید. یکی از اسطوره های فراماسون است. در صحنه ای از فیلم ما دو شخصیت را در دو سوی خیابان می بینیم. خیابان نماد افتراق و دو شخصیت سمبل سرگشتگی انسان لیبرال است. فیلم در عمق خود، به جدایی ارکان معنویت از ظواهر مادی می پردازد و در نهایت به ...»
در صفحه نمایه فرج اله سلحشور در این شبکه اجتماعی، عکسی از اصغر فرهادی در حال دریافت خرس طلایی برلین به چشم می خورد که سلحشور در آن به آلبوم عکس محمد مهدی عسگرپور برچسب خورده است و عسگرپور برای سلحشور نوشته است: «دماغ سوخته می خریم»! که در نهایت واکنش دکتر عباسی به عکس و توضیحاتش در خصوص فیلم فرهادی را همراه داشته است.
همچنین در صفحه نمایه سلحشور، جمله «ننگ بر این سینما، مرگ بر این سینما، به روح این سینما، تو روح این سینما ...» به چشم می خورد که با واکنش جالب مسعود ده نمکی، فارس نیوز دات کام، ابوالقاسم طالبی، فریدون جیرانی روبرو شده است!
هفته نامه همشهری جوان در شماره ویژه نامه نوروز خود در صفحات "پیک شادی" که مطالب طنز در آن منتشر می شود این شوخی را با فرج اله سلحشور، محمد مهدی عسگر پور، اصغر فرهادی و دکتر حسن عباسی انجام داده است.
سینمافا یادآور می شود مطالب بالا شوخی مجله همشهری جوان در صفحه طنز خود بوده است و مطالب منتشر شده آن واقعیت ندارند.
منبع:سینمافا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno
۲۳:۲۷, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #237
آواتار
نقل قول:-دوست عزیز ما این 2 تشکل(2 سیستم)رو مورد بررسی قرار میدهیم و نتایج به دست آمده را تعمیم میدهیم,بله خیلی ها هستن که تو این تالار نیستن از از دست دادن اصغر فرهادی و انجلینا جولی هم بشون میاد ولی خیلی ها هم هستن که تو فیسبوک نیست و با این کار مشکلی ندارن.
سلام. بحث از موضوع خارج میشه ولی ناچار به پاسخ هستیم.
این دو تشکلی که شما مقایسه کردی اصلا قابل قیاس با هم نیستند. چه از نظر وسعت فعالیت، چه تعداد عضو،
اگر کمی فکر کنید متوجه میشوید که چه کسانی عضو فیسبوک هستند.
1- فیس بوک ابزار جاسوسیه 2- فیس بوک خوشو در فتنه ی 88 نشان داد 3- از همه مهمتر فیل.تر است.
هر کدام از این دلیل ها باعث میشه یکسری دیگه علاقه به باز کردن اکانت در فیس بوک نداشته باشند. چه قشری این عوامل براش مهمتره؟ قشر مذهبی. دلیلش هم همون فتنه ی 88
و یک مورد دیگه مبنی بر اینکه اکثریت قریب به اتفاق لامذهب ها عضو فیس بوک هستند (توجه کنید نگفتم مذهبی ها عضو نیستند) وعده های دیدار در زمان فتنه بود.
نقل قول:بنده که نفهمیدن منظور شما چیه...قشر مذهبی میاد بیداری اندیشه قشر غیر مذهبی هم میره فیسبوک(به قول شما),حالا با اعدادی که گفتم کدوم عقیده کدوم طرف عرف(نه قانون) جامعه رو تعیین میکنه؟
همانطور که قبلا هم گفتم، مسئله ی بین حرام و حلال با عرف حل نمیشود. حرام دین اسلام حرام الی الابد است و حلالش هم همینطور. اصلا 9000 که هیچ، خود 75 میلیون جمعیت ایران هم اگر تو فیس بوک لایک بزنن کار حرام فرهادی حلال نمیشود.

من به شخصه این فیلم رو ندیدم. (البته نقدها رو خونده ام) و تمایلی به دیدنش هم ندارم. اما یک سوال برای من پیش اومده
و اون اینه که واقعا بین این همه کشور که صنعت سینماشون از ما پیشرفته تره این فیلم بهترین فیلمه؟ دور از ذهن است

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aria2 barzin
۲۳:۵۷, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #238
آواتار
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۹:۳۱)Unname28 نوشته است:  اگه خون ما ریخته بشه جبران میشه؟
اون پیام صلح داد که دیگه خون کسی ریخته نشود و چهره ای خوب از ایران نشون داد. همین کافیست
ملت مرده بهتر از ملت ذلیل است.
اگر تک تک کودکان ، جوانان ، میان سالان و پیران این زمین ف زن یا مرد ، خونشان ریخته شود ، بهتر از این است که ذلت دست دادن با یک نا محرم را به تن بخریم.
یاد اوایل ظهور اسلام افتادم ، زمانی که پیامبر مکرم اسلام صلی الله علیه و آله جمله ای با این تعبیر فرمودند : "اگر آفتاب را در دست راست من و ماه را در دست چپ من قرار دهید ، هرگز از عقیده خود باز نمی گردم"
یا این جمله از مولا امیرالمومنین علیه السلام که جمله ای با این مضمون فرمودند :اگر تمام دنیا را به من بدهید ، حاضر نخواهم شد یک دانه را از دهان یک مورچه بگیرم .
آن وقت نماینده تنها کشور اسلامی جهان ، برای گرفتن یک نشان اعتباری ...... .
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
۲۳:۵۸, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #239
آواتار
(۸/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۱)aftab2014 نوشته است:  باید در میادین تمام استان های کشور مجسمه فرهادی را بسازند و دوربینش را هم به موزه ببرند .

امیدوارم این جایزه ها برای صاحبش خوش شانسی و آسایش داشته باشه

خدا ، ما مردم صلح جو و بشر دوست را عاقبت به خیر کند .

ولی یک سوالی دارم در مورد آخر فیلم بسیار زیبا و حرفه ای جدایی سیمین از نادر

و آن اینکه چه عاملی باعث شد که این فیلم در آخر بد تمام شود

قسم دروغ نخوردن به قرآن !!! ؟؟

[تصویر: songmiladi_31145609.jpg]
نمی دونم که واسه چی این همه از تعریف و تمجید های توخالی خوشم نمیاد
راستش دارم فکر میکنم که اگه ما به جای اینکه اینقدر که نسبت به امثال جناب فرهادی که در ایران زیاد هم هستند ارادت و تعصب بیجا نشون بدیم ....به امام زمانمون تعصب نشون میدادیم و ازش اینطوری یاد میکردیم ....تا حالا اقا ظهور کرده بود و به بهترین چیزها در این عالم دست پیدا میکردیم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، دل خسته ، فرهاد ، aria2 barzin
۰:۲۹, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱:۰۴ توسط aria2 barzin.)
شماره ارسال: #240

جناب ناشناس 28
سایت imdbهک نشد!! من نیز نگفتم که هک شد! هرکس میتواند وارد این سایت شود و رای بدهد / همان 32000تایی که لایک زدنددر فیس بوک سایت ارا هم لایک زده اند و رتبه اش را بالا برده اند! شما میفرمایین 32000من میگویم دو صفر دیگر هم به ان اضافه کنید تا بشود 3200000اما ایا این عدد قابل توجهی هست در میزان جمعیت ایران و جهان؟؟؟!!!!!
در حال حاضر صفحاتی ایرانی در فیس بوک هستند که نزدیک پانصدهزار لایک دارند!!! جدیدا به پیج مثلا پارازیت سرنزدم که یک شو تلویزیونی حساب میشود اما تا انجا که خاطرم هست بیش از دویست هزار لایک داشته!!!! اینها به نسبت جمعیت ایران عدد چشمگیری محسوب نمیشوند و نیز در دنیای مجازی با مقایسه پیجهای میلیونی خارجی!!
درمورد نقدها نیز که گفتید بالاخره این فیلم اسکار برنده شده و در بیشتر کشورها به نمایش درامده و خواهد امد حالا هر کشوری 5منتقد راجع به ان حرف بزنند بیش از هزار نقد بران نگاشته خواهد شد!واین دلیلی بر اهمیت موضوع نیست.
افرادی که پیجش را لایک زده اند همانها هستند که در سایت رای داده اند و یوتیوب و....
همین الان به سایت سر زدم و فیلم درباره الی رتبه 8 داشت!!!!!!!!!!!!!دوست عزیز بعضی از بهترین فیلمها 5 هم نگرفته اند حالا شما نمیخواهید قبول کنید این از ایرانیان غیور سرزده که رفته اند و رای دادهاند!
شما که عضو فیس بوک هستید و احتمالا سایت بالاترین را نیز سر میزنید انصافا در این چند ماه تاکنون چند لینک رای گیری راجع به این موضوع دیدید؟که ایرانیان را دعوت به رای دادن به این فیلم کرده اند تا رتبه فیلم بالاتر برود؟؟!!اینهمه تبلیغات و در اخراینهمه رای.........
جناب فرهادی پروژه ای نیمه هستند که اسکار پیش پرداخت بود برای پروژه اصلی که در اینده مشاهده خواهیم نمود.در چند صفحه قبلتر کمی راجع به ان صحبت کردم لطفا بخوانید.
تازه در همین سایت مرجع نیز نه تنها در صفحه اصلی مطلبی راجع به ان نیست بلکه در صفحه مربوط به اسکار رجوع کنید وببینید چند عکس از اقایان در مراسم اسکار وجود دارد تا اهمیت افتخار افرینی را بفهمید!
در بین انهمه جوایز این اسکار ونیز!! در طی این84 مراسم اسکار و تعداد جوایز جنس چشم گیری نیست انصافا!!
الان نیز سری به همین سایت مرجع میزنم و اگر امکان انرا داشت که رای دهندگان را نشان دهد لینکشان را برای شما خواهم گذاشت تا ببینید چند درصد ایرانیان بوده اند و چقدر دیگران.
خرد خودرا ملاک قرار دهید جناب.
اکران نوروزی اخراجیها و جدایی باهم بود اما کدام مورد استقبال داخلی قرار گرفتند؟؟{البته حرفم تایید اخراجیها نیست} فقط منظورم واقعیت اهمیت فیلم واسکارش در کف جامعه هست.
جناب گمنام حکایتی را برای شما مختصر میگویم امیدوارم که اصل مطلب را بگیرید:
خیاطی برای شیادی به پیش پادشاهی رفت و گفت جامه ای برایت میدوزم که زیباترین جامه جهان باشد وبخاطر ان دستمزد گزافی گرفت و بعدازانکه هیچ ندوخته بود به پادشاه گفت این لباس را حرامزاده ها نخواهند دید!! پادشاه نیز از ترس رسوایی گفت به به چه لباسی و با ان در سطح شهر به گردش پرداخت اما هیچ کس جرات ان را نداشت که بگوید پادشاه لخت است!! و همه میگفتند به به چه لباسی برتن دارد شاه!! فقط دران وسط ناگهان یک بچه گفت شاه چرا برهنه هست و.....
منظور : اسکار و هالیوود برای {فرهنگ جهانی غالب} حکم همان لباس را دارد وگردانندگان حکم همان خیاط شیاد!!معلوم است وقتی فیلمی اسکار میگیرد نقدها بران نوشته میشود!! که به به اینجایش در هنر زیباشناسی فلان است و اینجایش از ریالیست به ایدیالیست میرود و.....چراکه اگر این را نگوید{درفضای هنری کنونی} به املی و عقب افتادگی وکمبود درک و حس زیباشناسی{که همان اتهام حرامزادگی حکایت هست} متهم میشود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]