|
غدیر "93"
|
|
۱۲:۱۰, ۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۳ ۲۲:۵۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
صلی الله علیک یا ابالحسن یا امیرالمومنین با سلام و عرض ادب ![]() ![]() غدیر " «مظلوم ترین حقیقت خاک خورده تاریخ» غدير بركه راكد نيست، چشمه ي جوشان زندگاني است كه آب از دل آن مي تراود و آدميان را جاودانگي بهشتي مي بخشد و خطبه ي غدير ، شراب طهوري از اين چشمه ي جاودانگي است.
مطالعه تایپک های زیر خالی از لطف نیست لطفاً یه نگاهی بفرمایید مخصوصاً کاربران عزیزی که تازه وارد تالار شدند. فضائلی غیر قابل انکار ....پذیرش ولایت ....حدیث منزلت ...دلائل برتری ...معاویه هم نتوانست...عذاب غاصبین ....چرا در قرآن نام ....پرسش از علمای اهل ....اولی الامر چه ...اهل بیت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چه ....پاسخ به شبهاتی پیرامون ...چرا تبری برتر از....سلونی قبل ان ....دیدگاه دانشمندان درباره ....اثبات امامت ....امیرالمومنین شناسی ....علی (علیه السلام) در قرآن ....علم کتاب تماماً نزد ....فضائل محور عالم ....جرعه های حکمت ....علیست ، بی بهانه ....بخوانید و افتخار کنید ...بزرگ احیاگر ....عشق به امیر ....امام زمان حضرت ...عاشقان بیایید وصف ... غدیر و غدیریون موفق و سلامت باشید یا علی علیه السلام
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۵, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
عن امير المؤمنين(علیه السلام) قال: ... اذا تلاقيتم فتصافحوا بالتسليم و تهابوا النعمة في هذا اليوم، و ليبلغ الحاضر الغائب، والشاهد الباين، وليعد الغني الفقير والقوي علي الضعيف امرني رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بذلك. وسائل الشيعه 7: 327. امير المؤمنين(علیه السلام) (در خطبه روز عيد غدير) فرمود: وقتي كه به همديگر رسيديد همراه سلام، مصافحه كنيد، و در اين روز به يكديگر هديه بدهيد، اين سخنان را هر كه بود و شنيد، به آن كه نبود برساند، توانگر به سراغ مستمند برود، و قدرتمند به ياري ضعيف، پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مرا به اين چيزها امر كرده است.
|
|||
|
|
۹:۵۹, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
شانزدهم ذی الحجه سال دهم هجری قمری .
قافله عظیم غدیر همچنان در حرکت است . قافله از"مرالظهران" گذشته و به آبادی بعدی یعنی "عسفان" رسیده و تا مکان غدیر و روز موعود راهی باقی نیست، روزی که خداوند مقدر داشته تا رسولش، ولایت امیرالمومنین علیه السلام را بر مردم ابلاغ کند و با مسلمانان اتمام حجت کرده، او را پس از خود مولای آنان قرار دهد، چرا که چند روزی بیشتر از عمر مبارکش نمانده و این در حالی است که خداوند هیچگاه زمینش را بدون حجت باقی نمی گذارد و ائمه علیهم السلام هستند که بعد از پیامبراکرم هادی مردم می شوند . مسلمانان به یاد دارند آن زمان را که آیه " انما انت منذرٌ لکل قوم هاد. " ( رعد/7) نازل شد و خداوند به رسول گرامی فرمود : فقط تو بیم دهنده و برای هر گروه هدایتگر هستی . پس حضرت محمد صلی الله علیه و آله دست مبارک را بر سینه خود نهاد و فرمود:" انا المنذر" و آنگاه دست بر سینه علی علیه السلام گذارد و فرمود:" انت الهادی و بک یهتدی المهتدون." "من بیم دهنده هستم، و تو هدایت کننده هستی که به وسیله تو انسان ها هدایت می شوند." ( ینابیع المودة، آخر باب 26) ![]() |
|||
|
|
۱:۲۵, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
امام رضا (علیهالسلام) به پسر ابى نصر فرمود: هر كجا كه باشى سعى كن كه روز غدیر نزد قبر مطهّر حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) حاضر شوى چرا كه خدا در این روز گناه شصت ساله مومنین را میآمرزد. و در این روز دو برابر آنچه كه در ماه رمضان و شب قدر و شب فطر از جهنم آزاد كرده، آزاد میكند. و بخشش یك درهم به مؤمن محتاج بدهى برابر است با هزار درهم كه در اوقات دیگر احسان شود.
|
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
![]() از افتخار آمیز ترین کلامیست که بر تارک خورشید باید نوشت تا بر آفاق بشریت بتابد: " دین را پناهگاه خود ساز و عدالت را به جای شمشیر به کار بر ،تا از هر گونه پیشآمد بدی آسوده شوی و بر هر گونه دشمنی پیروز آیی " غررالحکم ص 67
|
|||
|
|
۱۱:۴۳, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
اگه تکراری بود ببخشید
![]() من نبیاَم در کنارم یک "نبأ" دارم "عظیم" طالبان "اِهدنا" اینهم "صراطَ المستقیم" چهرهاش مرآتِ "یاسین"، شانههایش "مُحکمات" خلوتش "والطور"، شور مرکبش "والعادیات" هر خط قرآنِ من، توصیفی از سیمای اوست هر که من مولای اویم، این علی مولای اوست عید همه شیعیان مرتضی علی مبارک |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
امروز دستی که به سوی علی بلند شود هرگز خالی برنمی گردد ... یا علی علیه السلام ... ![]() عیدتان مبارک![]() ![]() |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بسم الله...
با عرض سلام عید غدیر رو به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و همه ی مسلمانان جهان تبریک عرض میکنم... آنهایی که بیهوده در پی قدرت گشتند؛ تشنه ی پیروزی شدند؛ به ریشه ی هر گیاه هرزی دست یازیدند و از هر پنجره ی شکسته ای به انتظار یاری خدا نشستند، بدانند: جز علی(علیه السلام) از دست کسی مدد نتوانند گرفت. چرا که اوست «بازوی پر قدرت»(1) اوست «ریسمان ناگسستنی خدا»(2) اوست «غلبه کننده بر هر غالب»(3) اوست «یَد الله»(4) و «يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِم» (5) پی نوشت: 1. اهل بیت(علیهم السلام) به دلیل آنکه ستون دین هستند، «بازوی دین» نامیده می شوند. در زیارت حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه) در سامرا این تعبیر به کار رفته است: «السلام علیک یا عضد و عماد الاسلام؛ سلام بر تو ای بازو و ستون اسلام». (قندوزی، سلیمان بن ابراهیم، ینابیع المودة، ص 507.) 2. حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمودند: «أَنَا حَبْلُ اللَّهِ الْمَتِين...؛ من ریسمان محکم خداوند هستم...» (ابن أبي زينب، محمد بن ابراهيم، الغيبة للنعماني، تهران، نشر صدوق، چاپ اوّل، 1397ق. ص 165؛ با استفاده از نرم افزار جامع الاحادیث نور 3/5) 3. ترجمه ی لقب مشهور امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب(علیه السلام): غالب کلّ مغالب. این لقب را در جنگ خیبر حضرت رسول (صلی الله علیه و آله) به ایشان دادند. (غَالِبْ كُلَّ مَنْ غَالَبَك) (طوسى، محمد بن الحسن، الأمالي (للطوسي) - قم، دار الثقافة، چاپ: اول، 1414ق.ص 3؛ با استفاده از همان.) 4. حضرت علی(علیه السلام) فرمودند: «...أَنَا يَدُ اللَّهِ ...؛ من دست خدا هستم.» (كلينى، محمد بن يعقوب، الكافي، تهران، دارالکتب اسلامیه، چاپ: چهارم، 1407 ق.ج1 ؛ ص145؛ با استفاده از همان) 5. سوره ی فتح، آیه ی10 به معنای «دست خداوند بالای دست آنهاست (بر آنها غلبه و تسلّط دارد).» اللهم عجل لولیک الفرج [b]التماس دعا
|
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: ghadir93.jpg]](http://www.ghadirioon.com/images/stories/ghadir93.jpg)
![[تصویر: flower_084.gif]](http://s1.picofile.com/file/7197903973/flower_084.gif)

![[تصویر: 2rooz.jpg]](http://www.ghadirioon.com/images/stories/2rooz.jpg)
![[تصویر: ghadirie2.jpg]](http://www.ghadirioon.com/images/stories/ghadirie2.jpg)

عیدتان مبارک