کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به مناسبت دهمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه
۱۰:۴۴, ۴/آبان/۹۹
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

ده سال پیش در چنین روزهایی یعنی در روزهای نخستین ماه آبان 1389 تالار گفتگوی بیداری اندیشه متولد شد.
تالاری با هزاران امید و سرشار از شوق و انرژی. تالاری که نظیر آن نه قبل و نه بعدش هرگز نبود. تالاری با اعضایی پرشور و مصمم برای آموختن

در تالار بیداری اندیشه آنچه که در این مدیوم گنجایش داشت و قابل انجام بود، انجام شد. قاطعانه می توانم بگوییم هیچ تالاری در ایران مانند بیداری اندیشه نتوانسته بود از ظرفیت حداکثری خود استفاده کند و در نهایت در خارج از فضای مجازی به کار خود ادامه دهد.

ما دوستانی تالار بیداری اندیشه اکنون بعد از ده سال از شروع فعالیت آن، هنوز بر آن عهد که بستیم هستم
و به قول جمله قدیمی و پایانی مستند ظهور، "ادامه دارد اگر خدا بخواهد ... "

با سپاس
یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، مجید املشی ، amirhq21 ، سرباز منتظر ، sarallah ، saloomeh ، mahdy30na ، Woodi2020 ، parisan ، AMINI ، pop313 ، سدرة المنتهی ، انتصـار ، نرگس مهدوی ، Farzaneh ، عبدالرحمن ، ماحی ، nafas ، محب الزهرا ، قبیله منتظر ، A.E

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۱, ۳۰/آبان/۰۴
شماره ارسال: #81
آواتار
چه نقصان آفتاب را اگر تنها رود در مه؟
که نور نقش بند ما بر این دیوار می‌آید

چه نورست این چه تابست این چه ماه و آفتابست این؟
و یا یوسف بدین زودی از آن بازار می‌آید.

[تصویر: reza3336.jpg]
رضا

"سپاس خداى را
كه آنچه مردم از ما تباه كرده بودند،
حفظ فرمود...
و قدر و منزلت ما را كه پایین برده بودند، بالا برد.

هشتاد سال بر بالاى چوبهاى كفر ما را لعن و نفرین كردند،
فضایل ما و فرزندانمان را كتمان نمودند
و داراییهایى در دروغ بستن به ما هزینه شد
و خداوند Heart

جز بلندى یاد ما و آشكار شدن فضل ما را نخواست.
خدا نپذیرفت مگر اینکه نور خود را کامل کند و دینش را به‌وسیله ما آشکار سازد.

همواره حق را از جای خود منحرف می‌کردند و باطل را جای آن می‌نشاندند،
تا این‌که خدا خواست حق ما را آشکار کند
و تاریکی آن‌ها را با نور ما روشن سازد.

خواستند ما را خوار کنند، خدا ما را عزیز کرد؛
خواستند نام ما را دفن کنند، خدا آن را در دل‌ها زنده ساخت "

امام رضا (علیه السلام)

---
---

امام جواد علیه السلام فرمود خداوند بزرگ پدرم را رضا نامیده زیرا او مورد رضایت خدا بود در آسمانها و مورد پسند پیامبر اكرم و ائمه طاهرین بود در زمین.مخالفین نیز او را چنان پسندیدند كه دوستان و موافقین نیز پسندیده بودند؛ ولى این موفقیت براى هیچ كدام از آباء گرامش دست نداد بهمین جهت در میان ائمه به رضا ملقب شد.

حضرت کاظم علیه السلام نیز برای اینکه این لقب برای فرزندشان شایع شود هرگاه درباره ایشان با دیگران سخن می فرمود از این لقب استفاده می کرد.

---
---

رضا (علیه السلام) تنها امامی است که اگر زیارتش کنی در چند جا برای تو جبران می کند و به زیارتت می آید.

اصلا تنها امامی است که وقتی وارد حریمش می شوی از همان ورودی حرم نزول محبت در دلت و محافظت آسمانی را بر روی شانه هایت احساس می کنی.

امشب توفیق یافتم زائر او باشم،
ان شاءالله هر چه زودتر و در روزگاری بهتر و آرام تر، زیارتش دوباره نصیب تو عزیز خدا بشود.

---
---

✦ پروردگار تو نسبت به كسانى كه به نادانى مرتكب گناه شده سپس توبه كرده و به صلاح آمده‏ اند آمرزنده و مهربان است.

✦ با حكمت و اندرز نيكو به راه پروردگارت دعوت كن و با مردم به [شيوه‏ اى] كه نيكوتر است مجادله نماى در حقيقت پروردگار تو به حال كسى كه از راه او منحرف شده داناتر و او به حال راه‏يافتگان نيز داناتر است

و صبر كن و صبر تو جز به توفيق خدا نيست و بر آنان اندوه مخور و از آنچه نيرنگ مى كنند دل تنگ مدار Rose

✦ در حقيقت ‏خدا با كسانى است كه پروا داشته‏ اند و با كسانى است كه آنها نيكو كارند.

آیات پایانی سوره ی نحل
۴:۰۳, ۳/آذر/۰۴
شماره ارسال: #82
آواتار
بگشای تربتم را بعد از وفات و بنگر ... کز آتش درونم ... دود از کفن برآید
ای ساحل آرامشم ... سوی تو پر می کشم ... از دوریت در آتشم، یارا

که یا تن رسد به جانان، یا جان من ... زتن، بر آید.

[تصویر: ya-om-mah.jpg]
ام ابیها

سلام مادر پاک و دلسوزم

نسل هزارگانت اومده امشب بات حرف بزنه، با همه خستگیم خودمو نگه داشتم و رسوندم که شب وفاتت بیدار بمونم و بنویسم. امسال برام یه حال و هوای ویژه ای داره، نور دوباره بیدار شده و همه چی داره درست میشه و همه چیز قراره سر جای خودش به شکلی پایدارتر از هر زمانی برگرده... قدرت خدا و دستش به وضوح در روند آشکاره.

مامانم، مامان واقعی و خانواده آسمانیم

تو رو امشب به پهلوی شکسته ات به خدا قسم دادم برای فریادرسی و دست گیریمون. تا قبلش به خودت قسم میدادم ولی امشب دیگه اوجش بود.

من سیاه پوش نبودم اما هرجایی تو خیابون میرم این جمله هست:
ای علی، تا روز قیامت سلام مرا به فرزندانم برسان..... : ((((

دستم به وجود نازنینت نمی رسه ولی دلم...
دلم هر روز که بیدار میشم صدات می کنه و اسمت، مهر تاییدیه به هر دعام.

منو ببخش، که دل شکسته ی فرزندت گاهی تیز میشه و خودشو می بره، اگه گاهی نفس هام به سختی بالا میان.
میدونم شما همیشه نگاهت روی ماست، بچه های این تالار همشون نور بودن، میدونم دنبال تک تکشون میری و نمیذاری خاموش بمونن... میدونم میری و نجاتشون میدی. میری در گوششون میگی این اون زندگی ای نبود که قرار بود بکنی، قرار نبود دنبال رو مردم و حرف و نظر و تاییدشون بری. تو قرار نبود مثل بقیه فقط دنبال محوریت لذت مطلق و آسایش حاصل از کنار اومدن با باطل باشی.

اگه یه وقت شب‌ها چشم‌هام سنگین شد و اشک‌هام افتاد…
بدونین که فقط داشتم دلمو تو آغوش شما خالی می‌کردم.

یه چیزی رو خوب می‌فهمم
هر وقت اسم شما رو صدا می‌زنم
دستتون میاد رو قلبم
و میگین
«من اینجام.»

مادر…
منو از خودت دور نکن
من به دعای تو زنده‌ام
به دلسوزی تو، به آبرو و اعتباری که نزد خدا داری
به نگاهی که هیچ‌وقت کم نمیشه.

می‌دونم اگه یه روز خیلی خسته بشم، بهم میگی بایست ... بلند شو ... تو افتادنی نیستی ... و نیفتادم تاحالا و نمی افتمم. انقدر این ایمان تو قلبم ریشه کرده که پر از اطمینانم نسبت به حفاظت خدا.

منه بچه سید نمیخوام مایه خجالت باشم، میخوام باعث افتخارت باشم. اون جایی که تو محشر داری دونه دونه برمون میداری بگی این سجاد منه که داره اون گوشه می درخشه و صحنه رو روشنو گرم می کنه برا اهل خودش.

مادر جان…
دستتو از سرم برندار…
و همیشه، همیشه…
منو به خدات بسپار Heart

الهی به حق تو

الهی به حق فاطمه زهرا
الهی به حق صدیقه کبری
سلام الله علیه

---
---

✦ پس هنگامی که مژده رسان آمد، گفت: آیا به شما نگفتم که من از فضل خدا حقایقی می‌دانم که شما نمی دانید؟

✦ بزودی برای شما از پروردگارم درخواست آمرزش خواهم کرد؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.

✦ ای پدید آورنده آسمان ها و زمین، تو در دنیا و آخرت ولی، سرپرست و یار منی

و برای مردم در آسمان ها و زمین چه بسیار نشانه هاست که در غفلت از آنها می گذرند...

✦ پس از نا امیدی، ناگهان نصر و یاری ما رسید؛ پس کسانی را که خواستیم رهایی یافتند(تو جزو این دسته هستی) اما عذاب ما از گروه مجرمان برگردانده نمی شود.

✦ قرآن تصدیق کننده کتاب های آسمانی پیش از خود است و بیانگر هر چیز است و برای مردمی که ایمان دارند، سراسر هدایت و رحمت است.

آیات پایانی سوره یوسف (علیه السلام)

و صبر كن و صبر تو جز به توفيق خدا نيست (نه فقط صبر، در مورد همه چیز صادقه)
۱:۱۳, ۸/آذر/۰۴
شماره ارسال: #83
آواتار
البته ما تو را به فتح آشکاری پیروز می‌گردانیم
تا خدا از گناه گذشته و آینده تو در گذرد و
نعمت خود را بر تو به حد کمال رساند و تو را به راه مستقیم هدایت کند.

[تصویر: whitecloud3605.jpg]
ابر سپید

مراقب باش که داری چیکار میکنی
مهم نیست چیو از کی می دونی
و کیا رو یا چیارو تجربه کردی....
مهم اینه
که الان همونجایی که باید باشی نیستی ....
و ینی یه جای کار شدیدا میلَنگه....

وقتی تصمیم می گیری کار، عادت یا آدمی رو که انرژیتو نابود کرده رو کنار بزاری
به تصمیم اون لحظه ت احترام بزار...
خیلی مهمه که به جای فکر کردن به حواشی و ترس
به طور کلی فراموشش کنی و همون لحظه ازش عبور کنی، چون تبعات فرو رفتن در این منجلاب وحشتناک زیاد بوده.

باید مراقب باشی تو مسیر رشد و اگاهی خودت دوباره درگیر چیزی نشی.
دوباره نیفتی تو چرخه ی تکرار
تو باید درست رو از اتفاقاتی که افتاده بگیری تا اون در بسته بشه
و در فتح و مرحله ی بعد باز بشه.

کسی که خودشو نفهمیده نمیتونه تو رو بفهمه...
کسی ام که خودشو فهمیده باشه دنبال ادمی که دنبال فهمیده شدنه نیست!

تو تصمیم گرفتی با توجه به همه ی چیزایی که تجربه کردی تک تک اشتباهاتت و تک تک اسیب هایی که به خودت زدی

یه بار دیگه شروع کنی...
یه جریان جدید رو واسه ی خودت رقم بزنی، روزای اول و لحظات ابتدایی این تصمیم همه چیز برات سخت تر از قبل بود اما رفته رفته
تمام انرژی که بیهوده هدر میرفت رو درون خودت حس کردی
شروع کردی و اروم اروم قدرت گرفتی....
همه چیز تغییر کرد...
تمام نویزی که از بیرون دریافت میکردی اروم اروم از بین رفتن
تونستی ترمز بگیری!!
کاری که خیلیا نمیتونن انجامش بدن... میتونی به وضوح ببینی
ادما تو یه جریان یا یه موجی گرفتار شدن و پدال ترمز رو گم کردن...
اما تو موفق شدی. Heart

اروم اروم در حال ساخت جریان جدیدی به نسبت تجربه های خودت هستی،
وقتشه که همه چیو دگرگون کنی
وقتشه که معجزه ها رو دریافت کنی
خیلی مراقب روح خودت باش، مبادا دوباره اجازه بدی تیره اش کنن
حواست به به خودت باشه و اهمیتی به دنیای بیرون نده
بهت تضمین میدم به زودی نوری از جنس خودت سرراهت قرار میگیره
نوری که ریشه دار شده و محکمه
شاید هر چند سال یه بار فرصتش پیش بیاد که بتونی ملاقاتش کنی
خیلی مهمه که اون لحظه کی هستی و چی هستی!

تو این مسیر تنهایی ...
اما وقتش شده که این بار بدون تسلیم شدن ادامه بدی.
الهامی که به قلبت میشه یه دلیل داره ، چون وقتشه

تو با ثابت کردن خودت به خو‌دت و انجام ندادن کارهای اشتباه و هدر ندادن انرژی درونی خودت به جهان هستی اثبات میکنی که لایقش شدی

قراره شگفت انگیز ترین کاری که باعث رشدت میشه رو تو این چند ماه انجام بدی
رو چشمه ی درونی خودت متمرکز شو..

مسیر زندگی خودت رو ادامه بده
همه چیز سر جای خودش میاد
یادت نره که باید تغییر کنی..
همه ی چیزایی که داره از قبل یادت میاد واسه این نیست که اذیت بشی
اینا واسه اینه که یادت نره آرمان، راه و انتخاب درست چی بود و‌ دوباره یه اشتباه رو تکرار نکنی،هیچکس جز خودت نمیتونه باعث خاموش شدن این نور بشه،
و هیچ چیز بعد از خدا، بیشتر از عملکرد خودت نمیتونه باعث بیداری و شعله ور شدنش بشه.

اگه میخای تا چند وقت دیگه وارد مدار بالاتری بشی
و چیزایی رو‌ تجربه کنی که حق تو بوده و هستن
باید از همین حالا آروم شروع کنی و از انرژی و روح خودت مراقبت کنی...

و به زمان بندی خداوند و کارهایی که داره می کنه و روندی که پیش گرفته اعتماد کامل داشته باشی.

بذرهای وجودت منتظر نور ماهن تا به جریان بیفتن و‌ رشد و بالندگی اتفاق بیفته.
سالها قبل خدا بهت چیزای خیلی با ارزشی رو داد تا بتونی آینده ی آرمانی و رویایی برای خودت رقم‌بزنی
عشق جاریه و‌ نور تو قلبته بدون شک

حواست رو جمع کن که درگیر چرخه ای تکرار نشی ...
همه اتفاقات رو به شکلی تجربه کن و به دیده ای ببین که الهی بودنش رو متوجه بشی
اونی که باید متوجه میشده متوجه شده....
حتی وقتی تو متوجه نبودی!
و به زودی چیزی فراتر از حد تصورت برات رقم میخوره

برای موج سهمگین پیش رو و فصل بعدی جهان آماده باش

---
---

✦ و خدا تو را به نصرتی با عزت و کرامت یاری کند.

این فتح برای آن است که خدا می‌خواهد مردان و زنان مؤمن را تا ابد در بهشت‌هایی که زیر درختانش نهرها جاری است داخل گرداند و گناهانشان را تمام ببخشد و این به حقیقت نزد خدا پیروزی بزرگ است.

✦ آنی که با تو پیمان بست در حقیقت با خدا پیمان بسته، دست خداست بالای دستتان، پس از آن هر که پیمان شکنی کند بر زیان و هلاک خویش به حقیقت اقدام کرده و هر که به عهدی که با خدا بسته است وفا کند به زودی خدا به او پاداش بزرگ عطا خواهد کرد.

✦ اوست خدایی که سکینت و وقار بر دلهای مؤمنان آورد تا بر یقین و ایمانشان بیفزاید، و سپاه قوای آسمانها و زمین همه لشکر خداست و خدا دانا و به حکمت نظام آفرینش آگاه است.
۴:۱۵, ۱۶/آذر/۰۴
شماره ارسال: #84
آواتار
سست‌ نشوید و دشمنان خدا را ‌به‌ آشتی‌ مخوانید
محققا آنان‌ ‌که‌ کفر ورزیدند و مانع‌ راه‌ ‌خدا‌ شدند، ‌
خدا‌ هرگز ‌آنها‌ ‌را‌ نخواهد بخشید و ‌به‌ زودی‌ کرده‌هایشان‌ ‌را‌ تباه‌ می‌کند.

شما‌ برترید! و ‌خدا‌ ‌با‌ شماست‌...
و کارها [و تلاش‌] های‌ ‌شما‌ ‌را‌ ناقص‌ نخواهد گذاشت‌
و پیروزتان‌ خواهد کرد.
(سوره ی محمد)

[تصویر: cajad33-36.png]
"فرزندان آفتاب"

حالا دیگر همه آن را بعید و انتزاعی می بینند،
اما نور فراخوان زده، خدا به دنبال فرزندانش است، دارد تک تک شان را بیدار می کند و از تاریکی بیرون می کشد.

مهدی،،، تو دیگر کیستی که تمام پادشاهان و قمرهای زمینی، آوانگارد و سرباز تواند؟
خدای تو دیگر کیست که تو و پادشاهانت در میان بندگانش قطره ای در میان دریایید؟
این سلسله بندی چقدر بی نظیر است!

شاه جهان، تک خدای آسمان ها و زمین
پاک و سپید
صادق در قول
قدرتمند مطلق
تمام کننده و چیره
هدایتگر و یاری دهنده
صاحب اراده ی پولادین
مهربان و بخشنده
انتقام گیر و در کمین

به راستی چنین موجودی که تمام این صفات را یکجا داشته باشد در جهان بی مانند، یکتا و منحصر به فرد است.

خدای من Heart
تو جذاب ترین یافته ی سجاد در زندگی کوتاهش بوده و هستی و من حاضر نیستم تو را به قیمت تایید خلق از دست بدهم، تمام عمرم در پدیده ها نگاهم به لبخند تو بوده است. در نعمت ها دنبال لطف و مرحمت تو به شکل واضح و آشکارم. تبسم زیبایت را در اتفاقات مثبت دیده ام ... اعتراف می کنم که دوست دارم آن تبسم همیشگی و دمادم باشد و از شدت آن حال خوب روحم برایت تکه تکه شود... و هر تکه از آن در وجود تو به گوشه ای برود...

نیمی از عمرم در فراق لبخند تو سوخت، خبر دارم که نیمه ی دیگر آن مرحله ی تازه ایست. به قول استادی هر چه پدیده ای دیرتر و با تاخیرتر، نتیجه اش (فردی در میان جمعیت گفت لدت بخش تر) اصلاح کرد و گفت: خیر! نتیجه اش بزرگتر و پر اثرتر و با برکت تر.

به تو ایمان دارم،
به صداقت تو،
به قدرت تو
و به تجمیع تمام صفات ذاتی ات

آنچه را بخواهی به من می رسانی، میخواهد کلام باشد یا نعمت و چیزی مانع تو نیست، همه در این جهان تحت سیطره و در پازل تواند.

هر وقت چشمانم را بستم
دستم را مشت کرده بالا آوردم
و رو به آسمانت، عرشت که بر آن استیلا داری، کردم
نتیجه همان شد که میخواستم، حتی بهتر از آن ...

همیشه بهتر از چیزی می شود که تصور و دعا می کنم، تو خدای فوق العاده قدرتمند، با شخصیت، با کلاس و تاپ لولی هستی که هیچکس به گرد پایت هم نمی رسد، مدعیان نیز از راه و روش تو تقلید می کنند و از خود چیزی برای خلاقیت ندارند... تنها قوانین تو است که جواب می دهد و در نهایت پیروز است، فیک هیچوقت نمی تواند جای اصل را بگیرد.

پیش به سوی رستگاری
پیش به سوی بهترین عمل
پیش به سوی نماز
کاش این نماز، عاشقانه و به جماعت بود.

در پناه خدا عزیزان خدا
۲:۲۷, ۲۳/آذر/۰۴
شماره ارسال: #85
آواتار
میشه خدا رو حس کرد تو لحظه های ساده
تو اضطرابِ عشق و گناه بی اراده!

بی عشق عمر آدم بی اعتقاد میره
هفتاد سال عبادت یک شب به باد میره...

[تصویر: wein3336.jpg]
"خانواده ی سبز"

وقتی ارتباطی با عشق الهی شروع می شود و به پیوند می رسد، تعهد و وفاداری آنچنان لذت بخشند که دیگر مهم نیست شریک زندگی ات چه شکلی است، چه محدودیت هایی هست یا چند سال دارد. تنها چیزی که اهمیت دارد حضور اوست و رنگی که به جهانت می دهد.

به قولی آغوش عشق خدایی می تواند خانه شود برای زندگی
و تابوت آرام و رضایت بخشی برای مرگ

وقتی عشق باشد اهمیتی ندارد در بیرون چه می گذرد، دیگران چه می گویند و تلخی روزگار چگونه است. چیزی قابل تحمل نمی شود بلکه اصلا به چشم نمی آید! قلب باز خود سپری می شود که ناملایمت را به درون خود راه نمی دهد.

تعهد در عشق واقعی آنقدر ذاتی است که دیگر چیزی به چشم انسان نمی آید و انسان تنها بر یک اصل متمرکز است، هیچ حفره ای درونش نیست که احساس کمبود او را به سمت و سوی دیگری بکشاند.

جامعه همیشه تلاش کرده است اشکال مختلف خانواده را به توده ها تحمیل کند، ازدواج های همجنسگرایانه، ازدواج های ظاهرا منطقی با اهداف خانوادگی، آقازادگی یا مالی ... همه ناظران از بیرون دست و هورا می زنند اما همان لحظه همه نیز میدانند این رابطه از درون تهی است و فقط پوسته ای با زور به نام زوج شکل می گیرد. همه چیز ظاهری است و قلب مانند گلی که خشک شده است بجای چسبیدن مدام ترک برمیدارد و هربار باید با زور بیشتری آنرا وصله و پینه کرد تا زمانی که کامل فرو بریزد.

زوج ظاهری ذاتا خودخواه است و دیگری را قلبا بیشتر از خود دوست ندارد برای همین مسئولیت ادامه نسل را به هیچ عنوان نمی پذیرد.

برای عشق واقعی اما هیچ بهانه ای وجود ندارد
هیچ مرزی میان دو روح همگون نیست
آنها همیشه و تحت هر شرایطی در کنار هم از خود نور به سوی آسمان ساطع می کنند
و این شیرین‌ترین بخش حیات انسان است؛ لذتی که حتی مرگ نمی‌تواند آن را کم‌رنگ کند، در قلب عاشقان پیوندی است که فراتر از زمان و جسم می رود.
آنان نه تنها هم را به اجبار یا سیاست ورزی طولانی تغییر نمی دهند بلکه مکمل یکدیگرند. این عشق، چراغی است که در تاریک‌ترین شب‌ها روشن می‌ماند و نوری است که مسیر گمشده انسان‌ را به سوی غایت نهایی اش نشان می‌دهد.

وقتی عشق الهی می‌آید نه با ترس و نه با اجبار بلکه با رضایت و شعف، هر دو طرف می‌دانند که مسیرشان یکی است. هیچ فاصله‌ای، هیچ حادثه‌ای و هیچ شکستی نمی‌تواند این پیوند را نابود کند، آن‌ها با نور خود جهان را از درون تغییر می‌دهند و به بیرون و عرصه واقعیت می آورند.

این عشق است که به انسان‌ها می‌آموزد زندگی یعنی دوست داشتنه دیگری بیش از خود، بخشیدن، مراقبت، حمایت و فروختن تمام ترس‌ها برای داشتنش، تا نسلی پاک و رضایتی بی نهایت ما را به شکرگزاری عمیق و از ته دل سوق دهد.

از نظر نگارنده تمام پروسه عشق حقیقی بخاطر رسیدن به مرحله خاصی از شکر و رضایتمندی از خداست که با هیچ پیوند دنیایی ای حاصل نمی شود.

عاشق نباشه آدم، حتی خدا غریبه ست
نترس اگه دل تو از خواب کهنه پاشه
شاید خدا قصه تو از نو نوشته باشه

وقتی که عشق آخره تصمیمشو بگیره
کاری نداره زوده یا حتی خیلی دیره
ترسیده بودم از عشق؛ عاشقتر از همیشه
هر چی محال میشد؛ با عشق داره میشه، انگار داره میشه... Smile

---
---

خُلِقَ الْإِنْسَانُ مِنْ عَجَلٍ ۚ سَأُرِيكُمْ آيَاتِي فَلَا تَسْتَعْجِلُونِ ( انبیا 37 )

انسان از شتاب و عجله آفریده شده است
به زودی نشانه های خود را به تو می نمایانم
پس عجله نکن و صبور باش
( ای عزیز خدا Heart )
۱:۰۱, ۲۹/آذر/۰۴
شماره ارسال: #86
آواتار
خدای عزیزم...
ایمانی میخوام از جنس ایمان موسی
اون زمان که محاصره شد و دریای روبروش قرار گرفت و همه زمزمه کردن کارمون تموم شده

گفت هرگز

این هرگز هر روز تو سرم می چرخه
یه کوه باور و یقین و صمیمیت و اعتماد به خدا توش مستتره

یه همچین اطمینان و استحکامی میخوام همیشه
جون میدم برا همچین پیوندی که دائمی باشه
این رشته باید انقدر قوی بشه که تبر بهش بخوره خودش بشکنه

خدایا من با ایمان و باور به تو پیش میرم
میرم تا بشوم
میرم به سمت رویا و افقی که "توHeart" برام در نظر گرفتی نه چیزی که نفسم دلش میخواد
به دریا میزنم و با تمام قلبم به شکوه و قدرت پروردگارم پناهنده ام
و ازش عبور می کنم

اینها کلمات من نیست
اینها باور منند.

---
---

برات ایمانی می خوام از جنس ایمان مادر موسی
که وقتی محاصره شد و خطر رو بیخ گوش روح و جسمش دید
و خدا به دلش انداخت که به آب بنداز

به حرف خدا گوش کرد و عمل کرد
اعتماد کرد

خیلی حرفه، که آدم فقط با یه ندای درونی که حتی مطمئن نیست از بالا به دلش نازل شده وارد فاز عملگری بشه، برای تشخیصش کافیه به نتایج نهاییش نگاه کنی که توش نجاته یا سقوط روحت.

مشکل تو کجاست؟ "اعتماد" اون حلقه مفقود شده اس تو زنجیر ارتباطیت با خدا

تو باید به خدا، ندای دلت، قلبت و مسیر اعتماد کنی و با شجاعت جلو بری
اون بی پروایی در لذت اسمش شجاعت نبوده و نیست، شجاعت برای پاکی و درستیه که معنی پیدا می کنه. شجاعت جایی معنی پیدا می کنه که ترس و تردید هست و دشمن نور مقابلته.

بزودی متوجه میشی که اکثریت مردم هیچ ایمان قلبی و باوری به خدا ندارن، فقط اسمش سر زبون هاست و حق عملگری رو برای خودشون میدونن در حالیکه تمام جنبش ها به دست اوست.

وجه تمایز تو اینه که از اولش هم خدا رو اونطور که شایسته اش بود دیدی و میشناختی، تو به او ... مومنی.

تو شکافتن دریا رو خواهی دید
حیف نکن معجزه خدا رو
مثل قوم موسی که همچین عظمتی رو دیدن بعد تو بیابون گم شدن، باورم نمیشه این حجم از فراموشی رو.

تا عمر داری جبران کن، هنوز دروازه فرصتت بازه
اما زمان داره علیهت حلقه رو تنگ تر می کنه قطعا، تا شرایط برات سخت تر از این نشده خودت رو بیرون بکش و نجات بده.

از بیابون لم یزرع دنیا به دریای خدا و عشقش بزن،
بگو هرگز
و خیلی زودتر از چیزی که فکرشو می کنی قراره دریا برات شکافته بشه و دست خدا برت گردونه به اصل وجودت، همین الانشم گرفته و دعوتت کرده، فقط منتظر توعه که شروع کنی، قدم برداری، آجر اولو بذاری، خودت رو گام به گام بازیابی.

بهت قول میدم چند ماه دیگه یه آدم دیگه ای
یه دنیای دیگه ای داری، استاندارد های درست همراه با آرامش
اونقدر خوب که فکر کنی خواب و رویاست و تا مدت ها از خوبیش گیجی

بهت قول میدم انقدر همه چیز خوبه که وقتی به آسمون نگاه کنی خدا رو جلوی چشمت ببینی و تو تمام مکان ها و زمان حس کنی تو عرش خدا و تحت رحمت و نعمت و محافظت صد در صدی اویی.

برا همون لبخند و تبسم قشنگه ی خدا که کل عمر دنبالش بودیم. Heart
۱:۵۸, ۵/دی/۰۴
شماره ارسال: #87
آواتار
باور نکن تنهاییت را
من در تو پنهانم تو در من

از من به من، نزدیک تر تو
وز تو به تو، نزدیک تر منننن

این خانه را بگذار و بگذر با من بیا تا کعبه دل
من با توام منزل به منزل.

[تصویر: behi35.jpg]
"بازه ی خلا، نبردی خاموش با اشک های بی شمار"

در زندگی بازه هایی وجود داره که تو به چاه عقبگرد و تنهایی می افتی، برای یکی 40 روز، یکی یکسال و برای یکی هم ده سال طول می کشه تا خودش رو ازش بیرون بکشه.

این بازه ها به این دلیل نیست که خدا به انسان رنج بده، خدا این خلا رو ایجاد می کنه تا معناهای خودساخته و خود قبلیت از بین بره. خلا مجازات نیست برای تجربه و درک عمیق تر سراغ تو میاد.

وقتی معنویت در انسان شکل می گیره اما درد نداره یا ازش اجتناب می کنه باعث میشه هر اتفاقی که براش می افته رو توجیه کنه و توقف کنه، بی حرکت میشه و میگه من جواب رو دارم و همه چی درسته.

اما وقتی درگیر خلا شد، شروع می کنه به سوال پرسیدن، حرکت رو آغاز می کنه و به مسیر متعهد میشه و برای رهایی و نور تبدیل به مبارز خستگی ناپذیر و جنگجوی واقعی میشه.

این الگو برای تمام انسانها تکرار میشه چون روان انسان هیچوقت تغییر نمی کنه.

روان انسان هنوز:

با قدرت فاسد
با معنویت تنبل
و با نشانه وابسته میشه

پس روش همونه.
خدا برای تعالی بنده اش، اول قبلِ خود شخص رو ویران می‌کنه.

---
---

موسی: چهل شب سکوت قبل از تجلی
یوسف: سال‌ها چاه و زندان قبل از قدرت
ابراهیم: بریدن از اسماعیل قبل از تثبیت عهد
پیامبر اسلام: قطع موقتی وحی پس از وحی اولیه

موسی رهبر واکنشی بود.
می جوشید، زود عصبی میشد، و اهل عمل فوری.

40 شب،
نه قومی،نه مأموریتی، نه دشمنی، نه پاسخی

نتیجه؟
رهبر از مدل واکنش به تحملِ سکوت رسید.
کسی که سکوت خدا رو تاب آورد،
حالا دیگه فریاد و توهین مردم رو هم تاب میاره.

---
---

یوسف رویا و آرمان داشت
ولی اگه مستقیم به قدرت می رسید

یا انتقام می گرفت
یا با زخم حکومت می کرد
یا وابسته به تایید همیشگی پدر میموند

چاه و زندان تمام میل به اثبات و نیاز به دیده شدن توسط پدر رو ازش گرفت و سوزوند.

وقتی به قدرت رسید دیگه قدرت چیزی بهش اضافه نکرد
حالا دیگه اختیار بیشتر باعث لغزشش نشد.

---
---

اسماعیل هدیه نبود؛
نقطه ی تکیه ابراهیم شده بود.

هر چیزی که جای خدا بشینه،
حتی اگه از خدا اومده،
باید قربانی بشه.

نه برای سوزوندن محبت،
برای آزاد کردن اون چیز از بت‌شدن.

ابراهیم یاد گرفت:
من امانت دار نعمتم، نه مالک جان و زندگی و اختیار فرزندم.

---
---

پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پس از وحی اولیه تا مدتی منتظر ادامه وحی بود ولی خبری نمیشد...

احساس تنهایی، ابهام، سنگینی مسئولیت و این سوالات تو ذهنش:
نکنه اشتباه دیدم؟ نکنه خدا رها کرده؟ نکنه شایسته نبودم؟

اما ای عزیز خدا...
آیا هنوز ادامه میدی وقتی صدا نیست؟ آیا وفادار میمونی حتی وقتی نشونه نیست؟ خدا که میدونه تو در نهایت چیکار می کنی، هدف اینه خودت به تجربه برسی و ساخته شی.

«وَالضُّحَىٰ وَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىٰ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ»
پروردگارت تو را رها نکرده و از تو روی‌گردان نشده Heart

خدا این کارو می‌کنه چون:

قدرت بدون خلا = طغیان
معنا بدون خلا = تعصب و اشتباه
نعمت بدون خلا = بت، مالکیت، زورگویی

نتیجه:

بت‌های درونی میشکنه
انتخاب های فیک و کاذب رو لو میده

انسان رو «خالی ولی سالم» تحویل میده

و فقط انسانِ خالی می‌تونه
پر شه بدون اینکه فاسد شه.

تو باید از سطح رنج عبور کنی و منطقِ دستِ پشت پرده خدا رو بفهمی.
تو در میانه فصل تحول زندگیت هستی

اگه تمام زندگی و عمر و جوونی و همه چیتم که بدی برای بدست آوردن این تجربه ی گران بها، باز هم ارزش داره. اتفاقا ارزش تو به همین تجربه اس نه به دارایی های ظاهری.

اصلا نترس
این شکاف در زندگیت میخواد تو رو بسازه
تو اومدی به این دنیا که یاد بگیری
و خدا باورت داره
اگه باورت نداشت روحت رو به زمین نمیفرستاد
تو موفق میشی Heart خودت رو بیرون می کشی و نجات هم از بالا دقیقا سر وقت میرسه.

وَعْدًا عَلَيْنَا ۚ إِنَّا كُنَّا فَاعِلِينَ ﴿انبیا ١٠٤﴾
این وعده‌ بر عهده‌ ی ما است،
به‌ درستی و قطعا،
ما آنرا انجام می دهیم.

باور نکن تنهاییت را تا یک دل و یک درد داریم...
۳:۰۸, ۱۱/دی/۰۴
شماره ارسال: #88
آواتار
دریا شود آن رود که پیوسته روان است ...

[تصویر: emamjavad36.jpg]
"یا جواد الائمه"

درود بر همگان
دیروز تولد امام جواد (علیه السلام) بود و بنده امشب فرصت یافتم که حضور برسونم. خاطرم هست یکی از دوستان فرزانه و پر یقین ما در تالار قبلا موضوعی رو برای این امام بزرگوار ایجاد کرده بودن و در سالگرد تولد یا شهادتشون مطالبی رو قرار میدادن. از اونجایی که امکان بروزرسانی ارسال ها وجود نداره من خودم و شما خواننده گرامی رو دعوت می کنم به خوندن اون تاپیک:

طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام )
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36203.html

امید که از موانع سخت و گرفتاری هایی که دیگران برای شما ایجاد کردند با توکل بر خدا (که هزاران درود بر او) و توسل به فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و امام جواد (علیه السلام) عبور کنید و به حاجت خداییتون برسید.

---
---

شنیدم خودت رو باختی Smile همه چی رو تموم شده دیدی برا خودت، نه دیگه فرصتی می بینی نه وضعیتی برای بازگشتن

خودت رو باور داشته باش! خدا تو رو گرامی میداره عزیزم...

در هر شرایطی که هستی و دیگه مجالی برای آرمان ها و توانی برای بلند شدن و ابراز وجود اون بخش خداییت نمی بینی اینو بدون باز هم به پایان نرسیدیم هنوز، قصه وسط هاشه.

تو فقط در کف چارت خودتی، درسته دشمن خیلی حساب شده،دقیق و ذره ذره تو رو پایین کشید ولی تو در نهایت به این رسیدی که تصمیمت چه مقدار عاقلانه بوده، و به این پی بردی که به هر شکل و روش و ابزاری و یا با هرشخصی نمیشه مسیر زندگی رو رفت و رویاها رو با اغیار متجلی کرد. همونطور که مردم از اهل و نسل پیامبر فاصله گرفتن و فکر کردن میتونن بدون فرزندان اون دیندار و مسلم حقیقی باقی بمونن.

دیگه اون باور رو به درست بودن کارهات نداری، نتایجش جلوی چشمتن. این خیلی دستاورد بزرگیه دوست من، آگاهی شکل گرفته...

اینجا دقیقا نقطه ایه که پوست میندازی و رشد می کنی، بالا میای. یواش یواش و نقطه به نقطه تو چارتت برمیگردی بالا. نمودار رو از روی خود ما ساختن، تو خودت یه نموداری، جهان یه فراکتاله و تو خودت یه فراکتال مستقلی. بالا و پایین شدن و افول کردن کاملا طبیعیه خب؟ حتی اگه خیلی طول کشیده باشه.

بهت خبر میدم میای بالا، این بار وقتی برگردی به اوجت اون سقف قبلی رو هم می شکنی.

ادامه بده... Rose

لا اله الا الله رو دوس داشته و دارم چون میگه تهش هیچی جز من نیس و آخر قصه رو منه خدا می نویسم...
۱:۲۶, ۱۳/بهمن/۰۴
شماره ارسال: #89
آواتار
- به لب رسیده جان
- کجایی کجایی
+ رهی نمانده تا رهایی Smile

[تصویر: 32comebackto35.jpg]
"قلب باشم ضربانم حیدر"

به خانه ام ایران بازگشته ام، در شرایطی که دلهای عزیزانم از هم دوراند و هرکس حق را از زاویه خود می بیند. آنچه کمتر از همیشه دیده می شود وجدان... و عقلانیت است و احساس افسار پاره کرده. کافی بود یک طرف ماجرا حقایق جامعه را می دید و خویشتنداری می کرد تا یک لبه قیچی از کار بیفتد.

امیرالمومنین (علیه السلام) به شیعیان می گوید وقتی صحنه غبارآلود و حق و باطل آمیخته اند نه اجازه بدهید سوار بر شما شوند و نه اجازه بدهید شما را بدوشند.

این توصیه حضرت به معنای انفعال یا بی طرفی نیست، بلکه یک «کنش‌گری هوشمندانه» برای جلوگیری از وضعیتیست که هدف آن نابودی انسان و انسانیت است.

سرباز مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عمق شخصیت، طمانینه و شفقت پدرانه دارد
وظیفه اش نوربخشی، صداقت و صبوری، شفافیت و جان بازی تا پای جان است.

در این سالها ما چقدر شبیه سرباز او بوده ایم تا بتوانیم برای جامعه الهام بخش باشیم... پاسخ مشخص است.

---
---

چند روز پیش دوباره سوره انفال برایم آمد:

کسانی هستند که چون یاد خدا شود،
دل هایشان ترسان می شود، وهنگامی که آیات او بر آنان خوانده شود بر ایمانشان می‌افزاید،
و بر پروردگارشان توکل می کنند.
هم آنان که نماز را برپا می دارند
و ازآنچه به آنان روزی داده‌ایم، انفاق می کنند
مؤمنان واقعی و حقیقی فقط آنانند Heart،
برای ایشان نزد پروردگارشان درجاتی بالا و آمرزش و رزق نیکو و فراوانی است.
(آیات 2 - 4 انفال)

ولی خدا می خواست پیروزی را با فرمان نافذی تحقّق دهد تا ریشه کافران را(کاملا) قطع کند
تا حق را ثابت و باطل را نابود سازد، هر چند مجرمان خوش نداشته باشند.
(آیات 7 - 8 انفال)

هنگامی که ازپروردگارتان یاری خواستید،
او درخواست شما را اجابت کرد. Heart

که من مسلماً شما را با هزار فرشته که پی در پی نازل می شوند، یاری می دهم.
و خدا آن [وعده یاری] را فقط مژده و نویدی برای شما قرار داد و نیز برای آنکه دل هایتان به سبب آن آرامش یابد؛ و گرنه پیروزی فقط از سوی خداست؛ زیرا خدا توانای شکست ناپذیر و حکیم است.
(آیات 9 - 10 انفال)

آیات پایانی خیلی شگفت انگیز بودند برای من...
خدا می گوید آمدن فرشتگان و انداختن ترس بر دل دشمن(و تمامی شواهد حمایتی) فقط برای استحکام دلهای شما بود و اگر نه خدا و یاران او باز هم پیروز میدان میشدند!

یعنی خدا خودش رسما در میانه ی میدانه اگر خواست او پیروزی و نجات باشد. تمام عالم در دست او و تحت نظر اوست و همه ی ما موجودات، مثل دانه های ماسه کف دریاییم که با موج او باید ناگزیر حرکت کنیم.

پس اگر توکل کردی و اوکی خدا رو هم داری(که صد در صد داری بدون شک)
مطمئن باش نجات پیدا می کنی و روزهای روشن در انتظارته، حتی اگه نشونه ای نبینی و مسیر دشوار و ناراحت کننده بنظر بیاد. چون او که بخواد دیگه فرقی نمی کنه شرایط چی باشه.

میدونم این روزها از اون حال "همه چی دیگه تموم شده" گذشتی و خودت رو بازیافتی Smile
امید به قلبت اومده و مدام در حال دعا و تقویت ارتباطت با پروردگاری
یقین بدار انتهای این راه که زیاد هم طولانی نمیشه همونیه که داری ازش طلب می کنی.

این طلب در تو عطای اوست، زنهار
ورنه در گلخن چرا می‌کارد یار؟

چون تو چیزی می‌طلبی از حق پدید
حق تو را آن خواستن خود می‌دید

خودِ خواستنِ تو، هدیه‌ی خداست. Heart Heart خدا اول نیاز رو میده بعد تحقق می بخشه.

همه جان‌ها تویی، ای جانِ جان‌ها
منِ بی‌جان چه کنم با تو که جانی؟
تو به از صد هزاری، تو خود صد هزاری

الهی قلبت بیدار تر، نماز و مسیری که شروع کردی رو ادامه بده
یاعلی، عزیزان خدا.
۲:۴۲, ۲۲/بهمن/۰۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۰۴ ۳:۰۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #90
آواتار
قبل از تو هیچ اقیانوسی را نمی شناختم که عمود بر زمین بایستد

[تصویر: mahdi.gif]
هذا من الله، رویا هدفت شده تا به تحقق برسد!

حق، حق است
حتی اگر هیچکس انجامش ندهد
و خطا، خطاست
حتی اگر همه انجامش می دهند

حقیقت خود را با خواست جمع تطبیق نمی دهد
شرافت انسان با تشویق دیگران سنجیده نمی شود

بلکه به تعهدش به آنچه که درست است
تنها ایستادن
برای آنچه که درست است ضعف نیست
بلکه اوج قدرت است

اطرافیان ممکن است تو را طرد کنند
و قطعا با تو بجنگند

اما سنگینی فشار و تعدادشان هرگز نمی تواند دروغ را به حقیقت مبدل کند

یادت باشد
شخصیت در آتش مقاومت ساخته می شود
نه در راحتی همرنگ شدن

و در پایان قصه
تنها کسانی که اصل را، بر محبوبیت ترجیح می دهند
شرافت واقعی و اثر قطعی از خود به جای میگذارند
و سرنوشت جدید می سازند.

---
---

عزیزه خدا
یادت باشد وقتی تصمیم خود را برای بازیابی گرفته ای آن را به سرانجام برسانی
کلا هر کلامی از تو صادر شد بدان که باید به آن عمل کنی و اگر نه اولین قربانی عزت نفس خودت خواهد بود

میدانی قرآن بزرگترین سلاح دشمن را چه می داند؟
به این نکته دقت کرده ای که بزرگترین چیزی که باعث شکست تو شد ترس بود؟
ترس در کار، ترس در عشق، ترس از شکست، ترس از طرد شدن، ترس از فقر و بی روزی شدن، ترس از بی آبرو شدن... هنوز هم این ترسها با توست.

چون در فرکانس ترس رفتی همه چیز از دست رفت، حتی در نهایت خودت.

درمان،جبران؟ کاملا امکان پذیر و پیش روست
باید به فرکانس قلب و اعتماد الهی بروی

هر کاری میخواهی بکنی نگاهت به بالا باشد و اجازه بده آنچه به قلب تو برای پیشبرد زندگی ات الهام شده تثبیت شود.
قلب تو خواهان پاکی و زندگی نورانی است و نتیجه نهایی آن رهایی تن و روحت می شود و تو برای آنچه که به زمین آمده ای رسالت خودت را بازخواهی یافت و حالت کاملا خوووب می شود.

و سرنوشت ما Heart
خدا را دارد...
چنین خواهی چون
خدا نیز چنین خواهد.

---
---

ای اهل ایمان، خدا می خواهد در جدال شما با کافر او را عذاب کند و رسوایش سازد. و با پیروزی و غلبه شما دلهای پردردتان را خنک می گرداند ( توبه 14 )

---
---

غیبت فقط «فاصله زمانی» نیست؛ دورانِ حیرت و سردرگمی است.
دورانی که در آن بسیاری در میان تعدد روایت‌ها، صداها، تفسیرها و جذابیت‌های گمراه‌کننده، مسیر را گم می‌کنند.

نجات در عصر حیرت فقط در یک صورت ممکن است
اتصال و ارتباط دائمی با خداوند Heart

طبق معمول پست آخر مربوط به امام حاضرمان، امام زمان است
گاهی یک جمله، دلِ یک انسان را به امام وصل می‌کند.

همین یک خدمت ، در قیامت دستگیر است
کسی که مردم را با امام آشنا کرده،باید بایستد و
همه آن‌هایی را که بیدارشان کرد، با خودش ببرد.

منتظر وظیفه سنگینی دارد
مردم باید از زبان و رفتارش در امان باشند
منتظر باید همچون برادر، امن باشد.
باید چون پیامبر بخشنده باشد.

چند نفر به‌خاطر ما به یاد امام علیهم السلام افتاده‌اند؟
چند دل به‌خاطر ما آرام شده؟

حقیقت این است که ما نمی توانیم او را بیاوریم،
او و همه جهان تابع امر و اذن خدایند.
آن نا امیدی نهایی که می گویند دقیقا نا امیدی انسان از خودش است.
برای هر چیزی در جهان سرآمدی است که نه زودتر و نه دیرتر انجام نمی شود.
وقتی قرآن بارها می گوید خدای با حکمت، باید به حکمت او نیز ایمان داشته باشیم و صبوری پیشه کنیم، صبر اوج احترام به تدبیر خداست.

---
---

✦ رونوشتی از مطالبی که در اینجا قرار می دهم همزمان در وب سایت شخصی من هم به یادگار می ماند. بدلیل مشغله نمیتوانم همزمان در دو پلتفرم در خدمتتان باشم اما اگر اینجا توفیق همراهی نیافتم در همانجا ادامه خواهم داد و بروزرسانی خواهم کرد به لطف ایزد.

✦ روزگارتان پر از نور و توجه به منجی حقیقی.
✦ به قطب عالم امکان خدای بزرگ سپردمتان...
✦ هذا من فضل الله Heart با ایمان و یقین به مسیر ادامه بده.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]