تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
در اروپا دخترا بیرون میرن با کمی آرایش
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
در ایران آرایش بیرون میره با کمی دختر : )))))
نقل قول:کم کم فکر کنم باید یه ترتیبی بدیم این طرفداران کیسه، بن بشوند ....

این تالار رنگ مدیراش قرمزه ها،

بهر حال صدرنشینی پر طرفدارترین تیم آسیا را به هوادارن تبریک عرض کرده و برای تیم های رقیب یعنی فولاد و تراکتور و سپاهان آرزوی موفقیت میکنیم....

اون تیمه هم بمونه برای بار بعدی که بخواهیم از زنبور در مورد گل خوردن جدید سوال نویی بکنیم.

ای بابا, سخت نگیرید! ما آبی, شما آبی , بیخیال روسای سرخ آبی !!!! (آخه اونا هم میخوان طرفدار آبیا باشن ولی وظیفه شون ایجاب میکنه که قرمز بپوشن !!Wink )

مورد داشتیم خواستگار اومده واسه دوستم, بهش گفته که صبحا مامانم واسم لقمه میگیره !!!!!!

دوست منم برمیگرده میگه چه جالب, چون من یه دختردایی دارم 4 سالشه , وقتی واسش لقمه میگیرن ناراحت میشه , قهر میکنه , میگه شما نمیذارین من مستقل باشم !!!!!!!

دوستم : [تصویر: 19.gif]

خواستگاره : [تصویر: 13.gif]

دختردایی : [تصویر: 5.gif]

الان یه سوال فنی واسم پیش اومده, به نظر شما اون دخترداییه گودزیلا محسوب میشه یا خواستگاره کوالا !؟!؟!Dodgy
عمده فعالیت آقای درست پسند در انجمن Big Grin

[تصویر: 80626427290224700316.jpg]

یعنی اردشیر ریپورتر باید جلوی ایشون لنگ پهن کنه ! Big Grin
(۶/آبان/۹۲ ۱۳:۲۱)™SAViOR نوشته است: [ -> ]
عمده فعالیت آقای درست پسند در انجمن Big Grin

[تصویر: 80626427290224700316.jpg]

یعنی اردشیر ریپورتر باید جلوی ایشون لنگ پهن کنه ! Big Grin
از دست سیستم تالار!Big GrinAngel
فکرش رو نمی‌کردم که سیستم تالار، ورود به پنجره‌ی گزارش رو هم ثبت کنه! فکر می‌کردم کد اون پنجره هم همراه صفحه بارگذاری شده و فقط زمانی که گزارش ارسال میشه اطلاعاتی رد و بدل میشه!Bi Dandoon

راستش ما چند روز ِ قبل رو مسافرت بودیم، با دستگاههای اندروید اطرافیان اومدم یه سر به تالار بزنم(هر چند که با اندروید نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم و جواب بدم) دیدم بله! آقا وحید گرامی یه ارسال از من رو گذاشتن دارن مسابقه برگزار میکنن!Big GrinSurprise یعنی ببینید چه حالی داشتم که میدیدم، ولی نمیتونستم چیزی بگم!Big GrinBig GrinBig Grin

نمیدونم از کجا میدونستن من رفتم مسافرت و نمیتونم از خودم دفاع کنم!Big Grin

یاد اون سخنی افتادم که می‌گفت: جمله‌ی «هر چیزی بگید ممکنه بعداً علیه خودتون استفاده بشه» در مورد تمام دار دنیاست.

البته ارسال ایشون از نظر من ایرادی نداشت، ولی آیا از میان کاربرها کسی هست که گزارشش کرده باشه؟(اگر اینطوره بهم بگین و خوشحالم کنینBig GrinBig GrinBig Grin)
به هر حال از تمام کسانی که در جهت حذف این حرکت ناجوانمردانه(!Big Grin) تلاش کردند قدردانی می‌کنم.Big Grin
(۶/آبان/۹۲ ۱۴:۴۸)Patriot نوشته است: [ -> ]سلام
اگه میشه ناپیک رو هیچوقت پاک نکنید...
پست های ما تو این تاپیک که حساب نمیشه...
حداقل پاکش نکنید تاپیک رو بزارید تو آرشیو بمونه
آخه تاپیک که حذف بشه تشکر هایی که گرفتیم هم حذف میشه
یه روز اومدم دیدم تشکر هام نصف شده
اونجا بود فهمیدم که نصف فعالیتم تو خنده حلال هست

آمار خنده حلال 1 و 2:

[تصویر: khhl.gif]

[تصویر: khh.gif]
دوستان با توجه به استدلال های خانم راستین . بنده هم همون روند قبلی رو تایید کردم . در واقع دیدم با توجه به دلایل ایشون درست بوده همون روند

یا حق
بسم الله
ان شاء الله از سه شنبه هفته همزمان با آغاز ماه محرم، این تاپیک تعطیل خواهد شد.
[تصویر: 91728675398782015701.jpg]
دوستان یه پیشنهاد میشه توی دهه محرم تاییک رو نبدنیم تاییک باز باشه اما مسلما کسی پست نمیده این خیلی معنی قشنگی داره
اطمینان به شعور کاربراست میشه آیا ؟
(۷/آبان/۹۲ ۲۳:۳۴)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]دوستان یه پیشنهاد میشه توی دهه محرم تاییک رو نبدنیم تاییک باز باشه اما مسلما کسی پست نمیده این خیلی معنی قشنگی داره
اطمینان به شعور کاربراست میشه آیا ؟
مطمئنا همینطوریه
توخیلی از مناسبتها این تاپیک بسته نبود وکاربرها خودشون پست نمیزدن
ان شاالله اول محرم یه یاد آوری میشه و دیگه پست خنده داری زده نمیشهHeartودرخواست من اینه که تاپایان دهه اول نباشه وتا پایان دهه دوم باشه یعنی20 محرم
آدرس های مرجع