در اروپا دخترا بیرون میرن با کمی آرایش
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
در ایران آرایش بیرون میره با کمی دختر : )))))
(۶/آبان/۹۲ ۱۳:۲۱)™SAViOR نوشته است: [ -> ]عمده فعالیت آقای
درست پسند در انجمن
یعنی اردشیر ریپورتر باید جلوی ایشون لنگ پهن کنه !

از دست سیستم تالار!

فکرش رو نمیکردم که سیستم تالار، ورود به پنجرهی گزارش رو هم ثبت کنه! فکر میکردم کد اون پنجره هم همراه صفحه بارگذاری شده و فقط زمانی که گزارش ارسال میشه اطلاعاتی رد و بدل میشه!
راستش ما چند روز ِ قبل رو مسافرت بودیم، با دستگاههای اندروید اطرافیان اومدم یه سر به تالار بزنم(هر چند که با اندروید نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم و جواب بدم) دیدم بله! آقا وحید گرامی یه ارسال از من رو گذاشتن دارن مسابقه برگزار میکنن!

یعنی ببینید چه حالی داشتم که میدیدم، ولی نمیتونستم چیزی بگم!

نمیدونم از کجا میدونستن من رفتم مسافرت و نمیتونم از خودم دفاع کنم!
یاد اون سخنی افتادم که میگفت: جملهی «هر چیزی بگید ممکنه بعداً علیه خودتون استفاده بشه» در مورد تمام دار دنیاست.
البته ارسال ایشون از نظر من ایرادی نداشت، ولی آیا از میان کاربرها کسی هست که گزارشش کرده باشه؟(اگر اینطوره بهم بگین و خوشحالم کنین

)
به هر حال از تمام کسانی که در جهت حذف این حرکت ناجوانمردانه(!

) تلاش کردند قدردانی میکنم.

دوستان با توجه به استدلال های خانم راستین . بنده هم همون روند قبلی رو تایید کردم . در واقع دیدم با توجه به دلایل ایشون درست بوده همون روند
یا حق
بسم الله
ان شاء الله از سه شنبه هفته همزمان با آغاز ماه محرم، این تاپیک تعطیل خواهد شد.
دوستان یه پیشنهاد میشه توی دهه محرم تاییک رو نبدنیم تاییک باز باشه اما مسلما کسی پست نمیده این خیلی معنی قشنگی داره
اطمینان به شعور کاربراست میشه آیا ؟
(۷/آبان/۹۲ ۲۳:۳۴)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]دوستان یه پیشنهاد میشه توی دهه محرم تاییک رو نبدنیم تاییک باز باشه اما مسلما کسی پست نمیده این خیلی معنی قشنگی داره
اطمینان به شعور کاربراست میشه آیا ؟
مطمئنا همینطوریه
توخیلی از مناسبتها این تاپیک بسته نبود وکاربرها خودشون پست نمیزدن
ان شاالله اول محرم یه یاد آوری میشه و دیگه پست خنده داری زده نمیشه

ودرخواست من اینه که تاپایان دهه اول نباشه وتا پایان دهه دوم باشه یعنی20 محرم