تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بچه كه بودم تو جاده پلاك ماشين ها رو نگاه مي كردم!
يه دفعه رو يكي ديدم نوشته:
...ايران ع
از بابام پرسيدم:
بابا حضرت ايران كيه؟
گفت چي؟
گفتم رو پلاك ماشين جلويي نوشته ايران عليه السلام!
HappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappyHappy
زشته اينقدر نخند چرا بچه مردم رو مسخره ميكني!!!!
تصویر متحرک

[تصویر: 75125838999702566576.gif]

[تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif] [تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif]

------------------------------------------------------

ژست پسرا بعد دو روز باشگاه بدنسازی رفتن[تصویر: jangali.gif]

[تصویر: 0.271454001386327535_taknaz.jpg]
از سری استاتوس های "حسرت پرسپولیسیا"!
بازیکن کمکی تو آسیا حسرت پرسپولیسیا!Angel
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۶:۴۴)t.kam67 نوشته است: [ -> ]از سری استاتوس های "حسرت پرسپولیسیا"!
بازیکن کمکی تو آسیا حسرت پرسپولیسیا!Angel

داداش یه کم تاریخ ورزش کشورتو بخون... یکی از اولین بازیکن های کمکی تو لیگ آسیا خداد عزیزی برای پرسپولیس بود.

شما هنوز بعد از مس هستید؟؟؟؟؟؟ بگم ادینیو بیاد؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام
واقعا که! امروز ولادت دو شخصیت مهم و شدیدا مهمتر از مهم هست.
یکی از این اشخاص امام بزرگوار ما امام حسن عسگری(علیه السلام) است که امروز ولادت باسعادت ایشان است. که ایشون شخصیت شدیدا مهم تر از مهم هستند.
اما امروز میلاد با سعادت ستاره ی درخشان تاریخ اسلام و تشیع شخص اشرف m.hossein (مد ظلی العالی) است.
من توقع زیادی ندارم فقط هدایا حتی المقدور نقد باشد.Big Grin
mahdy2021 نوشته است: [ -> ]هدیه ی ویژه ای که برای برادر m.hossin در نظر گرفته شده:
1- دوسال عضویت رایگان در تالار[تصویر: exclamation.png]
شوخی کردم
ان شاءالله همیشه خنده رو باشید

راستی آقا سید نذار اسم سپاهان رو بیارمBig Grin
گربه ها هم بعله SadBlush

[تصویر: 2dab56861d81.jpg]
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۷:۰۱)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]داداش یه کم تاریخ ورزش کشورتو بخون... یکی از اولین بازیکن های کمکی تو لیگ آسیا خداد عزیزی برای پرسپولیس بود.

شما هنوز بعد از مس هستید؟؟؟؟؟؟ بگم ادینیو بیاد؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

داداش اون رزرو هتل تو آسیا هم تاریخیه! اصلا بحث این حسرت پرسپولیسیا اینه که اینا اونقدر براتون تاریخی شده که الان حسرت شده براتون!!! آخرین باری که تو آسیا بازیکن کمکی گرفتین یا هتل رزرو کردین شما چند سالتون بود؟؟؟ Big Grin
در ضمن من وقتی اسم خداداد رو میشنوم یاد اون بازی میفتم که فتح تهران دسته دومی به پرسپولیس قهرمان (!!!) 6 تا گل زد و حذفش کرد!!!Big Grin
من که زیاد کاری ندارم به فوتبال ، قول دادم بحث نکنم ولی در مورد ریاضیات یکم باید حرف بزنم.

اگه پرسپولیس 6 تا خورده ، حالا ببین استقلال چی بود که از پرسپولیس 6 تا خورده Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinHeart
محمد کل اینترنت رو گشت ۲ تا جونور باهم رو بزاره و بخنده

شدی حکایت عبالرحمن که شب یه خواب ببینه صبح یه تاپیک میزنه!!

میگم چرا هر کی یه پست میزاره اینجا اینقد تشکر میگره . حتی پست های بی معنی و بی مزه
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۵)fighters نوشته است: [ -> ]محمد کل اینترنت رو گشت ۲ تا جونور باهم رو بزاره و بخنده

شدی حکایت عبالرحمن که شب یه خواب ببینه صبح یه تاپیک میزنه!!

میگم چرا هر کی یه پست میزاره اینجا اینقد تشکر میگره . حتی پست های بی معنی و بی مزه

خب مگه بده دوست عزیز

اگه ناراحت میشه کسی خب دیگه نمیذارم

ددددد بیاااااا SadSadSad

[تصویر: userupload_2012_4523708441352051133.43.jpg]

Big GrinBig Grin
آدرس های مرجع