تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۶/دی/۹۲ ۱:۳۲)SAViOR نوشته است: [ -> ]دوستان نصف شبی یه سوال دیگه ذهنم رو مشغول کرد .....

اگه منو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم ...

وقتی برق میره ، دقیقاً کجا میره ؟؟ HuhHuhHuh

طبق بررسی های انجام شده مثل یه مار میخزه سمت نیروگاه برق تو لونش
Big Grin

این دو تا کلیپو ببینید

دانلود

دانلود
با یکی از دوستان گاهی میرم بیرون و از در و دیوار و روزگار و سیاست و بابا و ... همه چی میگیم . عادت هم داره وقتی میاد بیرون یه بسته سیگار رو دود میکنه

البته زیاد بهش گفتم نکش اما فایده نداره

چند روز پیش رفتیم بیرون پاکت سیگارش رو تموم کرد . یه شیرینی بهش تعارف کردم . برگشته میگه بابا این کالریش زیاده واسه بدن خوب نیست!!!

کلا یه هفتس یادم میاد خندم میگیره!!
(۱۶/دی/۹۲ ۳:۱۲)وحید110 نوشته است: [ -> ]با یکی از دوستان گاهی میرم بیرون و از در و دیوار و روزگار و سیاست و بابا و ... همه چی میگیم . عادت هم داره وقتی میاد بیرون یه بسته سیگار رو دود میکنه

البته زیاد بهش گفتم نکش اما فایده نداره

چند روز پیش رفتیم بیرون پاکت سیگارش رو تموم کرد . یه شیرینی بهش تعارف کردم . برگشته میگه بابا این کالریش زیاده واسه بدن خوب نیست!!!

کلا یه هفتس یادم میاد خندم میگیره!!
حالا بخندید.
چند روز پیش تو اخبار شنیدم می‌گفت میوه برای سیگاری‌ها خیلی ضرر داره!!
از کجا معلوم؟
شیرینی هم بعداً خبرش میاد.Big Grin
ممکنه فقط هنوز برای دانشمندان معلوم نشده!Big Grin

(ولی چطور کنار فردی که یک‌پاکت دود میکنه طاقت میارین؟SurpriseBig Grin من چند ثانیه از کنار یه سیگاری رد میشم انگار شیمیایی میشم!Big Grin خلاصه مواظب سلامتی‌تون باشین. ضرر سیگار برای غیرسیگاری‌ها خیلی بیشتره.)

یادم میاد از یه بنده‌خدایی شنیدم که پدرش رو می‌برد دکتر قلب. همیشه سر یه ساعت معینی وقت داشت. می‌گفت هربار که من اونجا بودم، بعدازظهر سر یه ساعت مشخص، منشی یه‌دونه نون خامه‌ای بزرگ(از اینها که تقریباً اندازه‌ی پیش‌دستیه!) برای دکتر می‌آورد!Big Grin
احیاناً نظریه‌ی دکتره این بوده که قلب اگر شاد باشه سالمتر می‌مونه!Big GrinBig GrinBig Grin
رضاجان!!!!!!!!

Cool

مواظب مامان بزرگا باش چَکیت نکنن

[تصویر: 1dar1209533bfb31c109a6748eb8eb4480ad7_28...0346_n.jpg]

عکاسه کوش!!!؟

[تصویر: 470044_230.jpg]
اینا به جاذبه و این قرطی بازیا اعتقادی ندارن : )

[تصویر: 79691598211190527259.jpg]
علاوه بر سوالاتی که بعضی بزرگواران مطرح کردن منم یه سری درددل داشتم با اجازتون :

ما موردایی داریم تو تالار که میبینیم مثلا ساعات بین 2 تا 5 صبح اومدن پست گذاشتن !!! منم یک بار خواستم امتحان کنم تا 2 دووم آوردم ولی بعدش دچار عذاب وجدان شدم کلا گذاشتمش کنار !!!!! Big Grin

اولش گفتم شاید اصلا تو ایران نیستن ! ولی بعدا دیدم نه , تقریبا در تمام ساعات شبانه روز فعالیت دارن, شایدم به این قرطی بازیای ساعت خواب و چرخش ماه و خورشید اعتقادی ندارن !!!!!!!Big Grin

تازه یه موردایی هم دیدیم که طرف ارسال خودشو نقل قول کرده تو یه پست دیگه جواب داده !!!!!!!!!!!Big Grin

بهله , همچین آدم موردیابی هستیم ما !!!!!Big GrinWink
نقل قول: ما موردایی داریم تو تالار که میبینیم مثلا ساعات بین 2 تا 5 صبح اومدن پست گذاشتن !!! منم یک بار خواستم امتحان کنم تا 2 دووم آوردم ولی بعدش دچار عذاب وجدان شدم کلا گذاشتمش کنار !!!!! [تصویر: biggrin.png]
یادمه سال اولی که اومدم تالار،همین یکی دوسال پیش ،تابستونا معمولا تا خود اذان صبح تو تالار و پشت کامپیوتر بودم Big GrinBig GrinBig Grin حالا الان که خوبه ای دی اس ال گرفتم.اما فکرشو بکنید من اون موقع چطوری با دایل آپ شب تا صبح تو اینترنت بودم!!! هنوز خودم هم به دلیل این مساله پی نبردمBig Grin
(۱۶/دی/۹۲ ۸:۱۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]
عکاسه کوش!!!؟

[تصویر: 470044_230.jpg]

چرب بود .
گربه بردش
هفـــت سالــــم بود با مامـــنم رفته بودم بیــــرون واســـــه خرید
حالا اینـــش که چطو گــم شــــدم بمـــونه !!!
مــــا رو تحویل کلانتری دادن گفـتن : این پســـره گم شـــده
مـــنم اینههههههــو این یتــیما یه گوشـه کــــز کــرده بودمــــو گریه میـــکردم و میــگفتم :
"مــن مامنمو مــوخووام"
یه ســـــربازه اومد پیشـــم گفت : پسر جون اسمــت چیه ؟؟؟؟؟
من : مجید
ســـــــرباز: ببین مجید جان ما مامنتو پیــ...
پیــ...ــدا میکنیم اگه قول بـــــدی گریه نکنــــی و به سوالام درست جواب بدی
من: باشیییییییییی :"(
سرباز: مجید جان خونتون کجــــاس؟؟؟
من : پهـلو خونه ســـارا اینا (دخمل همسایمون)
ســـربازه :|
ســــــربازٍ :نــه منظورم اینکه کــــدوم خیابون ؟؟؟
من: خیابون ســــــارا اینا
باز ســـــــربازه :|||
یکــــــی دیگه اومـد بنظر ســــرباز نمیومد گفت : بذار خودم ازش بپرســــم
پســــر جان خونه ســــارا اینا کجاس ؟؟؟
مـــن : پهلو خونه مــــا
یهو کل ملت از خنده کف کلانتری هیلیکوپتری زدن !!!
الان که فک میکنــم میبینـم از همـون بچگــی هــم فقط بدرد این میــخوردم موجــبات خنــده و شــادی دیــگرونو فراهم کنم :|
به این برکت قسم
آدرس های مرجع