تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اِند مهارت فتوشاپ
.
.
.
[/b]
[تصویر: 3Jokes_Funny_Pictures%20%28767%29.jpg]
[تصویر: 92027063850830906986.jpg]
اینو هروز به خودم میگم

تو خیلی با ارزشی!Dodgy نه به خاطر خودت به خاطر این که بدنت به اندازه کافی شامل: سولفور برای کشتن تمام شپش های بدن یک سگ، کربن برای ساخت 900 مداد، پتاسیم برای آتش زدن یک توپ فوتبال، چربی برای ساختن 7 قالب صابون، فسفر برای درست کردن سر 2200 کبریت و آب برای پر کردن 10 تنگ داره. تو اون کله پوکت که چیزی نیست مردم ازش استفاده کنن، حداقل بمیر که یه نفعی به کره زمین برسونی.Shy
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
امیدوارم تعطیلات بهتون خوش گذشته باشه . ما که دربست توی خونه بودیم !!!
یه جوک یادم اومد که گفتم شاید برای شما هم جالب باشه :
یه روز یه یارو داشت از بغل یه دیوار رد میشد ، یه کاغذ مچاله میفته روی سرش درجا میمیره !!! ملت کف میکنن میاد دور اون یارو !!! یکی از سر کنجکاوی کاغذ رو باز میکنه ، می بینه توی کاغذ نوشته دو عدد آجر !!!
. . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
(۲۶/مهر/۹۲ ۱۹:۰۰)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]یه روز یه یارو داشت از بغل یه دیوار رد میشد ، یه کاغذ مچاله میفته روی سرش درجا میمیره !!! ملت کف میکنن میاد دور اون یارو !!! یکی از سر کنجکاوی کاغذ رو باز میکنه ، می بینه توی کاغذ نوشته دو عدد آجر !!!

یا مهدی مدد[/align]

[تصویر: 25-12-1388_IMAGE634043283303176250.jpg]
(۲۶/مهر/۹۲ ۱۹:۲۸)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]
(۲۶/مهر/۹۲ ۱۹:۰۰)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]یه روز یه یارو داشت از بغل یه دیوار رد میشد ، یه کاغذ مچاله میفته روی سرش درجا میمیره !!! ملت کف میکنن میاد دور اون یارو !!! یکی از سر کنجکاوی کاغذ رو باز میکنه ، می بینه توی کاغذ نوشته دو عدد آجر !!!
[تصویر: 25-12-1388_IMAGE634043283303176250.jpg]
معلومه دارن از خنده منفجر میشن، ولی به زور خودشون رو کنترل میکنن!Big Grin
دو نفر سمت چپ که خیلی تابلو هستن! لپ‌هاشون رو سفت گرفتن که خنده‌شون نگیره.Big GrinBig GrinBig Grin
شیوه‌ی حداد عادل فرق میکنه.
یکی از دوستام با هام اومد منجیل چنان باد شدید میومد که جفتمون رو پرت میکرد اما من نمیدونم جنس موهای دوستم چیه که زیر چنین بادی همون حالت رو داشت و ثابت بود؟Big Grin
تازه این سوال آرایشگر محل هم هست که سشوار من سوخت ولی موهای اون تکون نخورد!
والا آدم کچل باشه خیلی بهتره
!
میگن روی دیوار کوچه های تکفیری ها نوشتن :
.
.
.
.
.
.
.
لعنت بر پدر و مادر کسی که اینجا منفجر شود !! : )))))))))
مورد داشتیم تو خواستگاری طرف برادر عروس رو با عروس اشتباه گرفته....!
والا......
[تصویر: 158840_388.jpg]
آدرس های مرجع