تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
گودزیلا چیست؟
به اقوام و بستگانی که بین ۱ تا ۱۰ سال سن دارند گفته می شود که
در حالت عادی کفر آدم را در می آورند.
این گونه افراد مورد توجه شدید دیگران قرار دارند.

[/b]
مجریان برنامه کودک در عربستان سعودی

[تصویر: 98094_833.jpg]

[تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif]
احساس من نسبت به ناظران تالار...(الکی میگهBig Grin)
[تصویر: 142647_dnpAmeL7.jpg]

[تصویر: 142647_BiBkBZnW.jpg]
[تصویر: bayadedaykondi_persianblog_ir_funny.jpg]
ای که شاخ میگذاردی همه عمر!
دیدی که دست تقدیر عاقبت شاخ گذاشت!؟ [تصویر: icon_biggrin.gif]
[تصویر: Funny-Pictures_FarsV-Com-1.jpg]
زمان بچگی ما , وقتی تلفن زنگ میزد و با ما کار داشت لامصب خدای کلاس بود دیگه .... در حد تماس خارجه الان

Big Grinیک اتاق مرتب ! . . . . . . . . . . . نشانه ای از کامپیوتر خراب یا اینترنتی قطع شده میباشد

!!
Coolزنگ زدم پشتیبانی میگم: چرا سرعت اینترنتم کم شده؟ میگه: چون کندی سرعت دارین! گفتم خدا خیرت بده خیالم راحت شد، پس دلیلش اینه! البته خودمم شک کرده بودم

!
Big Grin
[b]دقت کردید هر وقت میای با ترم بالایی ها سر حرفو باز کنی اولین حرفی که میزنن اینکه با تعجب میگن (ترم اولی هستی؟
([/b]Angry
(۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۹)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: [ -> ]مجریان برنامه کودک در عربستان سعودی

[تصویر: 98094_833.jpg]

[تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif]
واي اينا مجري برنامه كودكن يا دراكولا؟؟؟!!!Confused
با سلام به همه
این اولین پست من تو تالار هست
[تصویر: %D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB...6-92-1.jpg]
[تصویر: 65079ea19734ab69268586b76fb554ff.jpg]

[تصویر: 121890_770.jpg]

دمش گرمBig GrinBig GrinBig Grin
واقعا هم باید ماشین پلیس اینطوری باشه.
عملا ماشینه هیچیش نشده.
نتیجه ی آزمون مزاج شناسی

گوشت‌ها و غذاهاگوسفند، بره ، بوقلمون، جگر، اردک، تخم اردک و مرغابی، بز، رشته فرنگی، ماکارونی کیک ها، بیسکویت هاسبزیجاتزیتون، زنجبیل، پیاز، سیرآجیل و میوه‌جاتخرما، انبه، بادام، پسته، موز، فندق، انجیر، انگور، سیب شیرین، توت سفیددانه ها و حبوباتگندم، کنجدروغنهاروغن کنجد، روغن زیتون، روغن آفتابگردانادویه جات (چاشنی ها)فلفل سیاه، فلفل سفید، زنجبیل خشک شده، رازیانه، نعناء، آویشن، شویدنوشیدنیها و طعم دهنده هاعصاره انبه، آب انگور،عسل، شکر، نمک، چای‌های گیاهی با طبع گرم، شیرموز
میگم یکی بگه من دقیقا باید چی بخورمDodgy
آدرس های مرجع