تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راه غلبه بر....(برای مجردین!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
برادرا چرا اینقد خود زنی میکنید ما که گفتیم حق مسلمتون برید ازدواج کنید موقت یا دائم......
نقل قول:
برادرا چرا اینقد خود زنی میکنید ما که گفتیم حق مسلمتون برید ازدواج کنید موقت یا دائم......

اولا بحث سر ازدواج دائم و موقت نیست ! سر نسخه ی بوداییه که دادن و ما هم پاسخش رو میدیم , متاسفانه خود خانم ها بحث رو به این سمت بردن ...
به نام خدا
نقل قول:در زمینه دلتنگی و حس هم دم داشتن این که بعد ازدواج یکی هست به راحتی مورد ابراز عشقش قرار میگیرید و و بهش ابراز عشق دارید تنها نیستید خیلی قشنگه ..
اما این رو بدونید همه چیز همه چیز رو نمیشه به همسر گفت . مخصوصا تا چند سال اول ازدواج که شناخت چندانی از روحیات هم ندارید.
تازه اون موقع به واسطه خود عمل ازدواج غصه ها و دغدغه هایی پیش میاد که دوست داری به کسی بگی ولی عملا نمیتونی .
مثلا اقا پسر از خصوصیات خانواده عروس خانم خوش نیومده تو دلش غصه میشه اما نمیتونه به زنش بگه.

در رابطه با اون جمله ی قرمز رنگ : نمی دونم جنس ما آدما چیه ولی تا اونجا که خودم تجربه کردم حتی با سفرا و اردوهای چند روزه و حداقل دو روزه با همسفرایی که هیچ شناخت قبلی هم ازشون نداشتم، انس گرفتم (البته با دونستن این پیش زمینه که آدمای ناجوری نیستن و تقریبا اعتقادی حالا یا خوب یا بد شبیه همیم). یعنی یخ زن و شوهر تا چند سال آب نمی شه که بخوان دو کلمه با هم درد دل کنن؟؟!!!
آدم یه جوجه ماشینی می گیره سریع باهاش اخت می شه، حالا طرف مقابلت یه آدم باشه، این انسه تا بخواد شکل بگیره باید یه چند سالی طول بکشه؟؟!!
والله نمی دونم چی بگم!!!! HuhHuh

نقل قول:واقعا اگر هدفتون صرفا در اومدن از تنهایی و نیازهای غریزیه دور ازدواج رو خط بکشید ..

هدف از ازدواج باید خود ازدواج و تشکیل خانواده باشه. تشکیل یک کانون جدید به سرپرستی خود شما ... تشکیل یک محور .
می شه دقیقا هدف از اون خود ازدواجی که گفتید رو بگید؟
چرا اگه هدف کسی رفع نیاز جنسی و یا در اومدن از تنهاییه باید دور ازدواج رو خط بکشه؟؟!!
مگه در اومدن از تنهایی چیزی غیر از لتسکنوا الیها هستش؟؟!!
البته این آرامشه که قرآن گفته خیلی وسیعه و دراومدن از تنهایی یه شاخشه
خود قرآن برگشته گفته اگه برای خاموش کردن راه غریزتون نتونستید ازدواج کنید، اون وقت تقوا پیشه کنید. یعنی اولویت اول اول اول برای رفع نیازتون ازدواجه در مرحله ی بعد جایگزینای دیگه
حالا من با چه حقی باید بگم اگه هدفت اطفای غریزته دور ازدواج رو خط بکش؟؟!!!
این از اون دو موردی که باهاش ازدواج رو رد کردید ولی خود خدا دوای هر دو رو توی ازدواج گذاشته

نقل قول:هدفت از ابتدای ازدواج "من برای او شدن "باشه نه "او برای من شدن."
هدف ازدواج نه "من برای او شدنه" نه " او برای من شدن"
هدف ازدواج علاوه بر اون دو مورد قبل که گفتم، من و تو ما شدن برای رسیدن به خداست
هدف ازدواج اجتماع ریحانه با قهرمان برای رسیدن به خداست
هدف ازدواج اجتماع مظهر صفت جلال خدا با جمال خدا برای یکی شدنه (البته در کنار همون برطرف کردن نیاز غریزی و آرامشه)

.
.
(۲۱/تیر/۹۳ ۱:۰۵)Reza2035 نوشته است: [ -> ]اولا بحث سر ازدواج دائم و موقت نیست ! سر نسخه ی بوداییه که دادن و ما هم پاسخش رو میدیم , متاسفانه خود خانم ها بحث رو به این سمت بردن ...
نسخه بودایی یعنی همون عفت پیشه کردن اگه درست منظورتون رو گرفته باشم؟واسه کسیه که میتونه طاقت بیاره کسی که نمیتونه ....این نسخه رو اجرا نکنه............
نقل قول:
نسخه بودایی یعنی همون عفت پیشه کردن اگه درست منظورتون رو گرفته باشم؟واسه کسیه که میتونه طاقت بیاره کسی که نمیتونه ....این نسخه رو اجرا نکنه............

توی متن بالا من چیزی از نگاه اسلام نمیبینم ! اولویت صد در صدی ازدواجه ...اصلا چیزی به اسم کسایی که نمیتونن ازدواج کنن نداریم , یعنی چی نمیتونن ؟
دوما عفت پیشه کردن ربطی به ازدواج نداره خواهر محترم ...مگه کسی که ازدواج میکنه دیگه همه چی براش آزاد میشه که میگن مجردها عفت پیشه کنن ؟ هر کسی به سن تکلیف رسید باید عفاف داشته باشه , مجرد و متاهل نداره . و این رهبانیت نیست ولی دوستان نسخه پیچیدن که مجردها باید فلان کارو بکنن ...اصلا همچین چیزی نداریم !

حرف اسلام یه کلمه است : دختران و پسرانتون رو مزدوج کنید که حیا و غیرتشون زیاد بشه , نگفته اون چیزی که ما بهش میگیم عفاف مخصوص مجردهاست و اسمش خود سازیه , این که حرفهای بوداییه و هندوئی , اصل این مزخرفات و پذیرش رنج مال هندوهاست .

اولویت بدون چون و چرا ازدواجه ! نه حیا و عفاف به مثابه رهبانیت .
(۲۱/تیر/۹۳ ۱:۲۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]توی متن بالا من چیزی از نگاه اسلام نمیبینم ! اولویت صد در صدی ازدواجه ...اصلا چیزی به اسم کسایی که نمیتونن ازدواج کنن نداریم , یعنی چی نمیتونن ؟
دوما عفت پیشه کردن ربطی به ازدواج نداره خواهر محترم ...مگه کسی که ازدواج میکنه دیگه همه چی براش آزاد میشه که میگن مجردها عفت پیشه کنن ؟ هر کسی به سن تکلیف رسید باید عفاف داشته باشه , مجرد و متاهل نداره . و این رهبانیت نیست ولی دوستان نسخه پیچیدن که مجردها باید فلان کارو بکنن ...اصلا همچین چیزی نداریم !

حرف اسلام یه کلمه است : دختران و پسرانتون رو مزدوج کنید که حیا و غیرتشون زیاد بشه , نگفته اون چیزی که ما بهش میگیم عفاف مخصوص مجردهاست و اسمش خود سازیه , این که حرفهای بوداییه و هندوئی , اصل این مزخرفات و پذیرش رنج مال هندوهاست .

اولویت بدون چون و چرا ازدواجه ! نه حیا و عفاف به مثابه رهبانیت .
بله صد در صد اولویت با ازدواجه ......من فکر میکردم متن بالا برای افرادیه که شرایطشو ندارن.....وگرنه با حرف شما مخالف نیستم......
رهبانیت که آخرش خراب میشه..
بله بله اسلام گفته برید ازدواج کنید ..

شما پاشید برید ازدواج کنید ... کسی جلوتون رو گرفته؟

من بارها این مسئله رو گفتم ...

از مسائل مالی باید گذشت . مخصوصا دختر خانم ها ... باید بت شکنی تو جامعه حاصل بشه و تجمل گرایی کنار گذاشته بشه تا راه ازدواج سهل بشه...

اما این حرف ها دلیل بر این نیست که هر بچه ای از راه رسید بهش جواب مثبت داده بشه.

فشارهای اقتصادی جامعه زیاده ... مشکلات از زمین اسمون داره میباره که رفاهی که چندین سال پیش مردم داشتن دیگه نباشه..

چند سال پیش تو شهرستان ها لااقل پسری اگه ماهانه حقوق یه تومن داشت به راحتی همه چیز فراهم میشد ..
الان با همین حقوق به سختی میشه حداقلیات زندگی رو پیش برد.

دو طرف اون قدر باید شعورشون کامل باشه که اگه دختر همسایه باباش پولدارتر بود جهزیه سای بای ساید داد اینا از فرط حسودی به جون هم نیاقتن..
بتونن موقعیت خودشون رو قبول کنن.. بتونن بحرانهای زندگیشون رو مدیریت کنن.

دو فردای دیگه دختر خانم لباس 500 هزار تومنی خواست اقا پسر نتونست بخره بجای افسرده شدن و سر خورده شدن و پشیمان شدن از ازدواج بلد باشه چطور با این مشکل مواجه بشه.

واقعا مدیریت بحران نیاز داره ازدواج تو این جامعه .. فرد باید پخته و و به معنی حقیقی مرد باشه تا بتونه دووم بیاره..
صرف گفتن دلم گرفته و زن میخوام نشد اثبات مردانگی...

چندی پیش یکی از دوستان من با یه دانشجو متولد 73 ازدواج کرد .. اون پسر از خودش هیچی نداشت اما این ازدواج سر گرفت.
حالا چجوری؟
دو خانواده از ابتدا اعلام حمایت کردن.

پدر پسر حدود 40 ملیون تومن تا به حال برای رهن خونه و مراسمات خرج کرده و حقوق ماهانه میده..

پدر دختر هم حدود سی ملیون یک جهزیه کامل برای دخترش تهیه کرده.

ببینید 70 میلیون کت بسته برای دو تا جوون خرج شده.تا بتونن سر و سمانای بگیرن و بتونن زندگیشون رو با یه رفاه نسبی شروع کنن.

تازه همین که اون اقا پسر دستش جلو پدرش بلنده کلی احساس شرم و حیا داره . خب این حداقل فشار به این زندگیه .. که داره در نوع خودش این زوج رو اذیت میکنه... با اینکه این همه حمایت دارن میشن از دو طرف..

حالا شما حالتی رو فرض کنید که نشه توش خانه مستقل و زندگی مستقلی رو تا چند سال ابتدایی زندگی تشکیل داد..

ارتباط با یه خانواده جدید .. نوع برخورد... مشکلات احتمالی که این وسط هست.. دو طرف باید خیلی پخته و خیلی عاقل باشن تا وحدت زندگیشون رو بتونن حفظ کنن.

قدیما فرق داشت. به پسر میگفتن برو فلان دختر رو بگیر میگفت چشم . میگفتن برو تو فلان اتاق خونه زندگی کن میگفت چشم . اما الان اینجوریه؟

نه!!!

جوون های امروز دوست ندارن دخالت خانواده ها به هیچ وجه روشون باشه .. از طرفی از نظر مالی هم نمیتونن 100 % مستقل بشن همینه که اولین اختلافات به وجود میاد اگر دو نفر به اون رشدی نرسیده باشن که بتونن درست فکر کنن.

اولین مشکل هم بین مادر شوهر و عروسه که تنها و تنها شخصی که میتونه این وسط صلح کنه اقای داماده ..
چه بسا خیلی پسر های امروزی با ندونم کاری خودشون به سو تفاهمات دامن هم میزنن. این میشه اول تلخیه زندگی مشترک..

مثلا مادر شوهر بیچاره از سر دلسوی به عروسش میگه که حالا که وضع مالیتون زیاد خوب نیست فلان لباس رو دو بار تو دو مجلس عروسی بپوش .. عروس خانمم که میزاره به حساب خرج کشی خانواده دامداد اینجا اوضاع میشه قمر در عقرب ..
حالا کی باید حلش کنه؟
یه داماد فهیم...
منظور بوداییسم از ازدواج نکردن رباضت کشیدن هست است نه عفت پیشه کردن !
اصلا دلیل رباضت با عفت فرق می کند !Smile
ازدواج نمی کنند تا از طیق ریاضت کشیدن از شهوت دور باشند یه سری دخل و تصرفات بتونن داشته باشند ....
این مسله در اسلام رد شده و اصلا ارزشی ندارد .

مثالهایی که زدید یه کمی عجیب هستند ها !
دختر که لباس پانصدهزار تومنی شوهرش نتواند برایش بخرد و سرخورده بشود ! ازدواج نکند خیلی بهتر است .
می دونید پانصد هزار تومن پول چقدر زحمت لازم دارد تا به دست بیاید ؟
بنده اگر پسر بودم و اگر داشتم هم لباس پانصد هزار تومنی برای هیچ کس نمی خریدم Smile

عوض اینکه فکر کنیم چقدر باید پولدار باشیم تا ازدواج کنیم باید یک کمی به قناعت فکر کنیم وگرنه اشتهای بشریت به پول هیچ وقت تمام نمیشود ...
آنقدر که فکر کند کی بس هست تا بعدش برود زن بگیرد .... هیچ وقت اون لحظه نمیرسد که فکر کند الان دیگر بس هست !
قناعت قناعت قناعت

هیچ جهیزیه گرانقیمتی هم خوشبختی نمی آورد ...

و ... محبت با این چیزها ایجاد نمیشود ولی به راحتی می تواند از بین برود
(۲۱/تیر/۹۳ ۳:۱۲)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]مثالهایی که زدید یه کمی عجیب هستند ها !
دختر که لباس پانصدهزار تومنی شوهرش نتواند برایش بخرد و سرخورده بشود ! ازدواج نکند خیلی بهتر است .

من دختری رو میشناسم برا گل بله برون ازش نظر خواستن که رفت یه گل 300 هزار تومنی انتخاب کرد..

دختر دیگه ای برای خرید سرویس طلای عروسی رفت (یه خانواده متوسط) چیزی که مورد پسندش شد 15 میلیون قیمت داشت..

500 تومن برای یه لباس مجلسی اون قدر ها هم وحشتناک و دور از انتظار نیستها؟ به تازگی گویا به پاساز نگین شهرتون سر نزدید.

الان یه لباس مجلسی معمولی حدودا تا 200 تومن به راحتی در میاد ... مخلفاتش رو هم بخوای بخری تا 3500 میشه .

حالا اگر ادم بخواد دست رو یه لباس شیک و خاص بزاره به راحتی قیمت به 500 تومن میرسه.

اینکه میفرمایید خود دختر ازدواج نکنه که حرف خنده داریه. دختره نمیاد نمیگه ای وای من ادم پر خرجی ام بزار عروسی نکنم تا احیانا کسی اذیت نشه.
بالاخره خلقیات افراد متفاوته در 50% موارد هم تا نرید زیر یک سقف خصوصات ادم ها در نمیاد .

اینجاست که عاقل بودن دو طرف کمک میکنه به درک متقابل و مدیریت بحران.

بالاخره ختم کلام اینه که ازدواج امر حساستریه که ما بخوایم یک نگاه ساده برای توجیح واجب بودن ازدواج داشته باشیم.

از نگاه و نطر اسلام هم برای جواب مثبت دادن یک دختر معیارهای متفاوتی دکر شده که اقای خواستگار باید داشته باشه ..

معیارها رو هم خودتون بهتر میدونید

صرفا اینکه اقای خواستگار دلش تنگ است و همدم میخواهد یا نیاز جنسی دارد که نشد معیار ..
خانم مرهم این مرد و قصری که پشت سرش هست رو میبینین :

[تصویر: Cinderella_Special_Edition_OST.jpg]

همش قصه بود ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع