نقل قول:منظور شما چیست؟
منظورشون از هندوئیسم و بوداییسم اینه که ، دین مبین اسلام نمی گه این غرایز رو کنترل کن ، میگه درست هدایتش کن...

همونطور که هیچ چیز این دنیا بی حکمت نیست هرچیزی رو مکمل و پاد آفریده... شما میتونید انواع و اقسام این اجسام رو در طبیعت پیدا کنید. از الکترون پروتون گرفته تا تا زن و مرد...
این غرایز جنسی هم بی حکمت و عبث نیست ، بد هم نیست. زن برای مرد و مرد برای زن. مرتاض های هندی با تزکیه نفس و اخته کردن و ... به مراتبی می رسند که الهی نیست ، بلکه برگرفته از خود نفسه...
ولی اسلام ازدواج رو توصیه می کنه. اسلام با سرکوب کردن مخالفه. و من تعجب می کنم از کسانی که مدعی دین خدایند و بالای 30 سال ازدواج می کنند ، اگر مدعی اینند که خویشتن داری و ... به شخصه من باور نمی کنم ، مگر اینکه شخص از لحاظ جنسی بیمار باشه.
(۱۸/تیر/۹۳ ۲۳:۵۷)Prestige نوشته است: [ -> ]منظورشون از هندوئیسم و بوداییسم اینه که ، دین مبین اسلام نمی گه این غرایز رو کنترل کن ، میگه درست هدایتش کن...
همونطور که هیچ چیز این دنیا بی حکمت نیست هرچیزی رو مکمل و پاد آفریده... شما میتونید انواع و اقسام این اجسام رو در طبیعت پیدا کنید. از الکترون پروتون گرفته تا بگیره تا زن و مرد...
این غرایز جنسی هم بی حکمت و عبث نیست ، بد هم نیست. زن برای مرد و مرد برای زن. مرتاض های هندی با تزکیه نفس و اخته کردن و ... به مراتبی می رسند که الهی نیست ، بلکه برگرفته از خود نفسه...
ولی اسلام ازدواج رو توصیه می کنه. اسلام با سرکوب کردن مخالفه. و من تعجب می کنم از کسانی که مدعی دین خدایند و بالای 30 سال ازدواج می کنند ، اگر مدعی اینند که خویشتن داری و ... به شخصه من باور نمی کنم ، مگر اینکه شخص از لحاظ جنسی بیمار باشه.
خوبه والا از یه کلمه خودسازی و تزکیه نفس هندو و بودا هم شدیم!!!!

من نگفتم سرکوبش کنیم، و حتی تاکید کردم یه غریزه ست؛ و فقط گفتم با زودهنگامش مخالفم نه با اصلش!
زودهنگامم منظورم این نیست که ازدواج بالای 30سال خوبه،نه اصلا!دیر شدن زمان ازدواج هم مشکلاتی داره همونطور که زود بودنش!
فقط حرف من اینه که -ببخشید راحت صحبت میکنم- با یه فشار جنسی سریع نریم طرف ازدواج!
بخدا مسئله ی ساده ای نیست..نمیشه انقدر راحت باهاش برخورد کرد..که خب حالا که من چنین نیازی دارم باید ازدواج کنم!!
یه مثال ساده(البته بلا تشبیه) ماه رمضون دهن روزه همه ی ما تشنمون میشه و تشنگی هم یه نیاز طبیعی و غریزیه، خب الان سریع باید بریم جواب این غریزه رو بدیم؟!!
ازدواج تو سن پایین هم دقیقا همینه..بدون فکر یه کاریو انجام دادن...
پ.ن:عجب..تزکیه نفس رو من از دینم یاد گرفته بودم..چی شد الان؟!

ببین حوریه جان ازدواج زود هنگام یک چیزه نوش دارو بعد از مرگ سهراب یک چیز دیگست
ما بحثمون آخر به این نتیجه میرسه که آقایون حد اکثر دیگه تا 25 سالگی شرایط ازدواج براشون فراهم باشه
نقل قول:زودهنگامم منظورم این نیست که ازدواج بالای 30سال خوبه،نه اصلا!دیر شدن زمان ازدواج هم مشکلاتی داره همونطور که زود بودنش!
سنی که من زود تعبیرش میکنم 18تا23 سالگی واسه پسر و دختره!25سالگی آره خب معقوله
بخدا دیدم که دارم میگم..زود تصمیم نگیرین..
اونی که به بلوغ فکری هم رسیده میتونه برای خودش تصمیم بگیره و ازدواج کنه
و اونی که هنوز از نظر فکری بالغ نشده بهتره ازدواج نکنه
ازدواج هم شرط بلوغ فکری رو داره و هم بلوغ جنسی
(۱۹/تیر/۹۳ ۰:۲۸)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]سنی که من زود تعبیرش میکنم 18تا23 سالگی واسه پسر و دختره!25سالگی آره خب معقوله
بخدا دیدم که دارم میگم..زود تصمیم نگیرین..
خب الان سن بلوغ اومده پایین پسری از سن مثلا 13 سالگی تا 23 سالگی 10 سال فاصله هست ، 10 سال هم زمان کمی نیست... 10 سال تزکیه نفس؟

10 سال صبر؟

بنظرتون شدنیه؟ دور گود نشستین میگین لنگش کن...
چرا فقط یه طرف قضیه رو میبینین؟!انتظار ندارین که پسر 13 ساله زندگی موفقی باهمسرش داشته باشه؟؟!!

من پسر نیستم ولی دیدم پسراییو که سن 27-28سالگی ازدواج کردن و تا اون موقع نه گناهی کردن نه اذیتی شدن..چون جای اینکه وقتشونو صرف فکر کردن به این مسئله کنن رفتن با خداشون خلوت کردن..مرد شدن و رفتن سر زندگی..
به نظرت پسر 13 ساله تزکیه هم میتونه بکنه؟
خوب باید پدر و مادر و جامعه براشون محیط سالمی رو فراهم کنن