تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راه غلبه بر....(برای مجردین!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
نقل قول:
اگه ازدواج کرد و دو ماه بعدش پشیمون شد شما ضامن خوشبختیش میشین؟!

بازم میگم چرا فقط یه طرف قضیه رو میبینین؟!

در ضمن کسیکه انقدر سست عنصره اصلا وقت ازدواجش نیست!!

منظورتون از سست عنصر چیه ؟ اینکه میخوان به یه نیاز جواب بدن ؟ در این صورت همه ی انسان ها سست عنصر هستن چون وقتی خوابشون میاد میخوابن , وقتی گرسنه میشن غذا میخورن , تمام عمرشون نیاز به اکسیژن دارند و ...

یه مثال ساده و قابل لمس : توی ایام مبارک ماه رمضان شما روزه گرفتین و میدونید که قراره یه سحری بخورید و بعدش تا اذان مغرب روزه نگه میدارید و میرین سراغ افطاری !
اگه این وسط بهتون بگن دیگه از افطاری خبری نیست و باید تا خود عید فطر صبر کنید چی کار میکنید ؟ طبیعتا تا شب صبر میکنید و بعدش این رهبانیت بی منطق مزخرف رو کنار میزنید و اسمی هم از اسلام نمیارید .

حالا من میتونم به شما بگم که سست عنصر هستین و به خاطر شکم تون قید بندگی خدا رو زدین ؟

دوما همین که فکر میکنید هدف ازدواج خوشبختیه اشتباست , کی گفته که قراره ازدواج کنیم تا خوشبخت بشیم ؟ مگه داستان سیندرلاست یا زیبای خفته که تا اخر عمر بریم از گنجینه ی پادشاهی استفاده کنیم و صبح تا شب واسه همدیگه اواز بخونیم و برقصیم و ...

هدف ازدواج ادامه ی زندگیه , همین ! همون طور که غذا میخوریم که زندگی رو ادامه بدیم ... در بعد الهی هم هدفش اینه که به خدا نزدیک تر بشیم مثه اینکه میگن غذا بخورید تا بتونید بندگی خدا رو بکنید ... من خیلی صریح میگم که من تضمین خوشبختی نمیکنم و هیچکس دیگه ای هم نگاه فانتزی به ازدواج نداره مگر انیمیشن های هالیوودی !

بشریت حق داره که نیاز های اصلیش برطرف بشه : خدا , مسکن , امنیت , رفاه , ازدواج , بچه , خوراک , پوشاک ... و برطرف کردن این نیازها به معنای خوشبختی نیست,بلکه معنای حق زندگیه ! کسی که خونه ی لوکسی داره خوشبخت نیست فقط راحت تر میتونه زندگی کنه ولی مشکلات توی زندگی ایش هست درست مثه کسیکه خونه ی محقری داره ولی لزوما به معنای بدبختی نیست و اونم داره زندگیشو میکنه .

نگاه فانتزی به یکی از عادی ترین نیازهای بشر نداشته باشیم ! همون طور که وقتی غذا میخوریم انتظار نداریم شکم مون برای همیشه سیر بشه و یا اینکه همیشه غذا برامون مزه فوق العاده داشته باشه ... اینها رو بر طرف میکنیم که زندگی کنیم و در حالت معنوی ایش هم اینها رو بر طرف میکنیم که بندگی کنیم .
نقل قول:اگه و اما همه جا می تونه پیش بیاد
الان این آمار بالای طلاق کشورمون، به خاطر اینه که ماشاءالله همگی 15، 18 ساله هستن؟؟!!!
دلیل بزرگش ازدواج دبیرستانی هست. منظورمور متوجه هستین.
ازدواجی بین 14 تا 19 سالگی که معمولا طرف مونث پس از مدتی از ازدواج پشیمون می شه.
دلیل دوم هم بیکاری شوهر عدم بضاعت(بظاعت یا بزاعت یا بزائت یا بظائت یا ... اصن به درک. این کلمه رو نمی نوشنم بهتر بود)هست.
دلیل سوم هم ...
اولویش همون چشم کوری طرفین هست.
عشق بیش از حد چشم و گوش را می بندد و عقل را به میانه می راند(عصاره ی هستی)
(۱۹/تیر/۹۳ ۱۸:۲۱)bidel نوشته است: [ -> ]دلیل بزرگش ازدواج دبیرستانی هست. منظورمور متوجه هستین.
ازدواجی بین 14 تا 19 سالگی که معمولا طرف مونث پس از مدتی از ازدواج پشیمون می شه.
دلیل دوم هم بیکاری شوهر عدم بضاعت(بظاعت یا بزاعت یا بزائت یا بظائت یا ... اصن به درک. این کلمه رو نمی نوشنم بهتر بود)هست.
دلیل سوم هم ...
اولویش همون چشم کوری طرفین هست.
عشق بیش از حد چشم و گوش را می بندد و عقل را به میانه می راند(عصاره ی هستی)
فکر نکنم ازدواج دبیرستانی درصد قابل توجهی از ازدواج ها شامل بشه ( اینقدر کمه که اصلا حساب نشه )

پ.ن بضاعت درسته Cool
نقل قول:نه ولی اکثرشون ازدواج های عجولانه بوده واسه رسیدن به آرامشی که میفرمایین!!!
25
سالگی سن بالاییه واقعا؟؟!!
اصلا شما به یه سوال من جواب بدید:
کسیکه فقط به بلوغ جنسی رسیده(تاکید میکنم فقط بلوغ جنسی، و نه بلوغ عقلی!) بلافاصله باید ازدواج کنه اونم صرفا به این دلیل که طرف گناه نره؟؟

بلوغ عقلی که توی 40 سالگی اتفاق میفته (اونم نه برای همه، می بینی طرف 100 سال عمر کرد هنوز که هنوزه هیچیو نفهمیده، درست و غلط خودشو نمی دونه، استقلال و ثبات شخصیت نداره و ...)
یعنی با این حرف شما آدم، چه خانوم و چه آقا باید توی 40 سالگی ازدواج کنن؟؟؟!!!
کجای دین (لطفا فقط از دین بگید نه نظرات شخصی) اومده که اگه کسی به بلوغ عقلی و فکری نرسید، حق ازدواج رو نداره؟؟!!!
ولی این حدیث و روایت رو داریم که اگه بچتون به ازدواج نیاز پیدا کرد و شمای والدین کوتاهی کردید، آتیش براتون آمادس!!!
والله بعضی از همین 25 ساله هاییم که شما می گید، به همون بلوغ فکری نرسیدن کل زندگیشون شده پو و لاین و واتس آپ و...

.
.

(۱۹/تیر/۹۳ ۱۸:۲۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]منظورتون از سست عنصر چیه ؟ اینکه میخوان به یه نیاز جواب بدن ؟ در این صورت همه ی انسان ها سست عنصر هستن چون وقتی خوابشون میاد میخوابن , وقتی گرسنه میشن غذا میخورن , تمام عمرشون نیاز به اکسیژن دارند و ...

یه مثال ساده و قابل لمس : توی ایام مبارک ماه رمضان شما روزه گرفتین و میدونید که قراره یه سحری بخورید و بعدش تا اذان مغرب روزه نگه میدارید و میرین سراغ افطاری !
اگه این وسط بهتون بگن دیگه از افطاری خبری نیست و باید تا خود عید فطر صبر کنید چی کار میکنید ؟ طبیعتا تا شب صبر میکنید و بعدش این رهبانیت بی منطق مزخرف رو کنار میزنید و اسمی هم از اسلام نمیارید .

حالا من میتونم به شما بگم که سست عنصر هستین و به خاطر شکم تون قید بندگی خدا رو زدین ؟

دوما همین که فکر میکنید هدف ازدواج خوشبختیه اشتباست , کی گفته که قراره ازدواج کنیم تا خوشبخت بشیم ؟ مگه داستان سیندرلاست یا زیبای خفته که تا اخر عمر بریم از گنجینه ی پادشاهی استفاده کنیم و صبح تا شب واسه همدیگه اواز بخونیم و برقصیم و ...

هدف ازدواج ادامه ی زندگیه , همین ! همون طور که غذا میخوریم که زندگی رو ادامه بدیم ... در بعد الهی هم هدفش اینه که به خدا نزدیک تر بشیم مثه اینکه میگن غذا بخورید تا بتونید بندگی خدا رو بکنید ... من خیلی صریح میگم که من تضمین خوشبختی نمیکنم و هیچکس دیگه ای هم نگاه فانتزی به ازدواج نداره مگر انیمیشن های هالیوودی !

بشریت حق داره که نیاز های اصلیش برطرف بشه : خدا , مسکن , امنیت , رفاه , ازدواج , بچه , خوراک , پوشاک ... و برطرف کردن این نیازها به معنای خوشبختی نیست,بلکه معنای حق زندگیه ! کسی که خونه ی لوکسی داره خوشبخت نیست فقط راحت تر میتونه زندگی کنه ولی مشکلات توی زندگی ایش هست درست مثه کسیکه خونه ی محقری داره ولی لزوما به معنای بدبختی نیست و اونم داره زندگیشو میکنه .

نگاه فانتزی به یکی از عادی ترین نیازهای بشر نداشته باشیم ! همون طور که وقتی غذا میخوریم انتظار نداریم شکم مون برای همیشه سیر بشه و یا اینکه همیشه غذا برامون مزه فوق العاده داشته باشه ... اینها رو بر طرف میکنیم که زندگی کنیم و در حالت معنوی ایش هم اینها رو بر طرف میکنیم که بندگی کنیم .

منظورم از سست عنصر این بود که سر یکی دوسال دیرتر که آمادگیش بیشتر شه و بعد ازدواج کنه، بره سمت گناه!
خب اگه از نظر شمااشکالی نداره که هیچ...

تعریف آدما از خوشبختی فرق داره، منظورمم چیزی نبود که شما فرمودین
خوشبختی یعنی آرامش و فکر کنم این از نیازی که انقدر سریع باید بهش پاسخ داد! مهمتره و حق بشره
اصلا همه ی نیاز های ما هم در راستای رسیدن به این آرامشه غیر از اینه؟!
حالا اگه دختر و پسر بیان ازدواج کنن فقط واسه اینکه به نیاز جنسیشون پاسخ بدن، درست زندگی ادامه پیدا میکنه و نیاز جسمم برطرف میشه ولی به چه قیمت؟!
به قیمت اینکه وقتی کامل این نیازش برطرف شد ببینه یه نیاز بالاتریم داره که طرفش نمیتونه براوردش کنه؟!
برای صدمین بار هم تکرار میکنم من با اصل ازدواج مخالف نیستم ولی با عجولانه بودنش چرا!
حداقل تا وقتی که دختر و پسر شناختی از خودشون نداشته باشن عجولانه ست..همین..

(۱۹/تیر/۹۳ ۱۸:۳۲)مصباح نوشته است: [ -> ]بلوغ عقلی که توی 40 سالگی اتفاق میفته (اونم نه برای همه، می بینی طرف 100 سال عمر کرد هنوز که هنوزه هیچیو نفهمیده، درست و غلط خودشو نمی دونه، استقلال و ثبات شخصیت نداره و ...)
یعنی با این حرف شما آدم، چه خانوم و چه آقا باید توی 40 سالگی ازدواج کنن؟؟؟!!!
کجای دین (لطفا فقط از دین بگید نه نظرات شخصی) اومده که اگه کسی به بلوغ عقلی و فکری نرسید، حق ازدواج رو نداره؟؟!!!
ولی این حدیث و روایت رو داریم که اگه بچتون به ازدواج نیاز پیدا کرد و شمای والدین کوتاهی کردید، آتیش براتون آمادس!!!
والله بعضی از همین 25 ساله هاییم که شما می گید، به همون بلوغ فکری نرسیدن کل زندگیشون شده پو و لاین و واتس آپ و...

.

چرا همه چیو انقدر پیچیدش میکنین بابا؟!میگم تزکیه نفس میگن هندو و بودا و مرتاض! میگم بلوغ عقلی میرن تا40 سالگی و عارف بالله شدن!!
بلوغ عقلی یعنی اینکه منی که دارم میرم خواستگاری بدونم چی میخوام از زندگی، بدونم میتونم مسئولیت یه زندگیو قبول کنم یانه، نه اینکه تا احساس نیاز جنسی کردم بدوم برم ازدواج کنم!من با این مخالفم!
صد البته که این احادیثی که شما فرمودین منظورش به نیاز های فراتر از نیاز جنسی هم بوده که فقط با عاقل شدن فرد سر و کلش پیدا میشه
نقل قول:
کسیکه فقط به بلوغ جنسی رسیده(تاکید میکنم فقط بلوغ جنسی، و نه بلوغ عقلی!) بلافاصله باید ازدواج کنه اونم صرفا به این دلیل که طرف گناه نره؟؟

ببینید مسلما صرف رسیدن به بلوغ جنسی نمیتونه دلیلی برای ازدواج باشه به هر حال طرف مقابل نیاز های دیگه ای هم به جز نیاز جنسی داره که باید این شخص بتونه اون نیاز ها رو برطرف کنه

ولی به طور قطع هم نمیتونیم بگیم ازدواج در سن پایین بده
باید سعی بشه فرزندا رو طوری مسئولیت پذیر بار بیاریم که وقتی به سن 18 سالگی رسید آمادگی ازدواج و سر وسامون دادن به یه زندگی رو داشته باشه چه دختر چه پسر

نباید به شرایط الان نگاه کرد چون خیلیا در سن پایین آمادگی ازدواج ندارن پس بده
اگه دختر و پسر در سنین 18 تا 20 شرایط ازدواج رو داشته باشن مزایای زیادی داره واسه خودشون و جامعه
همونطور که تو روایات هم داریم نیمی از دینش حفظ میشه
ضمن اینکه هر چی سن بالاتر بره انسان سخت گیر تر میشه تو انتخاب و در نتیجه ممکنه موقعیت های خوب رو به دلیل همین سخت گیری ها از دست بده و باز هم ازدواجش به تاخیر بیفته و متاسفانه تا جایی پیش بره که اصلا قید ازدواج رو بزنه چه اینکه دیده میشه در اجتماع

*البته با کلیت حرفای آقا رضا موافقم ولی دیگه خیلی خشک بهش نگاه کردین
این نیاز هست و حق هم هست و مثل همون خوراک و پوشاک و بقیه که فرمودین باید بهش توجه بشه
اینطور که شما گفتین آدم یه زندگیه بی روح رو تصور میکنه البته شاید منظورتون این نبوده ولی چنین برداشت میشه

با این بخش که گفتین زندگی فانتزی نیست زیاد موافقم چون چندتا از دوستای خودم آرمانی نگاه میکردن( میگم آرمانی نه خیلی خاص ) ولی وقتی وارد زندگی شدن نظرشون عوض شده بود
این در مورد خانوما بیشتر صادقه باید سعی بشه واقع بینانه نگاه کرد
حوریه رو شوهر نمیدیم حالا حالاهاAngel
(۱۹/تیر/۹۳ ۱۹:۰۰)شیدا نوشته است: [ -> ]ببینید مسلما صرف رسیدن به بلوغ جنسی نمیتونه دلیلی برای ازدواج باشه به هر حال طرف مقابل نیاز های دیگه ای هم به جز نیاز جنسی داره که باید این شخص بتونه اون نیاز ها رو برطرف کنه

RoseSmile
آخیش بالاخره یکی حرف منو متوجه شد..Blush

(۱۹/تیر/۹۳ ۱۹:۰۳)mobina147 نوشته است: [ -> ]حوریه رو شوهر نمیدیم حالا حالاهاAngel

خدا خیرتون بده منم حالا حالاها تصمیم به ازدواج ندارمBlush
(واااای الان باز ترور شخصیتی من شروع میشه؛ بودا،هندو،هالیوودی و...بعدی چیه؟!Confused Big Grin )
یه خواستگار خدا بیامرز SmileSmileSmileSmile داشتم که گفت ازدواج میکنم چون لازمه Smile. تنها نمونم . دور هم تنها نباشیم و البته پشت هر مرد موفق یه زن موفقه .

هیچی خدا بیامرز ، قاطی داشت Smile.

کلا وقتی من خواستگارام همشون قاطی دارن،

دوست پسر که اشکال شرعی داره . من مجبورم برم تو همون بوداییسم و هندوییسم دیگه .Smile

نه من دختر چیکار کنم ؟؟؟؟

همون چیزایی که تو تاپیکی که جناب havbb110 نوشتن رو باید انجام بدم دیگه .

نه خداییش از این نگاه واقعی تر. نه طلا میخوایم نه عروسی .نه مهریه .جواب نمیده. از این به بعد فانتزی نگاه میکنم.

کلا میرم فانتزی. شاید جواب داد .Smile
نقل قول:فکر نکنم ازدواج دبیرستانی درصد قابل توجهی از ازدواج ها شامل بشه ( اینقدر کمه که اصلا حساب نشه )
این درصد کوچیکی که مدنظرتون هست الآن بیش از نصف ازدواج در شهر های متوسط به پایین و روستا ها رو تشکیل می ده.
الان من تو فامیلم فقط یه پسر عمو و دو تا پسر خاله دارم که ازدواح دبیرستانی نکردن.
عروسای فامیل ما همه با من همسن هستن! (19 ساله)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع