تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راه غلبه بر....(برای مجردین!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
یعنی واقعا میگین پسر 13 ساله بره ازدواج کنه؟؟!!Dodgy
کمی بعد از بلوغ جنسی بلوغ عقلی هم میرسه
خب در اونصورت چه دلیلی داره نتونه؟!تزکیه هم نه اینکه بره درویش شه و از اینکارا ها!! یکم خلوت با خدا و رفتن پی خودشناسی-چیزیکه خیلی از ما ازش غافلیم..- این دورانو واسش آسون میکنه..
(۱۹/تیر/۹۳ ۰:۳۶)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]چرا فقط یه طرف قضیه رو میبینین؟!انتظار ندارین که پسر 13 ساله زندگی موفقی باهمسرش داشته باشه؟؟!!Huh
من پسر نیستم ولی دیدم پسراییو که سن 27-28سالگی ازدواج کردن و تا اون موقع نه گناهی کردن نه اذیتی شدن..چون جای اینکه وقتشونو صرف فکر کردن به این مسئله کنن رفتن با خداشون خلوت کردن..مرد شدن و رفتن سر زندگی..

انتظار ندارم ، ولی به قول دکتر عباسی ما نیاز به یک ساختارشکنی داریم ، این که دو نفر ازدواج کنن بعد زندگیشون رو ادامه بدند مقوله ی پیچیده ایه ، ولی شدنیه ، ارجاعتون میدم به بحث های زنای ذهنی دکتر عباسی

28 سالگی؟Huh واقعا باورتون میشه؟ اگر می گفتید 40 سال پیش شاید باورم میشد ولی الان؟! بحث سردمزاج و گرم مزاج هم هست ، بعضی ها اصلا احساس نمی کنند.

سن مناسب ازدواج همون از 20 شروع میشه تا 25
حوریه جان
حالا شما چه گیری دادی به پسر 13 ساله
اون که هنوز به سن تکلیفم نرسیده بدبخت
(۱۹/تیر/۹۳ ۰:۴۳)Prestige نوشته است: [ -> ]انتظار ندارم ، ولی به قول دکتر عباسی ما نیاز به یک ساختارشکنی داریم ، این که دو نفر ازدواج کنن بعد زندگیشون رو ادامه بدند مقوله ی پیچیده ایه ، ولی شدنیه ، ارجاعتون میدم به بحث های زنای ذهنی دکتر عباسی

28 سالگی؟Huh واقعا باورتون میشه؟ اگر می گفتید 40 سال پیش شاید باورم میشد ولی الان؟! بحث سردمزاج و گرم مزاج هم هست ، بعضی ها اصلا احساس نمی کنند.

سن مناسب ازدواج همون از 20 شروع میشه تا 25

کسی نگفت نشدنیه، شدنیه ولی ضررش جایی معلوم میشه که دوطرف مجبورن باهم زندگی کنن..دوست من چند ماه پیش ازدواج کرد(18سالشه) بعد دوهفته میدونین چی بهم گفت؟! گفت دوسش ندارم!Confused
و ففکر کنم خوب بدونین این یعنی عدم ثبات شخصیت!که تا 23 سالگی واسه دختر لااقل وجود داره!

نه اتفاقا 40سال پیش هم نبود،همین اواخر ازدواج کرد..و منم کاملا از چیزیکه گفتم مطمئنم!باورش باخودتون..

(۱۹/تیر/۹۳ ۰:۴۷)mobina147 نوشته است: [ -> ]حوریه جان
حالا شما چه گیری دادی به پسر 13 ساله
اون که هنوز به سن تکلیفم نرسیده بدبخت

دوست عزیزمون تو تاپیکش اشاره کردن تو 13 سالگی بلوغ جنسی داریم منم جواب ایشونو میدادمBlush
دوسش نداشت چرا ازدواج کرد
شاید دمدمی مزاجه

این دوستت احتمالا خیلی ادم جوگیریه
من خودم چند تا دختر 18 ساله میشناسم مادر شوهراشونو عین توپ ورد کاپ رو انگشتشون میچرخونن
نه اتفاقا فقط احمقه!! (بلا نسبت دوستان)
ازش پرسیدم گفت به آیندش فکر کردم!
یعنی دوست عزیز 18 ساله ی من رفته جوونی الانشو بیخیال شده چسبیده به یه آینده ی نامعلوم که به احتمال 90درصد اون موقع حسرت اینروزاشو میخوره...
اینه که میگم با فکر باید ازدواج کرد..

البته ناگفته نماند نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید، شاید بعضی زندگیا تو ازدواج پایین خوب باشه واقعا ولی در حالت کلی اکثریتی که من دیدم ناموفق بوده یا لااقل پشتش فکر نبوده
در مورد سن ازدواج نمیشه به طور قطع نظر داد.
ممکنه پسر یا دختری در سن 18 سالگی به بلوغ فکر و جنسی رسیده باشه و ممکنه شخصی بالای 25 سال هم هنوز این آمادگی رو نداشته باشه
البته تربیت فرزند هم مهمه که برای زندگی مشترک آماده بشه. فک کنم دکتر افروز بودن که میگفتن فرزندامون رو زن و شوهر بار بیاریم

در مورد بلوغ زود رس هم راه های مختلفی وجود داره که کمی تعدیل بشه تا به شرایط سنی مناسب برسن یا از اون مرحله عبور کنن تا بتونن به موقع اقدام کنن مثل مشاوره و تغذیه و ...

دقیقا یکی از دوستای عزیزم در مورد پسر سیزده ساله ای که بلوغ زود رس داشت باهام صحبت کرده بود و در اون سن میخواست ازدواج کنه که الحمد لله با مراجعه به مشاور و مراعات غذایی شرایطشون تعدیل شد

دوستان عزیزم خواهش میکنم بحث رو منحرف نکنید در راستای موضوع تاپیک صحبت کنیدSmile
یعنی من خودمو کشتم همین حرف شیدا جان رو بگم، دستتون درد نکنهBlush
من دیگه حرفی ندارم
کاملا با شیدا جان موافقمHeart
حوری جان فک کنم شما ازون شاگردایی بودی که تا معلم جواب رو میگفت
میگفتی میخاستم بگم و نوک زبونم بود
در مورد هندوئیسم و بودائیسم که میلاد جواب داد پس من زیاد بازش نمیکنم .

نقل قول:
یه مثال ساده(البته بلا تشبیه) ماه رمضون دهن روزه همه ی ما تشنمون میشه و تشنگی هم یه نیاز طبیعی و غریزیه، خب الان سریع باید بریم جواب این غریزه رو بدیم؟!!

ازدواج تو سن پایین هم دقیقا همینه..بدون فکر یه کاریو انجام دادن...

اگر ازدواج در سن پایین زود هنگامه و باید کنترلش کرد , سن تکلیف در 15 سالگی زوده و باید دیرتر به این سن رسید ! از نظر دین اسلام هم انسان در 40 سالگی به رشد کامل عقلی میرسه پس بنده تا اون موقع هنوز به سن تکلیف نرسیدم Smileروزه هم نمیگیرم ... چون هنوز واسم زوده ! یه طوری میگین ازدواج زود هنگام انگار مخلوقات خدا رو بهتر از خودش میشناسین , اگه بلوغ زود هنگام بود خودش خیلی راحت میتونست بلوغ رو به 25 سالگی بکشه تا مشکل نیاز جنسی جوونها هم برطرف بشه

دقیقا این کلیپ زیر چند وقت پیش واسه من اتفاق افتاد :

نقل قول:http://www.aparat.com/v/gDZfk

اوضاع ما جوونا اینه.

آنک قصابانند در گذرگاهها مستقر
با کُنده و ساتوری خون آلود
و تبسم را بر لب ها جراحی میکنند
و ترانه را بر دهان
کباب قناری در آتش سوسن و یاس
شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد
ابلیس پیروز مست سور عزای ما را بر سفره نشسته است
خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20