نقل قول:تو جامعه ما 99 % پسرا شرایط ازدواج دائم رو دارن. و تنها دلیل اینکه نمیرن سراغش بی لیاقتی خودشونه در ناتوانی بت شکنی. سنت ها و تعصبات غلط . مگر اینکه خلافش اثبات بشه.
یقینا لزومی نداره دختری تاوان بی لیاقتی پسری رو بده .

99 درصد؟

پسری که سربازی نرفته کار نداره ، وضع مسکنش معلوم نیست و ... شرایط داره؟ یا نکنه باید باهمسرگرامی کارتن خوابی کنند؟

وقتی خانوم های این کشور اونقدری فرصت های شغلی رو از مردان صلب کردند میشه این...
عارف تو انتخابات میگفت که ، متاسفانه ما 60% خانوم های کشورمون بیکار هستند... باید این حل شه...

گویا بیکاری مردان به کل حل شده بود بدنبال رفع این مشکل بودند...
بلکه اگر خانوم های کشور بجز مشاغل ضروری مثل پزشکی و دبیری و ... از شغل های مثل منشی گری و ... کنار می رفتند ، مردان مشکلی به نام بیکاری نداشتند...
بت شکنی واسه شما یک کلمه اس ، واسه مرد یک راه...
(۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۰۹)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]ابجی ما بیلیاقت نیستیم ولی فکر نکنم هیچکدوممون حاضر باشه توی روی پدر مادرش بمونه و دل اونارو بشکنه ! به اندازه کافی اذیتشون کردیم ! تابو شکستن یعنی اگه پدر مادرت روی اون مورد حساس اند هم ، دلشون رو بشکونی !
مطمئن باشید پدر و مادر فشارهایی که روی بچشون وارده رو درک میکنن.
وضعیت جامعه رو هم که میبینن .
دل پدر و مادر وقتی میشکنه که ببینن بچش کارد به استخونش رسیده !!!! نه وقتی که در نهایت ادب بگه من نیاز به ازدواج دارم.
بی لیاقتی از این باب که نمیره با حیا و در عین لطافت به پدر و مادش بگه.
خوبه حالا از ده قسم حیا فقط یک قسمش دست پسرهاست . باز این اوضاغشونه.
گفتم بی لیایق نه برای اینکه خدای نکرده دل کسی بشکنه. برای این گفتم که تحریک بشه و کاری برای خودش کنه .
اگر هم که به اخر خط رسید واقعا دید که همه در های الهی بروش بسته شده بدونه که خدای رحمان دری به نام متعه رو با کمال رحمانیت براش باز گذاشته ..
یا علی
پدر و مادر پر درک و شعورم ارزوست ( به قول رضا )
والا ما سه روز پشت سر هم گفتیم ، روز سوم مامان برگشته میگه یعنی اینقدر .... (بقیه حرفشو خورد ) ، بعدش من باید بگم چی ؟ بش میگم نه بابا یعنی یادت نره !
بنده یه بار گفتم ، مشکل پسر امروز ، یا حداقل اون چند نفری که زیاد باشون در ارتباطم ، صیغه و این حرفا نیست ، مشکل اینه که میتونه یه محرم راز و همراه زندگی داشته باشه تا سر و سامون بگیره و حواسش اینقدر پرت نباشه !
من که گفتم از خونواده ام اون دنیا به همین یه دلیل نمیگذرم تا خدا راضیم کنه ! من تقریبا کل تحصیلم رو سر همین مسئله باختم ، رتبه دوم دانشگاهت باشی زمان ورود و الان همه دوستات تموم شده باشه درسشون و من هنوز دو ترم اضافه باید خورده باشم . خدا این چند ماه اینده رو به خیر بگذرونه تا کنکور رو بدیم.
تابو شکستن شرایط میخواد ، یکیو میخواد پشتت بمونه ، ما که نه داریم ، نه دیدیم ! الان هم دیگه دیر شده واسه درست کردن این ، به طرف بگی پای هم بمونیم تا یکی دو سال اینده واسه درست شدن اوضاع، میگه تو عرضه داشتی ! درستو میخوندی 10 ترمه نشی ! جوابی هم نمیشه بش داد . ولش کن باز اعصابمون خرد شد
بالاخره با کمال تاسف باید بگم فرق اسلام و مسلمان خیلی زیادی ...
این مشکلات شما مشکل ما مسلمونهاست با خود دانی هامون
وگرنه اصل اسلامی اگر بر پایه خود عالی اجرا بشه ...
دیگه هیچ پسری در جامعه شرایط شماها رو نخواهد داشت..
لا اقل یادتون باشه رو نسل اینده اسلام رو پیاده کنید نه مسلمانیت رو
(۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]پدر و مادر پر درک و شعورم ارزوست ( به قول رضا )
بهتره بگیم اسلام حقیقی ام ارزوست ...
حالا بچه ها همگی فرض رو بر این بزارید که ازدواج کردید... یه ذره به شرایط نسل بعدی فکر کردید؟
واقعا اگه نخوایم به اسلام عمل کنیم حالا حالا ها تو سقوط ازادیم...
نقل قول: بالاخره با کمال تاسف باید بگم فرق اسلام و مسلمان خیلی زیادی ...
این مشکلات شما مشکل ما مسلمونهاست با خود دانی هامون
وگرنه اصل اسلامی اگر بر پایه خود عالی اجرا بشه ...
دیگه هیچ پسری در جامعه شرایط شماها رو نخواهد داشت..
لا اقل یادتون باشه رو نسل اینده اسلام رو پیاده کنید نه مسلمانیت رو
کدوم نسل آینده؟ توی ازدواجش موندیم اونوقت فکر نسل آینده رو بکنیم؟
حتی نمی شه واسش متهم پیدا کرد یکمی اعصابمون آروم بشه.
فقط باید خود خوری کنیم.
(۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۵)Mitsonary نوشته است: [ -> ]
99 درصد؟
پسری که سربازی نرفته کار نداره ، وضع مسکنش معلوم نیست و ... شرایط داره؟ یا نکنه باید باهمسرگرامی کارتن خوابی کنند؟
وقتی خانوم های این کشور اونقدری فرصت های شغلی رو از مردان صلب کردند میشه این...
تمام جملات شما شده همون تعصبات و فرهنگ غلط...
الان اکثر خانواده ها دو سه تا بچن...
اقا پسر بی کار با رعایت کمال ادب دست خانومش رو میگیره تو یه اتاق کوچک زندگی مشترک با همسرش رو شروع میکنه..
سر سفره بابای محترم هم یه بشقاب اضافه میشه...
والسلام ...
(۷/مرداد/۹۳ ۱۴:۰۴)bidel نوشته است: [ -> ]کدوم نسل آینده؟ توی ازدواجش موندیم اونوقت فکر نسل آینده رو بکنیم؟
بسم الله الرحمن الرحیم
ببخشید برادر گرامی
شما فلسفه زندگی رو چی میبینید؟
ی چند سال عمری که یه نمازی بخونی و یه ازادی داشته باشی در حدی که به دیگران اسیبی نرسه؟
اصل عمری که خدا به شما داده برای تجلیات عمیق تریه.
خیلی تنگ نظری و خود خواهیه اگر در زندگی این دنیا فقط بخوایم حصار دور تا دور خودمون رو ببینیم و بس...
خدا برای خلقت من و شما هدف های بزرگتری داشته. به هدف بزرگ فکر کنیم تا زندگی رو قشنگ تر ببینیم ..
نسل خیلی مهمه بچه ها... چه بسا این که من و شما الان عشق و درکی از خدا داریم به واسطه عمل خیریه که اجداد ما انجام دادن ...
به نام خداوند بزرگ و بلند مرتبه
سلام،
نقل قول:الان اکثر خانواده ها دو سه تا بچن...
اقا پسر بی کار با رعایت کمال ادب دست خانومش رو میگیره تو یه اتاق کوچک زندگی مشترک با همسرش رو شروع میکنه..
سر سفره بابای محترم هم یه بشقاب اضافه میشه...
والسلام ..
اینو من با اجازتون میبرم بزارم توی خنده حلال
.... ..... .... آخ تاپیک بسته شده بود . همینجا میگم با اجازتون.
مواد لازم جهت ازدواج:
اتاق کوچک 1 عدد
بشقاب 1 عدد
جوان مجرد عاقل 2 عدد(ترجیحا بیکار و با ادب!)
برای هر بچه اضافی هم 1 بشقاب اضافه کنید.
اسپانسر برنامه هم پوشک پنبرز هست که می تونید بسته های 12 تایی اون رو از تمام دارو خانه های مجاز سراسر کشور تهیه کنید.(قیمت:تماس بگیرید)
شوخی بود فقط جهت تلطیف جو تاپیک. لطفا ناراحت نشید.
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم
ببخشید برادر گرامی
شما فلسفه زندگی رو چی میبینید؟
ی چند سال عمری که یه نمازی بخونی و یه ازادی داشته باشی در حدی که به دیگران اسیبی نرسه؟
اصل عمری که خدا به شما داده برای تجلیات عمیق تریه.
خیلی تنگ نظری و خود خواهیه اگر در زندگی این دنیا فقط بخوایم حصار دور تا دور خودمون رو ببینیم و بس...
خدا برای خلقت من و شما هدف های بزرگتری داشته. به هدف بزرگ فکر کنیم تا زندگی رو قشنگ تر ببینیم ..
نسل خیلی مهمه بچه ها... چه بسا این که من و شما الان عشق و درکی از خدا داریم به واسطه عمل خیریه که اجداد ما انجام دادن ...
واسه یه مجرد سربازی نرفته هر سمتی بره به بن بست می خوره.
بعضی وقتا به معنی واقعی کلمه همه ی در ها به روم بسته میشه
بعضی وقت ها فقط می خوام یه کاری پیدا کنم و یه خونه کوچیک بخرم سرم تو لاک خودم تنهایی زندگی کنم.
حاضرم به گناه کبیره آلوده بشم اما یه دختر دیگه رو بدبخت نکنم.