تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راه غلبه بر....(برای مجردین!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
نقل قول:
نسل شیعه داره منقرض میشه

اگه نسل شیعه همینی هست که داریم میبینیم , ان شالله که نیست و نابود بشیم ودرهای این جهنم رو به روی نسل بعدی مون باز نکنیم . Wink
(۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۷)Mitsonary نوشته است: [ -> ]. اصلا همین خود شما حاضرید تو خونه ی مادرشوهرتون تو یک اتاق نمور وتاریک زندگی کنید؟

درسته شرایطی که فرمودید خیلی سخت و زجر اوره ... ولی مطمئن باشید ازدواج با یه مردی که ماسته و هیچ دغدغه فکری و اخروی نداره سخت تره و باز از اون سخت تر ازدواج با یک مرد متهجر و خشک مقدسه ...

مطمئن باشید اگر دیدید دختری ازدواج کرده و از شرایط زندگیش ناراضیه مشکل از شرایط زندگی نیست بلکه از رضایت نسبی از همسرشه.

صرفا جهت مثال میگم
با یکی مثل شهید بابایی میشه مادر شوهر که چه عرض کنم میشه زیر گلوله های دشمن هم زندگی کرد .
نقل قول:بابا شما که تو همین شهرستان زندگی میکنید.... باز اون بچه هایی که داد و بیداد دارن برا تهرانن شدیدا بهشون حق میدم .. اما تو شهر کوچکی مثل رشت واقعا اوضاع اون قدر ها هم سخت نیست..

تو رشت طبق اخرین اخبار یه سوئیت که بشه توش زندگی کرد با 3 میلیون پیش ماهی 150 میشه اجازه کرد. خداییش سه میلیون دیگه پوله؟
150 تومن؟ شهرستان نیستین که ببینین.
خونه ای توش زندگی می کنیم متری 2.5 میلیون قیمت داره. اجاره های 150 تومن می شن؟
من شنبه قراره برم مصاحبه کار. اگه قبولم کنن(اگه) شاید فوقش ماهی 500 تومن میدن(شاید)
میشه باهاش مستقل زندگی کنم؟
(۷/مرداد/۹۳ ۱۸:۲۵)bidel نوشته است: [ -> ]150 تومن؟ شهرستان نیستین که ببینین.
خونه ای توش زندگی می کنیم متری 2.5 میلیون قیمت داره. اجاره های 150 تومن می شن؟
من شنبه قراره برم مصاحبه کار. اگه قبولم کنن(اگه) شاید فوقش ماهی 500 تومن میدن(شاید)
میشه باهاش مستقل زندگی کنم؟

اگر این اگه و شایدی که فرمودید شد بعدش بیاید خودم بهتون ادرس بنگاه معاملات میدم ...
البته بگم خونه مجردی نمیدنا .. فقط به تازه عروس و داماد ..
1) از جامعه ی آقایون عذر میخوام که جاشون گرفته شده. خیلی خیلی امثال من آدمای بدی هستن.خیلی . جامعه پر از شغل هست و ما اون ها رو تصاحب کردیم. به مردا چیزی نرسیده.چه قدر غم انگیز .

2)
دختری با جهیزیه زیر در حد نو ،رو کسی قبول میکنه ؟Smile

[تصویر: CashForClunkers.jpg]

[تصویر: 13859780348.jpg]

3) از زندگی مشترک چه رویاهایی ساختیم.همش حبابه. تو تصوراتمون هم لابد یه بچه مثل شکل زیر داریم. بچه خیلی خوشگله به مادر بچه ها رفتهSmile

[تصویر: 10325735_667699249945481_3996651383047938619_n.jpg]
به نام خدا

حقیقتا این یه واقعیته که خانوما جای آقایون رو تو برخی مشاغل اشغال کردن (البته نه مشاغلی که لازمش خانومه مثل برخی رشته های پزشکی و معلمی).
اکثر جاها تمایل به استخدام خانوم به هر دلیل (قانع شدن به حقوق و مزایای کم، روابط عمومی بالا!!! و ...) دارن. ولی اگه تقاضایی از طرف خانوما برای پرکردن شغلا نباشه، خواه ناخواه، فرصت می رسه دست آقایون. (البته این عدم تقاضاهه باید یه حرکت کلی و عمومی باشه نه موردی توسط چند نفر چرا که در این صورت اصلا جواب نمی ده و بازم توسط خانومای دیگه شغله گرفته می شه)

نمونه ی عینیش همین 3 ماه پیش خودم دیدم :
آشنای دوستم که کارخونه ی داروسازی دارن، پیشنهاد کار توی بخش کنترل کیفیت رو دادن (دو نفرو می خواستن).
حالا ، چند ماه قبلترش یکی از آقایون همکلاسیمون که از مخا و تکای نانوئه (رزومه ی پر پیمانی داره)، چند ماه بود که به قول خودش پاشنه ی در کارخونه رو برا استخدام شدن کنده بود ولی اصلا جوابی بهش نمی دادن

همین دوستمم چون که آشنا بود، بازم این آقا رو برا استخدام شدن معرفی و تایید کرد (یعنی همون بند پ) ولی نتیجه نداد

حالا این آقا با اون همه مهارت و علمشون باید هی بشینه درس بخونه چون که کار براش نیست ولی این دوستم که یک هزارم ایشونم سواد نداره الان یه هفتس که دیگه می ره سرکار.
اون یکی پستم خالی موند ولی بازم حاضر نشدن اون پست خالیه رو به اون آقا بدن
تا اینکه دوستم چند روز پیش گفت که یه خانوم دیگه رو استخدام کردن برا اون پست...

.
خانوم مصباح اینا همش بهونست. Smile

1) پسری رو میشناسم تو شهر های مرزی که دانشجوی ترم دوم هست.تو روستا ها ی اطراف کارای بنایی و بسته بندی یونجه های چیده شده رو انجام میده . تو بسیج هم کارای کامپیوتری .

قشنگ برنامه داره و واسش کار عار نیست. نشسته بحث های فمینیستی و غیر فمینیستی بکنه .

کار عار نیست . تو بلاد کفر پسر فوق لیسانس تو رشته ی آب و فاضلاب دانشجو هست تو یه مغازه ی کفش فروشی فروشندگی میکنه .

اینا از کجا اومدن ؟؟؟

خانوم مصباح پسران همکلاسی من محکم چسبیدن تهران و ول کن نیستن . من دختر مجرد ، راهی شهرستان ها شدم و بسیار هم فرصت های خوبی کاری دیدم . پول های خوبی بابت پروزه ها میدن . حالا که مردان دوست ندارن سختی بکشن . من قرار نیست تاوانشونو بدم . واسه رضای خدا هم پروزه ها رو به مردان نمیدم . زحمت من هست. برن و سختی بکشن و کار کنن.

در ضمن من از پزشکی حالم بهم میخوره.از معلمی با تجربه ی 2 ساله ، تنها پیر شدم .Smileکنج خونه بشینم که چی ؟ که مردی بره سر کار و بعد بیاد منو بگیره ؟

که تهش راه غلبه بر تنهایی و شهوت مجردی حل بشه .Smile
مگه ازدواج قراره معجزه کنه ؟

کسی جواب نداد با اون جهیزیه میرن سراغ دختری ؟
ببینید درسته کار عار نیست، ولی با تغییر سبک زندگیامون، همه توقعاتشون از خودشون بالا رفته
مثلا کسی که رفته یه مهندس چسبونده به پشت خودش، دیگه کسر شانش می دونه جایی باشه که کمتر از مهندس مهندس بهش بگن یا بره کارای عملگی یا ...
از یه طرف هم حق دارن، چون که بخشی از عمر خودشون رو صرف اون درس خوندنه کردنه، حالا می خوان نتیجش رو ببینن

ولی این دلیل نمی شه که خودشون رو محکوم به جبر محیط کنن و هی بشینن ببینن کار مدنظرشون کی سراغشون میاد. به قول شما این کار نشد، یه کار دیگه، یه شهر دیگه و...
با این حال این یه طرف قضیس. طرف دیگشم همون کار کردن خانوماست
نقل قول: خانوم مصباح پسران همکلاسی من محکم چسبیدن تهران و ول کن نیستن . من دختر مجرد ، راهی شهرستان ها شدم و بسیار هم فرصت های خوبی کاری دیدم . پول های خوبی بابت پروزه ها میدن . حالا که مردان دوست ندارن سختی بکشن . من قرار نیست تاوانشونو بدم . واسه رضای خدا هم پروزه ها رو به مردان نمیدم . زحمت من هست. برن و سختی بکشن و کار کنن.

با اینم موافقم. شوهر دختر دایی دوستم از این خونواده پول داران که اگه تا هفت نسلشونم بشینن خونه و بخورن و بخوابن، بازم راه داره.
ولی ایشون اینو نمی خواست. تو شهرشون (فک کنم تبریزی بود) که کار متناسب با رشتش یعنی عمران نبود، دست زنشو گرفت، رفتن یکی از شهرستانای استان کرمان. اونجا دارن رو پروژه های مسکن مهر کار می کنن. کلیم درآمد دارن
حالا این دو تا که انقد تو ناز و نعمت بودن، می گفتن به قدری اونجا هوا گرمه و غیرقابل تحمله که از همون زمستون مجبورن لباسای خنک و تابستونی بپوشن.
ولی به همه ی اینا راضی شدن، چون که هدف داشتنو منتظر کار نبودن

نقل قول:در ضمن من از پزشکی حالم بهم میخوره.از معلمی با تجربه ی 2 ساله ، تنها پیر شدم .[تصویر: happy.png]کنج خونه بشینم که چی ؟ که مردی بره سر کار و بعد بیاد منو بگیره ؟

حالا من اون دوتا رشته رو مثال زدم. کارای فرهنگیم می تونید جذبش شید که بیشتر ماهیت زنانه دارن تا مردانه

نقل قول:که تهش راه غلبه بر تنهایی و شهوت مجردی حل بشه .[تصویر: happy.png]
مگه ازدواج قراره معجزه کنه ؟

عیبش چیه؟؟
ایرادی داره که من نرم سر فلان کار که تهش راه غلبه بر تنهایی و شهوت مجردی حل شه؟؟

تک تک کسانی که باعث شدن جوونای مملکتمون به خاطر شرایط بدشون سراغ به قول شما شهوت برن، مسئول هستیم
همه مستقیم و غیر مستقیم سهیمیم
گناه بیراهه رفتن اون آقا پسر جوون به خاطر شرایط اجتماعی و اقتصادی فقط گردن خودش نیست
اینه که همه در قبال هم مسئولیم و وظیفه داریم
اینه که می گن توی اسلام رهبانیت نیستش. متاسفانه رهبانیت رو گوشه گیری می دونن درصورتی که یعنی تک رفتن و کاری به بقیه نداشتن. کسی برات مهم نبودن. که این در اسلام جایی نداره

.
بحث کار رو وسط نکشین. ممکنه که یه دختر باشه که از پسری در یک پست لایق تر باشه(از نظر مهارت)
نباید ریش همه رو با یه تیغ تراشید.
(۷/مرداد/۹۳ ۱۹:۵۷)SkyGirl نوشته است: [ -> ]کسی جواب نداد با اون جهیزیه میرن سراغ دختری ؟

واقعا کنایه ای که میزنید جای تحسین داره ...

متاسفانه مشکل اغلب اقا پسر ها و البته خانواده هاشون در انتخاب دختر مناسب همینه...
یعنی از شروطشون اینه که جمعیت خانواده کم باشه
اوضاع مالیشون خوب باشه و...

نمیدونن نهایت چیزی که از پدر زن قراره به شما برسه یه جهزی است ...
البته اگر زیاد پولدار باشن جز جهزیه کلی منت هم ممکنه بهتون برسه
حالا اگر بازم بیشتر خواستین ممکنه جواب منفی و کلی طاقچه بالا گذاشتن هم بهتون برسه که اقا در شان ما نیست دخترمون رو به پسر بی کار بی خونه بی ماشین بی ویلا بدیم ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع