تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راه غلبه بر....(برای مجردین!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
دیگه عادت کردم بعد هر دو سه روزی بیام از پست های قبلی خودم کپی بگیرم بذارم توی این جور تاپیک ها. پس چیزی نمیگم که بیشتر از این هم خودم هم چشم شما اذیت نشه.

پ.ن : از بازگشت فاطمه خانم به تالار بسی خوشحال شدم
(۲۱/تیر/۹۳ ۱۸:۲۸)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]خب انگار من جواب سوالمو گرفتم..اونم چه جوابی...

ConfusedDodgyHuh

فاطمه جان این نیاز خیلی فرق داره با تشنگی..درسته نهی شرعی وجود نداره..ولی اگه یکی بیاد خواستگاری شما و بگه من نیاز داشتم با یکی رابطه داشته باشم (نیاز جنسی) شما باهاش چه برخوردی میکنی؟نمیپرسی اونقدر بزرگ شدی که یه زندگیو اداره کنی یا نه؟!
اگه کسی صرفا بخاطر این نیاز بخواد ازدواج کنه که چه فرقی داره طرف مقابلش کی باشه..
خواستگاری چرا..صحبت باهمدیگه چرا..عقلانیه واقعا؟!Huh

پ.ن:البته اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم..اگه "نیاز" ی که شما میگین صرفا چیزی نباشه که من باهاش مخالفم؛ آره خب حرفتون رو قبول دارمBlush

بله . حرف شما درست هست .
نیاز جنسی هم خیلی محرکش شدیدتر هست از تشنگی .
اما من فقط خواستم عرض کنم . " تقاضا های مالی ِ واهی" که مانع اصلی ازدواج هست باید برطرف بشود تا کار به جای خطرناک نکشد .
نه اینکه کلا هر کس تقاضای ازدواج کرد . موافقت کنیمSmile
(۲۲/تیر/۹۳ ۱۸:۱۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]بله . حرف شما درست هست .
نیاز جنسی هم خیلی محرکش شدیدتر هست از تشنگی .
اما من فقط خواستم عرض کنم . " تقاضا های مالی ِ واهی" که مانع اصلی ازدواج هست باید برطرف بشود تا کار به جای خطرناک نکشد .
نه اینکه کلا هر کس تقاضای ازدواج کرد . موافقت کنیمSmile

عزیز من

همه چیز که نیاز غریزی و پول نیست که شما فقط همین دو تا رو بر داشتی داری مدام با هم بک و سنگین میکنی ..

بزرگترین مشکل جوونهای کم سن و سال امروز که میگن ما زن میخوایم ما زن میخوایم قبل از بحث مالی بحث عاقل بودنشونه.

من هم خلاصه حرف تاپیکهای قبلیم این بود که

اگر شخص عاقل باشه ، زندگی با وجود بدترین شرایطش برات شیرینه چون مدیر زندگیت ، مدیریت بلده.
اما خدا نکنه طرف بچه صفت باشه اون وقت در رفاه 100% هم باشی به نحوی زندگی رو برات کوفت میکنه ...
(۲۲/تیر/۹۳ ۲۰:۲۶)مرهـم نوشته است: [ -> ]بزرگترین مشکل جوونهای کم سن و سال امروز که میگن ما زن میخوایم ما زن میخوایم قبل از بحث مالی بحث عاقل بودنشونه.

ببخشید میشه بگید عاقل بودن یعنی چی ؟!!
این طرز حرف زدن قشنگ نیست
(۲۲/تیر/۹۳ ۲۱:۱۵)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: [ -> ]ببخشید میشه بگید عاقل بودن یعنی چی ؟!!
این طرز حرف زدن قشنگ نیست
راستش خودمم میدونستم طرز حرف زدنم قشنگ نبودم Sad از جامعه اقایون عذر میخوام واقعا..
ولی برید پستهای قبلی من رو بخونید .. هر چه قدر خواستم این مسئله رو با مثال های متفاوتی که واقعا در اطراف خودم دیدم تفهیم کنم باز دوستان متوجه نمیشدن و میومدن حرفهای من رو نقل قول میزدن
زیرش یگفتن نباید از نظر مالی به اقایون سخت گرفت..

منم دیگه اومدم با یه جمله اب پاکی رو ریختم رو دست همه..

عاقل نه به معنای متضاد دیوانه!

عاقل همون به معنای بلوغ فکری شما در نظر بگیرید ...

کسی که عاقله بهترین تصمیم ها رو در در بدترین شرایط میگیره ..

یا علی .
میگم که خانم ها بیشترا دنبال کنسرو هستن

ادم زندگیو باید با هم یاد بگیره! قدرت تصمیم گیری یهو به ادم تزریق نمیشه

ادم ازدواج میکنه که یه شریک واسه مشورت داشته باشه

دوتا مغز بهتر یکی کار میکنن!

الان به خودم فحش میدم که هی میگم دیگه ریپلای نمیکنم پست دوستان رو، ولی دوباره ریپلای میکنم

مرد باشه! کلمه ی جالبیه! کسی که اقدام میکنه برای خاستگاری اینقدر مرد بوده که مسئولیت قبول کنه! اینقدر مرد بوده که زندگی شروع کنه! مطمئن باش که اگه مرد نبود میرفت از این دخترخیابونیا چندتا انتخاب میکرد!

به خدا یه جوری حرف میزنید که ادم بدش میاد فکر کنه به خاستگتری
چقدر باید بد نظر بدیم

چه بدبختی ایه ...
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان.

حقیقتا باید اعترافی کنم
با 90 درصد نظراتی که تو این تاپیک دادم الان دیگه مخالفم...

شاید باور کردنی نباشه Confused ولی با مسئله قوانین متعه ی اسلام (اسلام گفتم ها نه مسلمان ها!!!) هم مشکلی ندارم...

کلا اگه خانومی با مسئله صیغه و .. مشکلی داره تو پیام خصوصی در خدمتش هستم.

ناظرین محترم خواهشا اگه خدشه ای به تاپیک وارد نمیشه نظرهای من رو پاک کنین تا خدای نکرده کسی با خوندنشون از راه به در نشه ...
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان.

حقیقتا باید اعترافی کنم
با 90 درصد نظراتی که تو این تاپیک دادم الان دیگه مخالفم...

شاید باور کردنی نباشه ولی با مسئله قوانین متعه ی اسلام (اسلام گفتم ها نه مسلمان ها!!!) هم مشکلی ندارم...

کلا اگه خانومی با مسئله صیغه و .. مشکلی داره تو پیام خصوصی در خدمتش هستم.

ناظرین محترم خواهشا اگه خدشه ای به تاپیک وارد نمیشه نظرهای من رو پاک کنین تا خدای نکرده کسی با خوندنشون از راه به در نشه ...
البته مرهم جان،
اصل قضیه ازدواج موقت زیر سوال نرفته هیچ وقت، بحث راجع ب شرایطش بود ک دوستان نادیده می گرفتن و اون شرایط اسلامی ب قوت خودش پا برجاست ...

اون احادیثی ک درباره استحباب ازدواج موقت اومده، تاریخ شناسیش رو می دونی دیگه ک کِی و برای مقابله با چ چیزهایی اون احادیث گفته شدن ...

موفق باشیWink
(۷/مرداد/۹۳ ۱۱:۲۸)السا نوشته است: [ -> ]البته مرهم جان،
اصل قضیه ازدواج موقت زیر سوال نرفته هیچ وقت، بحث راجع ب شرایطش بود ک دوستان نادیده می گرفتن و اون شرایط اسلامی ب قوت خودش پا برجاست ...

اون احادیثی ک درباره استحباب ازدواج موقت اومده، تاریخ شناسیش رو می دونی دیگه ک کِی و برای مقابله با چ چیزهایی اون احادیث گفته شدن ...

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام السا ی گرامی
نه اتفاقا من از بیخ و بن با مسئله صیغه مشکل داشتم ...

ولی الان با مغز استخوانم درک کردم
وقتی میگن
ازدواج دائم کن اگر نتونستی عفت پیشه کن و اگر باز نتونستی برو صیغه کن یعنی چی ...

متاسفانه یک سری از بزرگان این جمع وقتی در دفاع از اینکه نباید صیغه صورت بگیره میگفتن باید عدالت بین دختر و پسر باشه .
و خب از طرفی دختری که بخاطر ضعف در نگهداری عفت بخواد بره صیغه کنه هم که اوضاعش مشخصه.

متاسفانه ما بلد نیستیم عدالت رو معنا کنیم و به مفهوم حقیقیش برسیم.
همون طور که بلد نیستیم صیغه رو معنی کنیکم و به معنای حقیقیش برسیم.

کسی میتونه این ادعا رو کنه که من مسئله صیغه برام جا افتاده و هیچ مشکلی ندارم
که اگر دو فردای دیگه یک پسری اومد خواستگاری دختری و این دختر از یه راهی فهمید که این بابا بخاطر اینکه دوست نداشت گناه کنه و خیلی بذبخت بوده که نمیتونسته دائم ...رفته صیغه کرده صرفا بخاطر این موضوع بهش جواب رد نده.

البته یه تبصره بزنم.
تو جامعه ما 99 % پسرا شرایط ازدواج دائم رو دارن. و تنها دلیل اینکه نمیرن سراغش بی لیاقتی خودشونه در ناتوانی بت شکنی. سنت ها و تعصبات غلط . مگر اینکه خلافش اثبات بشه.
یقینا لزومی نداره دختری تاوان بی لیاقتی پسری رو بده .
(۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۰۲)مرهـم نوشته است: [ -> ]البته یه تبصره بزنم.
تو جامعه ما 99 % پسرا شرایط ازدواج دائم رو دارن. و تنها دلیل اینکه نمیرن سراغش بی لیاقتی خودشونه در ناتوانی بت شکنی. سنت ها و تعصبات غلط . مگر اینکه خلافش اثبات بشه.
یقینا لزومی نداره دختری تاوان بی لیاقتی پسری رو بده .
به قول یه بنده خدایی: منم یکی از اون 99% ام Big Grin

ابجی ما بیلیاقت نیستیم ولی فکر نکنم هیچکدوممون حاضر باشه توی روی پدر مادرش بمونه و دل اونارو بشکنه ! به اندازه کافی اذیتشون کردیم ! تابو شکستن یعنی اگه پدر مادرت روی اون مورد حساس اند هم ، دلشون رو بشکونی !

از دو خط اخر پستتون هر کسی ممکنه دلگیر بشه !
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع