تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: راه غلبه بر....(برای مجردین!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
(۲۱/تیر/۹۳ ۴:۲۳)Reza2035 نوشته است: [ -> ]خانم مرهم این مرد و قصری که پشت سرش هست رو میبینین :

[تصویر: Cinderella_Special_Edition_OST.jpg]

همش قصه بود ...
برادر عزیز جناب رضا خان چرا غلدری میکنی دوست عزیز؟
اون خانم خوشگله که دستش در دست آقاهه است و فقط لبخند میزنه هم قصه ای بیش نیست
زیاد دلخوش نکنید
CoolDodgy
کاش دختر خانما زندگیو از پایه شروع میکردن
از اول دنبال یه چیز اماده نبودند

البته همه که اینجوری نیستن

زندگیا کنسروی شده، همه دنبال یه چیز اماده هستن که همه چیز تموم باشه
نقل قول:
برادر عزیز جناب رضا خان چرا غلدری میکنی دوست عزیز؟
اون خانم خوشگله که دستش در دست آقاهه است و فقط لبخند میزنه هم قصه ای بیش نیست
زیاد دلخوش نکنید
[تصویر: cool.png]

من که اصلا چیزی نگفتم خواهر محترم .
خواهران تالار فرمودن که ازدواج سرمایه میخواد و لباس های آنچنانی و ... بنده عرض کردم اون داستان سیندرلا و زیبای خفته بود ...تموم شد و رفت ...حقیر هم عرض نکردم خانمی که زیباست و فقط لبخند میزنه از شروط ازدواجه .
اقا رضا لباس و قصر و اینا هیچی...دختر عاقل باشه اینا براش شرط نیست.عاقل نباشه همون بهتر ک زندگی سر نگیره! ولی شما حتی همینجا هم حرف خانم هارو 90 درصد قبول ندارید...فردای ازدواج تون بسلامتی چی میشه؟ (: گاهی....خانم ها حرف درست میزنند Smile خانم ها فقط علاقه میخوان از همسرشون همین. که شوهرشون بجز زیباییشون برای تفکراتشونم ارزش و اهمیت و احترام قاءل باشه (:
نقل قول:
که شوهرشون بجز زیباییشون برای تفکراتشونم ارزش و اهمیت و احترام قاءل باشه (:

چرا فکر میکنید قائل نیستند ؟
اگر مسئله فقط زیبایی و ... , نیازی به ازدواج نیست .
همون طور که دوستان فرمودن زندگی هزار تا پستی و بلندی داره و زیبایی مسلما دلیل خوبی برای ادامه ی زندگی نیست
سلام Smile
(۲۱/تیر/۹۳ ۴:۱۹)مرهـم نوشته است: [ -> ]من دختری رو میشناسم برا گل بله برون ازش نظر خواستن که رفت یه گل 300 هزار تومنی انتخاب کرد..
اشتباه کردند نظر خواستند!
مگه گل بله برون رو عروس انتخاب می کند !؟
من خودم شاهد بودم برای کادوی بله برون از عروسی نظر خواستند ایشون هم خلخال تقاضا کردند . در کمال وقاحت موقع جلسه ی بله برون ، ایشون پای مبارک رو گذاشتند روی میز ... داماد هم کادو رو براشون نصب کردند !
(واقعا بی عقلی پایان ندارد )

نقل قول:دختر دیگه ای برای خرید سرویس طلای عروسی رفت (یه خانواده متوسط) چیزی که مورد پسندش شد 15 میلیون قیمت داشت..
من و شما به نوعی حرف همیدیگر رو داریم تکرار می کنیم .
ببینید من دارم عرض می کنم که اشتهای آدمی اگر بخواهد بهش پرداخته بشود سیری ناپذیر است !
مثلا ممکن هست ینده دوست داشته باشم برای خرید عروسی شمش طلا در گردنم بیاندازند !
خوب این که برای یک هزارم مردان هم میسر نیست !
اگر می خواهم ازدواج کنم ، باید یاد بگیرم معقول بیاندیشم .

نقل قول:500 تومن برای یه لباس مجلسی اون قدر ها هم وحشتناک و دور از انتظار نیستها؟ به تازگی گویا به پاساز نگین شهرتون سر نزدید.

الان یه لباس مجلسی معمولی حدودا تا 200 تومن به راحتی در میاد ... مخلفاتش رو هم بخوای بخری تا 350 میشه .

حالا اگر ادم بخواد دست رو یه لباس شیک و خاص بزاره به راحتی قیمت به 500 تومن میرسه.
پاساژ نگین هم رفتم . اما پاساژ نگین که ارزان فروشی هست !
آدم اگر بخواهد بسازد این حرفها دیگر معنی ندارد !
من حتی موردی دیدم یک لباس را دو بار هم پوشیده ! یعنی در این حد فداکاری هم مشاهده شده Smile

نقل قول:اینکه میفرمایید خود دختر ازدواج نکنه که حرف خنده داریه. دختره نمیاد نمیگه ای وای من ادم پر خرجی ام بزار عروسی نکنم تا احیانا کسی اذیت نشه.

نه اتفاقا گریه دار هست .
اون آقا وقتی که بخواهد کلا آن زمانی را که اون دختر به خاطر تامین مخارجش با او ازدواج کرده ببیند . همان ترجیح می دهد عروسی نکند . یا همان لحظه برآن لحظه لعنت بفرستد که احساس کرده دیگر باید ازدواج کند !!

نقل قول:بالاخره خلقیات افراد متفاوته در 50% موارد هم تا نرید زیر یک سقف خصوصات ادم ها در نمیاد .

اینجاست که عاقل بودن دو طرف کمک میکنه به درک متقابل و مدیریت بحران.

صد در صد درست هست
مدیربت بحران !؟!! :|

نقل قول:بالاخره ختم کلام اینه که ازدواج امر حساستریه که ما بخوایم یک نگاه ساده برای توجیح واجب بودن ازدواج داشته باشیم.

از نگاه و نطر اسلام هم برای جواب مثبت دادن یک دختر معیارهای متفاوتی دکر شده که اقای خواستگار باید داشته باشه ..

معیارها رو هم خودتون بهتر میدونید

صرفا اینکه اقای خواستگار دلش تنگ است و همدم میخواهد یا نیاز جنسی دارد که نشد معیار ..

کلا عرض معذرت مثل اینکه دوستان درک درستی از نیاز ندارند !
برای تمرین آزمایشی :
شما سه سال آب نخورید
  • یعد بیایید با هم صحیت کنیم . ببینیم
  1. نیاز .
  2. تعویق .
  3. شرایط
چه معنی می دهد
یکی از شرایطی که ادم برای ازدواج باید بهش برسه همین درجه از بزرگ شدنه که شما گذشت داشته باشی
آخه عزیزم وقتی نتونی از یه لباس و دسته گلو این چیزا بگذری نه زن خوبی هستی برای شوهرت و نه مادر خوبی هستی برای بچت
گاهی تو زندگی مشترک مواقعی پیش میاد که گذشت که هیچی شما باید ایثار کنی
باید از خیلی علایقت به خاطر همسر و فرزندت بگذری
مثلا طلا
من خودم عاشق طلا هستم یعنی میمیرم برای طلا
ولی وقتی همسرت نیاز داره و زندگیت لنگه باید طلاهای عروسیت که هیچی طلاهای دختریت رو هم دو دسته تقدیم کنی تازه لبخند رضایت هم به لب داشته باشی
ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
فاطمه خانم گل همشهری عزیزHeartرو مورد های سرویس طلا و گل 200 هزار تومنی که هم عقیده بودیم ... نیازی نبود پستتون رو این قدر طولانی کنید .
حرف اخر من این بود که هر کدوم از اون اتفاق ها ممکنه برای هر اقا پسری پیش بیاد ...
پس باید مدیریت بحران بلد باشه... یعنی عاقل باشه

نقل قول:
برای تمرین آزمایشی :

شما سه سال آب نخورید
  • یعد بیایید با هم صحیت کنیم . ببینیم
  1. نیاز .
  2. تعویق .
  3. شرایط

چه معنی می دهد

عزیز دل ادم یک هفته اب نخوره که میمیره ... نمیدونم چرا توقع داری بعد سه سال بیام باهات مذاکره؟

نیاز و تعویق و شرایط رو نمیفهمم . !!!!؟؟؟ منظور از این واژه ها چیه؟

(۲۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۴)mobina147 نوشته است: [ -> ]یکی از شرایطی که ادم برای ازدواج باید بهش برسه همین درجه از بزرگ شدنه که شما گذشت داشته باشی
آخه عزیزم وقتی نتونی از یه لباس و دسته گلو این چیزا بگذری نه زن خوبی هستی برای شوهرت و نه مادر خوبی هستی برای بچت
گاهی تو زندگی مشترک مواقعی پیش میاد که گذشت که هیچی شما باید ایثار کنی
باید از خیلی علایقت به خاطر همسر و فرزندت بگذری
مثلا طلا
من خودم عاشق طلا هستم یعنی میمیرم برای طلا
ولی وقتی همسرت نیاز داره و زندگیت لنگه باید طلاهای عروسیت که هیچی طلاهای دختریت رو هم دو دسته تقدیم کنی تازه لبخند رضایت هم به لب داشته باشی
ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

100 % موافقم با حرفهای شما ...

اما بهتره مجدد پست رو بخونی .. بعد جبهه گیری کنید ..
فرض بر این بود که حالا یه اقا پسری بد شانس بود ندانسته یه همچین دختری به گیرش افتاد...

لطفا برید پست ها رو مجدد بخونید

(۲۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۴)مرهـم نوشته است: [ -> ]فاطمه خانم گل همشهری عزیزHeartرو مورد های سرویس طلا و گل 200 هزار تومنی که هم عقیده بودیم ... نیازی نبود پستتون رو این قدر طولانی کنید .
حرف اخر من این بود که هر کدوم از اون اتفاق ها ممکنه برای هر اقا پسری پیش بیاد ...
پس باید مدیریت بحران بلد باشه... یعنی عاقل باشه

بله ممنون .
منظورتون رو از بحران یک کمی توضیح بدهید . تشکر

نقل قول:عزیز دل ادم یک هفته اب نخوره که میمیره ... نمیدونم چرا توقع داری بعد سه سال بیام باهات مذاکره؟

نیاز و تعویق و شرایط رو نمیفهمم . !!!!؟؟؟ منظور از این واژه ها چیه؟
آفرین!
تعویق در برآوردنِ نیاز جنسی ، عین همین هست !
مثل این هست که شما به تشنه بگیر برو ، سه سال دیگه بیا من بهت آب میدم !
یعنی عقلا همچین چیزی ممکن نیست و شرعا هم نهی شده و لازم نیست .
یعنی به محض اینکه احساس کنی لازم هست ، نهی شرعی برای ازدواج وجود ندارد .
حالا ما هی بگیم ازدواج لازم به شرایط دارد کسی که نیاز دارد مفهومه شرایط را متوجه نمیشود !
(۲۱/تیر/۹۳ ۱۵:۴۹)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]آفرین!
تعویق در برآوردنِ نیاز جنسی ، عین همین هست !
مثل این هست که شما به تشنه بگیر برو ، سه سال دیگه بیا من بهت آب میدم !
یعنی عقلا همچین چیزی ممکن نیست و شرعا هم نهی شده و لازم نیست .
یعنی به محض اینکه احساس کنی لازم هست ، نهی شرعی برای ازدواج وجود ندارد .
حالا ما هی بگیم ازدواج لازم به شرایط دارد کسی که نیاز دارد مفهومه شرایط را متوجه نمیشود !

خب انگار من جواب سوالمو گرفتم..اونم چه جوابی...

نقل قول:کسیکه فقط به بلوغ جنسی رسیده(تاکید میکنم فقط بلوغ جنسی، و نه بلوغ عقلی!) بلافاصله باید ازدواج کنه اونم صرفا به این دلیل که طرف گناه نره؟؟
ConfusedDodgyHuh

فاطمه جان این نیاز خیلی فرق داره با تشنگی..درسته نهی شرعی وجود نداره..ولی اگه یکی بیاد خواستگاری شما و بگه من نیاز داشتم با یکی رابطه داشته باشم (نیاز جنسی) شما باهاش چه برخوردی میکنی؟نمیپرسی اونقدر بزرگ شدی که یه زندگیو اداره کنی یا نه؟!
اگه کسی صرفا بخاطر این نیاز بخواد ازدواج کنه که چه فرقی داره طرف مقابلش کی باشه..
خواستگاری چرا..صحبت باهمدیگه چرا..عقلانیه واقعا؟!Huh

پ.ن:البته اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم..اگه "نیاز" ی که شما میگین صرفا چیزی نباشه که من باهاش مخالفم؛ آره خب حرفتون رو قبول دارمBlush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع