(۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۴)bidel نوشته است: [ -> ]واسه یه مجرد سربازی نرفته هر سمتی بره به بن بست می خوره.
بعضی وقتا به معنی واقعی کلمه همه ی در ها به روم بسته میشه
بعضی وقت ها فقط می خوام یه کاری پیدا کنم و یه خونه کوچیک بخرم سرم تو لاک خودم تنهایی زندگی کنم.
حاضرم به گناه کبیره آلوده بشم اما یه دختر دیگه رو بدبخت نکنم.
سلام، عید همه دوستان مبارک
کاملا قبول دارم شرایط برای ازدواج جوونا مثل قبل نیست
قدیما سطح توقعات پایین بود، خانوما انقدر شغلای آقایون رو اشغال نکرده بودن و پسرا راحت تر کار پیدا میکردن و ....
اما الانم میشه حالا شاید نه به سادگی گذشته( که باز اینم به طرفین بستگی داره ) ولی میشه منتها شاید یه کفش آهنی بخواد تحمل سختیهای راه و نا امید نشدن
خدا هم که میبینه جوون نمیخواد آلوده بشه و دست از تلاش بر نمیداره حتما روزنه ای براش باز میکنه
منتها مشکل ما اینه که وقتی حرف از روزنه و نور امید میزنیم حتما باید همه چی اوکی باشه
بدی ما شاید اینه همه چی رو آماده میخوایم و به کور سوی امیدی راضی نیستیم( عرضم کلی بود هم دخترا هم پسرا و اولش خودم)
من ناامید نشده ام.
من هیچ وقت حسرت نمی خورم.
تو یکی از تاپیک ها برنامه ی کاریم رو توضیح دادم و بهش امید دارم.
اما شرایطم جوری هست که اگه میلیونر هم بشم نمی تونم ازدواج کنم. جریان مشکل جسمی نیست. مشکل روحیه(نمی دونم شاید مشکل نباشه)
اما اون هدفی که برای ازدواج دارم مثل میلیون ها بیراهه و یک شاهراه هستش.
امیدم به خدا هستش.
یه روزی دست منو می گیره.
اما حق بدین که روحیه ام رو ببازم.
(۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۴)bidel نوشته است: [ -> ]بعضی وقت ها فقط می خوام یه کاری پیدا کنم و یه خونه کوچیک بخرم سرم تو لاک خودم تنهایی زندگی کنم.
دقیقا مثل خودمی
(۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]پدر و مادر پر درک و شعورم ارزوست ( به قول رضا )
والا ما سه روز پشت سر هم گفتیم ، روز سوم مامان برگشته میگه یعنی اینقدر .... (بقیه حرفشو خورد ) ، بعدش من باید بگم چی ؟ بش میگم نه بابا یعنی یادت نره !
بنده یه بار گفتم ، مشکل پسر امروز ، یا حداقل اون چند نفری که زیاد باشون در ارتباطم ، صیغه و این حرفا نیست ، مشکل اینه که میتونه یه محرم راز و همراه زندگی داشته باشه تا سر و سامون بگیره و حواسش اینقدر پرت نباشه !
من که گفتم از خونواده ام اون دنیا به همین یه دلیل نمیگذرم تا خدا راضیم کنه ! من تقریبا کل تحصیلم رو سر همین مسئله باختم ، رتبه دوم دانشگاهت باشی زمان ورود و الان همه دوستات تموم شده باشه درسشون و من هنوز دو ترم اضافه باید خورده باشم . خدا این چند ماه اینده رو به خیر بگذرونه تا کنکور رو بدیم.
تابو شکستن شرایط میخواد ، یکیو میخواد پشتت بمونه ، ما که نه داریم ، نه دیدیم ! الان هم دیگه دیر شده واسه درست کردن این ، به طرف بگی پای هم بمونیم تا یکی دو سال اینده واسه درست شدن اوضاع، میگه تو عرضه داشتی ! درستو میخوندی 10 ترمه نشی ! جوابی هم نمیشه بش داد . ولش کن باز اعصابمون خرد شد
وقتی این پست ها رو میخونم می فهمم که خیلی ها با من همدردن.
تا حالا فکر میکردم تنهام
نقل قول:پدر و مادر پر درک و شعورم ارزوست ( به قول رضا )
محمد جان اصحاب کهف ام آرزوست

بریم 300 سال بخوابیم و بعد که از خواب بیدار شدیم ببینم نسل های آینده ایران به موقع ازدواج میکنند

همون طور که هم میدونی کهف شیعیان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است .
حالا من بی لیاقت هستم و سست عنصر , اما امیدوارم جوون های پاک این مملکت چه دختر و چه پسر زودتر مشکلات شون حل بشه و به سرنوشت امثال من دچار نشن .
(۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]محمد جان اصحاب کهف ام آرزوست
بریم 300 سال بخوابیم و بعد که از خواب بیدار شدیم ببینم نسل های آینده ایران به موقع ازدواج میکنند
همون طور که هم میدونی کهف شیعیان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است .
حالا من بی لیاقت هستم و سست عنصر , اما امیدوارم جوون های پاک این مملکت چه دختر و چه پسر زودتر مشکلات شون حل بشه و به سرنوشت امثال من دچار نشن .
خیلی متن جالب و معنا داری بود
یه جورایی مثل وصیت نامه کوروشه
جسد من را در ایران دفن کنید تا ذره ذره بدنم خاک ایران شود
میشه "جسد من را در ویترین پایتخت ایران نصب کنید تا عبرتی برای نسل های آینده ایرانیان مسلمان آینده شود"
نقل قول:تمام جملات شما شده همون تعصبات و فرهنگ غلط...
الان اکثر خانواده ها دو سه تا بچن...
اقا پسر بی کار با رعایت کمال ادب دست خانومش رو میگیره تو یه اتاق کوچک زندگی مشترک با همسرش رو شروع میکنه..
سر سفره بابای محترم هم یه بشقاب اضافه میشه...
والسلام ...
شما یا تقویمتون خرابه ، یا اشتباه تنظیم شده!

گذشت... اون سال هایی که میشد اینجوری زندگی کرد گذشت... الان شما هرکاری براشون بکنید وظیفتونه...
پدر بنده چندین سال قبل ، 60میلیون دادند خونه ای برای برادر ازدواج کرده ی من خریدند ، نه یک تشکر نه یک ... تو یک اتاق؟ الان شده جو این که میخوایم مستقل زندگی کنیم. اصلا همین خود شما حاضرید تو خونه ی مادرشوهرتون تو یک اتاق نمور وتاریک زندگی کنید؟ شاید پست بزنید بلی ، ولی همگی مطمئنیم که نه خیر...
(۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۱۲)Arash.j نوشته است: [ -> ]به قول رفیقمون بت شکنی واسه شما فقط یه کلمه است .
در ضمن همه حرفایی که تو پستای قبل زدید رو میشد با ادبانه تر زد نه این که حرفتونو بزنید بعد بگید منظورم این نبود.
ایشون لحنشون اینه ، اول تخریب می کنند سپس سعی می کنند جمعش کنند.

(شوخی بود)
نقل قول:دقیقا مثل خودمی
وقتی این پست ها رو میخونم می فهمم که خیلی ها با من همدردن.
تا حالا فکر میکردم تنهام
پس فکر می کنید ما واسه چی میایم اینجا؟
(۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۴۹)شیدا نوشته است: [ -> ]سلام، عید همه دوستان مبارک
کاملا قبول دارم شرایط برای ازدواج جوونا مثل قبل نیست
قدیما سطح توقعات پایین بود، خانوما انقدر شغلای آقایون رو اشغال نکرده بودن و پسرا راحت تر کار پیدا میکردن و ....
اما الانم میشه حالا شاید نه به سادگی گذشته( که باز اینم به طرفین بستگی داره ) ولی میشه منتها شاید یه کفش آهنی بخواد تحمل سختیهای راه و نا امید نشدن
خدا هم که میبینه جوون نمیخواد آلوده بشه و دست از تلاش بر نمیداره حتما روزنه ای براش باز میکنه
منتها مشکل ما اینه که وقتی حرف از روزنه و نور امید میزنیم حتما باید همه چی اوکی باشه
بدی ما شاید اینه همه چی رو آماده میخوایم و به کور سوی امیدی راضی نیستیم( عرضم کلی بود هم دخترا هم پسرا و اولش خودم)
خدا اجدادتون رو رحمت کنه
الان استخدام خانم ها در مشاغل مردانه خیلی زیاد شده
یاد انقلاب صنعتی میفتم که برای منافع کثیفشون زن ها رو به کارخانه جات آوردند که الان خانواده در غرب و شرق نابود شد
ان شاء الله تک تک مسئولین و افرادی که در این قضیه نقشی دارند یا میتونن کاری بکنند ولی به هر دلیلی سکوت می کنند هم در دنیا و هم آخرت جزاش رو ببینند هم در مورد خودشون هم فرزنداشون
خانم هایی هم که میدونن آقایون بیکارند و شغل هاشون رو اشغال می کنند دقیقا جوابش رو میگیرند
حالا برن با حقوقشون هر روز لباس و کفش بگیرند و خوش باشند
نقل قول:تو جامعه ما 99 % پسرا شرایط ازدواج دائم رو دارن. و تنها دلیل اینکه نمیرن سراغش بی لیاقتی خودشونه در ناتوانی بت شکنی. سنت ها و تعصبات غلط . مگر اینکه خلافش اثبات بشه.
یقینا لزومی نداره دختری تاوان بی لیاقتی پسری رو بده .
البته حسن عباسی ی حرف قشنگی زدن، گفتن ک اوضاع الان جامعه ما ک سن ازدواج بالا رفته، ی عذاب الهی محسوب میشه ... تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ...
نقل قول:ولی فکر نکنم هیچکدوممون حاضر باشه توی روی پدر مادرش بمونه و دل اونارو بشکنه ! به اندازه کافی اذیتشون کردیم ! تابو شکستن یعنی اگه پدر مادرت روی اون مورد حساس اند هم ، دلشون رو بشکونی !
کسی نمیگه دل اون ها رو بشکونید، خیلی منطقی باهاشون حرف بزنید
جا داره ی تاپیک جداگونه درباره همین احترام گذاشتن ها و نگرفتن و نگفتن حق ها با پدر و مادر، ی تاپیک جداگونه زده بشه ...
وقتی گفته میشه « و بالوالدین احسانا » یعنی کلا هر چی گفتن، چ با منطق و چ بی منطق بگیم چشم؟!!
نقل قول:اگر هم که به اخر خط رسید واقعا دید که همه در های الهی بروش بسته شده بدونه که خدای رحمان دری به نام متعه رو با کمال رحمانیت براش باز گذاشته ..
نقل قول:حاضرم به گناه کبیره آلوده بشم اما یه دختر دیگه رو بدبخت نکنم.
وقتی کسی داره ب گناه میفته، باید از اون راه حلالی ک خدا براش باز کرده، پیش بره!
وقتی کسی دیگه میبینه ک دیگه نمیتونه کاری کنه و داره ب گناه میفته، خیلی راحت و بدون عذاب وجدان بره و از شرایط خاصی ک خدا براش قرار داده استفاده کنه ...
البته این درباره کسی هستش ک با اینکه تمام حواسش رو جمع کرده تا اطلاعات ناجور ب ذهنش وارد نشه، اما باز هم داره ب گناه میفته، نمیشه ک کسی خودشو تو این منجلاب وارد کنه، بعد بگه چون دارم ب گناه میفتم، می خوام برم از این بلیط ویژه استفاده کنم
نقل قول:بنده یه بار گفتم ، مشکل پسر امروز ، یا حداقل اون چند نفری که زیاد باشون در ارتباطم ، صیغه و این حرفا نیست ، مشکل اینه که میتونه یه محرم راز و همراه زندگی داشته باشه تا سر و سامون بگیره و حواسش اینقدر پرت نباشه !
وقتی مشکل صیغه و این حرفا نباشه، توی بقیه احساسات، دختر و پسر مشترک هستن ... پس این احساسات رو فکر نکنین ک فقط واسه خودتونه و فقط شما درگیرش هستین
این موضوع در حالیه ک زن ها ب نسبت مردها، احساساتی تر هستند و نمود این نداشتن، بیشتر روی کارهاشون مشخص میشه
واقعا جای نگرانی داره اینکه شما از رتبه 2 الان رسیده باشین ب 10 ترمه شدن ...
(۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۲۴)bidel نوشته است: [ -> ]واسه یه مجرد سربازی نرفته هر سمتی بره به بن بست می خوره.
بعضی وقتا به معنی واقعی کلمه همه ی در ها به روم بسته میشه
بعضی وقت ها فقط می خوام یه کاری پیدا کنم و یه خونه کوچیک بخرم سرم تو لاک خودم تنهایی زندگی کنم.
بسم الله الرحمن الرحیم
بابا شما که تو همین شهرستان زندگی میکنید.... باز اون بچه هایی که داد و بیداد دارن برا تهرانن شدیدا بهشون حق میدم .. اما تو شهر کوچکی مثل رشت واقعا اوضاع اون قدر ها هم سخت نیست..
تو رشت طبق اخرین اخبار یه سوئیت که بشه توش زندگی کرد با 3 میلیون پیش ماهی 150 میشه اجازه کرد. خداییش سه میلیون دیگه پوله؟
البته شما به مسائل روحی بیشتر تکیه دارید تا مالی .. خب این از شعور بالای شماست . فعلا امادگی روحی برای ازدواج ندارید و درست هم نیست الان بخواید ازدواج کنید. چند سال دیگه اوضاعتون متفاوت میشه .
ولی بچه ها در شهرستان ها اگر تجمل گرایی رو بزارید کنار به راحتی و بدون کمترین دغدغه ای میشه زندگی حداقلی رو تشکیل داد.
اصلا هم نیازی به زندگی تو یه اتاق تنگ و تاریک و نم گرفته و با یه مادر شوهر اژدها (قابل توجه اقای میستوناری) نیست.
بچه های تهران رو نمیدونم ... ولی حقیقتا چند سال اخیر تمام دخترای فامیل ما که با پسرهای تهرانی ازدواج کردن با اینکه شغل های خوبی هم داشتن اما همشون رفتن تو خونه های اجاره ای و خانواده هاشون به شدت ناراضی ان.در صورتی که تا 5 سال پیش اصلا اینطور نبود.
بچه ها خواهشا دغدغه مند بشین... اوضاع کشور گل و بل بل نیست. هدف زندگی شما صرفا به خودتون ختم نمیشه.
نسل شیعه داره منقرض میشه . تهاجم فرهنگی سر ما رو برده زیر برف هیچی نمیبینیم. تو رو خدا دست بکشید از دنیای پست به چیزهای بالاتری فکر کنید ...