تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
واسه خانومایی که دغدغه ی کار کردن دارن

1) به هیچ عنوان با بولد کردن کار کردن ، مرد جماعت رو پررو نکنید. مورد داشتیم مرد پولشو خرج تفریحاتش کرده و زن ، خرج و اجاره ی خونه رو دو دستی تقدیم آقاشون کرده ( بی غیرت )

راه حل : همیشه مردتون !!! رو گیج نگه دارید.نفهمه شما اهل کار کردن هستید یا نه .ا ین جوری روی کار شما اصلا حساب نمیکنه .
البته خیلی این مسائل گسترده هست .کار دولتی داریم ، کار غیر دولتی داریم . بستگی به شغل داره . و نمیشه در طی یک پست که معلوم نیست تایید بشه یا نه !! صحبت کرد.Cool .این واسه خانومایی که دستشون تو کارشون بازه . خیاطی .آرایشگری .مربی باشگاه .تدریس خصوصی -

البته یه اصل کلی در تمام مردان صادقه ، از نقاط ضعفشون استفاده کنیم و جوری اون مرد رو بزرگ و مرد جلوه بدیم،غرور همین جوری فوران کنه . جواب میده ،

خانومی مجبور بود بره شهرستان برای تدریس، شوهرش ناراحت بود . هیچی برگشت گفت ،عزیزم هر وقت تو برای من بلیط هواپیما میخری،به سفرم برکت میده،دلمو گرم میکنه ،بهت افتخار میکنم . هیچی مرده اینقدر کیف کرده ، بلیطاشو همیشه دیگه خودش میخره SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile. امان از زبان بازی .همیشه جواب میده .

2) خانومایی که نمیخوان بعد از ازدواج کار کنن ، یا اینکه اون مرد زبون باز شما رو احساسی کرد و گفتید چشم سرورم .چشم اقا . چشم ای تکیه گاه زندگی من SmileSmileSmileSmileSmileSmile

مجبورش کنید بقیه ی بیمه ی شما رو آزاد پرداخت کنه . حداقل تو پیری و کوری و کچلی ، چیزی واسه خودتون داشته باشید. به مرد و بچه ها امیدی نیست . حواستون باشه .

خودم مورد دوم رو به هر خواستگار میگم . بدبختا بعضی هاشون اینقدر ناخن خشکن ، همون لحظه ذاتشونو نشون میدن.،میگن نه .

هیچ مردی نتونسته توضیح بده چجوری زنش رو با نفقه ، راضی نگه میداره و حس استقلال به زنش میده . فقط یاد گرفتن که تکیه گاه باشن ،چجوری نمیدونن .

طفلکی ها SmileSmileSmileSmileSmileSmile
منم شخصی می شناسم که خانمه از صبح تا شب داشت گردو خاک کتاب های یه کتابخونه رو می خورد و وقتی شب می رفت خونه همسرش می گفت: عزیزم این ماه پول برق و ...چطوری بدیم؟؟
یا اینکه طرف با آرایشگری داشت هزینه 5 نفرو می داد چهاربچه و همسر البته بی غیرتش!
نقش زن و مرد عوض شده بود.
امروز یکی از اساتیدم گفت گاهی موقع ها دونفر مرد باهم زندگی می کنند البته یکی نقش زن می گیره و مادر می شه و یکی نقش مرد و پدر می شه،هرموقع مشکلی پیش میومد مرد پشت زنش می رفت و پنهان می شد که زن جوابگو باشه!
بابا من کلاس رانندگی که می رفتم مربیم یه خانوم بود بنده خدا از شنبه تا جمعه می رفت سر کار با سه تا بچه بعدشوهرش تو خونه از صبح تا شب پای ماهواره بود!!البته من در اینجا زن رو مقصر می دونم چون انگیزه کار کردن رو از مرد گرفته اگر بشینه تو خونه یه ماه که بگذره مرده غیرتش میاد سرجاش اونوقت شده بره مسافرکشی میره..پس بتید بدونیم غرور مرد به اینکه بفهمه به کار کردنش نیاز داری. و با نشون دادن نیازت انگیزه کار کردن بهش بدی ودر عین حال اونو مدیریت کنی که پولش. رو بیاره تو خونه و واسه زن وبچه اش خرج کنه ..
(۴/آبان/۹۳ ۱۲:۰۰)SkyGirl نوشته است: [ -> ]2) خانومایی که نمیخوان بعد از ازدواج کار کنن ، یا اینکه اون مرد زبون باز شما رو احساسی کرد و گفتید چشم سرورم .چشم اقا . چشم ای تکیه گاه زندگی من SmileSmileSmileSmileSmileSmile

مجبورش کنید بقیه ی بیمه ی شما رو آزاد پرداخت کنه . حداقل تو پیری و کوری و کچلی ، چیزی واسه خودتون داشته باشید. به مرد و بچه ها امیدی نیست . حواستون باشه .

این که مردها حق بیمه برای خانم های خانه دارشون رد کنن عالیه.
اگه خودشون رو هم بیمه عمر کنن، بعد از فوت خودشون، یه مبلغی رو بیمه به زن و بچه هاش میده.
اصولاً اگه شرکت های بیمه توی ایران زیر حرفشون نزنن، بیمه کردن عالیه.
اما خوب، لحن هم مهمه دیگه.
همونجوری که شما ریحانه اید، اوشون هم تکیه گاه شما هستن.
بلاخره یه جوری باید گفت که پسر مردم نگرخه.
پیش خودش میگه این همه باید خرج کنم، پول بیمه هم روش.
میشه گفت در ازاش یه خرجی رو نمیکنیم.
دیگه این برمیگرده به درایت اون خانم.

(۴/آبان/۹۳ ۱۲:۰۰)SkyGirl نوشته است: [ -> ]هیچ مردی نتونسته توضیح بده چجوری زنش رو با نفقه ، راضی نگه میداره و حس استقلال به زنش میده . فقط یاد گرفتن که تکیه گاه باشن ،چجوری نمیدونن .

خانم اسکای!
همسر من اول ماه که حقوق میگیره، یک سومش رو میذاره تو جیب خودش و دو سومش رو میریزه به حساب من.
هر چیزی که لازم داشته باشیم میگیریم.
از کفش و لباس گرفته واسه خودمون تاااا گوشت و مرغ و میوه.
هیشوقت به من نگفته واسه چی واسه خودت اینو خریدی.
چون میدونه که لابد لازم بوده که خریدم.
حالا نگین زن ذلیله که دو سوم حقوقش رو میده به منا!!!
ایشون چون تا دیروقت سر کارن، اکثر خرج و برج زندگی با منه.
پس با همون نفقه، حس استقلال به من داده و تکیه گاه منم هست.
کافیه مردها ناخن خشک نباشن و زن ها ولخرج و الکی خوش.Smile
(۵/آبان/۹۳ ۲۱:۱۳)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]همسر من اول ماه که حقوق میگیره، یک سومش رو میذاره تو جیب خودش و دو سومش رو میریزه به حساب من.

....
حالا نگین زن ذلیله که دو سوم حقوقش رو میده به منا!!!
ایشون چون تا دیروقت سر کارن، اکثر خرج و برج زندگی با منه.
ببخشید این ارسال کلش پی نوشته.

این چه ربطی به زن ذلیلی داره. من کل حقوقم دست رییسه. لازم به ذکره به جز قیمت نون و شیر که سر راه اومدن به خونه میگیرم دیگه قیمت چیز دیگه ای رو خبر ندارم. رییس مدیر مالی خونه است. من اگر قرار باشه به این مسایل هم بپردازم که خدا به دادم برسه.

زن اگر مدیریت مالی خوبی بلد باشه بهترین کمک شوهرش خواهد بود. بار بزرگی از رو دوش همسر برمیداره.

پ.ن.
(هشدار هشدار! این موارد کاملاً شخصیه. در منزل دوپلیکیت نکنید. ممکنه با شرایط شما همخوانی نداشته باشه)

ضمناً من رییس رو از کار کردن که سهله از درس خوندن هم منع کردم. البته درس های رشته مسخره ای مثل آی تی. ایشون الان مطالعات دینی دارند زیر نظر پدر خانومم.

یه حساب و کتاب دودوتا چهاتا نشون میده کار کردن خانوم به زیان خانواده است.

در طول کار کردن در یک ماه خیلی هنر کنه با اضافه کار و ... دو میلیون حقوق میگیره. از صبح تا پنج بعد از ظهر، بعد هم جنازه ایشون تحویل خانواده خواهد شد (محرم نامحرم و این حرف ها بماند). من حساب کردم اگر خودم یه نفر استخدام کنم صبحانه برای بچه ها و خودم همچنین ناهار و شام گرم و دورهمی تو خونه آماده کنه. درس و مدرسه بچه من رو منظم رسیدگی کنه و همه چی سر روال باشه. همچنین مدیریت مالی خونه من رو داشته باشه یه جوری که بتونم چنان بهش اعتماد کنم که کل حقوقم رو بسپارم دستش. ساعت کاریش از نماز صبح تا دوازده شب بعضی شب ها هم که بابت بیماری بچه ها بیداره، باشه (تعطیلات نداره ماهی 31 روز کاری). سرجمع حساب کنید بالای چهار میلیون حقوق خواهد شد (خیلی دست پایین حساب کردم). پس خونه بودن خانم به لحاظ اقتصادی بیش از دومیلیون در ماه به نفع منه. ضمناً این حساب و کتاب دودوتا چهارتا شامل عشق و عاطفه نمیشه چون اونها رو نمیشه پولی حساب کرد.

اول زندگی به رییس گفتم به هرچی که من در میارم قانع باشیم و شما بمون خونه حتی اگر کم باشه.
(۵/آبان/۹۳ ۲۲:۱۹)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]ببخشید این ارسال کلش پی نوشته.

این چه ربطی به زن ذلیلی داره. من کل حقوقم دست رییسه. لازم به ذکره به جز قیمت نون و شیر که سر راه اومدن به خونه میگیرم دیگه قیمت چیز دیگه ای رو خبر ندارم. رییس مدیر مالی خونه است. من اگر قرار باشه به این مسایل هم بپردازم که خدا به دادم برسه.

زن اگر مدیریت مالی خوبی بلد باشه بهترین کمک شوهرش خواهد بود. بار بزرگی از رو دوش همسر برمیداره.

پ.ن.
(هشدار هشدار! این موارد کاملاً شخصیه. در منزل دوپلیکیت نکنید. ممکنه با شرایط شما همخوانی نداشته باشه)

ضمناً من رییس رو از کار کردن که سهله از درس خوندن هم منع کردم. البته درس های رشته مسخره ای مثل آی تی. ایشون الان مطالعات دینی دارند زیر نظر پدر خانومم.

یه حساب و کتاب دودوتا چهاتا نشون میده کار کردن خانوم به زیان خانواده است.

در طول کار کردن در یک ماه خیلی هنر کنه با اضافه کار و ... دو میلیون حقوق میگیره. از صبح تا پنج بعد از ظهر، بعد هم جنازه ایشون تحویل خانواده خواهد شد (محرم نامحرم و این حرف ها بماند). من حساب کردم اگر خودم یه نفر استخدام کنم صبحانه برای بچه ها و خودم همچنین ناهار و شام گرم و دورهمی تو خونه آماده کنه. درس و مدرسه بچه من رو منظم رسیدگی کنه و همه چی سر روال باشه. همچنین مدیریت مالی خونه من رو داشته باشه یه جوری که بتونم چنان بهش اعتماد کنم که کل حقوقم رو بسپارم دستش. ساعت کاریش از نماز صبح تا دوازده شب بعضی شب ها هم که بابت بیماری بچه ها بیداره، باشه (تعطیلات نداره ماهی 31 روز کاری). سرجمع حساب کنید بالای چهار میلیون حقوق خواهد شد (خیلی دست پایین حساب کردم). پس خونه بودن خانم به لحاظ اقتصادی بیش از دومیلیون در ماه به نفع منه. ضمناً این حساب و کتاب دودوتا چهارتا شامل عشق و عاطفه نمیشه چون اونها رو نمیشه پولی حساب کرد.

اول زندگی به رییس گفتم به هرچی که من در میارم قانع باشیم و شما بمون خونه حتی اگر کم باشه.

خوشم میا د کلا حرفه شما حاکم بوده

این رییس گفتنتون چیه؟!HuhHuhHuh
(۵/آبان/۹۳ ۲۳:۴۹)mahpare نوشته است: [ -> ]خوشم میا د کلا حرفه شما حاکم بوده

این رییس گفتنتون چیه؟!HuhHuhHuh
اگر اون نباشه می خوام دنیا نباشه.

پ.ن.
زن مثل اون هیچ جای دیگه گیر نمیاد. کلی گشتم تا پیداش کردم. (به جز اون با هیچ زن دیگه ای من نمی تونم کنار بیام)
(۶/آبان/۹۳ ۰:۲۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]اگر اون نباشه می خوام دنیا نباشه.

پ.ن.
زن مثل اون هیچ جای دیگه گیر نمیاد. کلی گشتم تا پیداش کردم. (به جز اون با هیچ زن دیگه ای من نمی تونم کنار بیام)

بله معلومه که گیر نمیادSmile

هرچی گفتین گوش کرده خریدم میکنه براتونBig Grin
ای بابا.
همسر آقای محمدصدرا با گوش دادن نظرات همسرشون و احترام گذاشتن به خواسته های همسرش تونسته کاری کنه که همسرش هرچی درمیاره دودستی تقدیمش کنه و دنیا رو هم بدون اون نخواد.
یه زن دیگه چی میخواد؟
اگه کسی با تحصیلات عالیه و شغل و درآمد تونست یه همچین احترامی رو کسب کنه بگه من از اون دو سوم خودم بهش بدم.Big Grin
ایشون راضی، همسرشون راضی، شما چرا ناراضی؟Big Grin
تمامی مطالبو نخوندم هنوز
ولی فکر میکنم اگه از ژستهای روشن فکری بگذریم کسی میتونه منکر نقش «مادر» بشه ؟!
یه بچه «مادر» میخواد یا مثلا یه مهندس مکانیک که هیچ وقت نیست ؟!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع