تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
همه ی دختران این سرزمین باباهای پولدار ندارن که اگه تو خونه ی شوهر سختی کشیدن ، امیدشون به پدراشون باشه.
همه ی دختران این سرزمین شوهر با پدر شوهرا های مایه دار ندارن که اگه زد و اون شوهر مرد!!!!!( فاتحه!!) به عنوان زن سرپرست خانواده استرس نداشته باشن

بهتره تز هاتون رو با شرایط کلی و نگاه کلی جامعه بدید. البته با اون رویی که من دیدم
5 تا حدیث پیدا میکنن که زنی که نمیدونم به خاطر دستورات اسلام نره سر کار،اون دنیا بهش حوری میدن/
نون خشک بخوره تا عمرش سربرسه و بره اون دنیا بهشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smile

نقل قول:اقعا اون پول رو می خوایم چیکار وقتی جونمون از دست رفته
5تا بچه رو بزرگ کنیم کار بیرونم بکنیم کارخونه رو هم بکنیم زن خوبی باشیم...ببخشید مگه ما انسان نیستیم پس خودمون چی می شیم اینکه همش شد واسه دیگران شما کی وقت می کنی اون پول رو واسه خودت خرج کنی ...

من با 5 تا بچه بشینم خونه،زد و شوهرم جوون مرگ شد، من جچوری با پول یه کارمند شرکتی!!! و یه خونه ی اجاره ای شکمشونو سیر کنم . ازدواج مجدد هم که بکنم حقوق شوهرم برداشته میشه. حالا کی پیدا میشه زن بیوه ی با 5 تا بچه رو عقد دائم کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما خرج منو میدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تهش میگید آخی !!!!!!!طفلکی ، از همسایه ها صدقه براش جمع کنیم. تهش هم یه حس خوب دست میده بابت امر خیرSmile.

استقلال مادی برای من مهمه . گفتم که کسر شانم میشه برای پول گرفتن،از سیاست های کثیف زنانه و 100 البته مورد پسند مردانه استفاده کنم .

در ضمن کار کردن که همش هم پول نیست. حس خوبی به ادم دست میده که از دانسته هاش استفاده کنه .Smile
والا نمی دونم شما چه گیری به مردن دادین من هزارتا مثال اطرافم دارم زنه زودتر از مرده مرده تا روز آخرم سرکار می رفته حساب بانکی تکمیلشم گذاشته برا همسرجان...
بعله همه پدرپول دار ندارن مثلا من که پدرم پول دهره می دونم یه قرون به دوماد کمک نمی کنه شده شب بره تو کوچه چادر بزنه منم از خونه بابام رفتم دیگه رفت. تموم شد رفت...
شما کلا اعتقادتون اینه خانومه واسه اینکه ممکنه یه روز شوهرش بمیره بره سرکار خب ادم بخواد با احتمال زندگی کنه خیلی کارها رو نباید بکنه باردار نشه چون ممکنه سرزایمان بمیره بچه دار نشه چون ممونه بچه تا بزرگ شه در اثر 100تا چیز نقص عضو پیدا کنه بعد مجبوری تا آخر عمر بچه معلول بزرگ کنی ...خانوم عزیز شما تو کل محاسباتت خدا یه شاهدو ناظره نه کاره دیگه هروقت تونستی متوجه بشین که خدا اگه همسر شما رو بگیره بخواد بهتون روزی بده یا تویه فقر نگهتون داره ربطی. به این نداره که شما شاغل باشین یا نه اون وقت حرفهای ما براتون پرت و پلا محسوب نمی شه
مادربزرگ من وقتی همسرش فوت کرد 33سالش بود6تا هم بچه داشت نه بچه هاش از گشنگی مردن نه خودش رفت گدایی نه دستش رو پیشه هرکسی دراز کرد نه پدربزرگم گنج براش به ارث گذاشت ..خدا کمکشون کرد به زندگیشون برکت داد
خدا
من نمیدونم!
شما ها چرا همه چیزو از دیدگاه فردی نگاه میکنین و مطلقاً از دیدگاه اجتماعی نگاه نمیکنین؟
ببینین!
وقتی اسلام میگه زن کار بیرون از خونه نکنه، بعد به مردها میگه کار کنین.
بعد میگه خمس پول مازاد و زکاتتون رو هم بدین به حکومت.
مالیات هم بدین.
بعد حکومت این پول فراوون رو به همه خانوم هایی که 5 تا بچه دارن و شوهرشون در جوانی میمیره و بقیه خانم های دیگه میده.Smile
یعنی این مساله یه مساله اجتماعیه و نگاه فردی بهش اشتباهه.

زهرا خانم عزیز!
من یه زن دایی دارم که اتفاقاً اسم ایشون هم زهراست.
دختر ایشون امسال داره واسه فوق میخونه و پسرش واسه کنکور.
ایشون هم مثل شما فوق لیسانس دارن و کارمند بودن و به خاطر این که دایی من زیاد دوست نداشت، تو خونه نشستن.
یعنی در واقع 4 سال آینده شما هستن ایشون.
عاشورا که رفته بودیم واسه نذری مامان بزرگم، داشتیم با هم در مورد همین مساله حرف میزدیم و ایشون هم اتفاقا نظر شما رو داشتن.
من یه چیزی گفتم که ایشون حق رو به من دادن.
اگه دختر شما بره سر کار و جای پسری رو بگیره که قسمت بوده دختر شما رو بگیره، اما چون کار نداره، ازدواج رو به تاخیر انداخته چی؟
پسره اگه عرضه داره خودش باید تلاش کنه که بره سر کار؟
اگه جای پسر خودتون رو بگیره چی؟
یعنی فکر کنین امسال دخترتون حسابداری قبول شد و رفت دانشگاه و سر کار هم رفت.
بعد 3-4 سال دیگه که آقا پسرتون هم کنکور داد و ایشون هم حسابداری قبول شد و لیسانس گرفت اما کار پیدا نکرد چی؟
حاضرید به دخترتون بگین سر کار نرو، که داداشت بره سر کار؟
چون میدونین که امروز خانم ها راحت تر استخدام میشن تا آقایون.
موضوع دقیقاً اینه که ما به دختر و پسرای این جامعه به چشم بچه های خودمون نگاه نمیکنیم.
اگه تمام پسرهای جامعه جای پسرها و برادرها و پدرهای خودمون بودن و همه دخترهای جامعه مثل دخترا و خواهرا و مادرای خودمون بودن، این همه معضل به وجود نمیومد.
من به شخصه روی منفعت های شخصیم به خاطر جامعه خط کشیدم.
اگه همه این کارو بکنن، نتیجه اش چیز بدی نیست مسلما.
درست نمیگم؟
اولا من کلا با این قضیه کار تمام وقت زن مشکل دارم!

دوما این خواست همسر من هست چون هم جنسای خودش رو بهتر از من میشناسه!

سوما تقسیم کننده روزی خداوند هست و این حرفا بی معنی هست که کسی جای کس دیگه رو بگیره!

چهارما ازدواجش هم اصلا دست ما نیست اونم دست خداست و با این روند رو به رشدی که من در روشنفکر شدن جوونها

خصوصا اقا پسرها می بینم ازدواج برای نسل جدید دیگه اولویت نیست متاسفانه!! بنابرین دختری که شانس ازدواجش به طور

بالقوه پایین هست چرا نباید شغل داشته باشه یا درس بخونه!! مطمئن باشید پسری که دنبال کار و درآمد هست صد درصد دنبال

ازدواج نیست خدایی به جز بچه های اینجا کدوم پسری هست که دنبال ازدواج و زندگی و بچه باشه!!! بنا براین دختر و پسر نداره

وقتی تجرد تو طالع منحوس بچه ها هست !!! اگه بچه شمام این سنی بود همین نظر شوهر بنده رو داشتی!

جونهای الان دنبال عشقای تاریخ مصرف دار هستن! همزمان به چندین نفر فکر میکنن ! دوست هستن! البته دوست معمولی ها! و خب دیگه عمق ماجرا رو دنبال کن! کی ازدواج میکنه که بخواد نفقه بده !!زرنگ باشی نزاری تو این روزگار کلاه بچتو باد ببره!!

تا حالا کدوم حکومتی از زن بیوه تو همین جمهوری اسلامی حمایت کرده که الان بکنه!! اتفاقا شخصی دیدن مسئله عین عقله!!

منم دوست ندارم بچم زیر مسئولیت زندگی له بشه ولی وقتی می بینم پسرهایی که خیلی زیادن خیلی پولدارن شغل دارن همه چی دارن و یه لشگر دوست معمولی و اجتماعی و غیره!! چی کار کنم ؟؟بیام از همون چیزهایی هم که ممکنه داشته باشه محرومش کنم بگم فقیرونه زندگی کن تا یه پسر بجای تو بره سر کار خوش باشه؟؟؟ حالا شایدم اون خواست بیاد با یکی ازدواج کنه و دوست دختر نگیره؟؟ منطق این حرف کجاست؟؟
(۱۹/آذر/۹۳ ۰:۳۳)zahra11 نوشته است: [ -> ]سوما تقسیم کننده روزی خداوند هست و این حرفا بی معنی هست که کسی جای کس دیگه رو بگیره!

چهارما ازدواجش هم اصلا دست ما نیست اونم دست خداست
سلام

خداوند فرموده:

لَّيۡسَ لِلۡإِنسَـٰنِ إِلَّا مَا سَعَىٰ
براى انسان جز حاصل تلاش او نيست.

علیکم السلام بر درست پسند عزیز!
به همین دلیل هست که پدر بچه ها تمام سعی و تلاشش رو میکنه و به بچه هاش هم انگیزه,میده که تمام تلاششون رو تو این روزگار وانفسا بکنن بلکه بتونن مستقل زندگی کنن و سربار کسی نباشن !!!

در ضمن خدا کی گفته زنها از کار کردن و تحصیل منع بشن که ما در طی این همه سال مسلمونی ندیدیم!
خداوند فرمودند نفقه با مرد, حالا که مردی که نفقه داره زن نمیگیره و کسی که پول نداره دوست داره ازدواج کنه چه باید کرد!!؟
دوستان سعی کنیم در بحث ها تمایلات شخصی رو جایگزین منطق نکنیم.

اگر کسی حرف حقی زد و ما جوابی براش نداشتیم خراب کردن اون شخص شیوه ناجوانمردانه ایه. اینکه آقای عباسی رو تخریب کنیم چون جوابی برای حرف هاش نداریم درست نیست.

دولت موظف به ایجاد فرصت شغلی هست. بدیهیه اونی تو اولویت هست که نفقه بر گردنش واجب شده.

درسته روزی رو خدا میرسونه ولی یادتون نره اثر برخی گناهان و کارهای ما روزی رو تنگ می کنه.

خانومهایی که بدون نیاز واقعی صرفاً به دلایل واهی از جمله خرج مدرسه بچه من n میلیونه میرن سر کار که واقعاً بهانه است فرصت شغلی یه مرد سرپرست خانوار رو ازش می گیرند. بدیهی بدونید خدا هم برکت رو از درآمد اونها می گیره. (سالها می دوند و آخرش هم به هیچ چیز نمیرسن اگر هم برسن از گلوشون پایین نمیره. به چه دردی می خوره میلیاردها داشته باشیم و ذره ای از گلومون پایین نره.)

چرا کنار خدا روزی رسانه، خدا برکت میده رو هم نمیارید؟

بسیاری از این نیازهایی که ما در اثر فرهنگ غلطمون برای خودمون درست کردیم غیر ضروریه به دهه تولد یا زندگی ربطی نداره. انسان ها در همه دورانها انسانند. به همین دلیل خداوند مثال اقوام گذشته رو میاره و حضرت علی به مطالعه تاریخ توصیه می کنه. مطالعه تاریخ برای عبرته.

اگر منطق "اینها مال یه دهه دیگه هستند" درست بود، اسلام مال 1400 سال پیشه.

پ.ن.
یادمون نره دنیا محل گذره نه محل موندن. چند صباحی بعد نوبت لبیک به کوس الرحیل می رسه. یادمون باشه روزی رو خدا میرسونه چه حرص بزنیم و دو نفری زن و شوهر بریم سر کار چه آرام باشیم و درست زندگی کنیم. پیغمبر میگه حرص نزنید در دنیا اون مقداری که روزی شماست به شما میرسه، خدا روزی رسانه.
زهرا خانوم شما همه چیز رو دست خدا دونستین غیر از ازدواج گفتین تحلیلتون اینه که دیگه پسرا نمی خوان ازدواج کنن...واقعا ازدواج کردن فرزندشما تز مقدرات وقدرت خدا جداست!!!
زهرا خانوم کی گفته همه پسرا دبال دوستی هستن مگه می شه یه جوون خونه وکار و زندگی داشته باشه نخواد ازدواج کنه شما رو پسرای فاسد جامعه حساب نکن که برای اونا دختر فاسدم زیاده شما برای دختر پاک خودتون روی پسر پاک حساب کنید این حرف من نیست الطیبن لطیبات والخبیثین للخبیثات...
پس وعده الهی حتما محقق می شه شما دارین از چیزی می ترسین که اصلا ازش خبر ندارین با این پیش بینی شما زمان فرزندتون ما هیچ ازدواج درستی نداریم نسل بچه های مذهبی قرار منقرض بشه!!!
پس توکل چی می شه پس امید وایمان چی می شه؟!شما باید به تکلیف خودتون عمل کنید یه دختر به معنای یه مادر ویه همسر بالقوه بار بیارین این وظیفه تونه درس خوندن هم بهش کمک می کنه یه مادر و همسر عالم باشه اما کار کردن وظیفه اش نیست تکلیف شما هم نیست به دختر تون فشار بیارید که کار جزو سرنوشتت چون اون موقع شما سرنوشت رو از دست پروردگار خارج دونستین...
یه چیز دیگه یکی از سنت های پرودگار اینه وقتی بنده اش از بلایی که سرش نیومده بترسه واین ترس توکلش رو بخدا کم کنه بخاطر اون ترس برای زندگیش برنامه ریزی کنه مطمءنا خدا اون ترس رو بر زندگیش غالب می کنه...
حکایت ما و برادر محمد صدرا شده عین حکایت کر و بیمار!
ما میگیم نره مبگه تخریب نکن بدوش. اقا شوهر کجا بود شما اگه تونستی همین 22 23 25 27 و به بالا ها رو ازدواج بدی بعد ادعا کن شما یا خبر نداری اززمونه یا خودت رو زدی به غفلت اقا ازدواج در کار نیست دختر مذهبی باید عزلت و شکیبایی اختیار کنه یا بره سراغ عشقهای کوتاه مدت!!?! دختر غیر مذهبی هم که با دوستی مشکل نداره!!!
اقای محمد صدرا دخترا به خاطر مسایل اقتصادی نبست که بی شوهرن به خاطر بی مسولیتی من و شماس که پسرمون رو تربیت نکردیم نا نیازش رو در معشوقش و همسرش بیابه!!

در چنین شرایطی حق هر انسانی هست که استقلال داشته باشه مگر اینکه دولت و ملت دست به دست هم بدن و یه فکری برای ازدواج بکنن!!
من که الحمدلله روسفیدم پیش خدای خودم که وسیله ازدواج 8 نفر شدم !اتفاقا یکیشون هم از کار و تحصیل استعفا داد و تصمیم گرفت با حقوق حاج اقاشون بسازه و بشینه خونه برای تربیت "شیران نر" !
شما چی ؟ خود دکتر عباسی چه کار کرده!؟ به پای حرف که باشه همه زرنگن عمل کجا بود؟؟

در ضمن رکن الهدی عزیز توکل به خدا کردن با نشستن و دست روی دست گذاشتن متفاوته ! خدا با ثروت و کار زن مشکل نداره! ظاهرا دکتر عباسی مشکل داره ! خیای هم به خدا توکل کردم و هر روز برای عاقبت به خیریشون دعا و برنامه ویژه دارم ! ولی این باعث نمیشه احتیاط و دور اندیشیم رو از دست بدم و نزارم بچم پیشرفت کنه!

این دقیقا مثل این می مونه که من خواستگار تو خونه راه ندم بعد بگم خدایا این چرا شوهر نمیکنه?!
(۱۹/آذر/۹۳ ۱۲:۴۶)zahra11 نوشته است: [ -> ]حکایت ما و برادر محمد صدرا شده عین حکایت کر و بیمار!
ما میگیم نره مبگه تخریب نکن بدوش. اقا شوهر کجا بود شما اگه تونستی همین 22 23 25 27 و به بالا ها رو ازدواج بدی بعد ادعا کن شما یا خبر نداری اززمونه یا خودت رو زدی به غفلت اقا ازدواج در کار نیست دختر مذهبی باید عزلت و شکیبایی اختیار کنه یا بره سراغ عشقهای کوتاه مدت!!?! دختر غیر مذهبی هم که با دوستی مشکل نداره!!!
اقای محمد صدرا دخترا به خاطر مسایل اقتصادی نبست که بی شوهرن به خاطر بی مسولیتی من و شماس که پسرمون رو تربیت نکردیم نا نیازش رو در معشوقش و همسرش بیابه!!

در چنین شرایطی حق هر انسانی هست که استقلال داشته باشه مگر اینکه دولت و ملت دست به دست هم بدن و یه فکری برای ازدواج بکنن!!
من که الحمدلله روسفیدم پیش خدای خودم که وسیله ازدواج 8 نفر شدم !اتفاقا یکیشون هم از کار و تحصیل استعفا داد و تصمیم گرفت با حقوق حاج اقاشون بسازه و بشینه خونه برای تربیت "شیران نر" !
شما چی ؟ خود دکتر عباسی چه کار کرده!؟ به پای حرف که باشه همه زرنگن عمل کجا بود؟؟

در ضمن رکن الهدی عزیز توکل به خدا کردن با نشستن و دست روی دست گذاشتن متفاوته ! خدا با ثروت و کار زن مشکل نداره! ظاهرا دکتر عباسی مشکل داره ! خیای هم به خدا توکل کردم و هر روز برای عاقبت به خیریشون دعا و برنامه ویژه دارم ! ولی این باعث نمیشه احتیاط و دور اندیشیم رو از دست بدم و نزارم بچم پیشرفت کنه!

این دقیقا مثل این می مونه که من خواستگار تو خونه راه ندم بعد بگم خدایا این چرا شوهر نمیکنه?!

من واقعا صداقت و دغدغه های شما رو تحسین میکنم. زهرا خانوم به این شعار ها کاری نداشته باش. بد زمونه ای شده . خدا یه عقلی به انسان هدیه کرده و من نمیدونم چرا با حرفای شیرین و شعاری ، نمیزارن ملت از عقلشون استفاده کنن .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع