۱۸/آذر/۹۳, ۱۴:۳۶
همه ی دختران این سرزمین باباهای پولدار ندارن که اگه تو خونه ی شوهر سختی کشیدن ، امیدشون به پدراشون باشه.
همه ی دختران این سرزمین شوهر با پدر شوهرا های مایه دار ندارن که اگه زد و اون شوهر مرد!!!!!( فاتحه!!) به عنوان زن سرپرست خانواده استرس نداشته باشن
بهتره تز هاتون رو با شرایط کلی و نگاه کلی جامعه بدید. البته با اون رویی که من دیدم
5 تا حدیث پیدا میکنن که زنی که نمیدونم به خاطر دستورات اسلام نره سر کار،اون دنیا بهش حوری میدن/
نون خشک بخوره تا عمرش سربرسه و بره اون دنیا بهشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من با 5 تا بچه بشینم خونه،زد و شوهرم جوون مرگ شد، من جچوری با پول یه کارمند شرکتی!!! و یه خونه ی اجاره ای شکمشونو سیر کنم . ازدواج مجدد هم که بکنم حقوق شوهرم برداشته میشه. حالا کی پیدا میشه زن بیوه ی با 5 تا بچه رو عقد دائم کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما خرج منو میدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تهش میگید آخی !!!!!!!طفلکی ، از همسایه ها صدقه براش جمع کنیم. تهش هم یه حس خوب دست میده بابت امر خیر
.
استقلال مادی برای من مهمه . گفتم که کسر شانم میشه برای پول گرفتن،از سیاست های کثیف زنانه و 100 البته مورد پسند مردانه استفاده کنم .
در ضمن کار کردن که همش هم پول نیست. حس خوبی به ادم دست میده که از دانسته هاش استفاده کنه .
همه ی دختران این سرزمین شوهر با پدر شوهرا های مایه دار ندارن که اگه زد و اون شوهر مرد!!!!!( فاتحه!!) به عنوان زن سرپرست خانواده استرس نداشته باشن
بهتره تز هاتون رو با شرایط کلی و نگاه کلی جامعه بدید. البته با اون رویی که من دیدم
5 تا حدیث پیدا میکنن که زنی که نمیدونم به خاطر دستورات اسلام نره سر کار،اون دنیا بهش حوری میدن/
نون خشک بخوره تا عمرش سربرسه و بره اون دنیا بهشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نقل قول:اقعا اون پول رو می خوایم چیکار وقتی جونمون از دست رفته
5تا بچه رو بزرگ کنیم کار بیرونم بکنیم کارخونه رو هم بکنیم زن خوبی باشیم...ببخشید مگه ما انسان نیستیم پس خودمون چی می شیم اینکه همش شد واسه دیگران شما کی وقت می کنی اون پول رو واسه خودت خرج کنی ...
من با 5 تا بچه بشینم خونه،زد و شوهرم جوون مرگ شد، من جچوری با پول یه کارمند شرکتی!!! و یه خونه ی اجاره ای شکمشونو سیر کنم . ازدواج مجدد هم که بکنم حقوق شوهرم برداشته میشه. حالا کی پیدا میشه زن بیوه ی با 5 تا بچه رو عقد دائم کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما خرج منو میدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تهش میگید آخی !!!!!!!طفلکی ، از همسایه ها صدقه براش جمع کنیم. تهش هم یه حس خوب دست میده بابت امر خیر
.استقلال مادی برای من مهمه . گفتم که کسر شانم میشه برای پول گرفتن،از سیاست های کثیف زنانه و 100 البته مورد پسند مردانه استفاده کنم .
در ضمن کار کردن که همش هم پول نیست. حس خوبی به ادم دست میده که از دانسته هاش استفاده کنه .