(۱۵/آذر/۹۳ ۴:۵۳)امیرالمومنین نوشته است: [ -> ]
البته این دانشگاه ها هم اشکال داره!دختر و پسر مختلط!! استاد مرد با دانشجوی دختر شوخی میکنه!!
یکی از اصحاب امام باقر یا امام صادق بود دقیق یادم نیست به امام فرمود یکی از دانشجوهای من دختر بود یه لبخند بهش زدم!که بعد امام فرمود : دیگه تکرار نکن!
یا در حدیث دیگه هست که زن و مرد نامحرم نباید بیشتر از 5 کلمه با هم حرف بزنند!
خوب دوستان خواشا انگ افراطی بودن به من نزنید من هر چی گفتم طبق قران و روایات اهل بیت بوده!
خیلی ممنون.
من چند تا سئوال داشتم؟
اگه شما با خانمی حتی خویشاوند شوخی کنید چی محسوب می شه؟
بعدشم لبخند بی دلیل یعنی چی؟حدیث بیش از 5 کلمه!!!
همه می دونیم که جامعه بدون زن نقص داره،5 کلمه،بیشتر دانشجویان جامعه دختر هستند،اگه طبق حدیث بی منبع جلو بریم فکر کنم دانشگاه هم باید تعطیل شه!
ممنون که افراطی نیستید وگرنه جور دیگری می شد.
به نظر من زن و مرد نامحرم در حد نیازشان باید حرف بزنند.مثلا من سئوالی از فروشنده لباس ، در مورد خرید لباسی دارم در حد لباس حرف می زنم!نه آب و هوا!
آسمانه جان!
اگه لباس زنانه رو خانوما بفروشن آدم میتونه 200 کلمه صحبت کنه.
بدبختی یکی دو تا نیست که...
نقل قول:یکی از اصحاب امام باقر یا امام صادق بود دقیق یادم نیست به امام فرمود یکی از دانشجوهای من دختر بود یه لبخند بهش زدم!که بعد امام فرمود : دیگه تکرار نکن!
البته منظورشون لبخند معنی دار بوده احتمالا!
وگرنه با اخم ک نمیشه درس خوند و سوال پرسید از استادها! مخصوصا اینکه مدام دستت بالا باشه و سوال بپرسی
بعد اینکه شما عربهای اون موقع رو با جامعه الان مقایسه می کنین ؟
نقل قول:یا در حدیث دیگه هست که زن و مرد نامحرم نباید بیشتر از 5 کلمه با هم حرف بزنند!
سلام (1) استاد (2) صبحتون (3) بخیر(4)
خب من دقیقا الان سوالم رو چطوری بپرسم از استاد ک توی 1 کلمه باقی مانده جا بشه ؟ :دی
خواهش می کنم با گفتن اینکه اینها احادیث و روایات هست و نمیشه روشون حرف زد، برداشت خودتون رو تثبیت نکنین
برداشت شما اشتباهه!
وقتی میگن 5 کلمه بیشتر نباید حرف زد، یعنی اینکه کلا زن از جامعه حذف بشه!
این اون چیزیه ک اسلام گفته ؟
زینب جان حرف شما صحیح ولی جامعه الان همچین بستری نداره اصن پذیرش این مساله غیر ممکنه حتی امکاناتش هم وجود نداره...پس انرژی بیخود نزاریم برای وصعیت حاضر باید راه حل داد اونم اجرایی
بسم الله الرّحمن الرّحیم
نقل قول:البته منظورشون لبخند معنی دار بوده احتمالا!
الساجان ببخشیدا (اینو یواشکی از آقایون بگم) برای جنس آقا، لبخند معنی دار و بی معنی فرقی نداره و لبخند، لبخنده...
نقل قول:با اخم ک نمیشه درس خوند و سوال پرسید از استادها!
چرا نمیشه؟؟؟!! اتفاقأ خیلی خوب هم میشه این کار رو کرد. همانطور که بنده به راحتی این کار رو انجام دادم...
نقل قول:همه می دونیم که جامعه بدون زن نقص داره،5 کلمه،بیشتر دانشجویان جامعه دختر هستند،اگه طبق حدیث بی منبع جلو بریم فکر کنم دانشگاه هم باید تعطیل شه!
امام صادق (علیه السلام)در حدیث مناهی فرمود: «رسول خدا فرمان داده بود که زن مسلمان با مردان نامحرم بیش از پنج کلمه – که آن هم در موضوعات ضروری باشد- سخن نگوید».
نَهَی النَّبیُِ (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): اَن تَتَکَلَّمَ المَرأةُ عِندَ غَیرِ زَوجِها و عِندَ غَیرِ ذی مَحرَمٍ مِنها اَکثَرَ مِن خَمسِ کَلَماتٍ لابُّدَ مِنهُ.....پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): زنان را از سخن گفتن با نامحرم بیش از پنج کلمه ــ به همنگام ضرورت ــ نهی نمودند....
مرآة الکمال..ج 2..ص102
امام صادق (علیه السلام) : همانا رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نهی فرمود از بیرون رفتن زن از خانه بدون اجازه شوهرش و اگر بی اجازه بیرون رود همه فرشتگان و هر جن و انسی که بر آنها گذرد لعنتش کنند تا به خانه اش برگردد و نهی فرمودند از آرایش نمودن زن برای غیر شوهرش که اگر بکند بر خدا حق است که او را به آتش بسوزاند و نهی فرمودند از این که زن بیش از 5 کلمه آنهم از روی ضرورت و ایجاب کاری با مرد نامحرمی صحبت نماید.
امالی شیخ صدوق صفحه 66
نقل قول:خب من دقیقا الان سوالم رو چطوری بپرسم از استاد
از روی ضرورت و ایجاب
نقل قول:وقتی میگن 5 کلمه بیشتر نباید حرف زد، یعنی اینکه کلا زن از جامعه حذف بشه!
این اون چیزیه ک اسلام گفته ؟
وقتی میگن 5 کلمه بیشتر نباید حرف زد، یعنی اینکه:
فی قُلوبِهَم مَرَض...
این اون چیزیه که اسلام گفته
ممنون از دوستانی که به ما حمله کردند! البته میدونستم که چنین اتفاقی میافته!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
خوب شد من اون پست جناب :دل خسته " رو نقل قول کردم و گفتم با این هم موافقم و از اون طرف چند حدیث با سند صحیح نقل کردم که گفتم باید اینها هم مدنظر باشه! البته از جناب "Banoo" تشکر میکنم که احادیث رو پیدا کردن چون من حضور ذهن نداشتم و نمیتونستم از کجا باید پیدا کنم!
گفتم من حضور زن در جامعه رو منع نکردم چون همون به قول شما حضور صدیقه طاهره (سلام الله علیها) در جامعه اون زمان رو ملاک قرار دادم!
شما گفت و گوی سلمان رو با حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو با خودتون مقایسه میکنید!! سلمان جویای حال حضرت شده چون حضرت حجت خدا هستند! الان اگه سلمان رضی الله عنه به همسر یکی از اصحاب سر میزد چه وجهه ای داشت واقعا؟؟؟
الان یک پسر چرا باید با دختر خاله و دختر دایی و دختر عمه و زنداییو..... حرف بزنه فرت و فرت؟؟؟؟
منم نگفتم زن وارد یک مغازه شد با فروشنده حرف نزنه!حرف بزنید ولی گزیده وبدور از خنده و ....
یا یک زن فروشنده باشه هم به همین نحو باید عمل کنه!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
درمورد دانشگاه هم که خواهشا حرف از اسلامی بودنش نزنید که اصلا می خوام سرمو بزنم به دیوار!!!!
الان حوزه علمیه چرا زن و مردش جدا هستند؟؟؟ چون این مختلط بودن سراسر اشکال هست و علما هم مخالف هستن!(خواهشا نگید حوزه با دانشگاه فرق داره! هر دو محل تحصیل علم هستند!)
اگر خانمی تمام کارهای خونه رو تمام و کمال انجام بده
آقایون مخالف کار کردن خانم ها نیستند
تازه خوشحال هم میشن
میگن کمک خرجه
کی گفته که خدا می خواد به زور همه مسلمون باشن بزور همه دین رو قبول کنن؟؟
بابا همین جوریش زوری نبست این همه مخالف تو جامعه اس که ما آزادی نداریم و در تنگناییم و این حرفا ...من خدمتتون گفتم صحنه امتحان از بشر باید باشه شما همه رو هم بکنی توخونه اشون بازم خدا نمی گی خب الحمدالله قوانین من اجرا شد شیطان برو پیکارت همیشه جایی که دین می خواد اجراشه امتحان خدا سختتر و پیچیده تره منم با این موافقم چراباید با آدما مثه ادم آهنی برخورد کنیم برو علمی یاد بگیر که جامعه نیاز داره وکار توش هست...ای بابا خب شاید استعداد و ظرفیتش تویه کار دیگه اس حالا چون اون کار اشباع شده شما بیخیال علم شو...
ببخشید برای شما یه آدمه دیپلمه یه لیسانس ویه دکتری بایه 5دبستان فرقی نداره...کاری به مدرکای آبکی ندارم به اون 4تا دانشگاه خوب توجه دارم .. اون بچه پنجم دبستان بعدش بره دنبال چه کاری خیاطی بزازی آهنگری سفالگری کارگری نهایتا حمال راننده تاکسی ...چیکاره می شه ؟!
حالا اومدو به یسری زورکی کارای فنی یاد دادین بابا طرف عشقه تاریخ می خواد معلم تاریخ بشه نع حق نداری چون بیهوده اس...
اسلام هیچ وقت چنین نسخه هایی نداده به. قول آقایzeroاز این حوزه ها که از راهنمایی هم میرن چقدر نیروی مفید اومده بیرون واقعا...وقتی آمار ازاونور می دین از اینور هم بدین..
سیاست های مملکت غلطه تو دانشگاه آزاد حجاب اجباری تو دانشگاه تهران کارت دانشجویی اجباری دختره با لباس خواب بیاد اما کارت دانشجوبی داشته باشه..خب این قانون وسیستم غلطه واقعا بزنیم دانشگاه رو نابود کنیم ..بعدم این تءوری شما فک کنم زمان ظهور حصرت هم اجرایی نباشه
پس خوبه به چیزهایی فک کنیم که حداقل می شه برا اجرا شدنش تلاش کرد
دوستان تکلیف ما رو مشخص کنن!
وقتی میگیم الگو نداریم...الگو به ما معرفی کنید
میفرمایند حضرت فاطمه زهرا( س)
بعد که میریم طبق الگو رفتار کنیم
میفرمایند:
یعنی شما خودتو با ایشون مقایسه میکنی؟؟؟!!!
حاجی مسئلتُن!!!!
I'm mixed uuuup!!!!!
نقل قول:ممنون از دوستانی که به ما حمله کردند! البته میدونستم که چنین اتفاقی میافته!
برادر چرا جو میدین ؟!
اگه بگیم بعله، شما درست میگین، میشیم آدمهای معقول و خوب و همراه و حرکت کننده ب سمت خوبی و درستی و کلا هر چیزی ک خوبه
بعد اگه بپرسیم چرا، میشه حمله کردن ؟!!
نقل قول:برای جنس آقا، لبخند معنی دار و بی معنی فرقی نداره و لبخند، لبخنده...
من واقعا نمیدونم اسم این رو باید بذارم بد بینی یا واقع بینی ... خواهش می کنم بیشتر توضیح بدین