تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
یه چیزم اضافه کنم.

زنها دوست دارن تکیه گاه داشته باشن. کسی که بشه بهش تکیه کرد. به جز بخش اقتصادی از لحاظ های دیگه ام بشه تکیه کرد.

مثلا:

من مطمئن باشم که همسرم به ایمان من ، به اعتقاد من، به شعور و درک من ، اعتماد داره. این باعث میشه همسرم رو تکیه گاه بدونم

بدونم ؛ که همسرم میدونه من درست ترین انتخاب رو خواهم داشت. این برای یک زن ی دنیاست.

نمیدونم فکرم درسته یا نه ولی به نطرم گاهی وقتی مردها چیزی رو ب خود خانم ها بسپرن اونها بهترین تصمیمو خواهند گرفت البته اگه اهل زندگی باشن.

زن موجودیه ک خدا تربیت نسل بشر رو بهش سپرده ؛ این یعنی مهمترین وظیفه از نظرمن. پس اونقدری به زن اعتماد داشته که همچین مسولیت خطیری رو در اختیارش گذاشته.

آقایون هم اگه اعتماد کنن به خانم ها زندگی خوب پیش میرهSmile
چی باعث شده فکر کنید شیطان رجیم این وسط هیچ‌کاره هست؟
اتفاقاً هر بدبختی‌ای که بشر دچارش میشه زیر سر شیطان ملعون، و بخاطر فریب خوردن بشر هست.
وقتی بطور کلی از «زن» حرف می‌زنید، در محاسبه‌تون چنین اشتباهی هست.
«مرد» هم همینطور.
هیچکس بدون اینکه فریب شیطان رو بخوره و مرتکب گناهی بشه دچار بدبختی نمیشه.
اصلا همه ی چیزهای خوب برای مردهاست
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نمونش ما زن ها...Big Grin

والا
بر بالای تپه‌ای در شهر وینسبرگ آلمان، قلعه ای قدیمی‌و بلند وجود دارد که مشرف بر شهر است. اهالی وینسبرگ افسانه ای جالب در مورد این قلعه دارند که بازگویی آن مایه مباهات و افتخارشان است

افسانه حاکی از آن است که در قرن 15، لشکر دشمن این شهر را تصرف و قلعه را محاصره می‌کند. اهالی شهر از زن و مرد گرفته تا پیر و جوان، برای رهایی از چنگال مرگ به داخل قلعه پناه می‌برند.
فرمانده دشمن به قلعه پیام می‌فرستد که...
قبل از حمله ویران کننده خود حاضر است به زنان و کودکان اجازه دهد تا صحیح و سالم از قلعه خارج شده و پی کار خود روند.
پس از کمی‌مذاکره، فرمانده دشمن به خاطر رعایت آیین جوانمردی ، موافقت می‌کند که هر یک از زنان در بند، گرانبها ترین دارایی خود را نیز از قلعه خارج کند به شرطی که به تنهایی قادر به حمل آن باشد.
نا گفته پیداست که قیافه حیرت زده و سرشار از شگفتی فرمانده دشمن به هنگامی‌که هر یک از زنان شوهر خود را کول گرفته و از قلعه خارج می‌شدند بسیار تماشایی بود.
متشکرم از پاسخ های خوب
یه سئوال تو ذهنم ایجاد شد که حالا اگه زن بخواد بره سرکار باید چه کار کنه؟
درس خونده و هدف داشته و کارش مردونه س ،باید چه کار کنه؟

خیلی ها می گن اعتماد سازی کنه،اما من نمی فهمم چطوری؟
روابط با جنس مخالف همیشه هست،مردی که ببینه زنش داره با یه نامحرم حرف می زنه بدبین می شه ولی دور از حق نباشم خیلی از مردها کارشون زنونه ست اصلا به خودشون ایراد نمی گیرن که بهتره با جنس مخالف درست صحبت کنند.تا
حالا دقت کردید؟چطوری می شه اعتماد سازی کرد؟
اگر مردی مخالف باشه، اعتمادسازی هم کارساز نیست....
(۲۸/مهر/۹۳ ۱۵:۴۷)آسمانه سجادی نوشته است: [ -> ]یه سئوال تو ذهنم ایجاد شد که حالا اگه زن بخواد بره سرکار باید چه کار کنه؟
درس خونده و هدف داشته و کارش مردونه س ،باید چه کار کنه؟

خیلی ها می گن اعتماد سازی کنه،اما من نمی فهمم چطوری؟
روابط با جنس مخالف همیشه هست،مردی که ببینه زنش داره با یه نامحرم حرف می زنه بدبین می شه ولی دور از حق نباشم خیلی از مردها کارشون زنونه ست اصلا به خودشون ایراد نمی گیرن که بهتره با جنس مخالف درست صحبت کنند.تا
حالا دقت کردید؟چطوری می شه اعتماد سازی کرد؟
در مطلب خوبی که آقای soshiant گفتن، پاسخ صحبت شما داده شده بوده:
(۲۴/مهر/۹۳ ۲۳:۲۵)soshiant نوشته است: [ -> ]چند تا نکته رو به زبانی دیگه از مردها لازم میدونم بگم شاید کمک کنه :

خانمها مردها صفتی دارن به اسم غیرت که در اونها مقداری بیشتر بروز پیدا کرده ، قرار نیست دعوا کنیم که شمای خانم بری سر کار یا نری ، قراره من حواسم کاملا جمع باشه نکنه خانمم تو محیط غیر از خونه رفتار نامناسبی باهاش بشه که در مقام اون نیست و یا حتی نگاه نامناسبی که روحیه همسرم رو تحت تاثیر قرار بده .

زن همیشه از قلمرویی لذت میبره که مردش براش ساخته ، پس بیاییم دست به دست هم کمک کنیم این قلمرو رو مرد براتون بسطش بده ، آخه ما مردها دوست داریم تکیه گاه خانممون باشیم و این مستلزم اینه که همسرمون تو بخشهایی دنبال استقلال نباشه گرچه بتونه بدست بیاره .

شاید هیچوقت متوجه نشید که ما مردها چقدر لذت میبریم از اینکه قطب اقتصادی همسرمون باشیم . این خیلی خوبه که خانمی دستش تو جیب خودش باشه اما یادتون نره این لذت رو از مردتون گرفتید .

همونطور که شما پدر سوختگی دختر دیگه ای رو به راحتی در مقابل مردتون تشخیص میدید ما مردها هم به راحتی پدر سوختگی مردی رو نسبت به شما تشخیص میدیم و اگر گاها ایرادی از روابط شما میگیریم دلیل بر این نمیشه که تمام مسائل رو باز کنیم و کاملا شما رو توجیح ، یکم اعتماد کنید و توجه به گفته ما برای هر دو مون بهتره .

با شنیدن این صحبتها درمی‌یابیم که مشکل مردان منطقی با مصاحبت ِ بیش از حدّ لزوم ِ یک مرد غریبه با همسرشون این نیست که به زنشون اعتماد ندارن، بلکه قضیه اینه که جنس خودشون رو بهتر می‌شناسن و میخوان "حواسشون کاملاً جمع باشه که مبادا تو محیط غیر از خونه رفتار نامناسبی باهاش بشه که در مقام اون نیست و یا حتی نگاه نامناسبی که روحیه همسرشون رو تحت تاثیر قرار بده ."
یه مساله ای که من تو پست قبلیم هم اشاره کردم خود اقایون هستن که خانوم رو تشویق یا مجبور به کار می کنن یکی از دلایلش اینه که زن هربار می خواد از همسرش پول بگیره 100تا دلیل باید بیاره کلی خواهش کنه تا اون پول رو بگیره در بعضی مواردم نمی گیره....خب این چه برخورد خفت باریه که با زن دارید مگه انسان نیست شعور و عقل نداره بعضی اقایون فکر می کنن مالک زنشون هستن زن بخواد نفس بکشه باید اجازه بگیره چه برسه به این که بخواد پول خرج کنه
خب اون خانوم هم ترجیح می ده بره یه کار مردونه انجام بده خودش رو فرسوده کنه اما به قول خودشون زیر بلیط اجباری و توهین امیز مردشون نباشن
خوبه شعار بدین که مرد دوست داره قطب اقتصادی زنش باشه اما در عمل یعنی می خواد چیکار کنه؟
شاید یه طرف قضیه ست.
مرد نفقه هر ماه زن و بده که زن احتیاج به کار نداره،موضوع من این بود که اگه بخواد زن طبق اصول بره سرکار ولی مردش اجازه نده چه کار باید بکنه!؟
چطوری اعتماد سازی کنه،تاپیک قبلی و توجه کنید؟
نقل قول:اگه بخواد زن طبق اصول بره سرکار ولی مردش اجازه نده چه کار باید بکنه!؟

قبل از ازدواج چشم هاش رو باز میکرد تا ببینه داره با آدم منطقی ازدواج می کنه یا غیر منطقی ... Smile
نمیشه ک توی همه موارد منطقی باشه، توی این ی مورد بگه دلم میخواد بهت بگم نرو!

بالاخره یا بی منطقه ک از بقیه کارهاش هم معلومه، خب وقتی با همچین کسی حاضر شده ازدواج کنه، این هاش رو هم باید بپذیره

یا آدم منطقیه ک خب این شرایطی ک شما دارین میگین، وجود خارجی نداره
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع