تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
غیر از حرفهای درست آقای تراست باید بگم شما الان بیشتر تو حانعه زنه محجبه و سالم و در محیط کاری درست و سازنده می بینید یا برعکسش چرا ماداریم راهی رو شروع می کنیم که غرب با همه همه پیشرفتی که ما در آرزشویم به آخرش رسیده چرررررا باید حتما خودمون تجربه کنیم نمی تونیم نمود عینیش رو ببینیم واقعا؟!
الان تو آمریکا اگه از یه زن بپرسی که خوشبختی یا نع اگه خونه دار باشه می گه ببببببله چون شوهرم واسه کارم واسه پولم واسه موقعیتم منو نمی خواد فقط واسه خودمه که داره باهام زندگی می کنه با کمال میل هم بهم خرجی وهزینه زندگی میده اتفاقا از لحاظ علمی هم بسیار پیشرفته هستن اما قدر خودشون رو در کار کردن ندیدن مشکل اینه که قدر علمه ما به اینه که حتما اونو به کار ببندیم حالا اگه به کار می بستیم غصه ای نداشت مساله تو جامعه ما فقط کار کردن و پول درآوردن اونم هرکاری نه بحثه شایسته سالاریه نه بحث ارتقای علمیه نه...
زهرا خانوم از این خانومایی که نام بردی چند درصد کل جامعهزنان شاغل ما رو تشکیل می دن؟!
(۲۳/آذر/۹۳ ۱۳:۵۲)zahra11 نوشته است: [ -> ]یه عده میگن اشکال نداره خب اگه استعداد هم داری و توانایی شوهر و بچه و کار بیرون رو هم داری ! بشین تو خونه پای نت یا تلوزیون یا..... یه دو سه ساعت هم کار خونه و آشیزی و اینا بقیه وقتت هم تلفن و خونه خواهر و بطالت خلاصهBig Grinاین کار با ارزشه چون اگه تو کار نکنی یه پسر میره سر کار و قادره که زن بگیره ! حالا شایدم نگیره ولی خب مرد پول و شغل و استقلال و احساس مفید بودن داشته باشه بهتره تا زن!Big Grin

سلام زهرا خانم
انصافا هیچ کس اینو نگفت
خدا هم از ادم تنبل و بیکار بدش میاد .
یه خانم خانه دار میتونه یه انقلاب ایجاد کنه
چه بسا که که مادر موسی،اسیه،دختران شعیب... موسی رو دست به دست کردن و وعده خدا رو محقق کردن.
زن کارگزار خداست.شهودش از مرد بیشتره. اما دنبال اسم و رسم نیست.

حدیث کسا،داستان خانواده ایه که همه رفتن زیر کسای پیامبر،هر جور حساب کنیم باید به اسم پیامبر تموم میشد.
اما داستان از زاویه حضرت فاطمه است.
همه نسب ها با ایشون معرفی میشه.
و داریم گفتگویی رو بین فرشته مقرب الهی و خدا میشنویم که حضرت فاطمه نقل میکنه.

سوره عصر هم واسه زن ها اومده هم مردها.
زنانی داریم مثل زنان زمان امام علی که باعث قعود مرد ها میشن و مردهاشون عین لجن به دنیا میچسبند.
و
زنانی داریم مثل زنان کربلا که باعث عروج مردهاشون میشن.مثل مادری که سر پسرش رو سمت دشمن پرت میکنه و میگه چیزی که به خدا هدیه دادیم پس نمیدیم.

سر فرصت یه چیز مهمی مینویسم .
سرکار خانم شما که جمع بندی نفرمودید مبحث دیگری و باب تازه ای باز کردید . گفتنی ها گفته شد مشکل این است که برخی می خواهند اعتقاد دیگری را تغییر دهند البته برخی که می گوییم حدود 99% ما اینگونه هستیم . غالبا فکر می کنیم رسول و فرستاده ای هستیم و باید بدو بدو سریع عقاید همهگان را تغییر دهیم غافل از غفلت های خودمان. تمام این 22 صفحه Surprise 22 صفحه شد جدی جدی بماند که چقدر حذفیات داشته .

اگر بخواهیم جمع بندی کنیم البته با اجازه صاحب نظران
آنها که موافق کار اند ، همسرانی انتخاب کنند که موافق باشند

آنها که مخالف کار اند ، همسرانی انتخاب کنند که مخالف باشند

مَنْ عَمِلَ صالِحًا مِنْ ذَکرٍ أوْ أُنْثی وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیینّهُ حَیاه طَیبَه (نحل/97)

فقط هرکاری می کنید بدانید عمل صالح چیست

ماشاالله دوستان هم سریعتر و هم اکتیو تر از بنده می باشند همین الان پست سرکار خانم زهرا آخرین پست بود . Smile
آقا محمد صدرا دلخور نشو برادر عزیز!

من یک سری واقعیت ها رو مطرح کردم بچه ها هم خودشون عاقل هستن و میتونن جمع بندی کنن نیازی به جمع بندی بنده حقر

نیست!

وافعیت این هست که مسئله شغل زن یه مسئله کلان هست و باید اون رو کلان بررسی کرد "آی دخترا نرین سر کار پسرا کار گیرشون نمیاد" یه نگاه سطحی به موضوع کلان هست!

زنها هم با پست پرانی بنده و جناب عالی خانه نشین نمیشن! اینا همه حرفه فقط این شبهه برای دختر مذهبیا پیش میاد که بی خیال توانمندی و استعداد خدادایشون بشن و مخشون رو بزارن اکبند بمونهBig Grin

من دغدغه ها و نگرانی های درست و اساسی شما رو درک میکنم و از شما به عنوان یک انسان فرهیخته انتظار دارم کمی بنده رو درک بفرمایید !

با تشکر
خانم های شاغل = کافر

Big Grin

جمع بندی بحثBig Grin

آقای میم . حسین . الف... عالی گفتید...
خانوم ها به دکتر زن معلم زن پلیس زن و...نیاز دارن سوال:همه زنان شاغل ما براساس نیاز جامعه و زنان جامعه ما مشغول به کار هستن؟
این توجیح غلطی هست که چون مردا همچون علی نیستن ما زنا هم به خودمون زحمت ندیم یا اصن از خودمون توقع خوب بودن نداشته باشیم حضرت علی نونی رو می خوردن که با زانوانشون خرد می کردن آیا می شه واقعا به مردا بگیم شمام اینجوری غذا بخورید خود حضرت می گفتن تو این جور کارا نمی تونید از من تبعیت کنید ما هم قرار نیست خود فاطمه زهرا بشیم استغفرالله ولی اگه قرار الگومون باشن چه چیزی ازشون الگوست هرچی که به میل ما باشه هر چی که ماهم خوشمون بیاد این درسته؟"
ما نمی تونیم مثه ایشون عبادت کنیم اما واسه یه عبادت خوب که می تونیم تلاش کنیم ما هرگز نمی تونیم اوج حجاب ایشون رو داشته باشیم اماسیعیش رو که می تونیم بکنیم ما نمی تونیم فرزندانی مثله ایشون داشته باشیم اما تلاشمون رو که می تونیم بکنیم...
فقط کافیه با خودمون فکر کنیم روز قیامت ما رو با امامانمون می خونن اگه شبیه هشون نشده باشی چه جوابی می دی؟!
سلمان فارسی و مادر وهب و خیلی از افراد دیگه نشون دادن تا کجا می شه شبیه بود وهیچ عذری پذیرفته شده نیست
(۲۳/آذر/۹۳ ۱۵:۲۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]خانوم ها به دکتر زن معلم زن پلیس زن و...نیاز دارن سوال:همه زنان شاغل ما براساس نیاز جامعه و زنان جامعه ما مشغول به کار هستن؟
این توجیح غلطی هست که چون مردا همچون علی نیستن ما زنا هم به خودمون زحمت ندیم یا اصن از خودمون توقع خوب بودن نداشته باشیم حضرت علی نونی رو می خوردن که با زانوانشون خرد می کردن آیا می شه واقعا به مردا بگیم شمام اینجوری غذا بخورید خود حضرت می گفتن تو این جور کارا نمی تونید از من تبعیت کنید ما هم قرار نیست خود فاطمه زهرا بشیم استغفرالله ولی اگه قرار الگومون باشن چه چیزی ازشون الگوست هرچی که به میل ما باشه هر چی که ماهم خوشمون بیاد این درسته؟"
ما نمی تونیم مثه ایشون عبادت کنیم اما واسه یه عبادت خوب که می تونیم تلاش کنیم ما هرگز نمی تونیم اوج حجاب ایشون رو داشته باشیم اماسیعیش رو که می تونیم بکنیم ما نمی تونیم فرزندانی مثله ایشون داشته باشیم اما تلاشمون رو که می تونیم بکنیم...
فقط کافیه با خودمون فکر کنیم روز قیامت ما رو با امامانمون می خونن اگه شبیه هشون نشده باشی چه جوابی می دی؟!
سلمان فارسی و مادر وهب و خیلی از افراد دیگه نشون دادن تا کجا می شه شبیه بود وهیچ عذری پذیرفته شده نیست

خوب ! اینی که شما گفتی بااونی که آقایون میگن فرق داره.

اینی که شما میگی یعنی تلاش برای رسیدن به ایده آل.
یعنی فک می کنید ما می خوایم زن کار نکنه که یوقت منحرف نشه؟!مگه زن....لآله الا اللهBig Grin
بعله درسته باید شرایط خوب باشه حالا نیست چیکار کنیم بریم دعوا لج بازی بگیم چی مثلا من می خوام از ساعت 8تا 2بعداز ظهر بیام سر کار موقع زایمان و بارداری هم 1سال مرخصی می خوام کلا هم 4روز تو هفته میام سر کار...میگن خوش اومدی خانوم تشریف ببرید منزل اونجا بیشتر بهتون خوش می گذره
جان من نیروی کار نیروی کاره به قولخانوم اسکای فارق از بحث جنسیتیش...نمی گن شما خانومی فرق داری می گن نیروی کاری با بقیه فرقی نداری...حداقل تا زمانی که نگاه آقایون اینه ما زنا داریم خودمون رو قربونی می کنیم همینBlush
اما یه کلام ختم کلام ماشالله همه جمع ولایتی هستین نماز بی ولایتم که خودتون می دونید حکمش چیه حالا برید ببینیم نظر آقا چیه در این مورد...رجوعتون می دم به سخنرانی ایشون در سال 92درباره کار کردن خانوم ها اونجا حرف اول و آخر اسلام رو ایشون زدن خانوما برید مطالعه بفرمایید یجورایی مخلص کلام واقعی رو ایشون فرمودن من اگه بتونم فردا مشروح سخنانشون رو می ذارمHeart
سلام دوستان
چه تاپیک داغی شد!

از مشارکت شما متشکرم،به جمع بندی خوبی رسیدیم.
اما گه گاه خیلی تو جاده خاکی زدیم.
من نتونستم در سطح اطلاعات شما مطالبی و بگم و واقعا کم اوردم.
زنها اگر دارای علم بالایی باشن و ایمان قوی بزرگانی و می تونند پرورش بدند .
جایگاه حضرت فاطمه (سلام الله علیها) و دیگر زنان چون آسیه!
زن جایگاهش منزلی است که پر از علم و ایمان باشه نه روزمرگی!
روزمرگی ها باعث باتلاقی از خیال ها و گمان ها می شه.
تکرار آدم ها رو به مرگ می رسونه.
زن جایگاه والایی و داره و می تونه بستری باشه برای پیشرفت و مرد جریان ساز یک زندگی است.این دو در کنار هم می تونند بنیان خانواده رو قوی کنند.کمی به زندگی بزرگان دقت کنیم.
مادران شهید و...
مردان بزرگ ،زنان قوی و می طلبند و مردان کوچک زنان راحت طلب!
موفق و پایدار باشین.
دوستان عزیز لازمه شفاف سازی کنم بنده به هیچ عنوان فمنبست نیستم! و کار زن رو اجبار ی نمیدونم ! نسخه غرب و هجوم روز افزون زنان به فعالیت اقتصادی رو هم تجویز نمیکنم! ولی شما رو با این حقیقت مواجه کردم که داره اتفاق میوفته بخواهی یا نخواهی ! دلایل بروز این پدیده رو هم ذکر کردم تا اونجایی که بضاعت داشتم!

البته سعی کردم مزایای اون رو مطرح کنم چون معایبش زیادی مطرح و بولد شده بود!
دوستان اگر ناراحت مبشوید نظرات مخالف رو بشنوید من دیگه حرفی ندارمBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع