تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آقای مفلحون!
من فکر کنم نوشته هام دچار لهجه شده که اینقدر بد ازش برداشت میشه.
شما فرمودین 100 درصد میخواین مثل ائمه باشین و 50 - 60 درصد میرسین.
بنده عرض میکنم 80 درصد میخوام مثل ائمه باشم و همه تلاشم رو هم میکنم که 80- 70 درصدی باشم.
یعنی نتیجه هر دو شاید یکی بشه.
اما فکر میکنم شیوه من قابل دسترس تره.

آقای ثارالله!
این موضوع لجبازی رو واقعاً موافقم.
اما بنده مطلقاً افکار فمنیستی ندارم.
فقط دارم میگم خودتون رو جای زن ها بذارین.
من خودم رو خیلی جای شما مردها میذارم. به خاطر همین خداییش خیلی درکتون میکنم و خیلی بهتون حق میدم.
اما آیا شما هم خودتون رو جای ما میذارین؟
همین کار باعث میشه تمام مشکلات رفع شه.
(۲۳/مهر/۹۳ ۱۲:۰۰)Bidel.s نوشته است: [ -> ]الآن شما "بهتر است مردی را نبینند" را در برابر "واجب است کسب کنند[علم را]" قرار دادین
من دیگه حرفی ندارم :|

اولا اینکه : بهتر است به معنای واجب است نیست. یعنی زنها حتما به آن حدیث امر نشده اند. یعنی اینکه یک امر ایجابی نیست

ثانیا : کجا در مقابل هم قرار گرفتند؟؟؟
نمی شه علم یاد بگیره ولی با حفظ حرمتها؟؟؟
با حفظ حریم ها؟؟؟

ما الان خیلی خانوم ها داریم که با رعایت عفت و حیای کامل همان علم واجب را یاد گرفتند.
خود حضرت زهرا (سلام الله علیها) با همین شرایط برای زنهای مدینه کلاس درس برپا می کرد.
حضرت زینب نیز همین طور.
حضرت معصومه نیز
و تا الان که خانوم های محترم زیادی با حفظ حریم ها علم آموختند.
(۲۳/مهر/۹۳ ۰:۱۸)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]به نظر من به یک دلیل ساده:
چون مردها جنس خودشون رو بهتر از زن ها میشناسن.

من اینو به شدت لایک می کنم.Blush میخواستم همینو بگم... Cool
سلام
باز از این بحثاBig Grin
دیروز یه چیز خیلی جالبی شنیدم که جواب همه این تناقضات توشه
جامعه ای به ارامش و کمال میرسه که همه چی سر جای خودش باشه،اینکه زن بره سر کار یا نه مصداقه و حالت کلی نیست.
اما اگه از زن صفات زنانه ،عطوفت و نگهداری سر و از مرد اکرام و اقتدار در جامعه ظاهر شه ،اون جامعه ارمانیه.

در تاپیک تدبر در ساحت بیت بهش میرسیم اما من خلاصه اشو میگم.
ذکر و اونثا جدا از حالت جنسیتیشون هر کدوم یه ویژگی دارن.
ذکر فعال کننده-روز-مجری.....
و اونثی :بستر ساز -شب - فراهم کننده رزق معنوی بیت و ....

کار نامناسب که توش کسی شک نداره که برای زن مناسب نیست.حالا اگه کار رو عام بگیریم چی؟
زن یه سری وظیفه داره که باید اونا رو انجام بده اگه کار کردنش خللی تو اون وظایف نداشته باشه اشکالی هم نداره.
مثلا زنی که میل به دیده شدن داره مشکل داره ،اگه من نوعی بخاطر اینکه خودمو بخوام ثابت کنم برم سر کار،یا بخوام در اجتماع دیده شم ،این یعنی در ساختار زنانگی من مشکل هست و بعدا ضربه اشم میخورم
اما
اگه به نیت این برم سر کار که جامعه به من نیاز داره بحث متفاوت میشه،البته اون ادم خودش میفهمه در اون لحظه که تصمیمی که میگیره بر اساس هوای نفسه یا نه.

در واقع اگه زن خانه داری باشه که اسرار خانه اش رو بر ملا کنه و در تربیت کودک کوتاهی کنه،هیچ مزیتی به خانم شاغلی که فرزندش رو تربیت میکنه و اسرار نگه میداره(بخاطر سوره نور) نداره.
منتها الان باید دید زنان جامعه چرا میرن سر کار،هر کسی هم میتونه علت متفاوتی داشته باشه،میرن چون جامعه نیاز داره؟(حالا سرپرست خانوارها جدا)

اون دوستی که میگه زن نباید دیده شه،پس زن میتونه با چندتا مرد نابینا همکار شه،چون دیده نمیشه
بحث دیدن نیست،بحث بروز و تبرج هست که خود زنها میدونن اون لحظه که دارن حرف میزنن،راه میرن ،نگاه میکنند دارن خودی نشون میدن یا رفتار یه ادم عادیه.
ببخشید من این بحث رو خیلی دوس دارم می شه من جای اون خانوما که مخاطب شما هستن حرف بزنمBig Grinآخه این جوری یه طرفه به قاضی می رین
من چون با این افراد خیلی بحث کردن اگه اجازه بفرمایید نظراتشون رو بگم
اولا همه می دونیم که قشر زیاد دانشجوی ما الان خانوم ها هستن درست...وقتی درسشون تموم شد انصافه که بهشون بگیم این 6سال که زحمت کشیدی رو بزار کنار برو بشین خونه دوما میدونید که بازار کار برای خانوما بهتره و خب چون اونا مسئولیت مالی ندارن باهر شرایطی کنار میان سوم اینکه خیلی از مواقع شرایط اقتصادی خونه خیلی مناسب نیست و یا بدتر از اون رفتار نامناسب و اقتصادی اقایون باعث شده یه خانوم ترجیح بده استقلال مالی داشته باشه تا اینکه واسه هرچیز کوچیکی کلی از همسرش خواهش کنه تا پول بگیره چهارم اینکه خانوم ها دیگه کار خونه رو وظیفه خودشون نمی دونن که شما بگین پس مسئولیت خونه چی می شه می گن مسئولیت با هر دو نفره ونهایت این که خانوم ها به فضای اجتماعی بیرون از منزل عادت کردن ویجور نیاز روحی برای خودشون احساس می کنن
باعث افتخارمه شما در نظر سنجی شرکت می کنید.
ممنونم از پاسخ های مناسب.
دیروز داشتم سوره مزمل و بررسی می کردم.پیامبر تمام دغدغه ش نجات بشریت بود از خوابشون کم شده بود که خدا در سوره مزمل به زیبایی ایشون و آروم کردند حتی در انتهای سوره دستوراتی به یاران و همراهان پیامبر میدند.(چه زن و چه مرد)
زن وظیفه ش کار در منزل نیست ولی تربیت صحیح فرزندانش هست.زن لطف داره که کار ظریفی و انجام میده،زن موهبتی داره که احساس خستگی و از مردش می گیره.زن در جایگاه والایی قرار گرفته که خدا براش سوره نازل می کنه.
اگه پیرو خط ولایت باشه و دغدغه زیادی داشته باشه در اصلاح جامعه ش و کار بزرگی و می تونه انجام بده چرا نباید کار کنه،مگه این نیست که امام زمان(عجل الله)50 یارش زن هستن،پس برای زنان ارزش قائلند.
درود بر زنان آزاده و ایثارگر،درود بر زنان بزرگی که حرف اول و توی جهان زده اند و درود بر مردانی که شایسته وار به زن بها می دهند و شایسته وار نه به حکم زن بودن بلکه به حکم بزرگ بودن ارزش می دهند.
حال در هر مقطعی،در هر جایگاهی
درود بر زنانی که انسان های بزرگی را تقدیم به اسلام کردند.
تربیت فرزند صالح کار خیلی بزرگیه و این نشون دهنده ی اینکه زن مسئولیت بسیار بزرگتری نسبت به مرد داره.Smile
(۲۳/مهر/۹۳ ۱۲:۵۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]ببخشید من این بحث رو خیلی دوس دارم می شه من جای اون خانوما که مخاطب شما هستن حرف بزنمBig Grinآخه این جوری یه طرفه به قاضی می رین
من چون با این افراد خیلی بحث کردن اگه اجازه بفرمایید نظراتشون رو بگم
اولا همه می دونیم که قشر زیاد دانشجوی ما الان خانوم ها هستن درست...وقتی درسشون تموم شد انصافه که بهشون بگیم این 6سال که زحمت کشیدی رو بزار کنار برو بشین خونه دوما میدونید که بازار کار برای خانوما بهتره و خب چون اونا مسئولیت مالی ندارن باهر شرایطی کنار میان سوم اینکه خیلی از مواقع شرایط اقتصادی خونه خیلی مناسب نیست و یا بدتر از اون رفتار نامناسب و اقتصادی اقایون باعث شده یه خانوم ترجیح بده استقلال مالی داشته باشه تا اینکه واسه هرچیز کوچیکی کلی از همسرش خواهش کنه تا پول بگیره چهارم اینکه خانوم ها دیگه کار خونه رو وظیفه خودشون نمی دونن که شما بگین پس مسئولیت خونه چی می شه می گن مسئولیت با هر دو نفره ونهایت این که خانوم ها به فضای اجتماعی بیرون از منزل عادت کردن ویجور نیاز روحی برای خودشون احساس می کنن
متاسفانه معارف دینی مون رو اونطور که باید و شاید در جامعه رواج ندادیم،منم دانشجو بودم همینو فکر میکردم اما یادمون باشه خوشبختی به تنهایی معنی نداره،زمانی من احساس خوشبختی میکنم که همسایه ام هم خوشبخت باشه.اگه به من بگن کاری که شما الان دارید جای یه اقایی رو گرفته که میتونسته معاش خانواده اش رو تهیه کنه و من برام مهم نباشه،باید به عقل بنده شک کرد.
ادمایی که نیاز مالی دارن رو جدا کنیم.بحث اونا جداست.یه سری شغل ها هم که الزاما فقط باید خانوم باشه،مطمئنا همه تو این موارد متفق القولیم حالا بماند که همنی که نیاز مالی داره،اگه جامعه سالم باشه و ایتام فراموش نشن همون خانوم هم مجبور نیست کار کنه.
اما
من قبلا هم گفتم یه زنی داریم که خدا گفته کار خونه کردی،شیر دادی،میتونی پول بگیری،نفقه هم جدا بگیر،میتونی کنیز هم داشته باشی.تنها کار واجب زن تربیت کودک و اوردن رزق معنوی در برابر رزق مادی که شوهر میاره خونه است.
اصلا زن یه جایگاه عظیمی داره که با انجام بعضی کارا،مثلا راننده تراکتور،شان خودشو داره میاره پایین.
اینو بگم کف کنید
در عالم یه اتفاقی میفته،بی نظیر و بی همتا،نمونه اش رو جایی نداریم
جاییه که در یک نقطه عالم ملک و ملکوت بهم میرسند.
اون هم در رحم مادر زمانیه که روح در کودک دمیده میشه
یه همچین اتفاق عظیمی و خارق العاده ای در این موجود رخ میده،یعنی این موجود پتانسیل بسار عظیم و خلقت خاصی داره.

من مخالف کارکرد زن و حضورش در اجتماع نیستم اما یه انسان اول باید خودشو پیدا کنه،کاتالوگ کارخونه اش رو بخونه بعد ببینه الان باید چیکار کنه.
خداوکیلی بعضی شغلا نه به درد این دنیا میخوره و نه به درد اخرت.
حالا نگیم پس اگه کسی مادر نشد ازدواج نکرد پس حالا چی،همه مدلش رو داریم،مثل حضرت معصومه،در نقش خواهر و دختر در کمال بود.

البته هم اقایانمون باید تربیت شن هم خانوما.

اتفاق عظیمی در عالم داره رخ میده،بدویم که جا نمونیم.
بسم الله الرحمن الرحیم

خیلی موارد در انتخاب یه خانم تاثیر میذارن:
عدم آگاهی در انتخاب رشته...
عدم آگاهی یا آگاهی کم از آموزه های دینی در این زمینه ...(خدایی چندتا از ما خانم ها رفتیم توی کتابهای دینیمون ببینیم واقعا ائمه چی از ما خواستن..؟؟؟)
شرایط زندگی(مسئله مالی، مسئله روانی (این که موندن توی خونه باعث بدتر شدن روابط میشه به دلیل احساس بیهوده بودن) و...)
رفتار نادرست و اعتقادات نادرست آقایون (که بنظرم این بشدت تاثیر میذاره و حتی میتونم بگم مهمترین عامله)... به عینه می بینم که آقایون کارمنزل را بیهوده میدونن و اون رو درشان خودشون نمیدنن...

و...

اما
اگه یه خانم قلبا و با تمام وجودش بخواد که خانم خودش باشه و کار نکنه یا جایی کارکنه، طوری کار کنه که به هیچ جنبه ای از زندگیش اثر نذاره یا کمتر اثر بذاره، خدا حتما کمکش میکنه و یه راهی رو براش باز میکنه...
این را مطمئنم...
اگه سرکار میرید ولی نه میتونید رهاش کنید و نه میتونید توی خونه بمونید، به خدا و اهل بیتش متوسل بشید... البته شاید لازم باشه یه قدم عقب برید تا خدا ده ها قدم ببردتون جلو... تشخیصش با خودتونه اما مطمئنم دست خالی نمیرید...
التماس دعا
یاعلی
در پناه حق
(۲۳/مهر/۹۳ ۷:۱۰)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]آمن اگه بخوام مثل حضرت زهرا (سلام الله علیها) تو خونه بشینم، توقع دارم که شما هم مثل پیغمبر چشم پاک باشین.
هستین؟
نه!
همه شماها از اوضاع بد حجاب نالیدین.
پس معلومه که دیدین.
پس منم وارد جامعه میشم که گرگ بارون دیده بشم.
پس قیاس مذهبی اونم از نوع انسان های کامل برای ما شاید جالب نباشه.
سلام
خداوند امور رو مشروط واجب نکرده و رعایت یا عدم رعایت یک حکم دلیلی بر رد یا تایید حکم دیگر نیست.
ما در مورد وظایف صحبت می کنیم و احکام ، نه اجرا شدن یا نشدن احکام
من قوه قصائیه نیستم که حکم کنم ، لیکن با احکام به حد نیاز آشنایی دارم و حکم رو بیان می کنم و با عقلم اون جکم رو قابل پذیرش می کنم
خراب بودن یا نبودن وضع از هر سمت بیشتر از سمت مقابل به خود اون سمت وابسته هست
اگر خانمی حجاب نداره و مردی رعایت حدود چشم رو نمی کنه ، درسته هر دو طرف در طرف مقابل تاثیر گذاشتن ، لیکن این رابطه یک رابطه دو طرفه است و کسی مجبور به این امر نمیشه و نمیشه گفت چون یک طرف خلاف کرد مجوزی هست برای خلاف طرف مقابل یا حکمی عوض میشه.
اگر من خلاف کردم ، طرف مقابل خلاف کرد ف هر دو مسئولیم ، و اگر من خلاف کردم و طرف مقابل خلاف نکرد من مسئولم و اگر من خلاف نکردم و طرف مقابل خلاف کرد اون مسئوله
پس در بحث به اجرا یک اجرا اجکام کاری نداشته باشید ، صرفا و صرفا و صرفا و صرفا حکم و صحت اون مهم هست نه شیوه اجرای اون.
(۲۲/مهر/۹۳ ۲۳:۴۲)آسمانه سجادی نوشته است: [ -> ]چرا یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری کند!؟
بارها و بارها از دوستان و اطرافیان شنیدم که همسرشان راضی به کار کردن آنان نیستند در صورتیکه هر کسی قبل از ازدواج به هدف های والایی می اندیشد.
حتی خانمی گفت برای اینکه همسرش به موفقیت برسد باید خود از موفقیتش می گذشت!
این موضوع انقدر مهم شده که دغدغه خیلی از زنان جامعه است.
بعد از فکر کردن به این موضوع که چرا مردها اجازه فعالیت خارج از خانه نمی دهند به این فکر کردم که علت رفتارهای نابه هنجار در شرکت ها یا محیط های دیگر، وجود زن نیست.همه چیز برمی گردد به رفتار های درون خانه و حتی وجود ماهواره که می تواند نظام فکری و اجتماعی یک خانواده را مختل و زیر سلطه ی خود ببرد.
گله مندم از رسانه داخلی که آنقدر روی این موضوع کار کرده که بدبینی افراطی در بین اعضای خانواده به وجود آورده.
آنقدر که باز هم شنیدم دختری می گفت خواستگاران مختلفش در اولین سئوالی که از او می پرسند : آیا می خواهید کار کنید؟
آنقدر که دختر خانم گفتن دیگر می ترسم بگویم بله،پس تحصیلاتم به چه درد می خورد!
چطور می شود خیانت های درون یک خانه به اجتماع کشیده می شود آیا این مشکل با کارنکردن زن حل می شود؟Huh
سلام

پاسخ سؤال شما در این تاپیک از برادر علی 110 مطرح شده:
آخرین سخن، فقط با منتظران تالار، همه ی آنچه میخواستم بگویم..

تلاش‌هایی کردم تا سخنشون رو به نحوی خلاصه کنم و فقط قسمت مربوط به سخن شما رو ارائه بدم، اما مسلماً هر توضیحاتی که داده‌اند در جهت روشن‌تر کردن سخنشون هست و بنابراین ترسيدم که از روشنى ِ سخنشون بکاهم.
و همچنين حیفم اومد که تکه‌هایی رو حذف کنم.

یه خورده توضیح بدم که پاسخ سخن شما در چه بخشی از اون مطلب هست:
سخن ایشون چند قسمت داره، که یکی از قسمتهای اصلی‌اش ورع هست.
ایشون ابتدا لزوم عمل بر طبق ورع رو توضیح فرموده‌اند.
سپس مثالهایی واقعی و واضح و قابل لمس آورده‌اند. مثال 2 در پاراگراف آخر خودش موضوعی رو مطرح میکنه که نیاز به توضیحات بسیار مفصل‌تری داره، و این توضیحات رو در پانویس 4 فرموده‌اند و تأکید کرده‌اند که:
علی 110 نوشته است:(حتماً به این پانویس 4 دقت کنید!)
اونجا در بیان داستان دختران حضرت شعیب(علیه السلام) که در قرآن کریم ذکر شده، به موضوع مدنظر شما بطور واضح اشاره شده.
بنابراین، در اون مطلب، میشه پس از خوندن توضیحات اول ارسال و در کنار خوندن باقی توضیحات ایشون، واقف بشیم به نظر خداوند عالمیان که در قرآن کریم بیان فرموده.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع