اره واقعا تربیت خانواده خیییییییلی خیلی مهمه یعنی بچه هرچی بشه از خانوادشه....این حرف که روانشناسا می گن حاله فعلی افراد رو در گذشته وبچگی شون جستجو کنید یعنی فوق العاده اس هرجور روی فطرت بچه بنویسی همون طورم جواب می گیری
(۲۹/مهر/۹۳ ۱۲:۳۲)یاســین نوشته است: [ -> ]متاسفانه همش از تربیت خانواده نشئت میگیره.
منم دانشجو بودم میگفتم اگه همسرم نزاره برم سر کار منم ازش جدا میشم پس ما کی زندگی کنیم و .... از این حرفای شعاری که همه ام یه جور میزنن.
اما بعدا با افرادی اشنا شدم که روی تربیتم تاثیر گذاشت و فهمیدم (در حد خودم) اصلا دنیا چی به چیه
یه عده ادمای دیگه دارن توی فضای دیگه ای زندگی میکنن و افق نگاه ها چقدر میتونه متفاوت باشه.
نه بابا آدم تا دانشجوئه فک میکنه دنیا رو میشه عوض کرد.و...همه جا مثل محیط دانشگاه گل و بلبله...
.............................
.....خسیس بازی آقایون....کوچیک شمردن کار خانوما تو خونه....تحقیر کردن خانوما ...و علتای دیگه ..باعث شد زن بخواد خودش و ثابت کنه.....
حالا الان با کار کردن خانوما مخالفن....چرا؟
از جنس درب و داغون خودشون (ببخشید) خبر دارن

نمی خوان زنشون مستقل باشه واسشون شاخ بشه؟

نمی خوان دستشون تو جیب زنشون باشه....

محیط خرابه؟

آرامش محیط خونه از بین میره؟

غذاشون آماده نباشه ناراحت میشن؟

به زنشون اعتماد ندارن؟

یا خشک مقدسن !

شکاکن؟

خودشون یه ریگی تو کفششونه ؟!

هیچ کدام

همه موارد؟!

.
.
.
راستی بعضیا رو ددیدین حتی اجازه نمیدن خانومشون بدون خودشون جایی بره؟؟؟اینا چهجور موجوداتین؟!؟!
اما واقعا اگه پدرا دست مامانا رو ببوسن و تشکر کنن از زحمات خونه و خیلی کارای دیگه،مثلا بعد از غذا ایراد نگیرن....
بچه ها هیچ وقت حس نمیکنن خانومی که خانه داری میکنه کم عزت تره
درواقع در جامعه هیچ وقت یه طرف مشکل نداره همیشه دو طرفه است.
حالا جالبه از اون ور مردایی هم داریم که حقوق زن از مرد بیشتره و خریدای خونه رو خانوم میکنه و اقاهه واسه خودش خرج میکنه،اینا که بدترم هستن
من این موردی ام زیاد دیدم
واقعا نه مردا سر جای خودشونن نه خانوما
فک نمی کنم ما حرف اشتباهی زده باشیم که آقایون مخالف باشن به هرحال حقیقت تلخه مخصوصا وقتی بفهمی ناخواسته داری چه ظلمی به خودت به همسرت وبه فرزندت می کنی...فکر می کنم حرفای ما کمی آقایون رو به خودشون میاره تا اونی رو ببینن که هست نه اونی که خودشون فکر می کنن هست

(۲۸/مهر/۹۳ ۱۷:۴۳)درست پسند نوشته است: [ -> ]در مطلب خوبی که آقای soshiant گفتن، پاسخ صحبت شما داده شده بوده:
با شنیدن این صحبتها درمییابیم که مشکل مردان منطقی با مصاحبت ِ بیش از حدّ لزوم ِ یک مرد غریبه با همسرشون این نیست که به زنشون اعتماد ندارن، بلکه قضیه اینه که جنس خودشون رو بهتر میشناسن و میخوان "حواسشون کاملاً جمع باشه که مبادا تو محیط غیر از خونه رفتار نامناسبی باهاش بشه که در مقام اون نیست و یا حتی نگاه نامناسبی که روحیه همسرشون رو تحت تاثیر قرار بده ."
آقایون حرفاشونو زدن واقعا حرف دیگه ای ندارن ک بزنن.
نتیجه ای که من از این بحث گرفتم:
اول باید خواست خدارو درنظربگیریم و بعد هم باهمسرمون دراین مورد به توافق برسیم که سرکار بریم یا نه، آقایونه تالار هم اینجا نظرشون رو میگن ممکنه تو شرایط، کار دیگه ای انجام بدن.همین طور که ما ممکنه تو شرایط خودمون نخوایم که بریم سر کار.
من مطمئنم اگه یه مردی بهتون بگه ک باید برید سرکار جبهه میگیریم که نههههههههههه مگه پول درآوردن وظیفه ماست
جنس خودمونو میشناسم دیگه. ما فقط اعتماد میخوایم اونم این نوع اعتماد :که همسرمون بهمون اعتماد داشته باشه که ما درست ترین تصمیمو خواهیم گرفت.
مردام از ما اطاعت میخوان.
به نظرم آدم هیچ وقت نباید به همسرش نه بگه. تصمیم گیری رو بسپاره به همسرش. مطمئنم بهترین راهو پیش پاتون میذاره

منتها قبلش یه همسر منطقی انتخاب کنید

که مجبور نشید بهش نه بگید
اگه توجه کنید به نظرسنجی فقط افراد معدودی نظر قطعی دادن.
این یعنی آدمی زاده نمیدونه قراره چی به سرش بیاد ولی میدونه چی دوس داره.
دوستان عزیز از مشارکت شما در این موضوع سپاسگزارم
پیشنهاد می کنم
کتاب زنان ونوسی و مردان مریخی و حتما بخونید.
این کتاب به طور شفاف توضیح می ده چرا نگاه زنان با مردان فرق داره.
من فکر می کنم هر دو گروه هیچ شناخت اولیه ای نسبت به رفتار همدیگه ندارن.
مردان به خاطر نوع نگاه مردان دیگر مانع کار می شوند و زنان به خاطر نوع نگاه خود به دنبال پیشرفت هستند .
به زبون ساده ما زبون هم و نفهمیدیم.مرد یه وادی دیگه ست و ما هم توی به وادی دیگه.
می شه به زبون مشترک حرف زد.
وقتی مرد جنس خود را خوب توضیح بده زن هم با همون نگاه اهدافش و توضیح می ده وقتی زبون یکی شد راه حل هم به وجود می آد.