نقل قول:چرا یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری کند!؟
آهان اینه .
البته سایر مواردی شما فرمودید کاملا صحیح ولی فرض رو بر این گذاشتیم که اولا من یه مریخیم نه مردم نه زنم دوما محیط کاری و رفتار زن هم مطلوب و مناسب باشه و کاری هم به مخالفت آقایون ندارم
پس می تونم بگم یکی از دلایل داشتن تحصیلاته ؟ درسته ؟ دلیل دیگه ای نداره ؟
بس نیست؟
جدی؟
حتی یک نفر نظرش عوض شده تو این بحث ها؟؟؟
تعدادش از کنترل خارج شده واقعا ...بازم دعوا میشه قطعا.
دوستان بخواید نخواید الان به جایی رسیدیم که علم آموزی(شما بخونید مدرک گیری تو ۹۰ درصد اوقات ، حتی برای آقایون) شده اولین الویت.
حالا بازم بخواید نخواید علم بی عمل برای هرکسی افسردگی میاره. مردش با فوق لیسانس بره کار دیپلمه رو انجام بده لطمه میخوره ، حالا تعمیمش بدید.
نمیشه جلوی تحصیل زن رو بگیرید ، اگر عاقلانه فکر کنید و اون تعصب رو کنار بذارید ، شمایی که مادر شدن رو غایت زن میبینید(بیچاره اون خانومایی که نمیتونند بچه دار بشن که کم نیستن ، بیچاره اون خانومایی که نتونستند ازدواج کنند ، و این مطلب رو میخونند...)مادر باید تو این دنیا تحصیل کرده باشه تا بتونه بچه ش رو درست تربیت کنه،از پسش بربیاد. از طرفی درس خوندن تجربه هایی داره که لازمه. زمان مادر بزرگای ما فرق میکرد ، مثالش درست نیست.
جناب دل خسته! برق فقط قدرت نیست. برق کنترله ( کار شرکتی ، یا کار خوب (محیط خوب برای خانم ها) حتی تو کارخونه) الکترونیکه( تحقیقاتی ، کد زدن برای میکروکنترلر ، طراحی چیپ ، وووو) مخابراته (آزمایشگاه ، تدریس ، کارهای تحقیقاتی ووو) مهندسی پزشکیه (دوباره همون حرفهای قبل) تدریسم که برای همش هست.(من فقط گرایش های لیسانس رو باز کردم تازه)ضمنا خانومی که برق خونده به راحتی میتونه معلم دبیرستان فیزیک مدارس بشه. دیدم معضل شده این دختری که برق خونده.این از این.
ضمنا اصلا هدف کار داشتن چیه؟
مسایل مالی؟
یعنی آقایون اگر نیاز مالی نداشته باشند سر کار نمیرند؟؟؟
یه چیز دیگه.از یه طرف حرف اقایون درسته ، خانومی که میره سر کار جای یه اقا رو پر کرده که نون آور خانوادست.از طرفی همون خانوم همون کار رو با حقوق کمتر انجام میده.این درست نیست.ما خانوم ها باید انقدر قدر خودمون رو بدونیم که اینکار رو نکنیم. که اصل بر شایسته سالاری باشه.
حالا اگه هردو نفر با یه شرط حقوقی بیان چی؟
اگه خانوم کارش رو بهتر انجام بده چی؟اونوقت کدوم بهتره؟؟؟کدوم برای جامعه بهتره؟؟؟؟
دیدید دفترچه انتخاب رشته ی سنجش رو؟ بجز شریف و تهران باقی تعداد دختر ها و بسر ها مشخصه. ۵ دختر ، ۲۰پسر. ۲۲ دختر ، ۶۶ پسر و ... همینطوریش دختر ها قبولیشون بیشتره در حالیکه پیشاپیش سهمیه به اقایون داده شده.
زینب خانوم یه حرف خوبی زدن: نمیخوایید خانومتون کار کنه؟ تحصیل کنه؟ از همون اول شرط کنید،
انقدر مرد باشید که از اول خواستگاری اینو بگید ، نه اینکه بعد از ازدواج فشار بیارید.
شما خانم میخواید کار کنید؟ با کسی ازدواج کنید که مخالفت نداشته باشه.نگید بعدا قانعش میکنم برای مثال.
و لطفا انقدر قبل ازدواج فکر کنید و تحقیق کنید و طرف مقابلتون رو قبول داشته باشید که نگران نباشید کار غیر عقلانی بکنه.
که نیاز نباشه زورش کنید بعد از بچه دار شدن الویت رو بچه قرار بده.
من بحث نمیکنم سر هیچ کدوم ازین جمله ها.
هرکدومش خلاصه یک تاپیکه.
چون
توی جامعه ای هستیم ک اصالت رو ب کار بیرون از منزل دادند ...
طبق اسلام و شرع، زن غیر از همسر داری و ب دنیا آوردن بچه وظیفه دیگه ای نداره
زنی ک خانه داری می کنه و توی خونه کار می کنه، واقعا داره فعالیت می کنه و کار محسوب میشه ...
وقتی ب خانه داری بها داده نشه ، کم کم ی کار پست محسوب میشه و زن از انجام دادن این کار حس بدی بهش دست میده
نمیشه انکار کرد ک هر آدمی دوست داره پیشرفت کنه و ب بهترین جایگاهش برسه ...
وقتی کار خونه بی ارزش بشه و اصالت رو ب کار بیرون از خونه بدن، خب زن هم میره سمتش ...
دخترخانومها حتما مثل بنده این تجربه رو داشتن ک وقتی با ی خانوم مسن یا کسی ک تحصیلات آنچنانی نداره همصحبت شدن (حالا توی اتوبوس، مترو یا هر جای دیگه) دقیقا این جمله رو ازشون میشنون ک :
آفرین دخترم ... حتما برو دنبال درست و اون رو تا آخر بخون تا نشی مثل ما ... برو سر کار، واسه خودت کسی بشو، درآمد داشته باش و ....
کاملا مشخصه ک چ ذهنیتی دارن،
و کاملا مشخصه ک این ذهنیت حاصل چیه ...
نقل قول:چرا یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری کند!؟
هیچ "باید"ی در کار نیست ...
زن میتونه مثل هر عضو دیگه ای از اجتماع بره کار کنه و فعالیت خارج از منزل داشته باشه
اما اینکه این راهی ک داره میره بهترین راهه براش یا نه،
باید در طول این چند سالی ک داشته علم ب دست میاورده کسب میکرده ...
من ب عنوان یک خانوم میگم ک واقعا خانومها توانایی جسمی و مخصوصا روحی برای فعالیت های سنگین خارج از منزل ندارند ...
حتی فیمنیست ها هم ک میگفتن برابری زن و مرد، وقتی حرف از کار کردن توی معدن شد، گفتن باید شرایط زن ها رو در نظر بگیرین ... زن ها از نظر جسمی و روحی توانایی انجام این کار رو ندارن و این فعالیت براشون خودکشی محسوب میشه
کار معدن تضاد بالا رو ب خوبی نشون میده، حالا در سطوح پایین تر قیاس کنین
آقای دل خسته!
من یه سوالی از شما دارم.
از شما و همه دوستانی که از حضرت زهرا (سلام الله علیها) برای ما خانم ها مثال میزنن.
من واقعاً برام سواله:
تا 40 سالگی پیغمبر که اسلام و حجابی در کار نبوده...
چرا در تاریخ هیچ جا ثبت نشده که ایشون به کسی تجاوز کرده باشه؟ (نعوذ باا...)
چرا نداریم که ایشون داشته تو کوچه های مکه راه میرفته و یه دختر بد حجاب رو دید زده؟
آهاااان...
یعنی پیغمبر چشم پاک بوده.
فساد دور و برش بوده و بهش محل نمیداده و پاک زندگی کرده.
من اگه بخوام مثل حضرت زهرا (سلام الله علیها) تو خونه بشینم، توقع دارم که شما هم مثل پیغمبر چشم پاک باشین.
هستین؟
نه!
همه شماها از اوضاع بد حجاب نالیدین.
پس معلومه که دیدین.
پس منم وارد جامعه میشم که گرگ بارون دیده بشم.
پس قیاس مذهبی اونم از نوع انسان های کامل برای ما شاید جالب نباشه.
البته 80 درصد کارهاشون واقعاً باید سرلوحه زندگی ما باشه ها!
اما اگه امروز حکم کنن که زنان ایران باید مثل حضرت زهرا (سلام الله علیها) زندگی کنن، خیلی ها به هم میریزن.
پس باید یه حکم منطقی داد.
یکی دیگه از دلایلی که زن ها استقلال مالی رو دوست دارن، منتیه که شماها برای قرنهای متمادی به خاطر یه قرون دو زاری که به زنان دادین، گذاشتین.
وااااقعاً بپذیرین که سال های سال به زن ها ظلم کردین و حالا دارین چوبشو میخورین.
البته من موافق این کار بانوان نیستما!!!
اما کل صحبتم اینه که هر وقت یه مشکلی پیش میاد به نظر من بهترین کار اینه که آدم خودش رو نگاه کنه و بگه شاید فلان جا من اشتباه کردم که این نتیجه رو داد.
واقعاً آدم از زندگی دلسرد میشه وقتی فقط اشتباهات طرف مقابلتون رو میبینین...
زن ها حجابشون بده.
زن ها خیلی کرسی در دانشگاه ها گرفتن.
زن ها بیش از اندازه دارن کار میکنن.
همه این ها درسته ها!!!
اما هر کی یه طرفه به قاضی بره راضی برمیگرده...
کاش یکم پیش خودتون میگفتین:
ما چشمامون رو باید درویش کنیم.
ما باید بیشتر تلاش کنیم که درس بخونیم و بریم دانشگاه.
ما باید کار شِرتی شِرتی نکنیم و مثل خانم ها کار با کیفیت ارائه بدیم که ما رو استخدام کنن.
البته این فقط مال شرایط عامه.
معلومه که شرایط خاص، نسخه های خاص هم میطلبه.
بلاخره کارفرماها هم از خودتونن دیگه...
پس شما باید زن ها رو استخدام نکنین.
اما دلتون میخواد که زنی کنارتون باشه، پس استخدامش میکنین.
منظورم از شما، شما مردان هستین و نه شما آقای دل خسته گرامی.
یه چیز کوچولوی دیگه هم یادم اومد
تا وقت دارم می نویسم
اگه خانم، کار رو برای پول می خواد تقصیر شوهرشه. چون شوهر باید برای کار خانه به اون حقوق بده(شرعیه؟)
اگه خانم، کار رو برای کار می خواد که این به خانم بودنش ربطی نداره. چه مرد و چه زن اگه کار رو برای کار بخوان، این ها رو باید یه شبانه روز با سیم جارو برقی زد.
اگه خانم، کار رو برای حس مفید بودن می خواد. این جا بحث فلسفی می شه! الآن بزرگ کردن بچه به اندازه کافی مفید هست. مثالش شهدای ماست. اگه به عکساشون نگاه کنید می بینید بچه های گوگولی موگولی بودن. اما به وقتش از گرگ هم خطری تر شدن. خوب مسلما مادراشون اون حس مفید بودن رو ارضا کردن
اما سلیقه ها فرق می کنه. ممکنه یه خانمی باشه، مثلا یه شغل دیگه رو مایه مفید بودن در جامعه بودن. من در این باره نظری ندارم. نمی دونم و هر حرفی هم درباره اش نمی زنم
دیگه دوستان تا تهشو رفتن .
ببینید در جواب می خواستم بگم خب درس نخونن (البته ترس داره گفتن این حرف

) شما می فرمایید مزیت هایی دارد بله دانشگاه هم شخصیت آدم ها رو میسازه همونطور که شخصیت خیلی ها رو نابود کرده (این بمونه واسه بعد)
اما هدف از درس خوندن خانم ها چیه ؟ چون افراد مسن تر می گن ؟ علم آموزی ؟ کسب درآمد در آینده ؟از سر بیکاری (خب اگه درس نخونم چی کار کنم) ؟
کسب درآمد
کسب در آمد برای خانمی که مشکلات خاصی در زندگی نداره ، ازدواج کرده همسرشم در قید حیاته و داره معاش می کنه ، چه لزومی داره ؟ برای پول بیشتر ؟ لعنت به این پول که پدر و مادر از صبح تا شب بیرونن بچه ام مهد کودک شبم که میان اول پاچه هم دیگه رو می گیرن بعد حال بیچه معصومو .(نگاه به پولو اول باید عوض کنیم) حالا همسرم درآمدش ماهیانه 1 میلیون تومنه خب یه زندگی طراحی کنیم برای ماهی 1میلیون .( البته آقای محترم نباید قناعت کنه باید تا جایی که بحق است تلاش کنه و جون بکنه چو مسوله در قبال همسرش خانم هم قناعت میکنه همه برای
انسجام خانواده دقیقا رفتارها معکوسه اما غایت یه چیزه و هر دو به نوعی فداکاری می کنن) . پول در حدی یک زن نیست که "زنیت" خودشو فدا کنه.
پس مرد چیکارس ؟ درآمد زن سلب مسئولیت از مرد می کنه دیگه وظیفه اشو فراموش میکنه تلاشو کم می کنه میره پی خانم بازیش !! خوبه این ؟
از طرفی این استقلال مالی چه تاثیری روی زنان دارد و یا اصلا نداردو یکی که میدونه بحث کنه من نمی دونم که
علم آموزی
بسیار بسیار کار پسندیده و خوبیه زن و مردم نداره بجاش "اما" داره
برای چی کسب علم می کنیم ؟ خدمت به جامعه شناخت پیرامون گسترش و نشر علم . توجه داشته باشد خدمت به جامعه به این معنی نیست خب دیگه برم فلان شرکت کار کنما . یعنی مثلا خانمی در رشته IT تحصیل کرده مدرک او آخر این علمه ؟ مگه داریم... علمی که به تهش رسیده باشیم ؟ منظورم ارتقا مدرک تحصیلی نیست منظورم ارتقا علمه . خب چرا نمی شود منتقد ، مفسر ،منتشر ، نظریه پرداز ، ایده پرداز ، دانشمند و امثالهم (اگه واقعا بحث مالی مطرح نباشه)؟؟؟ حتما همه باید تو یه ارگان دولتی یا غیر دولتی قراردادی (فعلا استخدام نداریم) کار کنند که بهره از علم برده باشن ؟ که خدمت به جامعه کرده باشن ؟
دیگه از سر بیکاری و توصیه ها الابختکی قابل بحث نیست فقط همین قابل بحث بود
نمی گم زن شاغل باشه یا نه میگم زن باید زن باشه(اینو به گزینه های نظر سنجی تون اضافه کنید بنده هم در نظر سنجی شرکت می کنم )
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۳/مهر/۹۳ ۷:۱۰)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]من اگه بخوام مثل حضرت زهرا (سلام الله علیها) تو خونه بشینم، توقع دارم که شما هم مثل پیغمبر چشم پاک باشین.
هستین؟
نه!
پس قیاس مذهبی اونم از نوع انسان های کامل برای ما شاید جالب نباشه.
اما اگه امروز حکم کنن که زنان ایران باید مثل حضرت زهرا (سلام الله علیها) زندگی کنن، خیلی ها به هم میریزن.
واقعا که!!!!
این چه حرفاییه؟؟؟!!!
وقتی که پیامبر به حضرت زهرا (سلام الله علیها) فرمودند که :
برای زنها بهتر است که مردی را نبینند و مردی هم او را نبیند، نگفتند که دخترم منظور من از زنها فقط تو هستی نه مابقی زنهای امتم!!!!
اصلا این فقط یک حدیثه (مابقی احادیث به کنار). تو این حدیث امده زن بودن رو منحصر در وجود حضرت زهرا (سلام الله علیها) کرده؟؟؟
نقل قول:پس قیاس مذهبی اونم از نوع انسان های کامل برای ما شاید جالب نباشه.
اینم حکم قطعی :
لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِّمَن كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ.
قطعاً براى شما در [اقتدا به] رسول خدا سرمشقى نيكوست: براى آن كس كه به خدا و روز بازپسين اميد دارد.
آیه گفته "لقد". یعنی قطعا قطعا. یعنی نه 50 و 60 درصد بلکه 100 درصد باید کارهایشان سرلوحه ی زندگی ما قرار بگیره.
من اگه بخوام 80 درصد از ائمه پیروی کنم، اون 20 درصد باقی موندش قطعا قطعا کل این 80 درصد رو تحت الشعاع قرار می ده.
کل زندگی ائمه حق بوده و بر مدار الله. یعنی اونجایی که من پیروی نمی کنم دارم از این مسیر درست منحرف می شم
من همچین اجازه ای ندارم که بگم تا یک حد از ایشان پیروی می کنم.
می شود همان "نومن ببعض و نکفر ببعض"
البته من نمی گم که ماها کل زندگیمان بر محور ائمه است. ولی با این حال این را نمی تونیم بگیم که تا یه حد این بزرگواران الگو هستند. من برای همین 100 درصد تلاش می کنم تا شاید به همون 50 و 60 برسم.
این خانوم هایی که من میبینم اگه شده از سر لجبازی با مرد ها هم باشه رفتن سر کارو به خانه داری ترجیح میدن!!!
حالا اگه یه روزی بهشون بگی تو برو سر کار و من میمونم تو خونه ...
اونوقت خانه داری بهترین کار دنیاست
وقتی افکار فمنیستی در اعتقاد افراد مذهبی انقدر رسوخ کرده دیگه وای به حال بقیه.
خدا به ما رحم کناد...