بسم الله الرحمن الرحیم
عجب شبهه سنگینی
الان تمام اعتقادات من سست شدند
اما بعد..........
نقل قول:با توجه به یافته های علم فیزیک به خصوص در زمینه کوانتوم میتوان گفت شما در واقع از هیچ درست شده اید .
فضای اتم از یک هسته درست شده . در اطراف آن هم الکترون هایی در حال گردش هست .
اما جالب اینکه اگر اندازه اتم و پروتن و الکترون را در نظر بگیریم .99.999% از فضای اتم خالی است . بر طبق این مورد
اگر همه الکترون ها و پروتن ها و.... را که در کره زمین هست به هم بفشاریم کره زمین به اندازه یک توپ پینگ پونگ میشود !
![[تصویر: atom_space_3.jpg]](http://www.webfa.ir/wp-content/uploads/2014/12/atom_space_3.jpg)
خب؟
این یافته جدیدی نیست
میومدید از خودم میپرسیدید بهتون میگفتم (البته این از بدیهیات فیزیکه و منظورم این بود تیکه نبود)
در واقع چیزی به نام ماده
شاید وجود خارجی نداشته باشه
نقل قول:مرسی از داوکینز.
چون مسلمونا معمولا اشتباه می کنن، هیچ یا خلاء کوانتومی با هیچ فلسفی یا نیستی فرق می کنه.
========
عطف به آیه 82 سوره یس
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُون
بصورت خیلی خلاصه و خودمونی
الان متکلم آیه مذکور خطاب به چه چیزی گفته
کن؟
مگه چیزی بوده که بهش خطاب شده؟
بله
هم زمان (البته برای خدا زمان معنی نداره) یا بهتره بگیم هم ردیف اراده خدا مبنی بر بودن و وجود اون شی اون شی میشه
یعنی تقدم و تاخر نداره
موازی همن
این تعریف هستی و نیستی به زبان خودمونه
اعتبار بودن و نبودن هر چیزی اراده خداست (نه شاء الله)
حالا در مورد این مطلب
بادکنک رو وقتی باد می کنی چرا به اون حالت می ایسته؟
ماده ای افتاده روش؟
خیر
اون حالت کروی بخاطر تکانه خطی هست که به پوسته بادکنک وارد میشه
تکانه خطی هم از جنس ماده نیست
این یه مثال اول دبستانیش بود
تو ملکوت ماده هم وضع همینه
نیروهای شناخته و ناشناخته زیادی هستند که تجمیعشون (نه برآیندشون چون هم جنس و هم مرتبه نیستن) باعث میشه یه شئ به اون شکلی وایسه که میبینید
شاید در آینده سرفصل فیزیک ما پیشرفته تر بشه
فیزیک فوق مادی!
در این حالت خواهید دید هر نیرو و قوه ای (مرتبه بالاتر نیرو) یه موکلی داره (همون فرشته) و تک تک اینها دستور میگیرند
البته مبنای کارشون بصورت عادی همون طبیعته ولی میتونه برخلاف اون قوانین هم کار کنه
چه زمانی؟
موقعی که اون موکلا دستور دیگه ای بگیرند (با واسطه یا بی واسطه)
از چه شخصی؟
قطب عالم(امام زمان)
البته با سرفصل های کنونی بشر تا یه حدی بیشتر پیشرفت نمیکنه چون شناختش از عالم وجود محدوده
الغرض
شما سقف فکرتون رو با سقف علم غربی تراز میکنید و این باعث میشه که از قافله علم عقب بمونید
ناپرهیزی کردم اومدم
بچه های خوبی باشید