تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شما از هیچ درست شده اید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۱/بهمن/۹۳ ۲۳:۳۸)namekarbary نوشته است: [ -> ]البته من جسارت نمی کنم که شما گیج هستید و هر مطلب رو باید چند بار برای شما توضیح داد. (البته آمارها نشون می دن که دیندارها ضریب هوشی پایینی دارن، اما خوب برای این که جسارت نشه، ما به همون نصفه خوندن شما بسنده می کنیم)

انتقاد دارم
من بحث رو دنبال کردم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم ،هیچ ارزشی نداره که وقت بزارم پاش.
آقا یا خانوم شما فقط دارید بحث میکنید ، کدوم آمار؟؟؟ میشه لینکشو بدید؟؟؟ خیلی ببخشیدا شما هم پست هاتون نشون میده خیلی نفهمید ! ببخشید رُک گفتما ولی خب حقیقته ، دارید همش حرف خودتونو میزنید . من نمیدونم فلسفه خوندید یا نه ولی آقای سید ابراهیم رشته فلسفه خوندن و من بچه عقلانی فکر میکنم میبینم درست میگن .
آقای سید ابراهیم :
نفهمی دردیست که آدمی را نمیکشد ، بلکه اطرافیان را دق مرگ میکند !
ایشون نیتشون این نیست که به نتیجه برسن ، میخون رو کم کنن ، میگید نه؟؟ باشه حالا ببینید . ادامه ندید .
ما که در مباحثه با شما گیج و کافر و کسی که باید خجالت بکشد شدیم، موردی ندارد.

ولی بحث را به بیراهه نکشانید. بنده صحبتم را کردم. دیگه قضاوت با خوانندگان محترم. Smile
(۲/بهمن/۹۳ ۰:۰۸)لبخند خدا نوشته است: [ -> ]انتقاد دارم
من بحث رو دنبال کردم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم ،هیچ ارزشی نداره که وقت بزارم پاش.
آقا یا خانوم شما فقط دارید بحث میکنید ، کدوم آمار؟؟؟ میشه لینکشو بدید؟؟؟ خیلی ببخشیدا شما هم پست هاتون نشون میده خیلی نفهمید ! ببخشید رُک گفتما ولی خب حقیقته ، دارید همش حرف خودتونو میزنید . من نمیدونم فلسفه خوندید یا نه ولی آقای سید ابراهیم رشته فلسفه خوندن و من بچه عقلانی فکر میکنم میبینم درست میگن .
آقای سید ابراهیم :
نفهمی دردیست که آدمی را نمیکشد ، بلکه اطرافیان را دق مرگ میکند !
ایشون نیتشون این نیست که به نتیجه برسن ، میخون رو کم کنن ، میگید نه؟؟ باشه حالا ببینید . ادامه ندید .

اگر آمارش رو آوردم شما می پذیرید که خیلی نفهمید؟! Smile

حقیقتا در این چند مدت به یاد ندارم بحثی در انجمن شکل گرفته باشه ایشون وارد شده باشن و بحث رو به بیراهه نکشیده باشن. تکتک تاپیک هاش هم موجوده.
چه ربطی به نفهمی داشت؟؟
آره بیارید!!منتظرم بیارید
اصلا آمار مسخره ای هستش . ببخشید حتما بی دین ولامذهب ها با هوشن برچه اساسی؟؟و دارم خودمو میبینم دیگه یه آدم دین دار با ضریب هوشی بالا و فوق العاده تیز هستم خوشبختانه ، پس من استثنایی ام ؟؟دین دار بیارم برات ضریب هوشی شو بگیری کفت ببره؟؟
میگم دیگه ، کلا میخواید بحث کنید . من اومدم فقط انتقادمو بکنمو برم چون وقت گذاشتم برای خواندن این تاپیک و به نتیجه ای نرسیدم و شما هم هدفتون این نیستWink
خدانگهدار
خوب این که به نتیجه نرسیدید رو بر من نگیرید. من تذکر دادم بحث رو منحرف نکنن که ایشون برخلاف وظیفه شون به عنوان مدیر انجمن این کار رو کردن.
بحث بعد شما مغلطه اماری توسل به استثناءات هست و موضوعیت نداره.
(۲/بهمن/۹۳ ۰:۲۸)namekarbary نوشته است: [ -> ]خوب این که به نتیجه نرسیدید رو بر من نگیرید. من تذکر دادم بحث رو منحرف نکنن که ایشون برخلاف وظیفه شون به عنوان مدیر انجمن این کار رو کردن.
بحث بعد شما مغلطه اماری توسل به استثناءات هست و موضوعیت نداره.

نخیر میخواستم ، حساب کار دستتون بیاد که دیگه هر حرفی رو نزنید اونم هرجایی ، اول فکر کنید بعد حرف بزنید . من به آقای سید ابراهیم پیشنهاد میدم ادامه ندن ، البته هرطور راحتن .
خدانگهدار
چه طور؟ حرف نادرستی نزدم. هنوز هم اگر بخواید آمارهاش رو میارم.
ابتدا میخواستم پاک کنم ارسال خانم لبخند دعا را ولی خب حرف تو حرف شد دیگه/

جناب نام کاربری گرامی شما نمیخواهید برید آمار این را بیاورید که کافر ها باهوشن و مومنین احمق...Big GrinBig Grin چقدر بحث سخیف شد. ما دنبال اثبات این حرف شما بودیم که چگونه علوم تجربی میتوانند وارد مسائل کلان و صرف عقلانی بشوند، ولی شما وارد این شده اید که....

دوستان هم خواهشا رعایت ادب را داشته باشند، اصلا مایل به بستن بحث نیستم. Smile
نمی دونم چه قدر شما گیر این آمارید؟ اصلا شما انیشتین. راضی می شید دیگه؟

می خواستم برای بار سوم هم شرح بدم. ولی ترجیح دادم به شعور خودم احترام بذارم.
من که اصراری به آوردن آمار نداشتم شما در بالا هی گفتید...برید بخونید.

شما به شعور خودتان احترام بگذارید، و من هم قضاوت این صحبت ها را به عهده خوانندگان گرامی میگذارم. هرچند تا این جا هم خیلی چیزا روشن شدهWink
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع