تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مباحث پیرامون طراحی گرافیکی نام امام حسین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
سلام
از نظراتتون ممنونم
به نکات بسیار مفیدی اشاره فرمودین،احسنت
منتظر میشم دوستان دیگه هم نظراتشون رو بگن که یه جمع بندی بزارم اگه کسی خواست استفاده کنه.

مورد های دیگه البته باز نظر منه و شاید اشتباه باشه.

1- یه مقدار زیادی از عکسامون رو نگه داریم و دوماه مونده به اربعین یهو با ابعاد زیاد بریزیم توی نت،برای اینکار هم احتیاج به تدبیر داریم که باید روش فکر کرد.منتها به نظرم اگه یهو عکس یه چیزی تو نت پر شه این کنجکاوی رو داره که داره چه اتفاقی میفته؟
سوال ایجاد کردن خودش باعث میشه خودشون مشتاق شن پیگیری کنن.
2-غربیا کلی جای تفریحی دارن که ما تو خوابم نمیبینیم حالا چرا باید یه ادم غربی،پیاده روی اربعین رو به غارنوردی تو امازون و سفر دور دنیا و هیجان سفر به گرندکانیون و .... ترجیح بده،خودمون رو بزاریم جای اونا
به نظرم متن دعوتنامه باید جالب یا کنجکاوانه یا ... باشه،یا مثلا عکسایی از شرکت ادیان دیگه مثل مسیحیا و یهودیا در این پیاده روی باشه.
متاسفانه ما ایرانیا بازاریابای خوبی نیستیم،باید فکرهامون رو بزاریم رو هم که وقتی که داریم میزاریم کار بیهوده ای نشه.
یعنی در کنار عکسایی که تولید میکنیم فکر کنیم تا راه حلهای بهتری پیدا کنیم
و
به قول اقای عبدالرحمن،طهارت خودمون و مجموعه رو زیاد کنیم که ان شاالله مورد عنایت ائمه قرار بگیریم.
حالا شاید بد نباشه یه تاپیک برای این حرفامون داشته باشیم.
1-عکس
2-حرفای پشت پرده عکسا
3-اموزش گرافیک که تاپیکشو اقای عبدالرحمن زدن
ببخشید من اینقدر توضیح میدم
سلام
خسته نباشید دوستان
طرح های خوبی ارایه دادین خوب بود
یکی از طرحهای خوب این بود که کسایی که اینستادارنبگن تا بتونیم همراه بشیم
یه نکته ای هست اینه که اگه بدونیم کیا دارن میتونیم هم بریم تشکر کنیم
هم اینکه یه یادداشتی بزنیم پای اثر
اینطوری م باعث میشه کسی بیاد تصویر رو ببنیه میگه چقدر این تصویر هوادار داره
این یه جنبه روانیشه که دنبال میکنن و هم اینکه دیدم بعضی از همکارا هشتک های خوبی میزنن افرین "هزار و سیصد افرین "
دوستان یه کار دیگم که خوبه اینه که همه مون تصاویر رو علاوه بر تصاویر خودمون تصاویر دوستان رو هم اضافهکنیم به صفحه شخصی
درباره طرح های دوستان
خانم یاسین یهویی اگه پخش کنیم تو فضای مجازی هم وقت بره هم یکم خسته کننده و ...
اگه از نگاه متورها جستجو هم نگاهکنیم ه کسی اگه دنبال تصویری با این موضوع میگرده باید اهسته و پیوسته و مداوم باشه
نه یهویی چون اینطوری اونا میگن میخوای یهویی جا باز کنی تو متورهاشون
دوستان علاوه بر اینستا میتونین تو شبکه هایی که مخصوص تصویر هست هم عضو بشین و قرار بدین (فقط مراقب باشین اون سایت کپی رایت و حق مالکیت تصویر رو داشته باشه تا سریع بلاک بشین ) مالک اثر اومد ازتون تشکر کرد یهو خوشحال نشین
مثلا سایتهایی مثل http://deviantart.com/ هم خوبه فقط باید منسجم باشیم و از طرفی دوستانی که کار پخش رو انجام میدن خوراک براشون خوب تامین بشه.
اگه کار رو برای خود مولا انجام میدین بدونین خودش راه براتون باز میشه .داستانش نکنین
برای کارت های دعوت هم پیشنهاد میکنم دوستانی که قرار هست همراه باشن تو پ.خ باشن تا اینجا شلوغ نشه
البته دیگه شلوغ شده
یک جوانمرد هم پیدا بشه کلیه تصاویر رو جمع اوری کنه و دوستان هم براش بفرستن تا ارشیو بشه و در پایان هر ماه البته میشه مدتش رو تغییر داد بصورت یک پک در حالت اسلاید شو و یا هر فرمت و یا اصلا ساده بزاره تو یه فایل فشره و قرار بده برای دوستان تا راحت بتونن ازش استفاده کنن
دوستان یه پیشنهاد
میشه فای های psd رو هم به اشتراک بزاریم تا بعضی وقتا من یه متن دار ولی شما یه تصویر و یکی دیگه یه فونت خوب و ..
اینطوری با هم شمارکتی کار کنیم
یه پیشنهاد ولی موضوعش رو دوستان پیشتر گفتن فکر کنم
دوستانی که میتونن توترجمه کمک کنن مشخص بشن و دوستانی هم که تو کار گرافیک و دوستانی که تو پخش و ... مشخص باشه و اینطوری نیروها هدر نره تو این اخر سالی
اونطرف سال میشه منظم کرد
دوستان میشه برای ایام فاطمیه هم طرح بزنن؟
حداقل بجز امام حسین (علیه السلام) و حضرت عیسی (علیه السلام) برای دیگر معصومین هم کار کنیم.
بجای
کمک برای طراحی نام زیبای حسین به لاتین
بشه

کمک برای طراحی نام زیبای معصومین و انبیا به لاتینBlush
ایده پردازش رو خدا نگهداره برای تالارHeart
دوستان ایام شهادت مادرم فاطمه زهرا رو به همه شما تسلیت میگم مخصوصا بچه سید ها که دیگه جای خودشون رو دارن
بچه ها

این تاپیک برای مباحثه و تبادل نظر درست شده تا عکس ها گم نشن و راحت به اشتراک گذاشته بشن
دوستان من یه توصیه ای دارم خدمت شما ، که میخوام بهش به عنوان یک ایده نگاه بشه
صحبت های بنده به هیچ عنوان امری نیست و توقع ندارم که هرکی ، هرکاری که داشته انجام میداده رو ول کنه و از این روش استفاده کنه
اما به هر حال این هم نکته ای هست که حیفم میاد خدمت شما صاحب نظران خوش ذوق ارائه ندم

توصیه ای که به شما میکنم اینه که از عکس ها و تصاویر بومی استفاده بکنید
ببینید دوستان ، توی اینترنت تصاویر زیبا و فوق اعاده ای هست ، در سایز های متفاوت
که اگر بخواهیم اونها رو بدون اجازه صاحب یا منتشر کنندش استفاده بکنیم از نظر قانونی و حتی بعضا از نظر شرعی دچار مشکل میشیم

و از طرفی نرم افزار های مختلفی هم هستند که نسخه اصلی عکس (نسخه بدون "واتر مارک" یا نوشته) رو توی اینترنت سرچ میکنه ، براتون پیدا میکنه و خدمتتون ارائه میده
و وقتی شما یک نسخه بدون نوشته (و بدون اضافات) از عکس مورد علاقتون پیداکنید ، قطعا به سراغ اون میرید و حس خیلی بدی هم نسبت به اون نسخه اصطلاحا دستکاری شده و غیر اصیل پیدا خواهید کرد..

بنده نمیگم که کلا دست از تلاشتون در این راه (ادیت تصاویر زیبا) بردارید ،
اما به این نکته توجه داشته باشید که " چرا خودتون ، محتوا رو تولید نکنید"

خیلی از ماها میتونیم با همین گوشی هامون عکس های ساده و زیبایی بگیریم
(کما اینکه بنده نمونه های خیلی جالبی توسط همین کاربران تالار دیدم )
و خب ، چرا که نه ، میتونیم از همین ها برای تولید محتوای نرم استفاده کنیم
اینگونه میتوانیم یک اثر منحصر به فرد و اصیل تولید کنیم که تکراری نیست و هیچ قانونی رو هم زیر پا نمیگذاره

چالش و مشکل ما در رابطه با اکثر عکس هایی که میگیرم چیه.؟ اینه که اونها اصطلاحا "کارت پستالی" نیستند! و کم رنگ و لعاب تر از اکثر عکس هایی منتشر شده توی نت هسنتند

خب از لحاظ فنی یکی از بزرگترین کارهایی که در این ضمینه میشه انجام داد ، ایجاد نورپردازی و رنگ نگاری مناسب بعد از ثبت عکس هست
که بنده قصد دارم آموزشش رو براتون توی بخش "" بگذارم

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاکید میکنم این فقط یک ایده هست و به معنی بد بودن یا غلط بودن تلاش های قبلی نیست
احتمالا چنین کاری به مراتب سخت تر باشه اما بنده این موضوع رو با توجه به استعداد بالای بچه های سایت توی عکاسی و هنر مطرح کردم

تصویر زیر میتونه نمونه ای باشه برای تولید محتوای بومی با استفاده از این روش

[تصویر: %D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1_%D9%85%D8...%DB%8C.gif]
در مورد نظر شما
کپی رایت عکس موقعی وجود داره که شخص بگه

وقتی اعلام نشده موردی نیست

ضمنا ما استفاده تجاری نمیکنیم

برای اون صاحب عکس هم باقیات الصالحات داره

.......

جمله پیشنهادی

ذکرالحسین احلی من العسل
کار در مورد حقوق حیوانات هم بزنید

این تیپی

https://instagram.com/p/y_N1FTR58f/

با حدیث مخصوصا
سلام
هر کس در اینستا و پینترس و هر شبکه اجتماعی در زمینه این تاپیک داره فعالیت میکنه بگه(چه اینجا و چه در پیام خصوصی) که ادرسش رو در تاپیک اول بزارم.
لاتین اینو کسی میتونه بکشه؟

http://photo.aqr.ir/Portal/Picture/ShowP...height=340
[تصویر: do.php?img=2491]

البته موسمون با ما راه نیومد بهتر بشه
خیلی ممنون از مهدی سینا

غیر از کبوتر

قلب

سیب

و...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
آدرس های مرجع