بله گرفت
به یکی از همکارا دیروز و یکی از همکارا امشب پرداخت میشه ان شاء الله
بچه ها کار رو شل نکنید
ننادی یا حسین

ضمن تشکر
لطفا حتما شمایل حضرت مسیح رو نورانی کنید تا مشکل دار نشه
سلام ، اقا مطمئنید درست نوشتید..؟
شما نوشتید (حوُسَین) و در بهترین حالت بشه خوند حُسَین (Hussain)
، منظورم اینه که بنده اسمم حسین هست و میدونم که حسین اینجوری نوشته میشه:
Hossein
(۳/اسفند/۹۳ ۳:۴۷)Wakeup نوشته است: [ -> ]سلام ، اقا مطمئنید درست نوشتید..؟
شما نوشتید (حوُسَین) و در بهترین حالت بشه خوند حُسَین (Hussain)
، منظورم اینه که بنده اسمم حسین هست و میدونم که حسین اینجوری نوشته میشه:
Hossein
دیکته دقیقی نداره چون کلمه عربیه
همه اینها هستند
#Husein , #Husain , #Hussain , #Husayin , #Hussayin , #Hüseyin , #Huseyin , #Husseyin , #Huseyn , #Hossain , #Hosein , #Hossein , #Husseyn
مهم اون لفظ حسین هست که رایج بشه
https://www.google.com/search?q=hussain
http://www.bing.com/search?q=hussain
یک سوال؟
هشتگ ها باعث میشن توی سرچ لینکی که در اون هشتگ هست دیده بشه؟
اگر این طوری باشه که با وجود این همه هشتگی که گذاشته شده اصلا هیچ کدوم از کارها رو من در سرچ در بینگ ندیدم !
یعنی نیازمند کار وسیعتری هستیم
و سوال دوم
عکس هایی که در اینستاگرام گذاشته میشه در سرچ های معلومی که اضافه نمیشه،میشه؟
لطفا همه تصاویر رو در پست اول قرار بدید که راحت تر قابل استفاده باشه
باتشکر
(۳/اسفند/۹۳ ۸:۳۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]دیکته دقیقی نداره چون کلمه عربیه
همه اینها هستند
#Husein , #Husain , #Hussain , #Husayin , #Hussayin , #Hüseyin , #Huseyin , #Husseyin , #Huseyn , #Hossain , #Hosein , #Hossein , #Husseyn
مهم اون لفظ حسین هست که رایج بشه
https://www.google.com/search?q=hussain
http://www.bing.com/search?q=hussain
بله ، خیلی ممنون ، بنده امروز صبح هم طی یک تحقیق متوجه شدم ، از شما و توضیحاتتون هم متشکرم
---------------------------------------------
فکر میکنم بد نباشه اگر آثار برتر ، خصوصا اونهایی که توی نظر سنجی گزاشتید رو ، به نحوی توی پست اول تایپیک قرار بدید
که ؛ الهام بخشی باشه برای این عزیزانی که میخوان طرح جدید بزنند ، و اینکه ،بتونیم یک رای خوب و منصفانه ای به این دوستانی که توی نظر سنجی هستند ، بدیم..
---------------------------------------------
البته منظور من فقط همفکری برای بیشتر مفید واقع شدن هست..
بی ادبی نشه..
(۴/اسفند/۹۳ ۰:۲۰)سیمرغ نوشته است: [ -> ]لطفا همه تصاویر رو در پست اول قرار بدید که راحت تر قابل استفاده باشه
باتشکر
سلام
من متوجه نشدم
یعنی مثلا در پست اول پنجاه تا عکس بزاریم؟اونوقت صفحه عوض کردن تاپیک خیلی وقتگیر میشه
رو اینم فکر کنیم که چه جوری عکس ها رو پخش کنیم
بجز اینستا و پینترس
مثلا سایتهای مذهبی پیدا کنیم و در کامنتا بخوایم از این عکسا استفاده کنن.منتها یه وبلاگ میخوایم که همه عکسا رو یک جا اونجا بزاریم که دسترسی راحتر باشه و حرفا و گفتگوهامون توش نباشه
اونی که اقای عبدالرحمن گفتن من متوجه نشدم،یعنی بریم تو اینستای ادمای معروف و به چالش دعوتشون کنیم یا مثلا یه سوال خفن بپرسیم؟ طرف هزارتا کامنت داره بعید میدونم کسی کامنت بقیه رو بخونه
بازم پیشنهاد بدید بچه ها
(۴/اسفند/۹۳ ۰:۵۲)mahdy30na نوشته است: [ -> ]سلام
هشتک برای شبکه های اجتماعیه . اون بحثی که گفتم رو اگه رعایت میکردین الان تو صفحه اول میدیدن
عکسایی که تو اینسا هست رو با زدن hussain و عبارات بالا که دوستان زحمت گشیدن زدن هست. نمونه بیارم؟
دوستانی که تو ایسنتا میزارن لطف کنن بگن تا کی میزاره تا بیشتر دوستان بدونن در چه حرکتی هستن.
سلان
منظورتون از جمله اول رو متوجه نشدم،میشه بیشتر توضیح بدید
(۴/اسفند/۹۳ ۱:۰۳)یاســین نوشته است: [ -> ]سلام
من متوجه نشدم
یعنی مثلا در پست اول پنجاه تا عکس بزاریم؟اونوقت صفحه عوض کردن تاپیک خیلی وقتگیر میشه
رو اینم فکر کنیم که چه جوری عکس ها رو پخش کنیم
بجز اینستا و پینترس
مثلا سایتهای مذهبی پیدا کنیم و در کانتا بخوایم از این عکسا استفاده کنن.منتها یه وبلاگ میخوایم که همه عکسا رو یک جا اونجا بزاریم که دسترسی راحتر باشه و حرفا و گفتگوهامون توش نباشه
اونی که اقای عبدالرحمن گفتن من متوجه نشدم،یعنی بریم تو اینستای ادمای معروف و به چالش دعوتشون کنیم یا مثلا یه سوال خفن بپرسیم؟ طرف هزارتا کانت داره بعید میدونم کسی کامنت بقیه رو بخونه
بازم پیشنهاد بدید بچه ها
سلام یاسین جان
من یک وبلاگ به این منظور ایجاد کردم (البته هنوز تکمیل نکردم)
http://iranislam.blog.ir/
البته به آقای عبدالرحمن گفتم ،ایشون معتقدند که الان کسی وبلاگ نمیخونه
اما این نگاه شما به وبلاگ به عنوان منبع هم درسته
به علاوه عکس هایی که توی سایت ها و وبلاگ ها باشه ،برای خالی نبودن صفحه های سرچ هم مفیده ...
(۴/اسفند/۹۳ ۱:۰۸)azade نوشته است: [ -> ]سلان
منظورتون از جمله اول رو متوجه نشدم،میشه بیشتر توضیح بدید
ببینین ، شما تو شبکه های اجتماعی از # استفاده میکنین تا جستجوهای مخصوص اون راحت باشه و طبق الکوریتمهایی که داره جستجو ها رو بر روی کلید واژه ها انجام میده _ کلید واژه همون # ها هستن_
اما تو جستجویی که متور های جستجو انجام میدن الگوریتم و ساختارش فرق میکنه مثلا گوگل هر از چندی روی یه الگو کار میکنه و قابل پیش بینی نیست بصورت حرفه ای اما دوستانی که تو کارهای تخصصی هستن میدونم چی میگم. شما تو بینگ و گوگل هر چی بزنی با توجه به سابقه و خواسته ها و نوع متنی که میخواین بهتون بازخورد میده . ممکنه من صفحه اولم یه چی بیاد با همون عبارت ولی شما نه .البته بگم بحث متورهای جستجو خودش دنیاییه و نمیشه تو چند خط گفت.
این که گفتم :
(۴/اسفند/۹۳ ۰:۵۲)mahdy30na نوشته است: [ -> ]سلام
هشتک برای شبکه های اجتماعیه . اون بحثی که گفتم رو اگه رعایت میکردین الان تو صفحه اول میدیدن
بحثش برمیگرده به چند صفحه قبلتر که درباره این روش گفتم و جناب عبدالرحمن هم در ست بعد توضیحی دادن. اگه زحمت نمیشه چند صفحه برگردین عقب یا اینکه خودم گشتم پیدا کردم تو صفحه 10 گفته بودم
(۲۹/بهمن/۹۳ ۲۰:۲۳)mahdy30na نوشته است: [ -> ]