تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مباحث پیرامون طراحی گرافیکی نام امام حسین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام
مگه صحبت شما در مورد نوشتن اسم امام حسین نبود که باید به این شکل Husayn نوشته بشه؟
خب ما هم رعایت کردیم

موضوع دیگه ای هم مطرح شده بود؟!
خب من تاپیک رو از یه بخشی به بعد مطالعه کردم
اینکه گفتید از as استفاده نشه رو حتما ندیده بودم. خب چرا استفاده نشهHuh
در مورد رعایت کردن منظورم با خودم بود البته تو ارسال خانوم پرنیان هم به همین شکل Husayn نوشته شده بود

شما ارسالاتونو پاک نکنید شاید کسی دیر برسه بخواد استفاده ببره
همونطور که خانوم یاسین هم گفتند به هر حال ما از صفر شروع کردیم (منظورم بیشتر با خودم بود_ قطعاااااا با حرفه ای ها نبودم)

اصولا اونایی که تو هرزمینه ای حرفه ای هستند وقتی با یه تازه کار تو اون زمینه روبرو میشن یه مقدار حوصله شون پایین میاد
شما اگر ممکنه یبار دیگه توضیح بدیدConfused
جناب میعاد
ممنون از نکته ای که در مورد imam گفتید،‌ حقیقتش این نکته رو مدتها بود فراموش کرده بودم.
در مورد نحوه نوشتاری اسم حسین هم ممنون،‌جالبه بدونید که من این کار رو بعد از خوندن تذکرات شما درست کردم و مثلا دقت کرده بودم که این اشتباه رخ نده!! این اشتباه سهوی بود.

در مورد ترجمه هایی که لطف کرده بودید،‌ من از یکی از اون جملات هم استفاده کردم و هم ایده بهم داد که ایده رو مطرح کردم.
اما علت اینکه هنوز اون کار رو نشون ندادم چون عکس پشت زمینه ای که مد نظرم بود پیدا نکردم و تنها یک عکس پیدا کردم که در ابعاد مربعی نبود! از طرفی جایی که من هستم نت قوی ای نداره که بتونم از اینستاگرام استفاده کنم از یکی از نزدیکان خواستم که عکس رو توی اینستاگرام امتحان کنه و بهم خبر بده..

هم چنین،‌ دنبال عکس های دیگه هم برای پشت زمینه اش بودم که دیگه فرصت پیاده سازی نداشتم.

در مورد تاپیکی که فرمودید اتفاقا من هم موافقم و ایده خوبی هست اما چرا خودتون تاپیک رو نمیزنید تا مدیریتش هم برعهده خودتون و طبق خواسته خودتون باشه؟
سلام
منظورتون اینه که فعالیت در سایت های اجتماعی و مجازی درست نیس و بی فایده اس؟
یعنی این مدل کارا خوب نیس؟
(۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۲۱)MEEAAD نوشته است: [ -> ]░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
ســـ
ـــلام[تصویر: Sheklak_1_.png]

احسنت؛ من تقریبا دو ماهی هست که قصد دارم دوستان را متوجه این موضوع بکنم

که صفر تا صد هر کاری را نمی توان به صورت انفرادی انجام داد و در این صورت چیزی

به نام تولید انبوه "Mass production" نخواهیم داشت و دلیل اینکه کارها به صورت

مقطعی ارائه می شود دقیقا به خاطر وجود همین مشکل است!
بنده که اصلا وقتش را ندارم و اگر این موضوع را بیشتر توضیح بدم؛ قطعا شما هم زیر

بار چنین مسئولیتی نخواید رفت!!!!!!!!؟! این موضوع را شبیه به یک "کارخانه"

در نظر بگیریم؛ کارخانه ی "تولید محتوای ما" از دو بخش اصلی

یعنی کارگاه "جملات و ترجمه ی متن" و کارگاه "گرافیک و عکس" تشکیل شده است.
[تصویر: 01_Mass_Production.jpg]
کارگاه "جملات و ترجمه ی متن" حلقه ی ابتدایی این زنجیر هست و در آن جملات

و نوشته هایی که برازنده ی آن موضوع خاص هست، توسط افرادی که در آن مشغول

به فعالیت هستند، جمع آوری شده و سپس توسط مدیر گروه مورد گزینش قرار می گیرند.

یعنی چی؟ مثلا شما قرار هست در هر مرتبه 10 جمله ی انگلیسی در اختیار

کارگاه "گرافیک و عکس" قرار دهید و اینجا تصمیم با مدیر کارگاه "جملات و ترجمه ی متن"

هست که به عنوان مثال، همیشه یکی از 10 جمله مربوط به حدیثی از خود امام معصوم

باشد، یک جمله از امام خمینی (رحمة الله علیه)، یک جمله از امام خامنه ای (مد ظله العالی)،

یک جمله از شهید آوینی و 6 جمله مربوط به نوشته های پیشنهادی و زیبای خود دوستان باشد؛
[تصویر: 02_Mass_Production.jpg]
که نهایتا هر بار بسته ی 10 تایی منظم و مرتب این جملات را در اختیار مترجم گروه

قرار می دهید. مدیر این بخش طبعا باید از روابط عمومی بالا و برقراری ارتباط مطلوب با افراد

گروه خود برخوردار باشد و به اصول ویرایش مطالب و مفهوم عام آن تغییر (Change)،

تصحیح (Correct) و اصلاح و تعدیل متن (Modify) آشنا باشد و پس از تحویل گرفتن

ترجمه ی متون از مترجم خود؛ آن را در اختیار مدیر کارگاه "گرافیک و عکس" قرار دهد

که طبعا در آنجا نیز افرادی عکس های مناسب را رصد می کنند و گروهی هم باید

متن انگلیسی را بر روی تصاویر ویرایش کنند و تا اتمام کامل این کار و تحویل گرفتن

حداقل 10 کار ارزشی مناسب که ملزومات کارگاه "جملات و ترجمه ی متن" در

آن رعایت شده باشد؛ محتوای جدید از سوی کارگاه "جملات و ترجمه ی متن" ارائه نخواهد شد.

فقط تحت این شرایط می توان محتوای ارزشی تولید کرد و در غیر این صورت خروجی کار

مطلوب نخواهد بود و اگر دقت کرده باشید بنده فقط نقش مترجم را بازی می کنم

و قطعا مدیر باید فرد دیگری باشد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░

الان این قضیه تو تالار وجود داره ، یا فقط یک ایدست؟ Huh
من به شخصه چندبار خواستم کاری توی اون تاپیک کرده باشم اما ایده ی محتوایی خاصی نیومد به ذهنم
خواهش میکنم دوستان بفرمایند تکلیف چیست الان آیا؟!
سلام دوستان
من خیلی وقت بود میخواستم یه حرکتی بکنم اما مشکلات فنی زیادی داشتم از خرابی سیستم گرفته تا خرابی مودم و امتحان و ...
میخوام اگه اجازه بدید من رو هم کم و بیش از این به بعد توی جمعتون حساب بفرماییدBlush
برای شروع گفتم اول این تاپیکو باید بخونم ، دیدم 21 صفحست..شروع کردم به خونون...دیدم واقعا راه نداره ... خیلیه Big Grin
حدودا تا صقحه 13 رو زوزنامه ای دیدم اما نکته محسوسی دستگیرم نشد . الان فقط سوالم اینه که من که الان میخوام شروع به کار کنم ، باید کار خاصی انجام بدم؟ موضوع خاصی در نظره؟ یا اینکه مصلا جملات آماده و مطالب وجود داره یا باید خودمون همه چیزو درست کنیم؟

یا علی (علیه السلام)
سلام
به نظر میرسه با توجه به تعداد افراد علاقمند به فعالیت ،‌نیاز به یک سازماندهی اساسی هم در انتخاب متون و هم در انتخاب تصاویر کاملا محسوس هست ( همان نظر جناب میعاد)‌..

همان طور که قبلا هم گفتم به نظر من ،‌ ایجاد عکس هایی که تنها i love husayn هستند ،‌اگر چه ممکنه حس کنجکاوی مخاطب رو برانگیزه اما برای شناساندن امام حسین تنها اقدامی برای برداشتن گام اول هست و نه حتی گام اول!

باید محتواهای ساده اما غنی آماده بشه تا در قالب جملات کوتاه بتوانیم این آشنایی با امام حسین علیه السلام رو مدیریت کنیم.

از طرف دیگه هم به نظر بنده ، مطالب عرفانی و سطح بالا برای شناساندن فرد غربی که چندان آشنایی ای با مضامین عالی عرفانی نداره باز هم به نحوی تلف کردن انرژی افرادی هست که زحمت کشیدند و حتی ممکنه اون فرد برداشت اشتباهی بکنه ...

خواهشم این هست که این انسجام بخشی در اسرع وقت ،‌ قبل از اینکه دیگه افراد بی میل بشن به ادامه طراحی،‌ صورت بگیره ان شاالله
ببخشید ، یک سوال
تصاویری که ساخته میشه ، در بستر خاصی منتشر میشه؟
مثلا صفحه خاصی توی اینستاگرام دارید؟
نقل قول:
BEING KILLED AND SLAIN IS OUR HABIT AND
MARTYRDOM IS OUR NOBILITY AND GENEROSITY
خب خارجیا فقط از کشت و کشتار داعشیا( که از نظر خیلی هاشون نوعی مسلمون هستن) خبر دارن
وقتی این حدیثو ببینن با توجه به پیشزمینه ای که دارن احتمال داره فکرشون به اون سمت بره و فکر کنن منظور این متن ، اونه!
اینجوری فکر نکنم جالب باشه Confused
ســـ
ـــلام[تصویر: Sheklak_1_.png]
با عرض معذرت از آقـــ♥ـــای فدایی ولایت به دلیل اینکه سؤال ایشون بی پاسخ می ماند
[تصویر: Sheklak_3_.png]

نمی دونم کدوم انسان باسوادی دوباره تاپیکی که در آن بحث های گرامری شکل گرفته بود را

با تاپیک بحث های گرافیکی ادغام کرد، اما تا وقتی نظم و ترتیب را یاد نگیرید، انتظار همکاری نداشته باشید
!

خیلی بعید هست که دوباره به این سایت مراجعه کنم پس خودتون یک فکری برای خودتون بکنید
[تصویر: Sheklak_27_.png]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
آدرس های مرجع