۱۴/اردیبهشت/۹۴, ۱۰:۱۲
بسم الله الرحمن الرحیم
اینطور که من متوجه شدم شما گفتید برای اینکه از شهادت بگیم اول باید جهاد رو توضیح بدیم و خود خدا و بندگی خدا رو
در مورد خدا و بندگی خدا هم باید توضیح بدیم؟!
یعنی انقدر گنگه براشون؟
من این جملاتی که انتخاب کردم توضیحش در خودش هست, فک نمی کنم بشه برداشتهای دیگه ای ازش کرد یا حتی جاییش رو متوجه نشد حتی از طرف مخاطب غربی
مثلا تو همین دوجمله پایین
خودش اول میگه مبارزه با ظلم یا اینکه به حق عمل نمیشه و...
تو این جملات هم به همین شکل
در مورد این جملتون
اونوقت باقیشو خود خدا و امام حسین دستشونو میگیرن و مسیر هدایت رو براشون روشن میکنن
من تا حالا این عقیده رو داشتم
اشتباه فک میکردم؟؟!!
اینکه میگید از واژه MARTYR استفاده نکنیم و خود SHAHID , SHAHADAT رو بنویسیم بنظرم خوب باشه کلمه ش قشنگترم هست ولی خب بازم زبان دانان نظر بدن بهتره.
ممنون از راهنماییتون
فعلا که هیییییییییییییییییییییییییچ کسی نیست کمک کنه
شما میگید برنامه ریزی
خب آدم باید باشه باهاش برنامه بریزیم فعلا که هرکسی به یه دلیل نقطه چینی رفته دیگه نمیاد
منم فقط تو جمع آوری مطلب بتونم کمک کنم. ترجمه رو بلد نیستم. بخوام طرحم بزنم ابتدایی و اماتوری میشه.
اینطور که من متوجه شدم شما گفتید برای اینکه از شهادت بگیم اول باید جهاد رو توضیح بدیم و خود خدا و بندگی خدا رو
در مورد خدا و بندگی خدا هم باید توضیح بدیم؟!

یعنی انقدر گنگه براشون؟
من این جملاتی که انتخاب کردم توضیحش در خودش هست, فک نمی کنم بشه برداشتهای دیگه ای ازش کرد یا حتی جاییش رو متوجه نشد حتی از طرف مخاطب غربی
مثلا تو همین دوجمله پایین
نقل قول:اسلام اصلی دارد با نام مبارزه با ظلم. اصلی دارد بنام حماسه شهادت. حسین سمبل احیای عدالت اسلام است. حسین سمبل مبارزه با ظلم در دنیای اسلام است. حسین حماسه شهادت است.
تو این جملات هم به همین شکل
نقل قول:مرد بزرگ روحش صاحب حماسه هست
ناپلئون، اسکندر، نادرشاه و ... همه اینها یک اراده بزرگ هستند، یک همت بزرگ هستند، یک حماسه بزرگ هستند ولی حماسه مقدس نیستند!
اینها از نظر یک ملت، یک قهرمان ملی اند، ولی از نظر ملت دیگر جنایتکار!
صاحب حماسه مقدس آن کسی است که هدف مقدس داشته باشد. فقط حق و حقیقت را ببیند. چنین کسی روحش برای خود، نژاد خود، ملت خود موج نمی زند. او اساسا آنچه که نمی بیند شخص خود است.
حسین بن علی یک روح بزرگ و یک روح مقدس است.
اساسا روح که بزرگ شد تن به زحمت می افتد و روح که کوچک شد تن آسایش پیدا میکند!
شهید به چه کسی می گویند؟؟؟
روزی چقدر آدم کشته می شوند؟؟؟
مثلا هواپیما سقوط می کند و عده ای کشته می شوند, چرا به آنها شهید نمی گویند؟!
چرا دور کلمه شهید را هاله ای از قدس گرفته است؟؟؟
چون شهید کسی است که یک روح بزرگ دارد، روحی که هدف مقدس دارد، کسی است که در راه عقیده کشته شده است، کسی است که برای خودش کار نکرده است، کسی است که در راه حق و حقیقت و فضیلت قدم برداشته است.
امام حسین بزرگترین شهید بشریت است.
در مورد این جملتون
نقل قول:شما میخواید که طرف رو از شهادت به حسین (علیه السلام) و از حسین (علیه السلام) به مفهوم امامت و ثقلین و از اونجا به خدا برسید..خب ما از عشقمون به امام حسین که بگیم و اینکه چیکار کردن در روز عاشورا همین میشه معرفی امام حسین
اونوقت باقیشو خود خدا و امام حسین دستشونو میگیرن و مسیر هدایت رو براشون روشن میکنن
من تا حالا این عقیده رو داشتم
اشتباه فک میکردم؟؟!!
اینکه میگید از واژه MARTYR استفاده نکنیم و خود SHAHID , SHAHADAT رو بنویسیم بنظرم خوب باشه کلمه ش قشنگترم هست ولی خب بازم زبان دانان نظر بدن بهتره.
ممنون از راهنماییتون
فعلا که هیییییییییییییییییییییییییچ کسی نیست کمک کنه
شما میگید برنامه ریزی
خب آدم باید باشه باهاش برنامه بریزیم فعلا که هرکسی به یه دلیل نقطه چینی رفته دیگه نمیاد
منم فقط تو جمع آوری مطلب بتونم کمک کنم. ترجمه رو بلد نیستم. بخوام طرحم بزنم ابتدایی و اماتوری میشه.
صلوات