تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مباحث پیرامون طراحی گرافیکی نام امام حسین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
بسم الله الرحمن الرحیم

اینطور که من متوجه شدم شما گفتید برای اینکه از شهادت بگیم اول باید جهاد رو توضیح بدیم و خود خدا و بندگی خدا رو

در مورد خدا و بندگی خدا هم باید توضیح بدیم؟!Huh
یعنی انقدر گنگه براشون؟

من این جملاتی که انتخاب کردم توضیحش در خودش هست, فک نمی کنم بشه برداشتهای دیگه ای ازش کرد یا حتی جاییش رو متوجه نشد حتی از طرف مخاطب غربی
مثلا تو همین دوجمله پایین
نقل قول:اسلام اصلی دارد با نام مبارزه با ظلم. اصلی دارد بنام حماسه شهادت. حسین سمبل احیای عدالت اسلام است. حسین سمبل مبارزه با ظلم در دنیای اسلام است. حسین حماسه شهادت است.

امام حسین در روز عاشورا: ای مردم! نمی بینید که به حق عمل نمی شود و کسی از باطل رویگردان نیست؟ در چنین شرایطی مومن باید لقاء پروردگارش را بر چنین زندگی ای ترجیح بدهد.
مرگ با عزت برای من بهتر از زندگی با ذلت است!

خودش اول میگه مبارزه با ظلم یا اینکه به حق عمل نمیشه و...

تو این جملات هم به همین شکل
نقل قول:مرد بزرگ روحش صاحب حماسه هست
ناپلئون، اسکندر، نادرشاه و ... همه اینها یک اراده بزرگ هستند، یک همت بزرگ هستند، یک حماسه بزرگ هستند ولی حماسه مقدس نیستند!
اینها از نظر یک ملت، یک قهرمان ملی اند، ولی از نظر ملت دیگر جنایتکار!
صاحب حماسه مقدس آن کسی است که هدف مقدس داشته باشد. فقط حق و حقیقت را ببیند. چنین کسی روحش برای خود، نژاد خود، ملت خود موج نمی زند. او اساسا آنچه که نمی بیند شخص خود است.
حسین بن علی یک روح بزرگ و یک روح مقدس است.
اساسا روح که بزرگ شد تن به زحمت می افتد و روح که کوچک شد تن آسایش پیدا میکند!

شهید به چه کسی می گویند؟؟؟
روزی چقدر آدم کشته می شوند؟؟؟
مثلا هواپیما سقوط می کند و عده ای کشته می شوند, چرا به آنها شهید نمی گویند؟!
چرا دور کلمه شهید را هاله ای از قدس گرفته است؟؟؟

چون شهید کسی است که یک روح بزرگ دارد، روحی که هدف مقدس دارد، کسی است که در راه عقیده کشته شده است، کسی است که برای خودش کار نکرده است، کسی است که در راه حق و حقیقت و فضیلت قدم برداشته است.

امام حسین بزرگترین شهید بشریت است.

هر روزی عاشورا و هر زمینی کربلاست / یا هیچ روزی مثل روز حسین نیست

عاشورا قیام عدالتخواهان، با عددی قلیل. و ایمان و عشقی بزرگ، در مقابل ستمگران کاخ نشین و مستکبران غارتگر بود
و دستور آن است که این برنامه سرلوحه زندگی باشد در هرروز و در هر سرزمین.

در مورد این جملتون
نقل قول:شما میخواید که طرف رو از شهادت به حسین (علیه السلام) و از حسین (علیه السلام) به مفهوم امامت و ثقلین و از اونجا به خدا برسید..
خب ما از عشقمون به امام حسین که بگیم و اینکه چیکار کردن در روز عاشورا همین میشه معرفی امام حسین
اونوقت باقیشو خود خدا و امام حسین دستشونو میگیرن و مسیر هدایت رو براشون روشن میکنن
من تا حالا این عقیده رو داشتم
اشتباه فک میکردم؟؟!!

اینکه میگید از واژه MARTYR استفاده نکنیم و خود SHAHID , SHAHADAT رو بنویسیم بنظرم خوب باشه کلمه ش قشنگترم هست ولی خب بازم زبان دانان نظر بدن بهتره.

ممنون از راهنماییتون
فعلا که هیییییییییییییییییییییییییچ کسی نیست کمک کنه
شما میگید برنامه ریزی
خب آدم باید باشه باهاش برنامه بریزیم فعلا که هرکسی به یه دلیل نقطه چینی رفته دیگه نمیاد
منم فقط تو جمع آوری مطلب بتونم کمک کنم. ترجمه رو بلد نیستم. بخوام طرحم بزنم ابتدایی و اماتوری میشه.
سلام
ممنون از همه دوستان

منم موافقم.از خود کلمه شهادت استفاده کنیم با معنیی که خودمون بهش میدیم.بعد در پایین عکس یا توضیحاتش میشه چندتا کلید واژه براش توضیح داد.تازه اونم نباید بگیم در راه خدا،چون اینم متوجه نمیشن.

مثلا برای نجات بشر از ظلم
باز چیزی به ذهنتون میرسه بگید

....

کسی میتونه اینو ترجمه کنه:
ازادی یعنی،برای رسیدن به خدا ازاد باشی.

نظرتون در مورد این تاپیک خانم پرنیان چیه؟
میشه روش کار کرد
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38911.html

چندتا عکس در مورد طبیعت عراق دارم اگه خواستید بزارم .
بسم الله

بنظرم رسید مثل واژه "حلال" که حتی تو کشورهای اروپایی و غربی هم استفاده میشه
پس بشه از واژه شهادت و شهید هم استفاده کرد

این کلیپ و ببینید لطفا
http://cld.persiangig.com/download/3Zd51...339.mp4/dl
بسم الله الرحمن الرحیم

اسلام اصلی دارد با نام مبارزه با ظلم. اصلی دارد بنام حماسه شهادت. حسین سمبل احیای عدالت اسلام است. حسین سمبل مبارزه با ظلم در دنیای اسلام است. حسین حماسه شهادت است.

Islam has a Principle of the struggle against oppression and also the other principle is called Epic Martyrdom. Husayn is a symbol of the revival of Islamic justice. Husayn is a symbol of struggle against oppression in the Muslim world. Husayn is epic martyrdom

عاشورا قیام عدالتخواهان، با عددی قلیل. و ایمان و عشقی بزرگ، در مقابل ستمگران کاخ نشین و مستکبران غارتگر بود و دستور آن است که این برنامه سرلوحه زندگی باشد در هرروز و در هر سرزمین.

The Day of Ashura was Uprising of justice seekers, with few people and great faith and love, against of the Wealthy oppressors and predatory arrogant and ordered that this program is a Top priority of life in every day and every land

امام حسین در روز عاشورا: ای مردم! نمی بینید که به حق عمل نمی شود و کسی از باطل رویگردان نیست؟ در چنین شرایطی مومن باید لقاء پروردگارش را بر چنین زندگی ای ترجیح بدهد.
مرگ با عزت برای من بهتر از زندگی با ذلت است!

Imam Husayn in the day of Ashura: O people! As you see truthfulness is not praised and Falsehood is not avoided s, that is why a believer is eager to die and be in presence of his God
Death with dignity is better than life of humiliation

ان شاء الله ادامه دارد...
برای سلامتی مترجم عزیزمونHeart صلوات
عاشورا روز تجدید حیات ماست.
ما نمی خواهیم حس امربه معروف و نهی از منکر، احساس شهادت، احساس جهاد، احساس فداکاری در راه حق، در ما فراموش شود و بمیرد. این فلسفه عاشوراست.
Ashura is the day of our revitalization. We definitely do not want to forget and die in feeling of promote virtue and prevent vice, martyrdom feeling, jihad feeling, a sense of dedication in the right way. This is philosophy of Ashura

چون شهید کسی است که یک روح بزرگ دارد، روحی که هدف مقدس دارد، کسی است که در راه عقیده کشته شده است، کسی است که برای خودش کار نکرده است، کسی است که در راه حق و حقیقت و فضیلت قدم برداشته است.

Who is the martyr???
How many people die every day?
For example, the plane crashed and some people killed, why do not say that those are martyr?
Why the word of martyr has an aura of Purity
??
Because the martyr is a person who has a great spirit, a spirit with Sacred goal, who was killed in the way of faith, someone who has not worked for himself, one who has taken a step in the right way and the truth and virtue
Imam Husayn is the greatest martyr of mankind

مرد بزرگ روحش صاحب حماسه هست
ناپلئون، اسکندر، نادرشاه و ... همه اینها یک اراده بزرگ هستند، یک همت بزرگ هستند، یک حماسه بزرگ هستند ولی حماسه مقدس نیستند!
صاحب حماسه مقدس آن کسی است که هدف مقدس داشته باشد. فقط حق و حقیقت را ببیند. چنین کسی روحش برای خود، نژاد خود، ملت خود موج نمی زند. او اساسا آنچه که نمی بیند شخص خود است.
The great man has the soul with epic Napoleon, Alexander, Nader shah and … All these people have a high Strong-willed, great effort, a great epic, but they are not as a holy epic! These people from the viewpoint of a nation are national hero but from the viewpoint of other nation they are criminals. Holy epic owner has the sacred goal. Only see the truth. Such a person, his soul is not for himself, his race, his nation. He basically does not see what it is related to himself. Husayn ibn Ali is a great spirit and a holy spirit. When the soul is great, the body is in trouble and Spirit which became small, Body finds comfort!

امام حسین(علیه السلام): عقل، جز با پیروي از حق، کامل نمی شود.
Imam Husayn(a.s): Wisdom will not be complete except by following the truth

صلواتRose
سلام
من همه متن ها رو نخوندم فقط این متن به نظرم چند تا تصحیح میخواد که با رنگ دیگه مشخص میکنم.
(۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۳۴)سیمرغ نوشته است: [ -> ]
[/b]

Who is the martyr???
How many people die every day?
For example, the plane crashed and some people are killed, why they are not called martyr? (or why aren`t the called martyr(
Why does the word of martyr have an aura of Purity
??
Because the martyr is a person who has a great spirit, a spirit with Sacred goal, who was killed in the way of faith, someone who has not worked for himself, one who has taken a step in the right way and the truth and virtue
Imam Husayn is the greatest martyr of mankind

امام حسین(علیه السلام): عقل، جز با پیروي از حق، کامل نمی شود.
Imam Husayn, peace be upon him: Wisdom will not be complete except by following the truth

اونی که به رنگ قرمز هست یعنی بهتره عوض بشه اما اونی که به رنگ زرد هست یک پیشنهاده.

گرامر سوالات باید یکسان سازی بشه (مثلا به دو تا تصحیح با رنگ زرد و آبی دقت شود یا باید هر دو حالت محاوره ای داشته باشه یا هر دو از گرامر سوالی تبعیت کنه.) البته در مورد اینکه حالت محاوره ای درست باشه شک دارم.

در مورد a.s هم باید بگم که بهتره استفاده نشه (قبلا جناب میعاد توضیح دادند)‌چون این نماد فقط برای مسلمانها معنا داره.
(۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۳۴)سیمرغ نوشته است: [ -> ]
عاشورا روز تجدید حیات ماست.
ما نمی خواهیم حس امربه معروف و نهی از منکر، احساس شهادت، احساس جهاد، احساس فداکاری در راه حق، در ما فراموش شود و بمیرد. این فلسفه عاشوراست.
Ashura is the day of our revitalization. We definitely do not want to forget and die in feeling of promote virtue and prevent vice, martyrdom feeling, jihad feeling, a sense of dedication in the right way. This is philosophy of Ashura

در مورد استفاده از die in مطمئن نیستم. البته فکر میکنم اگر هم حذف بشه متن رو روانتر میکنه.

مرد بزرگ روحش صاحب حماسه هست
[b] The great man has the soul with epic
Napoleon, Alexander, Nader shah,etc all have a high Strong-willed, a(?) great effort, a great epic, but they are not known as holy epics! These people
(شاید حذف این قسمت بهتر باشه),
from the viewpoint of a nation ,
are national heros[1] but from the viewpoint of other nation they are criminals. Holy epic owner has the sacred goal. Only sees (watches) the truth. The soul
of such a person is not for himself, his race or his nation. He basically ignores his own benefit.
Husayn ibn Ali has or is a great spirit and a holy spirit.
When the soul is great, the body is in trouble and Spirit which became small, Body finds comfort
!
1.آیا لازم هست که heros نوشته بشه یا همون hero درسته . (جمع این کلمه چگونه است؟)

باید دقت داشت که متن انتخابی به زبان فارسی زیبا و اثرگذار هست اما ترجمه تحت الفظی اون به زبان انگلیسی اون رو ثقیل میکنه .
تغییر ساختار جمله نسبت به حالت متعارف در زبان فارسی اون رو اثرگذارتر کرده اما به نظر من اگر بخواهیم این تغییر رو با همین شکل فارسی در متن انگلیسی ایجادکنیم فهم اون رو دشوار کردیم.

البته این نکته رو تاکید میکنم که رشته من زبان انگلیسی نیست و این ویرایش ها و .. یک نظر شخصی بوده . قبل از استفاده حتما با یک متخصص زبان مشورت کنید.
سلام دوستان

جملات پیشنهادی دسته بندی و منظم شدن
از همه دوستانی که کمک کردن علی الخصوص خانم سیمرغ و مصباح گرامی سپاسگزاریم.

قسمت اول

"

I love Husayn
Husayn is my love
Jesus loves you. Husayn loves you too
I love Jesus Christ & HusaynI love Husayn Because He love me first
he loved you, before you even met. I love Husayn
Husayn loves you and me

JESUS CHRIST & HUSAYN LOVE CHILDREN
I`m muslim and I love jesus ChristBe generous, like Imam Hussein

Husayn has learned me to be generous
Husayn is a guide to the light

Imam Husayn the light of my life
Husayn is the light of guidance of humanity

Say Ya Husayn when drinking water
HUSAYN THE MOST GENEROUS MAN

HUSSEIN IS KINDER THAN THE FATHER & MOTHER
I forget my pain when I remember you, Imam Husayn

Husayn, Who gave his life for the real Islam
"
IN THE NAME OF ALLAH

the element of love is Husayn
follow the truth... Husayn

Imam Husayn is alive in our hearts
new idea, follow Husayn

moving to the light,I love Husayn
be kind,like Husayn

Husayn choose to take a stand against yazid
?Who is Husayn
?Who is Yazid

?who was the winner of Karbala Movement
?Who is Husayn

be different,follow Husayn

Husayn & Juses are so kind
I Love them

I love the beauty
because
I love Husayn and jesus

I and my father and mother love Husayn

live like Ali
Die like Husayn

one world
one Husayn

keep trust on Imam Husayn and br free

mom,spell “Husayn
I’ve to search about him

?There is no day like Husayn`s day

?Do you know what day that is
قسمت سوم
"
[/font]
[font=Tahoma]
Imam Hussein was martyred. Gone. People will die but the message cannot be squashed
امام حسین به شهادت رسید. رفته است. مردم خواهند مرد اما پیام از بین نمی رود.

(Husayn(a.s
This history, witness your dedication.
امام حسین؛
تاریخ برفداکاری های اوشهادت میدهد.

If you don`t have religion, At least be a free human in your life.
اگر دین ندارید حداقل آزاده باشید.

The Messenger of Allah said: "Husain is from me and I am from Husain
پیامبر خدا فرمود: حسین ازمن است و من ازحسین.

The most generous of people, is the one who gives to those from whom he has no hope of return, Imam Husayn
بخشنده‌ترین مردم کسی است که به آنکه چشم امید به او نبسته، بخشش ‌کند.
امام حسین

I love Faith
I love Truth
I love purity
I love Freedom
I love Husayn

من ایمان(عقیده) رادوست دارم
من حقیقت رادوست دارم
من خلوص رادوست دارم
من آزادی رادوست دارم
من حسین رادوست دارم

Imam Husayn was a very kind, gentle, generous, merciful and Allah-fearing personality.
امام حسین بسیار مهربان، نجیب، بخشنده، کریم وشخصی خداترس (بیم ازخدا)بود.

“With Husayn(a.s) every defeat will be a victory, and without Husayn every victory will be a defeat.”
با امام حسین هر شکستی پیروزی خواهد بود و بی حسین هر پیروزی به مانند یک شکست خواهد بود.

Husayn always cared for the poor and oppressed, assisted the helpless, gave comfort to those in pain and sorrow and showed great love and affection towards orphans
امام حسین(علیه السلام) همیشه مراقب افراد فقیر وبیچاره بودند وبه دستگیری ازآنها (به یاری آنها)می پرداختند. وتسلی بخش آنها به هنگام درد وغم واندوه بودند. امام حسین نسبت به طفل یتیم احساس مسئولیت داشتند

Husayn is a light in the darkness of unawareness like Jesus and Muses
حسین(علیه السلام) نوری است در تاریکی جهالت مانند حضرت مسیح و حضرت موسی(علیه السلام)"
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
آدرس های مرجع