۲۴/بهمن/۹۳, ۰:۱۳
۲۴/بهمن/۹۳, ۱۳:۴۳
در کنارش در راستای چالش #Letter4u در مورد حضرت مسیح، حضرت یحیی و حضرت مریم از آیات قرآن استفاده کنید
از شمایل حضرت مریم با هاله نور استفاده بشه
حتما اسم سوره و آیه قید بشه که بدونن تو قرآن چیا اومده
مخصوصا سوره مریم
از شمایل حضرت مریم با هاله نور استفاده بشه
حتما اسم سوره و آیه قید بشه که بدونن تو قرآن چیا اومده
مخصوصا سوره مریم
۲۴/بهمن/۹۳, ۱۵:۵۵
یه مشکلی که وجود داره هر کدوم از دوستان واژه ی حسین رو با تلفظ و حروف مختلفی مینویسن
تلفظ و املای درست کلمه ر انگلیسی HUSSEIN هست که خوبه یکسان سازی بشه در طرح ها
تلفظ و املای درست کلمه ر انگلیسی HUSSEIN هست که خوبه یکسان سازی بشه در طرح ها
۲۴/بهمن/۹۳, ۱۸:۵۸
وااااااقعا از ایده ای که دادین ممنونم ،خداخیرتان بدهد
حیف که فعلا دسترسی ندارم و باگوشیم وگرنه منم انجام وظیفه میکردم
خداقوت به همه تان
حیف که فعلا دسترسی ندارم و باگوشیم وگرنه منم انجام وظیفه میکردم
خداقوت به همه تان
۲۴/بهمن/۹۳, ۲۰:۴۰
(۲۴/بهمن/۹۳ ۱۹:۰۵)شیدا نوشته است: [ -> ]سلام
یه شبهه
این تصویرتون یکم شبه داره برام
تو نمای اول ادم میبینه ضریح رو که دست ها رو داره شکاف میده و این ضریح حامل کشتی هست . درسته
ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه (
(فرهنگ عاشورا به نقل از سفینةالبحار، ج 1، ص 257 و ناسخ التواریخ - اشک روان بر امیر کاروان به نقل از (بحارالانوار، ج 36، ص 205).)
اما نگاه من بچه شیعه اینه حالا اگه من برداشتم بده بگید.
۲۴/بهمن/۹۳, ۲۰:۴۵
به نظر من مفهومش برای یه غربی ثقیل و دور از ذهنه
۲۴/بهمن/۹۳, ۲۰:۵۸
(۲۴/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۰)mahdy30na نوشته است: [ -> ]سلام
یه شبهه
این تصویرتون یکم شبه داره برام
تو نمای اول ادم میبینه ضریح رو که دست ها رو داره شکاف میده و این ضریح حامل کشتی هست . درسته
ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه (
(فرهنگ عاشورا به نقل از سفینةالبحار، ج 1، ص 257 و ناسخ التواریخ - اشک روان بر امیر کاروان به نقل از (بحارالانوار، ج 36، ص 205).)
اما نگاه من بچه شیعه اینه حالا اگه من برداشتم بده بگید.
بیشتر توضیح میدی مهدی سینا؟
در ضمن بچه ها همینطوری نظراتتونو بدید بصورت کاملا رک
من برای همین برخی تصاویر رو با تاخیر پخش میکنم (تا در موردش مطمئن بشم چه گرامری چه مفهومی)
۲۴/بهمن/۹۳, ۲۱:۰۹
من برداشتم میگم تو نگاه اول اینه که گفتم اما اکه یکم مکث داشته باشیم با برداشتی که خودم دارم اینو به ذهنم رسوند که همه رو امام ( اگه ضریح رو امام بدونیم = نماد امام) کنار میزنه و میکافه و براش مهم نیست و از سویی خیلیا این بین ازبین میرن مثل کوه یخی که با کشتی های یخ شکن روبرو میشن
این نمیتونه خضوع و یا ذوب حضرت شدن رو برسونهبلکه ازبین رفتن و فنا هست اون هم فنای بی نتیجه و از طرفی مانع نجات دیگران.
از حانم شیدا درخواست دارم ناراحت نشن از نقدم ولی اینا وقتی تو دید من بچه شیعه اینطوری باشه دیگه اون بیچاره غیر مسلمانی که همش دارن رو ذره ذره سلولهای مغزش تکفیر و کشتار و .... خالی میکنن دیگه چه برداشت گل و بلبلی خواهد داشت.
![[تصویر: news-cropped-9247098f-8e71-420f-adfc-cd2deb616dc9.jpg]](http://www.imf.ir/images/news/news-cropped-9247098f-8e71-420f-adfc-cd2deb616dc9.jpg)
این نمیتونه خضوع و یا ذوب حضرت شدن رو برسونهبلکه ازبین رفتن و فنا هست اون هم فنای بی نتیجه و از طرفی مانع نجات دیگران.
از حانم شیدا درخواست دارم ناراحت نشن از نقدم ولی اینا وقتی تو دید من بچه شیعه اینطوری باشه دیگه اون بیچاره غیر مسلمانی که همش دارن رو ذره ذره سلولهای مغزش تکفیر و کشتار و .... خالی میکنن دیگه چه برداشت گل و بلبلی خواهد داشت.
![[تصویر: news-cropped-9247098f-8e71-420f-adfc-cd2deb616dc9.jpg]](http://www.imf.ir/images/news/news-cropped-9247098f-8e71-420f-adfc-cd2deb616dc9.jpg)
۲۴/بهمن/۹۳, ۲۱:۱۳
منم با اقای مهدیسینا موافقم
ما چون شیعه هستیم از اول یاد گرفتیم اما کشتیه نجاته
اما واسه اونا اون یخ شکنی دوستمون گفتن تداعی میشه
ما چون شیعه هستیم از اول یاد گرفتیم اما کشتیه نجاته
اما واسه اونا اون یخ شکنی دوستمون گفتن تداعی میشه
۲۴/بهمن/۹۳, ۲۱:۱۶
(۲۴/بهمن/۹۳ ۲۱:۰۹)mahdy30na نوشته است: [ -> ]من برداشتم میگم تو نگاه اول اینه که گفتم اما اکه یکم مکث داشته باشیم با برداشتی که خودم دارم اینو به ذهنم رسوند که همه رو امام ( اگه ضریح رو امام بدونیم = نماد امام) کنار میزنه و میکافه و براش مهم نیست و از سویی خیلیا این بین ازبین میرن مثل کوه یخی که با کشتی های یخ شکن روبرو میشن
گرفتم
ببینید وقتی مردم دور کشتی رو گرفتن یعنی میخوان نجات پیدا کنند
مخصوصا وقتی عنوان نجات (rescue) اومده
این طرح رو خودم پیشنهاد دادم چون کشتی قبلیه شبیه کشتی دزدای دریایی بود و بازخورد خوبی نداشت
حالا باز بقیه هم نظراتشونو بگن
![[تصویر: HUSSAIN_0.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8170636326/HUSSAIN_0.jpg)