سلام
مرسی ازاده جان،ممنون نکته خیلی خوبی رو گفتی.راست میگی ممکنه این حس بهشون دست بده که قراره عزیزانشون رو بگیریم.
در مورد اینستا هم فکر خوبیه.اول مخاطب جذب کنیم بعد ...

دوستان تو انتحاب عبارات دقت کنن لطفا
زیاد احساسی نباشه که طرف بگه فقط شعاره
(۲۱/اسفند/۹۳ ۱۷:۴۶)azade نوشته است: [ -> ]البته نظر من این هست،به هر حال ،مخاطب خارجی هست و مفهوم ایثار و گذشت برای او ممکنه متفاوت از مایی باشه که با عشق امام حسین بزرگ شدیم ، باید محتاط عمل کنیم 
موافقم با شما
باید نیاز بشر رو به حرکت و قول و فعل امام توجه بدیم
(۲۱/اسفند/۹۳ ۱:۴۵)azade نوشته است: [ -> ]سلام
به نظرم میاد ،استفاده از عبارت an apple (سیبی؛نکره ) بهتر از the apple (سیب معرفه) باشد.
به عنوان مثال:
when I see an apple , I remember Hussein (as)
سلام
دوستان اصلا چرا وقتی سیب میبینین به یاد امام می افتن؟
بابا طرف تا میزنه apple چی میبینه/
گوشی اپل؟ محصولات اپل؟ ... اپل
اینهمه نعمت هست .
دیگه سر گرامرش گیر نکنین ، بجاش از موجودیت های مناسب استفاده کنین
مثلا :
- وقتی به گل نگاه میکنم

- وقتی به اسمان نگاه می کنم

- وقتی به ستاره ها نگاه میکنم

- وقتی به فروزندگی خورشید نگاه میکنم

- وقتی به ماه در شب مینگرم

- وقتی به رود خانه - ابشار - دریا - .... نگاه میکنم

- وقتی به بچه نوزاد - کودک - پدر و فرزند در بغل ....

اینهمه موضوع
اساتید زبان روی مباحث شبه دار مانور ندین

یه جایی هست ، روی زمین ، که هر سال، یروز خاص ، چندیدن میلیون آدم از همه جای جهان جمع میشن... به خاطر یه داستان تاریخی.... که هزار سال پیش اتفاق افتاده .... جالب نیست؟
there is a place on earth, that every year, millions of people, from all around the world gather ,just because of a historical story happend 1000 years age.
همین انگلیسیش خوب میشه
ازونجایی که اسلام گریزی زیاد شده ... بهتره اول داستانو بگیم ، بدون اینکه بگیم این متعلق به اسلامه.. در اخر که علاقمند شدن به منش شون اونوقت بگیم ایشون یکی از امام ها و پایه های اسلام بودند.
در ادامه ی جمله ی اول میشه یه توضیح کوتاه(در حدی که تو یه عکس جا بشه ، کوتاه و تاثیر گذار باشه) داد و بعد گفت ،
He was Hussain.
یا یه همچین چیزی.
مردم عاشق خوندن داستان های عجیبن.رمز دار، یا رمانتیک ، یا پر از شجاعت. پس باید اینطور بیان بشن. قلم و طرز نوشتنشون باید خاص باشه.
گرافیکش باید خوب باشه.
برای طرز نوشتن به تاپیک امام حسن(علیه السلام) اشاره میکنم که چقدر خوبو کوتاه و تاثیر گذار بود. شبیه به اونها.
اگه از اول معلوم بشه راجع به اسلامه مخاطبین کم میشه. اول نامشخص باشه و در نهایت و بعد احساسی شدن مخاطب شخص حقیقی معرفی باشه تاثیر خیلی بیشتری داره.
بچه ها لطفا بیننده نباشید فقط
بیایید داخل گود
به سیاهی جمعیت اضافه کنید
تاثیر داره حتماً
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظرم تصویر سیب کار نشه بهتره چون معناهای مختلفی میده
دوستان میتونن به مفاهیم دیگه ای روبیارن که انتقال پیام حق به غیر مسلمانها بدون حس تحریک و بدون تنش و مباحث کلیشه ای باشه
این جمله هم از شهید آوینی زیباست
راه کاروان عشق از میان تاریخ می گذرد و هر کس در هر زمره که می خواهد ما را بشناسد داستان کربلا را بخواند.
سیمرغ جان جملاتت فوق سخته.
فعلا ترجمه در حد جملات روان و ساده میتونیم،جملات ادبی یه ادمی رو میخواد که به ادبیات انگلیسی مسلط باشه.
حالا نمیدونم.
درواقع چون اینا ادبیاتشون قشنگه در فارسی،تاثیر گذاره.
فعلا که دوستان مترجم حرکتی نمیزنن.