دوستان بحث کشتی رو میتونین از نمونه تصاویر و مفاهیم کشتی حضرت نوح هم کمک بگیرین (فقط باید دوستان یکم صبر داشته باشن چون خیلی از تصاویر بستس

)
نمونه تصویر که میتونه مفید باشه
لینک
کلمه ي «پسرِ انسان»، طبق نوشته ي
مسترهاکس آمريکايي، در کتاب خود، «قاموس کتاب مقدّس» 80 بار در انجيل و ملحقّات آن (عهد جديد) تکرار شده که فقط 30 مورد آن با حضرت عيسي عليه السلام قابل تطبيق مي باشد. 50 مورد ديگر از نجات دهنده اي سخن مي گويد که در آخرالزّمان ظهور خواهد کرد، عيسي عليه السلام نيز با او خواهد آمد و او را جلال خواهد داد و از ساعت و روز ظهور او جز خدا کسي اطّلاع ندارد و او کسي جز حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمي باشد. («آخرين اميد»، ص 195)
(۲۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۵۵)یاســین نوشته است: [ -> ]بعد چه طوره رابطه نسبی حضرت مسیح و امام رو بگیم؟
سلام یک ایراد
حضرت مسیح نسل ندارد
مادر حضرت ولی عصر هم از نسل شمعون هست
نام پدربزرگ مادری امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یشوعا است. وی فرزند قیصر روم از نسل حواریون و مشخصا از نسل شمعون، (وصی حضرت مسیح) است
اگر هم نسبی کار کنیم باید اینگونه بگیم
نقل قول:سلام یک ایراد
حضرت مسیح نسل ندارد
مادر حضرت ولی عصر هم از نسل شمعون هست
نام پدربزرگ مادری امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یشوعا است. وی فرزند قیصر روم از نسل حواریون و مشخصا از نسل شمعون، (وصی حضرت مسیح) است
اگر هم نسبی کار کنیم باید اینگونه بگیم
البته تا جایی که خبر دارم حضرت مریم با شمعون نسبت فامیلی دارند
شاید دختر عمه دختر خاله یا ...
سلامی دوباره
آقا ما داریم اطلاعات بچه هارو میاریم بالا مخصوصا بعضیا که منکر خدا هستن.

اره درسته نسبت دارن اتفاقا از نگاهی هم به حضرت
زکریا و همچنین حضرت یحیی هم داشته باشین خوبه چون این دو پیامبر یا هم نسبتی هم دارن ، حضرت زکریا(علیه السلام) با بانویی به نام ایشاع (یا حنانه) خاله حضرت مریم(علیه السلام) ازدواج كرد.حالا کی میتونه بگه این دو نبی چه نسبتی با هم دارن

هرکی جواب بده باید یه طرح قشنگ هم بزنه

جایزه از این بهتر

- «فَنَادَتْهُ الْمَلآئِكَةُ وَ هُوَ قَائِمٌ يُصَلِّي فِي الْمِحْرَابِ أَنَّ اللّهَ يُبَشِّرُكَ بِيَحْيَى مُصَدِّقًا بِكَلِمَةٍ مِّنَ اللّهِ وَ سَيِّدًا وَ حَصُورًا وَ نَبِيًّا مِّنَ الصَّالِحِينَ»: در حالى كه
حضرت زکریا
در محراب به نماز ايستاده بود، فرشتگان ندايش دادند كه خدا تو را به ولادت يحيى بشارت مى دهد كه
حضرت عیسی
مخلوق برگزيده خدا را تصديق مى كند و بزرگوار و خويشتندار است و پيامبرى است از شايستگان. (سوره آل عمران، آیه 39)
- «يَا زَكَرِيَّا إِنَّا نُبَشِّرُكَ بِغُلَامٍ اسْمُهُ يَحْيَى لَمْ نَجْعَل لَّهُ مِن قَبْلُ سَمِيًّا»: اى زكريا ما تو را به پسرى كه نامش يحيى است مژده مى دهيم كه قبلا همنامى براى او قرار نداده ايم. (سوره مریم، آیه 7)
- «يَا يَحْيَى خُذِ الْكِتَابَ بِقُوَّةٍ وَ آتَيْنَاهُ الْحُكْمَ صَبِيًّا»: اى يحيى كتاب
خدا
را به جد و جهد بگير و از كودكى به او نبوت داديم. (سوره مریم، آیه 12)
- «فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَ وَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَ أَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَ يَدْعُونَنَا رَغَبًا وَ رَهَبًا وَ كَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ»: پس اجابت كرديم او را و بخشيديم او را يحيى و شايسته كرديم براى او همسرش را بدرستى كه ايشان بودند مى شتافتند در خيرات و مي خواندند ما را از راه اميد و بيم و بودند ما را خضوع كنندگان. (سوره انبیاء، آیه 90)
- «وَ زَكَرِيَّا وَ يَحْيَى وَ عِيسَى وَ إِلْيَاسَ كُلٌّ مِّنَ الصَّالِحِينَ»: و زكريا و يحيى و عيسى و الياس را كه همه از شايستگان بودند. (سوره انعام، آیه 85)
اینهم برای دوستانی که اه خواستن درباره حضرت یحیی کار کنن.
اینهم نسب ایشون به نقل از تاریخ یعقوبی
يحيى بن زكريا بن برخيا بن شوا بن نحرائيل بن سهلون بن ارسوا بن شويل بن نعود بن موسى بن عمران
شمعون، فرزند حمون بن عمامه، برترین حواری
حضرت عیسی علیه السلام
و پسر عموی
حضرت مریم سلام الله علیها
بود.
(۲۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۵۵)یاســین نوشته است: [ -> ]و یه سوال زیر دیپلم
the son of man کیه؟
در سخنان حضرت مسیح (علیه السلام) به فرزند انسان اشاره شده ، و همین مورد با علم از آینده که ایشون رو پسر خدا می خونن مدرک خوبیه برای مسیحی ها.تو سخنرانی های استاد رائفی پور هم بهش پرداخته شد.---برای طرح ها از فونت های مد روز وب استفاده کنید:
https://www.google.com/fonts
مثل
Open Sans , Lato , Oswald, Roboto
---
طرح ها لازم نیست خیلی پیچیده باشن، در عین سادگی یک حدیث از امام حسین (علیه السلام) یا یک جمله کوتاه که بیانگر حقیقت ها باشه و یه تلنگر ایجاد کنه.
از انرژی که میذارید اهمیتی که همتون میدید واقعا تشکر می کنم ، اجرتون با امام حسین (علیه السلام)
این خلوصتون شخصا منو گرفته

حالا که بچه های خوبی بودید کمک هزینه سفر مشهد شد 2 تا
یکی برای نماینده برادرا
یکی هم نماینده خواهرا
البته این به رسم گرامیداشت این حرکت مقدسه وگرنه هرکدوم از دوستان اجرشون با شخص مولاست
و دیگه اینکه رای گیری میکنیم چون همه کارا از نظر حقیر عالی هستند و روی چَشمان بنده جا دارند

این برای موج اوله که البته همینطوری ادامه داره
ولی از لحاظ زمانی آخر بهمن رای گرفته میشه
اگر این حرکت خوب پیش بره شاید جایزه کمک هزینه سفر کربلا هم شد
البته خرداد سال بعد اگر زنده بودم
ممنون
من فک می کنم اگه تبلیغ رو اینجوری داشته باشیم که مادر مهدی موعود ما یک بانوی مسیحی واروپایی بوده خیلی می تونه جذاب باشه حتی می تونید روی نوع ازدواج امام حسن عسگری علیه السلام و همسرشون هم مانور بدیم ..واقعا داستان ازدواج عجیب وجذابی داشتن داستانی که شاید خیلی از رمانهای عاشقانه بهش نرسن..
نمی دونم ولی به نظرم روی مسایل مشترک وهمین طور مورد علاقه بین مسحیت واسلام اگه مانور بدین بیشتر توجه ها رو به خودش جذب می کنه
بچه ها
دوتا مورد
من ساعت محدودی میام تالار
افرادی که زبانشون خوبه تو پیام خصوصی به شخصی که ارسال رو زده موارد گرامری رو یادآوری کنند برای تصحیح چون میشناسم تعدادی از افراد آنلاین رو که میتونن ویرایش گرامری کنن
دوم اینکه در بین خواننده های تاپیک حداقل بیست نفر هستند از کاربرای این تالار و سایت های دیگه که واقعا میتونن کار گرافیکی بکنند
کار شخص بنده نیست که اینطور رفتار میکنید و کسر شان میدونید یا کمک به من خاطی به حساب میارید که وقت بزارید
واقعا دوستانی الان کار کردن پسرخاله و دخترخاله من نیستن که بخاطر من بخوان کاری بکنند
واقعا نشون دادن کار امام حسین زمین نمیمونه فقط افتخار نوکری رو یسری میقاپن و سبقت میگیرن
اتفاقا ماهی یکبار هم پیامی بهم نمیدیم اکثرا
پس اگر فکر میکنید میتونید کاری بکنید انجام بدید
شاید اگر یه دوست دیگه تاپیکو زده بود افراد دیگه هم میومدن
ببخشید با این لحن گفتم رک وار
رونوشت به دوستانی که گفتم یکماه پیش تاپیکو بزنن
لطفا در مورد این ارسال تو تاپیک صحبتی نشه تا نظمش بهم نخورده...ببخشید دستور دادم __________ >>>> این گردن من بود که به باریکی مو بلکتم باریکتره
بچه ها جملات پیشنهادی.....
He loved you before you even met.
In the same way Imam Hussain is alive in our hearts because we (claim) to love him.
Imam Hussayn was martyred. Gone. People will die but the message cannot be squashed.
He sacrificed himself so that the purity of faith could continue to us
Be kind like Imam Hussayn.
Be generous like Imam Hussayn
Research Imam hussain`s life and look deeper into why the greats were just so GREAT.
Hazrat Imam Hussain (R.A) was a very kind, gentle, generous, merciful and Allah-fearing personality.
Hussayn always cared for the poor and oppressed, assisted the helpless, gave comfort to those in pain and sorrow and showed great love and affection towards orphans.
هر وقت کردم باز میذارم.
بچه های خوب
با تشکر از زحمات
لطفاً عکس ها مربعی باشند
و اینکه صفحه رو با قرار دادن عکس های کیفیت اصلی سنگین نکنید
یه نمونه بزارید
کیفیت اصلی با لینک اصلی
اینو مهدی سینا گفت
نگید دستور میده
?
این رو هم یکی از کاربرا فرستادن
یکی از دوستان زحمت بکشه تبدیلش کنه
در ضمن بچه هایی که نمیتونن بکشن حداقل میتونن پخشش کنن
تو فیس بوق یا جاهای دیگه
اینجا رو ستاد حساب کنید
خارجی ها که تالارای فارسی زبان نمیرن
باید از اینجا کارا رو دست اهلش برسونید
د ا ع ---ش رو هم یادتون نره
از آیه دوستی بین ما و مسیحیا استفاده کنید
ولتجدن أقربهم مودة للذين آمنوا الذين قالوا إنا نصارى ذلك بأن منهم قسيسين ورهبانا وأنهم لا يستكبرون -مائده 82
حب الحسین یجمعنا
![[تصویر: hussein.JPG]](http://s4.picofile.com/file/8171466526/hussein.JPG)