تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مباحث پیرامون طراحی گرافیکی نام امام حسین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
تو دعوت نامه ها از عکس پرستوswallowاستفاده کنید
سلام
اینو از یکی از دوستان خیلی گرامی پرسیدم که معلم زبان هستند.

نظرتون رو بگید

I invite you to the biggest and the most remarkable gathering of all walk of life in the world
all provisions are catered
give it a try even for one time
در صفحات ایرانی ها این کار رو تبلیغ کنید تا در این حرکت نقشی داشته باشند

مثلا این مدلی

[تصویر: 11055773_1604248023155804_396788704_n.jpg]

در ضمن برای ذخیره کردن عکس های اینستاگرام
چون عکسا رو بصورت پیش زمینه قرار میده بصورت عادی قابل ذخیره کردن نیست

اینستاگرام عکس هاشو داخل سرور خودش نمیزاره
مثلا این عکس بالایی
https://igcdn-photos-e-a.akamaihd.net

از تب کنار آدرس بار (چپ) قسمت MEDIA آدرسش رو پیدا کنید (فایرفاکس)
سلام
به نظرم میاد ،‌استفاده از عبارت an apple (سیبی؛‌نکره )‌ بهتر از the apple (سیب معرفه)‌ باشد.
به عنوان مثال:
when I see an apple , I remember Hussein (as)
اگه اینطوره تصاویرو اصلاح میکنم
جمله خوب هم به ذهنتون میرسه بگید در ارتباط با تصویر سیب

من این جمله رو از یکی از تصاویر خانوم یاسین دیده بودم
(۲۱/اسفند/۹۳ ۱:۵۰)سیمرغ نوشته است: [ -> ]اگه اینطوره تصاویرو اصلاح میکنم
جمله خوب هم به ذهنتون میرسه بگید در ارتباط با تصویر سیب

من این جمله رو از یکی از تصاویر خانوم یاسین دیده بودم
مطمئن نیستم ،‌چون رشته ام زبان نیست. تنها به نظرم میاد نکره بیان کردنش بهتر از معرفه بودن سیب باشه
سلام
بچه ها نظرتون رو در مورد این جمله ها بگید اگه ویرایش میخواد اصلاح کنم بعد ترجمه کنیم.

1-میدونی بزرگترین اجتماع دنیا کجاست؟دوست داری بدونی چرا این همه ادم یک جا جمع شدن؟

2-(امام) حسین قهرمانی بود که با مرگش انسانها رو از جهل ازاد کرد.

3-انسان دو مدل حیات داره،قبل از اگاهی و بعد از اگاهی،(امام) حسین و مسیح(علیه السلام) زندگی دوباره ای به بشریت دادن.

4-حاضری ادمایی که دوستشون داری رو پای ایمان و عقیده ات بدی؟(امام) حسین جونش و تمام عزیزانش رو بخشید تا ما از جهل ازاد بشیم.

5-ازادی ،رهایی از قوانین و مذهب و اخلاقیات (یا هر کلمه دیگه ...) نیست،ازادی واقعی ،رهایی از جهله،چیزی که حسین(علیه السلام) به ما یاد داد.

6-من فکر میکنم هنوز هم گاهی معجزه ای رخ میده.دوست داری ببینی؟باما به کربلا بیا

7-خدای من عجب شباهتی هست بین یحیای ذکریا و حسین پسر پیامبر.

8-تا حالا با دوستانتون برای یافتن حقیقت جایی رفتین؟کربلا رو پیدا کنید.

9-پارسال 20 میلیون ادم در فلان روز در کربلا جمع شدن،جالبه نه؟

10-واقعا عاشق سفر هستی؟میخوام سفری رو بهت پیشنهاد کنم که جای خواب و خوراک محیا باشه،فقط باید اونجا حقیقت رو پیدا کنی.

لطفا نظرتون رو بگید دوستان.
بسم الله الرحمن الرحیم

عالی بود یاسین جان
به نظرم تو هر جمله یه کم ویرایش نیاز هست اما خودم نمیدونم بهترش چی میشهConfused

"مثلا خدای من عجب شباهتی ست" یطور دیگه گفته بشه بهتره. ولی قسمت دومش خیلی خوبه که گفته بشه تا حالا فک نکنم کارشده باشه.
یا مورد ششم اخرش که گفتید "با ما به کربلا بیاید" خییییلی قشنگ بود همه یه طرف این قسمت یه طرف. حس خوبی منتقل میکنه. اما قسمت اول جمله رو یطور دیگه بگید بهتره

البته من احساسی نظر میدم, تخصصی و فنی ش رو دوستان دیگه نظر بدن

در ارتباط با تصویر سیب هم فکر کنید, من استعدادام خشکید! اون جمله شما هم خیلی خوب بود اما وقتی سرچ کردم هرچیزی اورد غیر از امام حسین
برعکس یکی از جمله ها بود "مهربانتر از پدر و مادر" به محض سرچ کردن تمام تصاویر امام حسین و کربلا اومد. خیلی تعجب کردم,

درکل دستت دردنکنهAngel
خواهش میکنم سیمرغ جان
امیدوارم دوستان کمک کنن چون من هم انگلیسی ایم بده هم فارسیم.
همین حسی که نظرتو گفتی بازم خیلی عالیه.ممنون که نظر دادی.
در مورد سیب منظورت ارتباط بین امام حسین و سیب هست؟
یبار من کلمه peace رو سرچ کرد بعد عکس بودایی ها اومد.واقعا ناراحت کننده بود.
حالا اگه جمله های خوبم پیدا نکردیم میتونیم یه بعد کاری رو فقط به سیب ربط بدیم که مثلا طرف تو ضمیر ناخوداگاهش ثبت بشه.هر وقت سیب دید یاد کلمه حسین بیفته.
نمیدونم باز اگه اشتباه فکر میکنم دوستان بگن.

یه چیز دیگه اینکه من تا الان دو مدل مخاطب دیدم،اولا احساسمو میگم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر که تو ایرانم،وضع جوونای خارجی خیلی داغونه.
1-افراد اهل سفر،که باید واسه صفحاتشون نزدیکای اربعین دعوتنامه بفرستیم و شخصا دعوتشون کنیم.
2- افرادی که در صفحاتشون یه حضرت مسیح و خدا علاقه نشون دادن،پیدا کردنشون کمی وقت گیره اما مخاطب رو پیدا کنیم راحتره تا اینکه کیلویی پخش کنیم.
باز نظر بدید اگه اشتباه گفتم.
سلام یاسین جان
اجرت با امام حسین علیه السلام

جملات خوبی بود فقط در مورد "حاضری ادمایی که دوستشون داری رو پای ایمان و عقیده ات بدی؟(امام) حسین جونش و تمام عزیزانش رو بخشید تا ما از جهل ازاد بشیم."

به نظرم مثل یک شمشیر دو لبه هست ،‌ممکنه نتیجه عکس بده
یعنی مخاطب بگه این خودخواهیه (البته نعوذ بالله )‌ اما یک مقداری بیانش ممکنه این سوء‌ تفاهم رو ایجاد کنه

البته نظر من این هست،‌به هر حال ،‌مخاطب خارجی هست و مفهوم ایثار و گذشت برای او ممکنه متفاوت از مایی باشه که با عشق امام حسین بزرگ شدیم ، باید محتاط عمل کنیم Blush

(۱۶/اسفند/۹۳ ۱۰:۵۸)یاســین نوشته است: [ -> ]سلام
هر کس در اینستا و پینترس و هر شبکه اجتماعی در زمینه این تاپیک داره فعالیت میکنه بگه(چه اینجا و چه در پیام خصوصی) که ادرسش رو در تاپیک اول بزارم.
سلام
من اینستا دارم ،‌البته تازه فعالیتم رو شروع کردم و فعلا قصد دارم عکس های منظره جالب رو بذارم تا توجه عده ای رو جلب کنم ،‌بعد از اون اثرها رو بذارم (اگر نظری در این باره هم دارید بفرمایید؟)

نام:
tbtb213
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
آدرس های مرجع