سلام
چرا ناراحت شیم برادر من؟یه سری نکات بگم در جواب فرمایش شما

همینکه شما نظراتتون رو در مورد فونت ها گفتین یعنی احساس مسئولیت کردین و منظور شما نبودین.دستتونم درد نکنه.
نقل قول:در خلال همون تاپیک بنده موارد آموزشی رو عرض کردم تا دوستان طرح هاشون رو ارتقا و قابل فهم تر کنن. اما هیچ کس توجهی نمی کنه.
همه تصاویر فقط یک چیزه i love , i love !! ببینید دوستان شما با آدم طرف هستید فقط مشکل اینه که زبان شما رو نمی فهمن پس باید سعی کنید متونی رو انتخاب کنید که در خور توجه باشه و همچنین در خور آبروی اهل بیت باشه.
اینکه شما عاشق فلان شخص هستید به خودتون مربوطه ! برای غریبه ها چه چیزی میخواید به ارمغان بیارید ؟ باید یک سری پیام ها رو در ذیل عکس ها قرار بدید.
یکی از مشکلات ما همینه،برای تولید محتواهامون مترجمی که وقت کافی داشته باشه کم داریم،البته همینجا از خانم پرنیان و ازاده عزیز هم تشکر میکنم بابت وقتی که میزارن.مثلا من یه سری جمله داشتم که اتفاقا سخت هم نبود،تا حالا به سه نفر دادم هنوز کسی چیزی بهم برنگردونده که اخیرا یکی از خانوما زحمتشو کشیدن که البته با این تاپیک کشفشون کردیم.
همه اون آی لاو ها نشان از این داره که دوست داشتیم طرح بزنیم اما محتوا نداشتیم.
اگه دوستان بگن که خب کلی جملات انگلیسی در نت هست که در مورد امام حسین هست همونا رو کپی کنید،در مورد خودم میگم،حالا باید یه مترجم پیدا کنم برام ترجمه کنه این مطالب چی میگه

و دیگه اینکه میخوایم جملاتمون جدید باشه و مهمتر از اون اصلا مطالب بیشتر از دو سه خط در فضاهای اجتماعی خونده نمیشه،مگه اینکه طرف کنجکاوی به خرج بده و بخوایم براش بیشتر توضیح بدیم،الان تو اینستا پیج هست در مورد son of man ، اکثرا که خود ایرانیا لایک میکنن هیچی،دوم اینکه طرف اندازه چند صفحه مطلب گذاشته،هیچکس نمیخونه هر چند پر محتوا باشه،البته اون هم باید باشه چون ممکنه یه نفر بخونه،همون کافیه.
در مورد اون ای لاو ها،یه تعدادیش لازمه
چرا؟
بقیه دوستان رو نمیدونم اما خودم و میدونم اقای مهدی سینا،میریم کارهای اونا رو نگاه میکنیم و مشابه اونا کار میکنیم چون به هر حال تا اون طرف زندگی نکنیم از سلیقه اونا بی اطلاعیم،I love jesus جمله معروف و خودش کلید واژه است.جملاتی که در مورد حضرت مسیح انتخاب میشه،خیلی ساده است،خیلی.... مثلا در این حد: مسیح همیشه با توعه،مرسی مسیح،مسیح نگاهت میکنه،تسلیم نشو اون همراهته،گناهانمان بخاطر تو بخشوده شد ......
حالا وقتی ما اسم امام حسین رو کنار حضرت مسیح بزاریم به هر حال یه سوالی ایجاد میشه که چرا؟اونا حتی نمیدونن که ما حضرت مسیح رو قبول داریم اینقدر که هجمه رسانه ای هست.
نقل قول:مورد بعدی انتخاب فونت هست. من تو همون تاپیک لیست فونت های مدرن و امروزی از گوگل api براتون گذاشتم ، اون فونت هایی که استفاده می کنید مال قبل سال 2000 و اصلا برای مخاطب خارجی جالب نیست. ( شاید برای خودتون جذاب باشه ولی برای اونا مقبول نیست)
حرفتون کاملا درسته
دستتون درد نکنه،من فونت رو دانلود کردم،حتی نمیدونم کجا رفت و چه جوری باید نصب شه... (شما با همچین ادم حرفه ایی طرف هستید :دی )
بچه هایی که داوطلب شدن اینجا کار کنن واقعا فقط دارن با عشق کار میکنن چون اگه امکانات رو بگم شاخ در میارید، اسم نمیبرم اما بعضی دوستان با پاورپوینت درست میکنن،بعضی توی ورد،بخاطر همین کلا محدودیت دارن در ایجاد عکس هایی که خیلی خلاقانه باهش،نهایت فقط میشه نوشته ای رو روی عکس درج کرد.اگه فقط نوشته بخوایم داشته باشیم و عکس نداشته باشیم محتوای خوب میخوایم که خیلی نداریم.منم که فتوشاپ دارم ،فقط بلدم متن بنویسم و کار دیگه ای بلد نیستم انجام بدم.
یعنی نسبت به توانایی مجموعه کارها بد نبوده.
اما چرا همش گل و بلبله،چون اکثر بچه ها مون خانم هستن و کارهای اقایان مهدی سینا و wakeup , sarallah .... اینطوری نیست

چون مرد هستن.
نقل قول:دلیل بنده اینه که هر کسی روی یک طرح وقت میذاره و توی تاپیک قرارش میده بعد عزیزان در کنار هم با موجی از عکس های آی لاو و متحد الشکل تاپیک رو ده صفحه می برن جلو ، نتیجه = کار هیچکس دیده نمیشه.
اگه هرکسی ایده خودشو پیاده کنه و واقعا براش وقت بذاره خیلی ارزشمند تره.
سرعت چه فایده داره وقتی بازدهی مناسب نداره؟ کیفیت رو ببریم بالا.
اصلا اجباری نیست،تا حالا هم هر کس رو هر مدلی که دوست داشته کار کرده و اوایل بیشتر آ لاو میزدیم تا دستمون راه بیفته،این چند صفحه اخر همه اش جمله بوده.
به هر حال هر کس هر چیزی دوست داره با سلیقه خودش بزاره،خیلی هم عالییی،تاپیک خودتونه.
منظور من از سرعت،تعداد ادمایی بود که میتونستن وارد مجموعه بشن ،نه تعداد کار یک نفر
واقعا بضاعت تیم در این حد بوده بخاطر همینه که از دوستانی که زبان خوبی دارن،یا گرافیست هستن خواستم که کمک کنن
بچه های تیم (جز من که دست به اعتراضم خوبه) واقعا بی ادعاترین ادمایی هستن که من تا به حال دیدم ،خدا به همشون خیر و برکت بده.
ببخشید خیلی طولانی شد