۲۵/اردیبهشت/۹۲, ۱۱:۳۵
سایت «نجات از حلقه» سایتی مردمی است که اعضای این سایت کسانی هستند که در دوره ای در کلاسهای عرفان حلقه -که اکنون به صورت زیرزمینی برگزار می شود و غیرقانونی است- شرکت کرده اند و مبانی آن را پذیرفته اند؛ اما پس از مدتی به دلیل آسیب های جسمی یا روانی و یا اجتماعی که متحمل شده بودند خواستند درباره «حق یا باطل» بودن آن بیشتر بدانند؛ به همین دلیل به تحقیقهای دینی و علمی دست زدند و تا آنجا پیش رفتند که بطلان عرفان حلقه برای آنان به اثبات رسید.
اینجانب اسماء قبادیان با حضور در دورههای عرفان حلقه، بهخصوص دوره «تشعشع دفاعی» دچار ناراحتیهای شدید روحی و روانی شده بودم. شبها کابوس میدیدم و با فریاد از خواب میپریدم. به همین خاطر شب هیججا نمیماندم. مادربزرگم که خیلی دوستش داشتم فوت کرده بود و من خیال میکردم روح او وارد وجود من شده!
چون در آموزههای عرفان حلقه آمده است که روح (کالبد ذهنی) افرادی که از عرفان حلقه بهرهمند نشدهاند و به رشد و کمال عرفانی نرسیدهاند، پس از مرگ در وجود افرادی که از نظر رفتاری و شخصیتی به آنها شباهت دارند، رسوخ میکنند و روح آنان را تسخیر مینمایند
چون من شباهت زیادی به مادربزرگم داشتم و او نیز خیلی مرا دوست داشت و به من عادت داشت، دیگر مطمئن شده بودم که روح مادربزرگم در من رسوخ کرده است و خیلی مضطرب بودم. حس بدی داشتم و حتی شبها صدای ناله او را میشنیدم که از من کمک میخواهد و مرا به سوی خود میطلبد!
آن زمان در کلاسهای آقای طاهری که در خیابان گاندی جنوبی، کوچه پالیزوانی برگزار میشد، شرکت داشتم و از آقای طاهری جریان مادربزرگم را پرسیدم. او بلافاصله نفوذ و رسوخ مادربزرگم را در وجود من تایید کرد و حتی گفت که باید زودتر خارج شود تا دردسر ایجاد نکند!
چند بار هم به من تأکید کرد که خودم «تشعشع مثبت 2» را اعلام کنم. البته چند روز بعد خدا رحم کرد و جریانی پیش آمد و از این کلاسها دور شدم و به حالت عادی برگشتم
دورههای عرفان حلقه، دیر یا زود آثار مخرب جبرانناپذیری را بر افراد شرکتکننده در این دورهها خواهد گذاشت و باید برخی مردم که به هر ترتیب به این نوع کلاسها گرایش دارند، آگاه شوند؛ چون تبلیغات موذیانه این گروهها وسیع و فریبنده است. ممنون.
اسماء قبادیان
منبع
![[تصویر: w2w2.jpg]](http://www.didehbancenter.com/fa/images/w2w2.jpg)
اکنون آنها حرفهایی برای گفتن دارند. ما به دلیل احساس خطری که برای جامعه خود میکنیم، میخواهیم دیدهها و شنیدههای خود را با شما به اشتراک بگذاریم. اگر برای آشنایی با عرفان حلقه در گامهای نخست هستید، بهتر است پیش از آنکه کاملا درگیر آن شوید، حرفهای ما را هم بشنوید تا خدایینکرده به افسوسهایی که ما به آن دچار شدیم، دچار نشوید. شاید اگر روز اول کسی بود که به ما هم این نکات را میگفت ما اینقدر پیش نمیرفتیم.
محوریت این سایت بر مباحثه است؛ بنابراین انتهای تمام مطالب برای ادامه بحث باز است و مدافعان، مسترهای محترم و کسانی که بهتازگی با آن آشنا شدهاند میتوانند در بحثها شرکت کنند. هدف همه ما رسیدن به حقیقت متعالی است که لازمه آن بحث و گفتوگوست؛ در ضمن شما میتوانید از طریق بخش «پرسش و پاسخ» یا ایمیل golbaz@nejatazhalghe.ir یا شماره تماس پرسشها و دیدگاهها یا انتقادات خود را بیان کنید.
در پایان اگر شما هم از جمله کسانی هستید که در کلاسها شرکت کرده و از آن آسیب دیده و اکنون به صف مخالفان پیوستهاید، از حضورتان در سایت استقبال میکنیم. میتوانید عضو سایت شوید و تجربههای خود را با ما در میان بگذارید. خداوند همه ما را در تشخیص حق از باطل یاری فرماید، آمین.
==============================================================
تجربه های نجات یافتگان
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![[تصویر: h08f20.jpg]](http://nejatazhalghe.ir/images/92/02/h08f20.jpg)
هر وقت به خانه برمیگشتم، شروع میکردم از همه چیز ایراد میگرفتم. اینقدر ادامه میدادم تا بالاخره دعوا میشد. بعد وسایل خانه را یکی پس از دیگری میشکستم! حتی بچههایم را به باد کتک میگرفتم! هر وقت هم از مسترم میپرسیدم که چرا من اینجوری شدهام و تا کی اینجوری هستم، جواب میداد: شما همینطور در اتصالات بنشین! این اتفاقات که گزارش میدهید، نشانه خوبی است برای شما! دارید پیشرفت میکنید و رو به سوی کمال دارید! منِ واقعی شما آمده رو!
واقعاً یک روانیِ تمامعیار شده بودم. در محل کارم هم برایم مشکلاتی درست شده بود؛ چون با هیچکس نمیساختم. با راننده اتوبوس، تاکسی و... جنگ و دعوا میکردم و حتی یک شب با سروکله باندپیچیشده به خانه برگشتم! به ما القا میکردند که این جوری میشوید و ما هم اینجوری میشدیم!
از مردم عزیز خواهش میکنم قبل از ثبتنام در اینگونه کلاسها تحقیق کنند و گوش به تبلیغهای دروغین آنها ندهند. گردانندگان این کلاسها فقط به دنبال درآمد بالا و شهرت هستند و مردم دردمندِ سادهلوح هم شدهاند پلههای نردبان ترقی آنها.
==================================================
==============================================================
تجربه های نجات یافتگان
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![[تصویر: h08f20.jpg]](http://nejatazhalghe.ir/images/92/02/h08f20.jpg)
هر وقت به خانه برمیگشتم، شروع میکردم از همه چیز ایراد میگرفتم. اینقدر ادامه میدادم تا بالاخره دعوا میشد. بعد وسایل خانه را یکی پس از دیگری میشکستم! حتی بچههایم را به باد کتک میگرفتم! هر وقت هم از مسترم میپرسیدم که چرا من اینجوری شدهام و تا کی اینجوری هستم، جواب میداد: شما همینطور در اتصالات بنشین! این اتفاقات که گزارش میدهید، نشانه خوبی است برای شما! دارید پیشرفت میکنید و رو به سوی کمال دارید! منِ واقعی شما آمده رو!
واقعاً یک روانیِ تمامعیار شده بودم. در محل کارم هم برایم مشکلاتی درست شده بود؛ چون با هیچکس نمیساختم. با راننده اتوبوس، تاکسی و... جنگ و دعوا میکردم و حتی یک شب با سروکله باندپیچیشده به خانه برگشتم! به ما القا میکردند که این جوری میشوید و ما هم اینجوری میشدیم!
از مردم عزیز خواهش میکنم قبل از ثبتنام در اینگونه کلاسها تحقیق کنند و گوش به تبلیغهای دروغین آنها ندهند. گردانندگان این کلاسها فقط به دنبال درآمد بالا و شهرت هستند و مردم دردمندِ سادهلوح هم شدهاند پلههای نردبان ترقی آنها.
علیرضا بهرامی
------------------------------------------------------------
به نام اسماء حسنای او
به نام آن خداوندی که بر او بود ده ها و صدها نام نیکو
موسسه علمی – فرهنگی بهداشت معنوی
با عرض سلام و احترام؛
این دومین نامهای است که برای شما ارسال مینمایم و از اینکه زحمت میکشید و آنرا منعکس مینمایید بینهایت سپاسگذارم. باید خدمت شما عرض کنم همان گونه که مستحضر میباشید یکی از انحرافات فرقه عرفان حلقه، عدم رعایت حریم محرم و نامحرم در بین اعضای این فرقه است. بنده شاهد بودم که آقای محمد علی طاهری ( بنیانگذار فرقه ) در جریان متصل کردن خانمهای صد قلم آرایش کرده بدحجاب به حلقه های شبکه شعور کیهانی، با آنان تماس بدنی برقرار میکرد و گاهی اوقات چند تن از مسترهای آقا و خانم که معمولا در جلسات حضور داشتند به وی کمک میکردند و به افراد حاضر در جلسات به اصطلاح خودشان اتصال و ارتباط میدادند. من با دیدن این صحنهها تعجب میکردم و اصلا انتظار نداشتم در یک کلاس عرفانی با این صحنهها روبرو شوم بهخصوص اینکه گفته بودند این کلاسها،کلاس عرفان اسلامی است. در حالی که روح شریعت و عرفان اسلامی، با هرگونه حرکتی که به فساد اخلاقی منتهی شود، زمینه آلودگی و گناه را فراهم آورد، جامعه و خانواده را به کج راهه بکشاند، به آتش شهوت دامن بزند و شهوتها را برانگیزد ناسازگار است.
در یکی از همین جلسات شنیدم که خانمی به فردی که کنارش نشسته بود میگفت:"دیگر نمیگذارم آن آقا (یکی از مسترهای معروف حاضر در جلسه و از دوستان آقای طاهری) به من ارتباط بدهد چون خیلی پر رو است."
آخر چگونه ممکن است گروهی ادعای عرفان داشته باشد و در عین حال مقید به رعایت حدود الهی نباشد؟
در پایان ضمن تشکر مجدد از همه زحمتکشان موسسه بهداشت معنوی، از فرصت فراهم آمده استفاده میکنم و از جوانان این مرز و بوم، به خصوص از خانمهای محترمه، خواهش میکنم دقت کنند و اجازه ندهند شیادان از احساسات پاک معنوی آنها سوء استفاده نمایند.
با سپاس – رضا عمادی الله یاری
منبع==================================================
اینجانب اسماء قبادیان با حضور در دورههای عرفان حلقه، بهخصوص دوره «تشعشع دفاعی» دچار ناراحتیهای شدید روحی و روانی شده بودم. شبها کابوس میدیدم و با فریاد از خواب میپریدم. به همین خاطر شب هیججا نمیماندم. مادربزرگم که خیلی دوستش داشتم فوت کرده بود و من خیال میکردم روح او وارد وجود من شده!
چون در آموزههای عرفان حلقه آمده است که روح (کالبد ذهنی) افرادی که از عرفان حلقه بهرهمند نشدهاند و به رشد و کمال عرفانی نرسیدهاند، پس از مرگ در وجود افرادی که از نظر رفتاری و شخصیتی به آنها شباهت دارند، رسوخ میکنند و روح آنان را تسخیر مینمایند
چون من شباهت زیادی به مادربزرگم داشتم و او نیز خیلی مرا دوست داشت و به من عادت داشت، دیگر مطمئن شده بودم که روح مادربزرگم در من رسوخ کرده است و خیلی مضطرب بودم. حس بدی داشتم و حتی شبها صدای ناله او را میشنیدم که از من کمک میخواهد و مرا به سوی خود میطلبد!
آن زمان در کلاسهای آقای طاهری که در خیابان گاندی جنوبی، کوچه پالیزوانی برگزار میشد، شرکت داشتم و از آقای طاهری جریان مادربزرگم را پرسیدم. او بلافاصله نفوذ و رسوخ مادربزرگم را در وجود من تایید کرد و حتی گفت که باید زودتر خارج شود تا دردسر ایجاد نکند!
چند بار هم به من تأکید کرد که خودم «تشعشع مثبت 2» را اعلام کنم. البته چند روز بعد خدا رحم کرد و جریانی پیش آمد و از این کلاسها دور شدم و به حالت عادی برگشتم
دورههای عرفان حلقه، دیر یا زود آثار مخرب جبرانناپذیری را بر افراد شرکتکننده در این دورهها خواهد گذاشت و باید برخی مردم که به هر ترتیب به این نوع کلاسها گرایش دارند، آگاه شوند؛ چون تبلیغات موذیانه این گروهها وسیع و فریبنده است. ممنون.
اسماء قبادیان
منبع
![[تصویر: 920131-1502.jpg]](http://www.behdashtemanavi.com/images/img92/01/920131-1502.jpg)
![[تصویر: 920131-1503.jpg]](http://www.behdashtemanavi.com/images/img92/01/920131-1503.jpg)
![[تصویر: 920131-1504.jpg]](http://www.behdashtemanavi.com/images/img92/01/920131-1504.jpg)
![[تصویر: 13920603000509_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/06/03/13920603000509_PhotoL.jpg)