قسمتي از توضيحات با مراجعه به سايت منبع خبر تغيير کرد و توضيحات بيشتر شد
----------------------------------------------------------------------------------------------------
roammer عزيز، نويسنده اين مطالب کي بوده؟ کنجکاوم بدونم سطح سواد خودش از دين و عرفان چقدر بوده؟ تا حالا که هر چي نقد ديدم نويسنده جرات نداشته اسم و مشخصاتش رو بذاره !!!
اول يه چيزي رو روشن کنم که من نه پسر خاله آقاي طاهريم نه مريدش. فقط به همه چيز به ديد تحقيق نگاه ميکنم و تا چيزي برام اثبات نشه نميپذيرمش.
حالا نيايد ما رو به سيخ بکشيد!!
همون سايت اظهار ظهور رو گشتم اما اسمي از طرف نديدم.
http://ezharezohoor.blogfa.com/Profile/
در صفحه اصلي يه توضيحي تو ستون سمت راست بود که نفهميدم چي چي بود. خواب ديده بود، تو بيداري بود... شبيه فيلمهاي ترسناک توضيح داده...
نقل قول:...تا اینکه در آن هنگامه روحانی ، مشاهدات و دریافت هایی که از الطاف خدای متعال میدانم ، مولای من به یاریم آمد و " شیطان کیهانی " را نشانم داد و با ایجاد حلقه هایی رحمانی از حملاتش مصونم گرداند ...
من شیطان کیهانی را دیدم که بشکل عجوزه ای زشت رو بود و با ریسمان هایی از لباس کهنه اش افراد را که در اتصال های عرفان کیهانی "تسلیم" شده و اجازه ورود به او داده بودند، در دام خود گرفتار می کرد !!
من کاري به گذشته و حال و آينده آقاي طاهري ندارم و بحث رد يا تاييد صحبتهاي کسي نيست. اما بعضي از اين مسائل نقل قول شده نياز به درک بالايي داره و مسلما يه کلاس اولي هميچوقت نميتونه درکي راجع به درسهاي دبيرستان پيدا کنه. ما هم تا سند مستدل نداشته باشيم که نميتونيم يه نوشته بي صاحب رو ملاک ارزيابي قرار بديم. از کجا معلوم نويسنده خودش مدرس کلاس ريکي و يوگو (حالا نميگم ضد دين) نبوده باشه که شاگردان از دستش پريدن و رفتن سر کلاسهاي طاهري بعد اومده بازار اين بابا رو خراب کنه؟!!
طبق اظهاراتشون خودشون سر کلاسها رفتن و اين نتيجه گيري ها رو کردن، اما حتي اسم خودشون رو نذاشته که بشه فهميد طرف کي بوده، سابقه اش چي بوده و الان چه کارس. صرف اينکه بگه من اين بودم که نشد مدرک. مگه يه مخالف نميتونه بره سر کلاس يکي بعد بياد بکوبدش؟
متاسفانه من يکي که اينقدر آدم دو رو،مغرض و نامرد دور و برم ديدم که همچين راحت پشت مردم صفحه ميذارن و راحت در غياب طرف يه چهره کريه ازش ميسازن که اين چهار خط نوشته رو بدون سند و مدرک نميتونم قبول کنم و ملاک قضاوت قرار بدم.
در طول تاريخ بسيار پيامبران و دانشمنداني بودن که تنها به اين جرم شکنجه يا طرد شدن که حرفاشون يا به عقل مردم اون زمان غير منطقي بود يا به مذاق بعضي ها خوش نميومد و از تخته شدن دکونشون ميترسيدن. نمونه اش کليد دارهاي کعبه و ابوسفيان و امثالهم يا گاليله که کليسا اون رو بي دين و کافر ميخوند.
تا الان فقط نقدهاي با نام و نشون رو حجه الاسلام مظاهري سيف (اگه درست گفته باشم) نوشتن و بقيه ترسيدن اسم بذارن. هرچند نقدهاي ايشون هم خيلي متعصبانه ست و سطحي نگريهاي زيادي درش ديدم. نميدونم غرضي در اين اعمال بوده يا واقعا اينقدر ضعيف برداشت کردن.
به هر حال اگه اشکالي نداشته باشه بنده نظر خودم رو راجع به چند تا از نقل قول ها ميگم و نميدونم تو اين کلاسها چي گفته ميشده، فقط نتيجه هاي مطالعات و دانسته هاي خودمه از کتب و اساتيد. اگه جايي اشتباه فهميدم دوستان لطف کنن اصلاحش کنن. وقت نيست همه لينکهاي اون سايت رو بخونم و تا نظر بدم.
نقل قول:طاهری : در جهنم آتشی از جنس آگاهی است !
لابد نويسنده نقد فکر ميکرده تو جهنم نفت و گازوئيل و هيزم (جنيان هيزمهاي جهنم هستن) وجود داره و ملت رو ميخوان کباب پز کنن که ميگه اين جمله يعني جعل و خرافه پرستي. لابد خودش کبابي داشته که فکر ميکنه خدا هم منتظره تا انسانها رو بذاره رو باربيکيو !
ديديد آدم وقتي امتحان ميده، بعد جواب سوال رو ميفهمه و ميبينه غلط جواب داده چه جوري ته دلش ميسوزه و جلز و ولز ميکنه؟
خب اين ميشه آتشي از جنس آگاهي.
فکر کرديد خدا ميتونست برا عرب جاهليت بگه آتشي از جنس آگاهي؟ اونها فقط شمشير و آتش و اين چيزها حاليشون ميشد (يه معلم بينش اسلامي داشتيم ميگفت عرب جاهليت فقط 4 چيز حاليش ميشد: شير و شتر و شراب و شمشير).
يه توضيحاتي هم نويسنده در مورد لازمان و لامکان و يه پارادکس داده. وقتي ما درکي از لازمان و لامکان نداريم و واژه هاي زميني ما براي اونجا ساخته نشده آيا نبايد براي فهم بگيم يه جايي هست که لازمان و لامکانه؟
بحث ماندگاري در جهنم طبق آيات و اون توضيحات که همه از جهنم عبور ميکنند هم طولانيه و اينجا نميشه آورد. در عصر امروز ما هنوز نميتونيم درکي از لازمان داشته باشيم چه برسه به اون زمان که ميگفتن خدايي که نشده ديدش رو نميشه پرستيدش.
نقل قول:طاهری : ما از " اله بودن " به سمت " رب بودن " سوق پیدا می کنیم !
طاهری : ما رب الناس می شویم !
طاهری : به زودی یقین حاصل می کنید که شما خدا هستید !
دعوت ميکنم مطالب زير رو بخونيد.
راز اناالحق حلا ج چه بود؟
اينم بيتي از حضرت امام (رحمة الله علیه)
فارغ از خود شدم و کوس
اناالحق بزدم
همچو منصور خریدار سردار شدم
توضيحات بيشتر در ادامه ميارم.
نقل قول: طاهری : شیطان تنها موحد درگاه الهی است !
تا جايي که ما ميدونيم قبل خلقت انسان، ابليس بالاترين مقام رو داشت و عزيز درگاه خدا و اولين موحد بود تا اينکه رانده شد (عزازيل شد رجيم). حالا بايد ديد جمله اي که نقل قول شده قبل و بعدش چي بوده.
آيا اين تاريخچه داشته بيان ميشده که در ابتدا شيطان اينگونه بوده يا اينکه گفت شده در حال حاضر شيطان اين مقام رو داره.
نقل قول:" شیطان تنها موحد درگاه الهی است که جزبر او بر کسی سجده نکرده ."
...
وی در ادامه می گوید :
"وقتی به درک وحدت اضداد می رسیم که همه چیز اوست !
به نقش سازنده پی می بریم .
به جای اینکه انرژی راصرف شیطان کنیم راه را دنبال می کنیم
و گفتیم راه کدام کوتاه ترین راه است.
لذا به یک جایی میرسیم که این ماجرا می شه یک نقطه
آن نقطه ی خاموشی در حرف نمی گنجد."
به نظر من که جملات تکه پاره گذاشته شده. بايد ايشون فايل صوتي رو هم ميذاشت. الان کسي بايد جملات منو از وسطش جدا کنه و انتشار بده، منم ميشم شيطان پرست!!!!!!!
نقل قول:طاهری : ابلیس از روح القدس بالاتر است !
توضيحات از سايت اظهار ظهور:
نقل قول:"س: شما مراتبی برای ملائکه قائل هستید ؟
استاد: ما درحلقه خودمان یک ملک هوشمندی داریم ( روح القدس ) که این خودش از احسن الخالقین است ،
روح القدس عامل ایجاد کننده ماده و انرژی و حرکت است ،
ابلیس از او بالا تراست چون ابلیس خالق کل حلقه است !!
ولی روح القدس جاری کننده هوشمندی هستی است ، تا بخشی از این حلقه هم بیشتر حضور ندارد و بعد از جهنم دیگر نقشی ندارد !
و جزو احسن الخالقین هاست .
توجه کنید هرکدام از اینها یک نقشی را برعهده دارند ، آنجائی که می گوید گفتیم سجده کنند و سجده کردند و....
مسئله اینجاست که همه اینها به کار گرفته شدند چه آنهایی که سجده کردند وچه اونی که سجده نکرد.
هرکدام به جوری به کار گرفته شده اند !!
مثل یک نمایشنامه هرکسی یک نقشی را بازی می کند که اگر یک کدام از آنها نباشد کار لنگ می ماند !!
ودر این وسط نقش اول را دادند به کی ؟ به ابلیس دادند !
و نقش دوم را دادند به هوشمندی یا روح القدس !
به این گفتند تو ایجاد تضاد کن !
و به اون گفتند تو بچین !
اما اگر ابلیس نبود چیدن او به چه دردی می خورد ؟
خب، در اين عرفان عقيده بر اينه که جبرئيل فقط تا در جهنم ميتونه بياد (معراج پيامير و اينکه جبرئيل گفت ديگه بالاتر نميتونم بيام) اما شيطان بعد از جهنم هم هست. ميگن بعد از جهنم وارد بهشتها ميشويم و خدا از قدرتش به ما ميده و ماهم تجربه خدايي و خلق کردن رو تجربه ميکنيم (ما رب الناس می شویم ) و ميريم ميريم تا به نقطه آخر (آزمون آخر) برسيم که خدا ميپرسه حالا که خدا شديد، آيا در کنار من ميخوايد خدا بشيد (منو قبول داريد) يا اينکه ميخوايد تنهايي خدايي کنيد؟
الست بربکم؟
چون ميتونيم بگيم نه و خودمون ميخوايم تنها باشيم، اين ميشه تضاد داشتن با خدا. در نتيجه اينجا هم هنوز دايره اثر گذاري شيطان هست. پس شيطان از روح القدس بالاتر ست.
چيز پيچيده اي بود؟
نقل قول:طاهری : زیارت قبور ائمه شرک است !
سندي که آورده شده:
نقل قول:توجه بفرمایید . مگه استاد نمی گفتند من خودم به زیارت امام رضا می روم ، ولی اینجا
می گن ، زیارت قبور ائمه ، کمک خواستن از مرده ها ، برج و بارو [ بخوانید حرم مطهر ] و
مصداق شرک است !!!
تو فايل صوتي فقط بحث مصداق شرک بودن پرستش و کمک خواستن از مرده هاست و نه اينکه من قبلا امام رضا ميرفتم. صدا واضح نيست اما گويا اون خانم داره ميگه مادرم ميگه چرا ديگه مشهد نميري.
دوستان جسارت نشه، اما بعضي ها همچين ميچسبن به ضريح و ماچ و موچ ميکنن که يادشون ميره خدايي وجود داره. چنان تقدسي براي يه قبر ايجاد ميکنن که من يکي ياد دست بوسي پادشاهان و پرستش فراعنه ميفتم. نميگن خدا کمک کن و يا امام رضا شفاعت کن. ميگن امام رضا من از تو ميخوام!!!
پس خدا چي؟ بابا اونم بنده بوده مثل ما، فقط عزيز تره در درگاه ربوبيت. فقط ميشه بهشون متوسل شد براي شفاعت. وگرنه تنها خداست که ميتونه حاجتي رو برآورده کنه.
اعراب زمان پيامبر، هم خدا رو قبول داشتن هم بت ها رو (مشرک بودن نه کافر) اما فقط يقه بتها رو ميگرفتن و همه چيزشون رو از بت ميخواستن.
پس توسل به ائمه و پرستيدن ائمه دو مقوله کاملا جداست. هر در خواستی بجز از درگاه خداوند شرک است.
توي قسمت نظرات هم نويسنده تاييد کرده که فايل اديت شده.
نقل قول:نویسنده: فایل ادیت شده
جمعه 3 دی1389 ساعت: 12:53
فایلی که شما گذاشته اید ادیت شده است و قبل و بعدش نیست و شما دستکاری کردید
پاسخ همراه :
بله درسته ولی موضوع همینطوری بیان شده ، اگه خواستید کل فایل رو هم می شه گذاشت ولی خیلی طولانیه و آپلود و دانلودش سخته !
نقل قول:طاهری : ما کمال را در این حلقه مدیون شیطان هستیم!
نقل قول:طاهری : اگر يزيد نبود امام حسين ارزشي نداشت !
برداشت من فلسفه لزوم وجود خير و شر در کنار هم هست. اگر شر و شيطان نبود و همه چيز خبر بود که ديگه رسيدن به کمال تلاش نميخواست و ارزشي نداشت. تا امتحاني نباشه نميشه داشته هاي کسي رو ارزيابي کرد. خير هم نباشه، با وجود شر خالص نميشه به کمال رسيد.
به همين سادگي.
بابا اين نقاد فقط ميخواسته بکوبه.

حالا خنده داري داستان ميدونيد چيه؟ اگه تو اولين لينکي که گذاشتم و مشخصات مدير سايت بود، يه جاش نوشته مثبت 3 (+3).
خب در عرفان حلقه ميگن که براي طلب خير و کارگشايي اعلام ميکنيم +1 و براي رحمت فرستادن براي مردگان و هدايت اونها به عالم بالاتر ميگيم +2. و فقط همين دو مثبت هست.
حالا اين بابا که همه چي رو نفي کرده اين +3 رو از کجا آورده و داره تقليد ميکنه.
در قسمت نظرات تاپيک "زيارت قبور ائمه شرک است" خودش گفته:
نقل قول:نویسنده: +1
شنبه 4 دی1389 ساعت: 20:13
بابا تو خیلی باهوشی. اینطور که تو داری میگیو پیش میری ایشالا از چند وقت دیگه +4 ام میاد به بازار. جمع کن این ذغال فروشی رو. حداقل از خدای واحدی که داریم بترس
-------------------------------------------
پاسخ همراه :
دوست گرامی
اینها شوخی نیست ، اگه مشکلی پیدا کردید ، مثبت سه رو دریابید ، کافی است شاهد باشید با کمی تعقل بیشتر !
ضمنا زمان مثبت چهار هم داره نزدیک می شه !
شما تاحالا اين چيزا رو شنيده بوديد؟ اين بابا مثل اينکه ميخواد دستک دنبک جديد راه بندازه. باز هم از قسمت نظرات همون تاپيک:
نقل قول:نویسنده: بچه مثبت
پنجشنبه 9 دی1389 ساعت: 0:52
همراه جونم میشه بگی چرا قبل ازآشنایی بااستادطاهری بحلقه هایی که بقول خودت هرکسی میتونه متصل بشه متصل نشده بودی ؟؟بهمین راحتیه که میگی!!!!
اگه اینجوریه که دیگه مشکلی نیست همه مردم متصلند !!! همه سالم !!! همه بدون مشکل ، نه بیماری ،نه گرفتاری!!!!!خوب حالا که همه چی خوبه تو هم دیگه زحمت نکش بروباخیال راحت بخواب ، خوابهای خوب ببینی ...شب بخیر .
-------------------------------------------
پاسخ همراه :
سلام بچه مثبت !
ما که ادعایی نداریم ، عزیز !
مشکل تو حلقه های قبلیه که آلودگی داشته !
اين مصداق بارز شيادي نيست؟ قبليا مشکل داشته و مال من مشکل نداره؟؟؟؟
از اينها بگذريم من که به شخصه از اون چند تا مطلب که vscteam نقل کردن از استادشون درباره فلسفه حجاب و حج، لذت بردم. خصوصا در مورد حج. تاحالا جايي نخونده و نشنيده بودم که تعبير هر جزء رو اينقدر واضح شرح داده باشن. نظر شما رو نميدونم. چون کسي هيچ نظري نداده بود و فقد کوبيده بودن اون بابا رو.
فکر نميکنيد کسي که با چنين ظرافتي مياد مناسک حج رو شرح ميده نميتونه خرافه پرست، شيطان پرست و منحرف فکري و مذهبي باشه؟
لابد ريکي و يوگا و عرفان سرخ پوستي هم چنين توضيحاتي از اسلام دارن و ما خبر نداريم
بيايم محقق باشيم ...
راستي يه سوال هم دارم که برا اينکه با اين پست قاطي نشه بعدا از اساتيد عزيز ميپرسم.