تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عرفان کیهانی (حلقه)- گرگانی در پوست میش
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
جناب K-1
گفته اید :
""من در صحبت های قبلی شما دیدم که امامان را انکار میکنید پس چه طور حرفهای کسانی که قبول ندارید را ملاک میگیرید و می اورید .""

میشود جمله یا کلمه ای من در آن امام را انکار کرده ام را به خود من هم نشان بدهید ؟؟؟؟

گفته اید :
""من تا به حال اسم ابن ملجم را نشنیده ام و نمیدانم از کجا ان را اورده ای ""

خواهر یا برادر من آیا شما مطمئن هستی مسلمان و شیعه هستی ؟؟

گفته اید :
این جمله یک معنای ظاهری دارد یک معنای باطنی :
منظور از این که گفته شده امر تازه یعنی این که امربه المعروف هایی میکند که الان به امر به المنکر تبدیل شدند به مثال گرفتن دو زن یا صیقه که تا اسمش را میشنوید میگویید واااااای ولی اینها از سنت اولیاست است و دلیل هم دارد ...

نمیدانم بخندم یا گریه کنم ! آیا هدف از آمدن امام زمان گرفتن 10 تا زن برای شماست ؟؟؟؟ !!

گفته اید :
عزیزم درجات هر انسانی به میزان عبادت اوست (عبادت واقعی)(همون نمازی که تو میگی بدرد نمیخورد)

میشود از کلمات یا جملات بنده کلمه یا جمله ای که گفته ام نماز بدرد نمیخورد را برای خود من نشان بدهید ؟
اتفاقا من تاکید بر کیفیت نماز کردم ... چیزی که متاسفانه از آن بی بهره هستیم و سئوال کردم که آیا کسی از ما هست که برای رسیدن ساعت نماز لحظه شماری کند ؟

جناب مسافر عزیز :
نوشته اید :
ولی خوب مطالب ضد و نقیض زیاد عنوان می کنید.

هرجایی که بنظر شما ضد و نقیض هست بفرمایید توضیح بیشتری بدم

نوشته اید :
در ضمن فاستقیموا الیه درستش فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ است 112 هود)

نخیر :

فصلت (6): «قُل انَّما انَا بَشَرٌ مِثلُکُم یُوحى الَىَّ انَّما الهُکُم الهٌ واحِدٌ فَاستَقیموُا الَیهِ وَ استَغفِرُوهُ وَیلٌ للمُشرِکینَ»
«بگو من انسانى مثل شما هستم و به من وحى مى شود. همانا پروردگار شما واحد است پس مستقیم به پیش خدا بروید و استغفار کنید و واى بر مشرکین.»

در این آیه کاملا تضادی که شما با عرفان کیهانی دارید جواب داده میشود
به خود پیامبر وحی (از طرف خداوند ) آمده که به صراحت بگو من هم بشری مثل شما هستم و تنها اختلافم با شما این هست که به من وحی میشود . و به صراحت گفته شده که مستقیم به پیش خداوند بروید . این حرف پیامبر نیست که نظر شخصی ایشان باشد .. این آیه قرانی و وحی از طرف خداوند است و خواست خداوند .
و لغت مشرک به کسی گفته میشود که برای خداوند همتایی (از هر نظر) قرار دهد . در این باره در پست بعدی بیشتر توضیح میدم .

گفته اید :
دوست من وقتی در مورد اعتقادات شیعه، در میان جمع شیعیان صحبت می کنید، وارد فضای ایمانی شان می شوید

دوست من .. عزیز من .. من هم مثل شما شیعه هستم . قرار نیست کسی که وارد عرفان کیهانی میشود شیعه بودن را کنار بگذارد . بصرف شنیدن چند کلمه و یا چند جمله از مخالفان عرفان کیهانی جبهه گیری نکنید
من در پست های بعدی انشااله مطالب را بیشتر باز خواهم کرد .

به امید آگاهی برای همه
جناب vscteam شما چیزی را به عقاید شیعه نسبت می دهید و بعد سعی در نقد آن دارید. مگر شیعه در عین حال که به ائمه ارادت دارد، مستقیم بندگی خدا را نمی کند و خدا را نمی پرستد؟ برای اینکه سوء تفاهمات از بین برود، از شما می خواهم در مورد این چند موضوع به وضوح و شفاف صحبت کنید:
1- عرفان کیهانی چه چیز را می خواهد بگوید که تا الان توسط سایر مکاتب دیگر گفته نشده است؟
2- به چه علت مفاهیم عرفان کیهانی قرابت شدیدی با مباحث هندویسم و آواتاریسم دارد؟
3- جایگاه ولی خدا و امام به طور شفاف در دستگاه معرفت شناسی عرفان کیهانی چیست؟
4- جایگاه علل و اسباب و واسطه ها در دستگاه معرفت شناسی عرفان کیهانی چیست؟

اگر بتوانید این ها را واضح شرح دهید شاید بتوان از اطاله بیش از حد کلام جلوگیری نمود.
(۷/بهمن/۸۹ ۱۸:۱۹)vscteam نوشته است: [ -> ]جناب K-1
گفته اید :
""من در صحبت های قبلی شما دیدم که امامان را انکار میکنید پس چه طور حرفهای کسانی که قبول ندارید را ملاک میگیرید و می اورید .""

میشود جمله یا کلمه ای من در آن امام را انکار کرده ام را به خود من هم نشان بدهید ؟؟؟؟

گفته اید :
""من تا به حال اسم ابن ملجم را نشنیده ام و نمیدانم از کجا ان را اورده ای ""

خواهر یا برادر من آیا شما مطمئن هستی مسلمان و شیعه هستی ؟؟

گفته اید :
این جمله یک معنای ظاهری دارد یک معنای باطنی :
منظور از این که گفته شده امر تازه یعنی این که امربه المعروف هایی میکند که الان به امر به المنکر تبدیل شدند به مثال گرفتن دو زن یا صیقه که تا اسمش را میشنوید میگویید واااااای ولی اینها از سنت اولیاست است و دلیل هم دارد ...

نمیدانم بخندم یا گریه کنم ! آیا هدف از آمدن امام زمان گرفتن 10 تا زن برای شماست ؟؟؟؟ !!

گفته اید :
عزیزم درجات هر انسانی به میزان عبادت اوست (عبادت واقعی)(همون نمازی که تو میگی بدرد نمیخورد)

میشود از کلمات یا جملات بنده کلمه یا جمله ای که گفته ام نماز بدرد نمیخورد را برای خود من نشان بدهید ؟
اتفاقا من تاکید بر کیفیت نماز کردم ... چیزی که متاسفانه از آن بی بهره هستیم و سئوال کردم که آیا کسی از ما هست که برای رسیدن ساعت نماز لحظه شماری کند ؟

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام عزیزم

یعنی تو نمیتونی ویرایشش بکنی پاکش بکنی وقتی توی این عرفان میگید ما میخوایم و میتونیم بدون واسطه با خدا صحبت کنیم واسطه نمیخواهیم یعنی چی این حتی بدتر از انکار امامان است ...

من باز هم میگم من اسم ملجم را نشنیدم (لاعقل با این توضیحاتی که شما دادید) میشه یک روایت با سند تکرار میکنم باسند اینجا بزارید ببینیم .

بله درست است امر تازه را من غلط معنی کردم بیشتر توی احادیث و روایات وقتی میگویند امر یعنی ولایت ،ولایتی تازه

من باید گریه کنم که همه ی انسانها همه چیز را از روی شهوت و کوتاه فکری میبینند یعنی شما که دم از روشن فکری میکنی اینهمه قران و احادیث بلدی نمیدونی فلسفه ی 2 زن گرفتن چیه ... !!! Exclamation

وقتی میگی من تا فلسفه ی نماز را نفهمم نماز نخوانم این بسیار خطرناک و شیطانی است تو باید بخاطر خدا چون جدا گفته نمار بخوانی با توجه اگر اینطور باشه تو تااخر عمرت نمیفهمی چرا باید در رکوع بگیم عظیم و بحمده و در سجده بگیم اعلی و بحمده
تو دقیقا مثل کسی میمانی که حرفهای خود ادم را به خود ادم میزنی مثل ادمهایی که در روششون لو میره یک جبهه ی دیگه میگیرن و تا میخوان ابروشون نره ومواظعشون تحدید نشه اونی که روبرویی میگه قبول میکنن و طبق گفته ی اون جبهه گیری میکنن و میگن بله درسته راست میگید منم همین نظر را داشتم ...

هدف امدن امام ان است که اون چیزهایی که پیامبران بر روی انها تاکید داشتند نابود شده و میاد که انها رازنده کنه و هر کسی به اندازه ی عقلش و ظرفیتش از انها چیز طلب میکند یکی میگه من مزرعه ام میخوام تا ابد محصول بده یکی میگه من میخوام چشم برزخی داشته باشم یکی میگه من میخوام برم بهشت یکی میگه من میخوام خدا را داشته باشم ...

اخرین حرف : عزیزم مواظب باش خداوند مهر زنگار بر دلت نزند ...
ایات خدا تمام و کمال درست است ولی باید ببینی کجا چه ایه ای امده شعن نزول چیست

ایا خدا به نوح گفته که انسانها بدون واسطه بیان پیش من (درسته)
یک بار دیگه به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میگن باید مردم با واسطه بیان پیش ما (یعنی امامان)(این هم درسته)

حالا ما توی زمان نوح هستیم یا بعد از زمان پیامبر ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز جناب k-1 لطفا به هیچ کس توهین نکنید. همه انسان ها دارای کرامت ذاتی هستد. جناب vscteam هم درست است که افکارشان کمی متفاوت است اما انسان باشخصیت و مودبی هستند. پیشنهاد می کنم تا توضیح ایشان در مورد 4 سوال بنده صبر کنیم. شاید بحث ما بر خلاف توقع ما بر روی یک موضوع مشترک نباشد و هر که با توجه به تعریفی که خود از مسئله دارد، به بحث و قضاوت نشسته است. در هر صورت اینجا محیط گفتگوست و تا زمانیکه گفتمانمان به تخریب و توهین آلوده نشده می توان به بحث تعالی جویانی امیدوار بود. مهم ترین درسی که از تالار گرفته ام این است که تا زمانی که نشود بدون مجادله و عصبیت به گفتگو پرداخت، نمی شود به تعالی پایدار رسید.
اگر کسی بگوید منظور از کتاب تازه یعنی قرآن تازه این عین کفر است و حدیثی که مخالف صریح آیات خدا باشد از درجه اعتبار ساقط است و این رو خود رسول اکرم فرموده اند اما ممکن است تعبیر دیگری از کتاب تازه باشد
در خصوص اینکه اکثر علما در زمان ظهور در مقابل حضرت می ایستند و در دین بسیار تحریف شده
اکثر مسلمانان بالای 95 % سنی هستند و اکثر علما را شامل میشوند
خلط مبحث نفرمایید
بعلاوه بر خلاف تصریح خود رسول اکرم و مولا علی در مورد وجود 12 امام بعد از رسول خدا ما شاخه هایی غیر حقه ای هم در شیعه داریم مانند زیدیه و واقفیه و...
شیعه 12 امامی کمتر از 3% مسلمین جهان را تشکیل میدهند
گفته های جناب vscteam مرا یاد گفته های جناب arnh می اندازد!
این مطلب هم جالب توجه است:
نقد اساسنامه عرفان کیهانی
جناب مسافر عزیز لطفاً عین مطلب رو زحمت بکشید در ادامه مطالب قرار دهید و قسمت های مهم اون رو بُلد کنید
در ضمن اینجا به قول جناب مسافر جای طرح شبهه نیست
کسی که واقعاً طالب یافتن راه حق است در هر زمینه باید به متخصص اون زمینه مراجعه کنه
بعضی وقتا شیطان حسابی رو کول آدم سوار میشه و چهار نعل میتازه
نتیجه عرفان حقیقی باید رشد بندگی خدا و انجام واجبات و ترک محرمات و رشد عمل خیر و رشد خضوع و خشیت نسبت به خدا و رشد محبت به محبوبین خدا و رشد بغض و دشمنی با دشمنان خدا باشه
الباقی، کشف کرامات و حالات حض معنوی ملاک ایمان نیست
بلعم باعورا حتی اسم اعظم داشت اما دیدید که آخر و عاقبتش چه شد
دوستان اولین چیزی که در پاسخ به بهشتیان ، جهنمیان در باره علت جهنمی شدنشان میگویند طبق آیات قرآن در سوره مدثر این است: ما از نمازگزاران نبودیم
عجب دکان بازاری شده این آخر الزمان
اگه دنبال عرفان هستید طبق آیات قرآن راهش راه اهل بیت است و شریعت
به جان خودم من نمیخواستم به کسی توهین کنم :s

من از سر توهینی یاعصبانیت اینطوری صحبت نمیکنم به خاطر ناراحتی است به خاطر هدایت مردم من ناراحت میشم وقتی میبینم مردم اینطوری هستند قصه میخورم دست به کار میشم هر جور شده انسانهارا به راه بکشونم برام همین مباحثه میکنم ...
جناب vcsteam
من بعضی از حرفهای شما رو قبول ندارم.شما موضوع توسل به 14 معصوم رو انکار میکنید.
درحالیکه اینطور حرف زدن شما راجب امامان و موضوع توسل شبیه سنی ها ست .
vsctem شما ايادي صهيونيست ها و امريكا ميباشي و بزودي با فرمان ولي امر و آقاي مسلمين جهان پوزه شما بخاك ماليده ميشود و همگي شما را به جهنم واصل خواهيم كرد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع